Γ_ΠΕΤΡΙΔΗΣ(5)
Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Ιαν 2021
- Like
- 241
- Πόντοι
- 21
Ναι έτσι είναι, δεν θέλω να γράψω πιο πολλά...Τουλαχιστον δεκα χρονια πισω...και ηταν γυρω στα 45-50 τοτε;
Αλλά τόσο είναι η Νικόλ ..
Ναι έτσι είναι, δεν θέλω να γράψω πιο πολλά...Τουλαχιστον δεκα χρονια πισω...και ηταν γυρω στα 45-50 τοτε;
Για εμενα ακομα πιο καλα γιατι ως λατρης των ωριμων γυναικων θελω να σπασω το ρεκορ μου μεγαλυτερης ηλικιας που τωρα εχει παει στα 53.Δηλαδη λες οτι με την Nicole το σπαω;Ναι έτσι είναι, δεν θέλω να γράψω πιο πολλά...
Για εμενα ακομα πιο καλα γιατι ως λατρης των ωριμων γυναικων θελω να σπασω το ρεκορ μου μεγαλυτερης ηλικιας που τωρα εχει παει στα 53.Δηλαδη λες οτι με τη
Σίγουρα ναι !Για εμενα ακομα πιο καλα γιατι ως λατρης των ωριμων γυναικων θελω να σπασω το ρεκορ μου μεγαλυτερης ηλικιας που τωρα εχει παει στα 53.Δηλαδη λες οτι με την Nicole το σπαω;
??Σίγουρα ναι !
Η πιο μεγάλη σε ηλικία αυτή την στιγμή στα σπιτάκια?Ναι έτσι είναι, δεν θέλω να γράψω πιο πολλά...
Συμφωνώ απόλυτα...!!Τραγικό να μιλάτε στο φόρουμ για αυτή την γριούλα από την στιγμή που υπάρχουν τόσα ωραία γκομενακια στα στούντιο
Δεν πρήζεις φίλος.. Αλλά η κριτική σου εδώ μέσα μετά από 3 σελίδες θα χαθεί και δεν θα μπορεί να ψάξει κάποιος στο μέλλον σε ποια σελίδα βρισκόταν... Η κριτική μένει όμως αν την βάλεις εκεί π πρέπει και αυτός που θα θέλει μετά από 2 μήνες να πάει θα τη διαβάσει γιατί θα ξέρει που βρίσκεται...Επισκεψη πριν λιγο στην Ντανιελα στο γκολντεν λιπς. Προγραμμα στα 60 με ελευθερο τσιμπουκ. Ωραιο σωμα, σφιχτο, οτι πρεπει για τους λατρεις του πετιτ. Οι βυζολατρεις θα απογοητευτουν καθως το βυζι της κοπελας ειναι 2.5αρι σιλικονη/πετρα κουνιεται μονο με σεισμο 14 ριχτερ, εμενα προσωπικα δεν με πειραξε. Στα του αγωνα, μπηκε με φιλια σωμα και παιχνιδια ,συνεχισε δυναμικα με πιπα ημιdeep και αρχιδομαλαξη. Απο στασεις δυο αντεξα μια απο πανω εγω και μια αυτη απο πανω οπου και εγινε η καταθεση. Γενικα δεν βιαστικε καθολου, δεχτικη στον καθετο βομβαρδισμο που εκανα αρχικα, μεχρι και τον πουτσο μου σκουπισε πριν φυγει . Αυτα τα ολιγα!
Υ.Γ
Δεν ξερω αν πριζω που γραφω εδω αντι να αφησω κριτικη, αλλα πιστευω οτι θα το δει περισσοτερος κοσμος στο νημα. Αν παλι δεν επιστρεπεται ας μου πει καποιος να ξερω σε επομενες επισκεψεις να αφηνω μονο κριτικες.
Φίλος κάνεις πλάκα ε; ανοιχτά είναι όλα...Ρε παιδια..ξανααρωταω..κατα τις 7 7.30 θεσαλονικη ειναι τπτ ανοιχτο??
Εννοω τωρα τ πρωι φιλς...γτ περναω οταν σχολαω κ εχουν ολα κατεβασμενα παντζουρια κ δν απανταει κανενα..ξαναλεω πρωιΦίλος κάνεις πλάκα ε; ανοιχτά είναι όλα...
Προ πανδημιας ηταν κλειστα τα πιο πολλα 06:00-10:00 για καθαρισμο.Τωρα αν θυμαμαι καλα δουλευουν σε δυο μονο βαρδιες και οχι σε τρεις.Αρα την ωρα που θελεις καπως δυσκολο.Εννοω τωρα τ πρωι φιλς...γτ περναω οταν σχολαω κ εχουν ολα κατεβασμενα παντζουρια κ δν απανταει κανενα..ξαναλεω πρωι
Έχεις δίκιο θα την ανεβάσω αν είναι και θα βάζω και τις μελλοντικές.Δεν πρήζεις φίλος.. Αλλά η κριτική σου εδώ μέσα μετά από 3 σελίδες θα χαθεί και δεν θα μπορεί να ψάξει κάποιος στο μέλλον σε ποια σελίδα βρισκόταν... Η κριτική μένει όμως αν την βάλεις εκεί π πρέπει και αυτός που θα θέλει μετά από 2 μήνες να πάει θα τη διαβάσει γιατί θα ξέρει που βρίσκεται...
τι ωρα δουλευε ?Επισκεψη πριν λιγο στην Ντανιελα στο γκολντεν λιπς. Προγραμμα στα 60 με ελευθερο τσιμπουκ. Ωραιο σωμα, σφιχτο, οτι πρεπει για τους λατρεις του πετιτ. Οι βυζολατρεις θα απογοητευτουν καθως το βυζι της κοπελας ειναι 2.5αρι σιλικονη/πετρα κουνιεται μονο με σεισμο 14 ριχτερ, εμενα προσωπικα δεν με πειραξε. Στα του αγωνα, μπηκε με φιλια σωμα και παιχνιδια ,συνεχισε δυναμικα με πιπα ημιdeep και αρχιδομαλαξη. Απο στασεις δυο αντεξα μια απο πανω εγω και μια αυτη απο πανω οπου και εγινε η καταθεση. Γενικα δεν βιαστικε καθολου, δεχτικη στον καθετο βομβαρδισμο που εκανα αρχικα, μεχρι και τον πουτσο μου σκουπισε πριν φυγει . Αυτα τα ολιγα!
Υ.Γ
Δεν ξερω αν πριζω που γραφω εδω αντι να αφησω κριτικη, αλλα πιστευω οτι θα το δει περισσοτερος κοσμος στο νημα. Αν παλι δεν επιστρεπεται ας μου πει καποιος να ξερω σε επομενες επισκεψεις να αφηνω μονο κριτικες.
πρωι οχι φιλος...6-10 ολα κλειστα...Εννοω τωρα τ πρωι φιλς...γτ περναω οταν σχολαω κ εχουν ολα κατεβασμενα παντζουρια κ δν απανταει κανενα..ξαναλεω πρωι
8 και 15 μπηκα, αυτη στο Site ελεγε 19.00 με 6.00τι ωρα δουλευε ?
Ανεξαρτήτου ηλικίας κ κιλών?Ξέρουμε καμία καλή στη πρωινή βάρδια που να κάνει στοματικό ακα με 30ε;