Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 70 άτομα (3 μέλη και 67 επισκέπτες)

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Μιας κ αποψε θα γινει επισκεψη στην πολη σας κ δεν εχω επισκεφθει ξανα τα κοριτσια.....η Εβελινα απο τα τριδυμα μου χει κατσει κ βλεπω καλα λογια. Εχει καποιος προσφατη η οχι αποψη για την κοπελα;

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.137
Πόντοι
2.266
Μιας κ αποψε θα γινει επισκεψη στην πολη σας κ δεν εχω επισκεφθει ξανα τα κοριτσια.....η Εβελινα απο τα τριδυμα μου χει κατσει κ βλεπω καλα λογια. Εχει καποιος προσφατη η οχι αποψη για την κοπελα;
ορμα μια χαρα ειναι

Εγγρ.
29 Ιαν 2017
Κριτικές
24
Like
1.440
Πόντοι
491
Σημερα περασα μαζι της,ειναι υπεροχη σε ολα τα προγραμματα της.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
Οσοι γραψατε καλες κριτικες για την Ελενα στο Casa D'Amore, τι παιρνετε ρε αδερφια? Οσο τουμπανο και να ειναι η αλλη με τετοια συμπεριφορα ειναι απλα ξεπετα. Μετα απο ποσα χρονια στα ρδελα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να μπαινει στο δωματιο να μην καθεται λιγο διπλα μου να την χαιδεψω κατιτις κατευθειαν ανεβηκε απο πανω μου χωρις να μου εχει σηκωθει καλα καλα και μου εβαλε το μουνι στο προσωπο για να αρχισουμε το 69. Νταξει κοπελια ειπαμε, χαλαρωσε το κορμι σου. Παντως εχει βυζι τουμπανο απο τα καλυτερα που εχω δει και παιζει να ειναι και φυσικα και επισης ο κωλος της ειναι σφιχτος ωραιος. αλλα τι να λεει αμα η αλλη δεν το εχει. αγγαρεια.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Από μεγάλη βόλτα το μεσημέρι της Κυριακής και από μικρά περάσματα τα προηγούμενα βράδια η κατάσταση είναι μια μετριότητα... Μου άρεσε μόνο η Τζεσυ στο inkognito αλλά ζητούσε 70ε για 69...

Είδα Ιζαμπελα, είδα Αναης αλλά δεν τρελάθηκα... Είδα και την ασιατισσα που λέτε αλλά αδιάφορη...
Περιπτώσεις σαν την Αντελινα στο poison ή τα μπάζα του Λας Βέγκας είναι για να γελάμε...

Γαμησα με μέτριες εντυπώσεις τις προηγούμενες βδομάδες Εμανουελα στο Βίλα εροτικα και Καρολίνα στο Ερημιτη 3...

Έχω στο νου τη Βλαντα την οποία δεν έχω δει ακόμα και είδα επέστρεψε και η Σάντρα στο Venus η οποία είναι ανωμαλη γκομενα και είχα περάσει καλά μαζί της παλιότερα

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.713
Πόντοι
25.165
al pacino! που σαι ρε παιχτη εσυ?

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
al pacino! που σαι ρε παιχτη εσυ?
Ε που να είμαι ?αφού τόσους μήνες δεν είχαμε δράση
Τώρα που είπα να επανέλθω λίγο δυναμικά δεν βρήκα κάτι που να με ενθουσίασε

