Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 46 άτομα (1 μέλη και 45 επισκέπτες)

GARGANDUAZZZ

Μέλος
Εγγρ.
2 Δεκ 2020
Like
756
Πόντοι
81
εχει καππιος εντυπωσεις απο μαριλου? (1η στο αλλο σαιτ)

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Γνώμη για Μόνικα και Αφροδίτη αν μπορείτε.Λεω να κάνω μια κατάθεση το μεσημέρι
Η Αφροδίτη είναι καλή, βγάζει γούστα αλλά βιαστική είχα δώσει πριν την καραντίνα 70€ γυμνό τσιμπουκι και 69 και έκατσε μόνο 15 λεπτά, δεν ξέρω αν τι πέτυχα σε λάθος μέρα... Πάντως είναι ευγενική και κάνει καλή πιπα αλλά όπως είπα όλα στοfast forward.... Αυτά.

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Ρε φίλε εδώ γράφουμε για μπουρδέλα δε γράφουμε μυθιστορήματα συγγραφέας είσαι; Δε γράφεις κανένα έχεις ταλέντο ?
Μια χαρά τα έγραψε αλλά έπρεπε να ποσταρει κριτική... Συνέχεια το λέμε να γράφετε κριτικές όχι μόνο πήγα εκεί κι εκεί

Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1
Λοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;

mpouxos

Ανώτατος
Εγγρ.
4 Ιουλ 2014
Κριτικές
169
Like
8.711
Πόντοι
10.326
Εγγρ.
22 Ιαν 2020
Like
40
Πόντοι
1

jimenez vyzarez

Μέλος
Εγγρ.
8 Ιουν 2021
Κριτικές
1
Like
197
Πόντοι
1
Για Μόνικα ξέρει κανείς τίποτα ? Είναι καλή ή να διαλέξω ανάμεσα σε Λάρα/Ντανιέλα?

thestoxw

Μέλος
Εγγρ.
16 Ιουν 2021
Like
26
Πόντοι
0
Πέρασμα μόλις με Αφροδίτη , παρά πολύ καλό μουνι, δλδ δεν γίνεται να το δεις και να πεις δν περνάω. Κοντούλα γενικά βυζαρες και αρκετά όμορφη στο πρόσωπο. Κάνω μπάνιο μπαίνει μέσα, αρχίζει να γλύφει αρχιδια για να με καυλωσει, (εγώ γενικά δν έχω μεγάλη εμπειρία με μπουρδελα και είχα άγχος) αρχίζει πίπα, καλή να μπουκωνεται κατά καιρούς και να με αφήνει να της πιάνω το κεφάλι και την πνίγω για αρκετή ώρα. Μετά ανεβαίνει πάνω μου και τελείωμα στα 4. Γενικά την προτείνω από αυτήν την μικρή εμπειρία που έχω, αλλά θα συμφωνήσω στο ότι βιάζεται νομίζω αυτή την εντύπωση μ έδωσε. Κατά τα αλλά ευγενική και όμορφη. Αυτά από μένα.

• Like
Αντιδράσεις: Stef68

akala

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2021
Like
557
Πόντοι
81
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Στο βενους όταν δουλεύουν 2 ταυτόχρονα . Συνήθως μεσημέρι με απόγευμα , Τσεκαρε τα πρόγραμματα για σιγουριά

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Στα Venus κάνουν σίγουρα. Σε κάποιες βίλες επίσης κάνουν αλλά πρέπει να πετύχεις δύο κοπέλες την ίδια ώρα και πρέπει να κάνουν και duo

thebigboss1818

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
0
μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..

urlauber

Σεβαστός
Εγγρ.
16 Νοε 2015
Κριτικές
1
Like
4.568
Πόντοι
1.706
μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..
Τιμουλες?

IRON MAIDEN

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2020
Κριτικές
2
Like
715
Πόντοι
81
Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;
Venus σίγουρα.
Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....

Vitsos

Μέλος
Εγγρ.
20 Αυγ 2008
Κριτικές
2
Like
112
Πόντοι
1
Μινώταυρου 16 στην πρωινη βάρδια έκαναν τη μέρα που άνοιξαν τα δέλα.

thebigboss1818

Μέλος
Εγγρ.
4 Οκτ 2018
Κριτικές
2
Like
96
Πόντοι
0
Venus σίγουρα.

Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....
δεν πηγε εκει το μυαλο μου μπορει να εχεις και δικιο απλα επειδη ειμαι αρκετα ενεργος και στην κανονικη ζωη και μου το λενε και μερικες κοπελες και εκει γιαυτο μου φανηκε οκαυ. παντως δικιο εχεις ο πελατης εχει παντα δικιο!

wrangler1996

Μέλος
Εγγρ.
18 Δεκ 2018
Like
931
Πόντοι
96
Λοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;
Δοκίμασε φίλε αξίζει είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει αν σου αρέσουν γυναίκες στα κυβικά της θα μείνεις ευχαριστημένος.Ξεκκνα με 30 το απλό για δοκιμή

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;
Φίλε συνεχησε να ψάχνεις Θεσσαλονίκη με 10,20€ να γαμας και θα μείνεις γ πολύ καιρό Αγαμητος οπως το λεει και το ψευδώνυμο σου εδω περα!!

Crucifix

Μέγας
Εγγρ.
15 Νοε 2014
Κριτικές
63
Like
7.897
Πόντοι
4.766
Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;
Αυτο το λεμε χρονια οτι πρεπει να φτιαξουνε σπιτακια με 20 ευρο παραβολο αλλα βολευτηκανε με τα 30 και λενε μια χαρα τα κονομανε απο τα κοροιδα αρα συνεχιζουμε ετσι..

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom