Διαγραμμένο μέλος 196324
Μέλος
- Εγγρ.
- 22 Ιαν 2020
- Like
- 40
- Πόντοι
- 1
Δεκτός και ο χαβαλές αλλά επειδή ενδιαφέρομαι θα προτιμούσα μια σοβαρή απάντησηΕπίσκεψη στα ανίψια της;
Δεκτός και ο χαβαλές αλλά επειδή ενδιαφέρομαι θα προτιμούσα μια σοβαρή απάντησηΕπίσκεψη στα ανίψια της;
Θεια νικολ συναδελφε!Καινούργιος στο σπορ. Υπάρχει κάποια μεγαλύτερης ηλικίας, λέγοντας λίγο σπασμένη, με πιασίματα κτλ; Τεράστιο στήθος, κωλο , μπούτια κτλ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
Ποια ειναι αυτη η μανταλενα συναγωνιστη?Σε ποιο δουλευει,τι ωρα και το παρουσιαστικο της?Καλοκαρι το Σαλονικισταν ειναι υπεροχο.Επιτελους η πολη εχει αδειασει για τα καλα.Ουτε φοιτηταριο ουτε χλεμπουρες.Οι περισσοτεροι την εκαναν στα βλαχοχωρια τους και στα κωλοεξοχικα τους.Βραδινη τσαρκουλα ηρεμα και ωραια.Σημερα επαιξα μπαλιτσα μονο με εθνικη Ρουμανιας.Αφου δεν υπαρχει και κατι αξιολογο καινουργιο στην πολη μας ειπα να παω σε καποια παλαια στανταρακια.Πρωτο γαμησι Ελενα Ρουμανα με τα γαλαζοπρασινα ματια.Τρελα βυζομπαλα που δεν χορταινω να τα γλενταω με τιποτα.Στο κρεβατι κανει προσπαθεια...οχι οτι κανει τιποτα το τρελο αλλα ειναι δεκτικη και δεν λεει οχι μα και μου.Την ξεμουνιασα στα 4 και εχυσα στα βυζομπαλα της.Δευτερο γαμησι στο καπακι Μανταλενα οπου παιζει να εκατσα μεσα ισως και κανα μισαωρο χωρις υπερβολες.Τρελο τσιμπουκι με deep fucking mouth,αρχιδογλυψιμο και στο γαμησι ρεσιταλ με αλλαγες στασεις,φιλακια,γρατζουνιες και μπατσοκωλια.Σε καποια φαση τα εφτυσα και με τελειωσε με τσιμπουκομαλακια,2 τελειωμα στις εξισου δυνατες βυζαρες της.3 Γαμησι μετα απο κανα δεκαλέπτο στην Μιρελα.Οταν γαμαω Μιρελα νομιζω οτι γαμαω καποια ακριβη βιζιτομοντελα.Το μουνι της ειναι υπεροχο.Μικρο και στενο...σου δινει την εντυπωση οτι γαμας εφηβο κοριτσακι.Ειχαμε καλο ρυθμο και χημεια με εναλλαγη στασεων αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να κλαταρω.Τελειωμα σε ιεραποστολικη σταση.3 δυνατα γαμησια γυρω στα εκατον κατι ευρω.Ουτε ασχημα ουτε και καλα.Θα μπορουσαν να αρχιζουν και απο 20 ευρω οι συγκεκριμενες κοπελες.Τα σπιτακια τα οποια δουλεουν δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο οπως και οι υπηρεσιες τους δεν νομιζω οτι δικαιολογουν τα 30 ευρω απλο και τα 40 ευρω γυμνο αλλα δεν βαριεσαι.Απο τις βιλες που εχουν μαζεψει ολα τα ναυάγια πολυ καλυτερα.ΠΣΚ θα ειμαι Χαλκιδικη...γνωριζει κανενας αν εχει τιποτα σπιτακια η κατι παραπλησιο.Σε περιπτωση που δεν ριξουμε καμια ψωλοελληνιδα η κανα ναυαγιο τουριστρια να ξεδωσουμε σε τανα...
Las Vegas. Βραδινά συνήθως.Ποια ειναι αυτη η μανταλενα συναγωνιστη?Σε ποιο δουλευει,τι ωρα και το παρουσιαστικο της?
H Nικολ φιλε μου εχει μεγαλο στηθος,τεραστιο δεν το λες,πισινος μπουτια ειναι νορμαλ ,περασα την κυριακη μαζι της,αποζημιωθηκα πληρως,ηρθε πανω μου και δεν με ζορισε καθολου,εχυσα γλεντωντας τα μεγαλα βυζια της .Και ενω ειναι πολυ δουλεμενο το μουνακι της παραμενει στενο με πολυ ωραια αισθηση.Στα τριδυμα στο βαθος νο3,4-1μμ.Καλο ειναι να την δοκιμασεις.Καινούργιος στο σπορ. Υπάρχει κάποια μεγαλύτερης ηλικίας, λέγοντας λίγο σπασμένη, με πιασίματα κτλ; Τεράστιο στήθος, κωλο , μπούτια κτλ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.
ξες αν δινει κωλο;Μπες χωρίς δεύτερη σκέψη!!
ποια Ελενα ρουμανα; αυτη του Casa d amore λες;Καλοκαρι το Σαλονικισταν ειναι υπεροχο.Επιτελους η πολη εχει αδειασει για τα καλα.Ουτε φοιτηταριο ουτε χλεμπουρες.Οι περισσοτεροι την εκαναν στα βλαχοχωρια τους και στα κωλοεξοχικα τους.Βραδινη τσαρκουλα ηρεμα και ωραια.Σημερα επαιξα μπαλιτσα μονο με εθνικη Ρουμανιας.Αφου δεν υπαρχει και κατι αξιολογο καινουργιο στην πολη μας ειπα να παω σε καποια παλαια στανταρακια.Πρωτο γαμησι Ελενα Ρουμανα με τα γαλαζοπρασινα ματια.Τρελα βυζομπαλα που δεν χορταινω να τα γλενταω με τιποτα.Στο κρεβατι κανει προσπαθεια...οχι οτι κανει τιποτα το τρελο αλλα ειναι δεκτικη και δεν λεει οχι μα και μου.Την ξεμουνιασα στα 4 και εχυσα στα βυζομπαλα της.Δευτερο γαμησι στο καπακι Μανταλενα οπου παιζει να εκατσα μεσα ισως και κανα μισαωρο χωρις υπερβολες.Τρελο τσιμπουκι με deep fucking mouth,αρχιδογλυψιμο και στο γαμησι ρεσιταλ με αλλαγες στασεις,φιλακια,γρατζουνιες και μπατσοκωλια.Σε καποια φαση τα εφτυσα και με τελειωσε με τσιμπουκομαλακια,2 τελειωμα στις εξισου δυνατες βυζαρες της.3 Γαμησι μετα απο κανα δεκαλέπτο στην Μιρελα.Οταν γαμαω Μιρελα νομιζω οτι γαμαω καποια ακριβη βιζιτομοντελα.Το μουνι της ειναι υπεροχο.Μικρο και στενο...σου δινει την εντυπωση οτι γαμας εφηβο κοριτσακι.Ειχαμε καλο ρυθμο και χημεια με εναλλαγη στασεων αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να κλαταρω.Τελειωμα σε ιεραποστολικη σταση.3 δυνατα γαμησια γυρω στα εκατον κατι ευρω.Ουτε ασχημα ουτε και καλα.Θα μπορουσαν να αρχιζουν και απο 20 ευρω οι συγκεκριμενες κοπελες.Τα σπιτακια τα οποια δουλεουν δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο οπως και οι υπηρεσιες τους δεν νομιζω οτι δικαιολογουν τα 30 ευρω απλο και τα 40 ευρω γυμνο αλλα δεν βαριεσαι.Απο τις βιλες που εχουν μαζεψει ολα τα ναυάγια πολυ καλυτερα.ΠΣΚ θα ειμαι Χαλκιδικη...γνωριζει κανενας αν εχει τιποτα σπιτακια η κατι παραπλησιο.Σε περιπτωση που δεν ριξουμε καμια ψωλοελληνιδα η κανα ναυαγιο τουριστρια να ξεδωσουμε σε τανα...
για πες για Σαντρα και τις ανωμαλιες της; δειχνει θειτσα απο τις φωτο. Στηθος μουφα;Έχω στο νου τη Βλαντα την οποία δεν έχω δει ακόμα και είδα επέστρεψε και η Σάντρα στο Venus η οποία είναι ανωμαλη γκομενα και είχα περάσει καλά μαζί της παλιότερα
Ποια Σάντρα ρε παίχτη μου, πως είναι έτσι, αρτσούμπαλο σώμα τελείως. Πλάκα κάνεις...ντεγκαυλέ τελείως, είπαμε!!!για πες για Σαντρα και τις ανωμαλιες της; δειχνει θειτσα απο τις φωτο. Στηθος μουφα;
Ναι πρέπει να έχει πατήσει τα 40... Εγώ δύο φορές που την πήρα μια στο Φριξου 14 και μια στο Venus μου είχε αρέσει. Και με άφησε και την εχυσα γύρω από το στόμα και αν θυμάμαι και πουτσοτριψιματα.για πες για Σαντρα και τις ανωμαλιες της; δειχνει θειτσα απο τις φωτο. Στηθος μουφα;
Οπως τα λεει συναγωνιστη jens 111.Θα πας στο τελευταιο σπιτακι στο βαθος 16:00-01:00.Εγγυημενα θα περασεις καλα ακομα και χωρις πολλα λεφτα( κατω απο 50€).Περιμενω εντυπωσεις...να πας οπωσδηποτε δεν θα χασεις!H Nικολ φιλε μου εχει μεγαλο στηθος,τεραστιο δεν το λες,πισινος μπουτια ειναι νορμαλ ,περασα την κυριακη μαζι της,αποζημιωθηκα πληρως,ηρθε πανω μου και δεν με ζορισε καθολου,εχυσα γλεντωντας τα μεγαλα βυζια της .Και ενω ειναι πολυ δουλεμενο το μουνακι της παραμενει στενο με πολυ ωραια αισθηση.Στα τριδυμα στο βαθος νο3,4-1μμ.Καλο ειναι να την δοκιμασεις.