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.691
Πόντοι
38.177

Barry Lyndon

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2019
Like
1.833
Πόντοι
216
Καλοκαρι το Σαλονικισταν ειναι υπεροχο.Επιτελους η πολη εχει αδειασει για τα καλα.Ουτε φοιτηταριο ουτε χλεμπουρες.Οι περισσοτεροι την εκαναν στα βλαχοχωρια τους και στα κωλοεξοχικα τους.Βραδινη τσαρκουλα ηρεμα και ωραια.Σημερα επαιξα μπαλιτσα μονο με εθνικη Ρουμανιας.Αφου δεν υπαρχει και κατι αξιολογο καινουργιο στην πολη μας ειπα να παω σε καποια παλαια στανταρακια.Πρωτο γαμησι Ελενα Ρουμανα με τα γαλαζοπρασινα ματια.Τρελα βυζομπαλα που δεν χορταινω να τα γλενταω με τιποτα.Στο κρεβατι κανει προσπαθεια...οχι οτι κανει τιποτα το τρελο αλλα ειναι δεκτικη και δεν λεει οχι μα και μου.Την ξεμουνιασα στα 4 και εχυσα στα βυζομπαλα της.Δευτερο γαμησι στο καπακι Μανταλενα οπου παιζει να εκατσα μεσα ισως και κανα μισαωρο χωρις υπερβολες.Τρελο τσιμπουκι με deep fucking mouth,αρχιδογλυψιμο και στο γαμησι ρεσιταλ με αλλαγες στασεις,φιλακια,γρατζουνιες και μπατσοκωλια.Σε καποια φαση τα εφτυσα και με τελειωσε με τσιμπουκομαλακια,2 τελειωμα στις εξισου δυνατες βυζαρες της.3 Γαμησι μετα απο κανα δεκαλέπτο στην Μιρελα.Οταν γαμαω Μιρελα νομιζω οτι γαμαω καποια ακριβη βιζιτομοντελα.Το μουνι της ειναι υπεροχο.Μικρο και στενο...σου δινει την εντυπωση οτι γαμας εφηβο κοριτσακι.Ειχαμε καλο ρυθμο και χημεια με εναλλαγη στασεων αλλα απο ενα σημειο και μετα αρχισα να κλαταρω.Τελειωμα σε ιεραποστολικη σταση.3 δυνατα γαμησια γυρω στα εκατον κατι ευρω.Ουτε ασχημα ουτε και καλα.Θα μπορουσαν να αρχιζουν και απο 20 ευρω οι συγκεκριμενες κοπελες.Τα σπιτακια τα οποια δουλεουν δεν ειναι τιποτα το ιδιαιτερο οπως και οι υπηρεσιες τους δεν νομιζω οτι δικαιολογουν τα 30 ευρω απλο και τα 40 ευρω γυμνο αλλα δεν βαριεσαι.Απο τις βιλες που εχουν μαζεψει ολα τα ναυάγια πολυ καλυτερα.ΠΣΚ θα ειμαι Χαλκιδικη...γνωριζει κανενας αν εχει τιποτα σπιτακια η κατι παραπλησιο.Σε περιπτωση που δεν ριξουμε καμια ψωλοελληνιδα η κανα ναυαγιο τουριστρια να ξεδωσουμε σε τανα...:alivedick::wanker:

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Επιστροφη στη βαση. Τελικα βρηκα σε ποιο ηταν η Εβελινα κ μαλιστα με την πρωτη. Ανοιγω την πορτα κ υπαρχουν μεσα δυο ατομα κ ενας ακομη στο δωματιο. Λεω θα περιμενω. Συζητηση με την κυρια Σ..... αν εχω ερθει ξανα κ διαφορα. Εμπαινε εβγαινε κοσμος. Βγαινει απο το δωματιο γοβες στρινγκ κ τα βυζια χυμα. Χαμογελαστη φιλικη....Δινω για απλο κ με βαζει μεσα. Περιμενα αρκετη ωρα αλλα ενταξει. Ερχεται συστηνομαστε χαδια φιλακια αυτη απο πανω....σιγα σιγα αρχιζει ενα απαλο παιξιμο...περασμα καποτας ωραιο βαθυ τσιμπουκι κ γλυψιμο απαλο στις μπαλες. Πρωτη σταση ιερα. ανοιγμα...σηκωμα ποδιων...διπλωμα στην μεση μου. Ωραια αισθηση κ κραυγουλες(τις οποιες ακουγα κ στο σαλονι) Στη συνεχεια απο πανω μου....κ μετα στα 4 οπου οι κραυγουλες εγιναν φωνες. Κ ετσι με βρηκε το τελος. Παραμονη για λιγο στο δωματιο σηκωθηκαμε αποχαιρετισμος με φιλι στο μαγουλο. Φευγωντας εξω στα σκαλακια κουβεντα με την κυρια Σ... μεχρι την επομενη. Τελικα αξιζε η επισκεψη κ η παραμονη.

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Καινούργιος στο σπορ. Υπάρχει κάποια μεγαλύτερης ηλικίας, λέγοντας λίγο σπασμένη, με πιασίματα κτλ; Τεράστιο στήθος, κωλο , μπούτια κτλ Ευχαριστώ εκ των προτέρων.

Tiger Ver.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
10 Απρ 2018
Κριτικές
12
Like
3.475
Πόντοι
746
Οσοι γραψατε καλες κριτικες για την Ελενα στο Casa D'Amore, τι παιρνετε ρε αδερφια? Οσο τουμπανο και να ειναι η αλλη με τετοια συμπεριφορα ειναι απλα ξεπετα. Μετα απο ποσα χρονια στα ρδελα πρωτη φορα βλεπω γκομενα να μπαινει στο δωματιο να μην καθεται λιγο διπλα μου να την χαιδεψω κατιτις κατευθειαν ανεβηκε απο πανω μου χωρις να μου εχει σηκωθει καλα καλα και μου εβαλε το μουνι στο προσωπο για να αρχισουμε το 69. Νταξει κοπελια ειπαμε, χαλαρωσε το κορμι σου. Παντως εχει βυζι τουμπανο απο τα καλυτερα που εχω δει και παιζει να ειναι και φυσικα και επισης ο κωλος της ειναι σφιχτος ωραιος. αλλα τι να λεει αμα η αλλη δεν το εχει. αγγαρεια.
Σε κουβεντα με καποιον που περιμενε για Εβελινα μου ειπε για την Ελενα: μικρο μωρακι αλλα μετριοτητα.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom