GARGANDUAZZZ
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Δεκ 2020
- Like
- 756
- Πόντοι
- 81
εχει καππιος εντυπωσεις απο μαριλου? (1η στο αλλο σαιτ)
Η Αφροδίτη είναι καλή, βγάζει γούστα αλλά βιαστική είχα δώσει πριν την καραντίνα 70€ γυμνό τσιμπουκι και 69 και έκατσε μόνο 15 λεπτά, δεν ξέρω αν τι πέτυχα σε λάθος μέρα... Πάντως είναι ευγενική και κάνει καλή πιπα αλλά όπως είπα όλα στοfast forward.... Αυτά.Γνώμη για Μόνικα και Αφροδίτη αν μπορείτε.Λεω να κάνω μια κατάθεση το μεσημέρι
Μια χαρά τα έγραψε αλλά έπρεπε να ποσταρει κριτική... Συνέχεια το λέμε να γράφετε κριτικές όχι μόνο πήγα εκεί κι εκείΡε φίλε εδώ γράφουμε για μπουρδέλα δε γράφουμε μυθιστορήματα συγγραφέας είσαι; Δε γράφεις κανένα έχεις ταλέντο ?
Ρωτα τον Αρκτούρο!Λοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;
Το ωραίο είναι υποκειμενικό. Εάν κάποιος ξέρει για επιστροφή νικολ η για αντελινα καλώς. Δεκτό βέβαια και το χιούμορ...Ρωτα τον Αρκτούρο!
Στο βενους όταν δουλεύουν 2 ταυτόχρονα . Συνήθως μεσημέρι με απόγευμα , Τσεκαρε τα πρόγραμματα για σιγουριάΜια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Στα Venus κάνουν σίγουρα. Σε κάποιες βίλες επίσης κάνουν αλλά πρέπει να πετύχεις δύο κοπέλες την ίδια ώρα και πρέπει να κάνουν και duoΜια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
Τιμουλες?μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..
40 για ελευθερο και μετα κανονικα δεν κανει κατι εχτρα οπως τελειωμα στομα ή αναλΤιμουλες?
Venus σίγουρα.Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;
Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....μαγκες μου μολις γυρισα απο Denise (Μεντουσα δουλευε). Μπηκα την ειδα ακριβως στα μετρα μου..εχεις στηθος μεγαλο αλλα χαλαρο (πεσμενο) που το προτιμω ετσι σε σχεση με τα πλαστικα και ωραιο κωλαρακι χωρις παραπανισια κιλα και πραγματικα πανεμορφο προσωπο για τα γουστα μου. Πηρα απλο με ελευθερο στοματικο.. στα του αγωνα η κοπελα με το που με ειδε λεει εχεις μεγαλο πουλι.. οποτε με παρακαλεσε να μην μπαινω ολοκληρος και να μην την "σκοτωσω" που ξενερωσα λιγο γιατι γουσταρω αγριες καταστασεις.. πιπα αδιαφορη και στο σεξ γουσταρει αλλα δεν ηθελε γρηγορουσ ρυθμους. Επισης η κοπελα δεν μιλαει πολλα ελληνικα αλλα μιλαει καλα Αγγλικα.. δεν ξερω τι αλλο θα πω εγω θα ξαναπηγαινα τωρα αν θελετε να ρωτηστε κατι μου το λετε..
Μινώταυρου 16 στην πρωινη βάρδια έκαναν τη μέρα που άνοιξαν τα δέλα.Μια επιπλέον ερώτηση για τους γνώστες μιας κι από μπου δεν έχω ιδέα: υπάρχει κάποιο σπιτάκι που να κάνουν duo ;;;
δεν πηγε εκει το μυαλο μου μπορει να εχεις και δικιο απλα επειδη ειμαι αρκετα ενεργος και στην κανονικη ζωη και μου το λενε και μερικες κοπελες και εκει γιαυτο μου φανηκε οκαυ. παντως δικιο εχεις ο πελατης εχει παντα δικιο!Venus σίγουρα.
Φίλε όλες που δεν την παλεύουν τα ίδια λένε, πιο σιγά όχι όλο μέσα και τέτοιες μ@λ@κιες.... Εσύ πληρώνεις δεν σε πληρώνει αυτή, αν δεν αντέχει το δυνατό κάρφωμα τότε δεν λέει η κοπέλα. Η προσωπική μου άποψη για αυτά που έγραψες είναι ότι για μια φορά καλή είναι.....
Δοκίμασε φίλε αξίζει είναι πρόθυμη να σε ικανοποιήσει αν σου αρέσουν γυναίκες στα κυβικά της θα μείνεις ευχαριστημένος.Ξεκκνα με 30 το απλό για δοκιμήΛοιπόν παιδιά πήγα μια γύρα και νικολ δεν βρήκα δυστυχώς ... βρήκα μια αντελινα στο ποισον έχει κάποιος εμπειρία από αυτήν;
Φίλε συνεχησε να ψάχνεις Θεσσαλονίκη με 10,20€ να γαμας και θα μείνεις γ πολύ καιρό Αγαμητος οπως το λεει και το ψευδώνυμο σου εδω περα!!Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;
Αυτο το λεμε χρονια οτι πρεπει να φτιαξουνε σπιτακια με 20 ευρο παραβολο αλλα βολευτηκανε με τα 30 και λενε μια χαρα τα κονομανε απο τα κοροιδα αρα συνεχιζουμε ετσι..Γεια σε όλους, είμαι νέος στο site, έχω πάει 5 - 10 φορές στα σπιτάκια Θεσσαλονίκη αλλά βλέπω Αθήνα είναι με 10 και 20 ευρώ ενώ εδώ απλό ξεκινάει 30, υπάρχουν σπιτάκια με τέτοιες τιμές εδώ;