Λοιπόν διάβασα τώρα την κριτική που της είχα γράψει στο Φριξου 14 γιατί δε θυμόμουν κι εγώ και σχεδόν καύλωσαγια πες για Σαντρα και τις ανωμαλιες της; δειχνει θειτσα απο τις φωτο. Στηθος μουφα;
Ότι πρόγραμμα και να πάρεις,όντος βαριέται,την έχει δει ντίβα,στο σαλόνι είναι γελαστή και σε προδιαθέτει για πολλά μέσα αλλά έχει τα θεματακια της...εγώ θα έλεγα να πας με το απλό μόνο και μόνο για την εμφάνιση είναι τούμπανο το αλβανακι!!Τελικα με την αφροδιτη τι παιζει; Αλλος λεει βαριεται/βιαζεται αλλος εκανε το καλυτερο γαμησι της ζωης του. Βλεπω και το βιντεακι στο αλλο Site που ανεβασαν και καβλωνει η πετσα μου. Εχει κανει κανεις προγραμμα μαζι της εκτος του απλου στα 40 να πει την γνωμη του;
ΣΕ ΠΟΙΟ ΣΤΟΥΝΤΙΟ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΤΙ ΩΡΑ ΑΔΕΡΦΕ ?Τελικα με την αφροδιτη τι παιζει; Αλλος λεει βαριεται/βιαζεται αλλος εκανε το καλυτερο γαμησι της ζωης του. Βλεπω και το βιντεακι στο αλλο Site που ανεβασαν και καβλωνει η πετσα μου. Εχει κανει κανεις προγραμμα μαζι της εκτος του απλου στα 40 να πει την γνωμη του;
Παρα πολλες το κανουν αυτο..λες και τις εχουν δασκαλεμενες, στο σαλονι να ειναι ετσι..ωστε να την πατησεις και να περασεις μεσα οπου ριχνουν τα μουτρα μεχρι το πατωμα.Ότι πρόγραμμα και να πάρεις,όντος βαριέται,την έχει δει ντίβα,στο σαλόνι είναι γελαστή και σε προδιαθέτει για πολλά μέσα αλλά έχει τα θεματακια της...εγώ θα έλεγα να πας με το απλό μόνο και μόνο για την εμφάνιση είναι τούμπανο το αλβανακι!!
Τα έχουμε πει η πιάτσα της Θεσσαλονίκης είναι τόσο μικρή που όλες μπορείς να τις βρεις οπουδήποτε (μασάζ-free κ prive, κωλομπαρα, πιάτσα, ανεξάρτητες κ στούντιο).Να προσθεσω οτι η Παολα η καινούργια στο φαϊντγκιρλς k στο icognito ειναι η Μαριάννα που ειχα περιγραψει κ παρει απo γιαννιτσων πριν μερικες μερες. Το ειχα γραψει στο θρεντ πιατσες Θεσσαλονίκη. Αλλη μια πιατσοβια στα δελα
H Νικολ μπαινει στην κατηγορια ΜΙλφ η Γκιλφ?Πανω απο 50 ειναι?H Nικολ φιλε μου εχει μεγαλο στηθος,τεραστιο δεν το λες,πισινος μπουτια ειναι νορμαλ ,περασα την κυριακη μαζι της,αποζημιωθηκα πληρως,ηρθε πανω μου και δεν με ζορισε καθολου,εχυσα γλεντωντας τα μεγαλα βυζια της .Και ενω ειναι πολυ δουλεμενο το μουνακι της παραμενει στενο με πολυ ωραια αισθηση.Στα τριδυμα στο βαθος νο3,4-1μμ.Καλο ειναι να την δοκιμασεις.