Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 44 άτομα (2 μέλη και 42 επισκέπτες)

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Δεν αξιζει να σπας την καραντινα για ενα ζμπρωξιμο και μετα να για εικοσι μερες να αγχωνεσαι αν τσιμπησες κινεζικη πανουκλα.Την καλυτερη δουλεια εκανες που πειθαρχησες...ηταν σαν να ετρωγες μαγειριτσα μετα τα μεσανυχτα Δεκαπενταυγουστο.
Δεν ειναι ολοι αρρωστοφοβικοι σαν εσενα τυπε οσοι ηταν και ειναι δεν εβγαιναν και δε βγαινουν απο το σπιτι τους για να γαμησουν

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα
To 20 ξεχνα το ...Μονο Αθηνα αυτα...αν υποκυψει σε παζαρια η τσατσα θα εισπραξεις ξινιλα.Δεν το θελεις αυτο...αν δεν βγαινεις οικονομικα μην ξεφτιλιζεσαι.Εχει ωραια μερη η Θεσσαλονικη για να δεις.Για σεξοτουρισμο ασχολησου οταν θα το επιτρεπει η τσεπη σου.Φιλικα...

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Μα δεν ήθελα να πειθαρχήσω. Ήθελα να πάω αλλά νόμιζα ότι ήταν κλειστά, γι'αυτό και ρώτησα.
Υπηρχαν και τα cg τυπε αν ηθελες να σπρωξεις μπορουσες εγω προσωπικα τα περισσοτερα γαμησια τα εριξα στην πρωτη καραντινα που ηταν ποιο μαζεμενα τα πραματα στη δευτερη κλαιν ουτε μυνημα δεν εστελνα να βγω κι οπου ηθελα πηγαινα για να σπρωξω

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
Δεν ειναι ολοι αρρωστοφοβικοι σαν εσενα τυπε οσοι ηταν και ειναι δεν εβγαιναν και δε βγαινουν απο το σπιτι τους για να γαμησουν
Αν εχεις εφτα ζωες εισαι γατακι.Μαλλον θα ζμπρωχνεις και ακα γιατι τα γατια δεν χρειαζονται προφυλακτικα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Παιχτες μου καλησπερα, ανεβαινω για λιγες μερες καιδεν εχω ιδεα απο τοποθεσιες.. μπορειτε να μου προτεινετε μερικα σπιτακια με διευθυνσεις που να παιζουν μωρα μεχρι 30ετων με νορμαλ κορμακια και καλες υπηρεσιες; Και τιμουλα 20-30€. Παιζει κατι τετοιο ;; Ευχαριστω πολυ και χρονια πολλα
Τυπε με 20 εδω μονο πιατσα τα δελακια που ειναι ολα μαζεμενα στην περιοχη φιξ ξεκινανανε απο 30 και καποια απο 40

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Αν εχεις εφτα ζωες εισαι γατακι.Μαλλον θα ζμπρωχνεις και ακα γιατι τα γατια δεν χρειαζονται προφυλακτικα.
ο καλος ο μυλος ολα τα αλεθει τυπε και με σπρωχνω και ακα σπρωχνω και σε καποιες βγαζω και το δερμα απο την πουτσα γιατι γουσταρω να φαινεται ο μυς δεν εχω θεμα

argyrotoxos

Ανώτερος
Εγγρ.
16 Σεπ 2010
Κριτικές
63
Like
47.120
Πόντοι
9.297
Με μπερδεύεις με τον εαυτό σου παππού μαλλων
Τουλαχιστον οσο βγαινεις ξερω οτι δεν εχεις κινεζικη πανουκλα.Η βλακεια που σε δερνει δεν θεραπευεται αλλα τουλαχιστον εστω απο τυχη μην παθεις κινεζικη πανουκλα.

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266
Περιμένοντας την Denise για να δούμε τη ψάρια πιανει

JerryBananas

Μέλος
Εγγρ.
9 Απρ 2018
Like
42
Πόντοι
0
Την Μαρίνα από το άλλο site με το τατουάζ 1999 που έχει στο ποδι ξέρουμε που παιζει μπάλα και τι ώρα?

WhiteMamba6

Μέλος
Εγγρ.
27 Δεκ 2017
Like
8
Πόντοι
0
Ευχαριστω πολυ ολους για την ανταποκριση… καποια καλη προταση στα 30€ πιπινακι;
Τυπε με 20 εδω μονο πιατσα τα δελακια που ειναι ολα μαζεμενα στην περιοχη φιξ ξεκινανανε απο 30 και καποια απο 40

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
760
Πόντοι
81
με καβλες μεσημεριατικα μετα απο εφοδο μιας πελατισσας στην δουλεια, μπηκα λας βεγγας. εψαξα τα οαντα και δεν βρηκα κατι αξιολογο για μεσημεριανο. πηρα μια ντονα. ωραιο σωμα ωραια βυζακια, ευγενικη και κωλαρακι που εφαγε δυνατο σφυρι στα 4...

καλη...

ρε παιδες στο πρωτο λας βεγγας μια γυφτα με 400 κιλα βυζια τι λεει?

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

Velociraptoras

Σπουδαίος
Εγγρ.
8 Σεπ 2013
Κριτικές
35
Like
5.141
Πόντοι
2.266

georgepalaio

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2017
Κριτικές
10
Like
489
Πόντοι
311
με καβλες μεσημεριατικα μετα απο εφοδο μιας πελατισσας στην δουλεια, μπηκα λας βεγγας. εψαξα τα οαντα και δεν βρηκα κατι αξιολογο για μεσημεριανο. πηρα μια ντονα. ωραιο σωμα ωραια βυζακια, ευγενικη και κωλαρακι που εφαγε δυνατο σφυρι στα 4...

καλη...

ρε παιδες στο πρωτο λας βεγγας μια γυφτα με 400 κιλα βυζια τι λεει?
Έκλαψα λες μια πολυ ευσωμη με τρελα στο μάτι που σου πιάνει τον πουτσο στην είσοδο; Την είχα πετύχει στο δεύτερο σπιτάκι και με το που βγαίνει απο το δωμάτιο έρχεται σαλόνι μου πιάνει το εργαλείο και μου είπε οτι ο προηγούμενος την έπαιρνε κωλο και έπρεπε να περάσω χαχαχα

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom