Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (7 μέλη και 45 επισκέπτες)

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Που και που ανεβαινει απο καμια και χορευει...αλλα πραγματι ειναι ακριβο το σπορ πλεον.
Αυτος ομως ο μελαχρινος και ωριμος πλεον αγγελος,ειναι ολα τα λεφτα εκει...
Οσο δε τη γουσταρισα στο μπουρδελο τοσο μ'αρεσει τωρα πλεον στο κωλομπαρο
Ναι είναι γυναικάρα, τι να λέμε τώρα.
Εγώ πάντως την γουστάριζα και στο μπουρδέλο.

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
η κελλυ σε πιο μαγαζι δουλευει? δεν μπορεσα να καταλαβω :think:

Kingbe

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2010
Κριτικές
5
Like
0
Πόντοι
0
τώρα αυτη η Χριστίνα σε ποιο δουλεύει;;;;;

ελπίζω να μην σταμάτησε από τα ...δέλα...

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
κουλουρομαγαζο το τσιρκο ....

η εμπροσθεν απο θεμα λαδωματος ?  :think:
Durex play, μωβ χρώμα, σε συσκευσασία μου παραπέμπει σε δονητή...!! Χαχαχαχχχ...  :2funny:
Εντάξει πασαλείφτηκε λιγάκι, κάτι που σαφώς είναι μείον, όμως δεν ήταν και τραγική η κατάσταση, άλλες σε κάνουν λούτσα με το λιπάντικό, όπως πχ η Μαριάννα απο Σαπφώς που μετά θέλει τρία μπάνια για να φύγει η λαδίλα απο την πούτσ@ σου...  :S

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τώρα αυτη η Χριστίνα σε ποιο δουλεύει;;;;;

ελπίζω να μην σταμάτησε από τα ...δέλα...
Εχει σταματησει προ πολλου.....τελευταια την πηρα στην βιλα/φριξου9 περσι το καλοκαιρι.....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Η κελλυ κ μενα οσο με αρεση εμφανισιακα 3 φορες την εφαγα την φολα μαζι της πολυ βιαστικη ενταξει την δουλεια της κανει αλλα σου βγαζει πολυ αντε μαλακα τελειωνε. Για να κανουμε και τον δικηγορο του διαβολου (της πουτανας στην προκειμενη περιπτωση) οταν εισαι βαρδαρη κ γαμιεσαι σα το κουνελι ολη μερα λογικο ειναι πιο πεσμενη αποδοση κ βιασυνη.Αν δουλευε σε στουντιο η σε μασαζ ισως λεω ΙΣΩΣ να ηταν ολα τα λεφτα.Απο κει και περα ολα τα αρνητικα πρεπει να τα αναφερουμε οπως και τα θετικα δεν ειναι τυχαια η Σαρα απολους καλες κριτικες και η κελλυ σχεδον απολους αρνητικες.Οσο για τις θειες ειναι 2-3 πολυ γαμιολες μια φορα οταν μια στο λουξ αλιακμωνος επειδη δεν πεασαμε μας ειπε μπασταρδακια πηγαμε τις φραξαμε το μπουρδελο με ενα κασονι 3 χ 3 μετρα ! χαααχαχ ζητω συγγνωμη απο κανα μπουρδελιαρη που το ββρηκε μετα φραγμενο

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Η κελλυ κ μενα οσο με αρεση εμφανισιακα 3 φορες την εφαγα την φολα μαζι της πολυ βιαστικη ενταξει την δουλεια της κανει .......
απλα το θεμα ειναι οτι εχουμε τρεις σελιδες γεματες κελυ κελυ κελυ οπως πριν ειχαμε λαρα,λαρα λαρα και πχ την ειρηνη που προσωπικα την θεωρω απο τα πιο καλα και οικονομικα gfe που ανακαλυψα τελευταια την θαψαμε εξι σελιδες πισω σε μια παραγραφο ενος ποστ....αντε να την βρει την πληροφορια καποιος επιδοξος νεος  συναγωνιστης...αυτο ειπα χτες....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Η κελλυ κ μενα οσο με αρεση εμφανισιακα 3 φορες την εφαγα την φολα μαζι της πολυ βιαστικη ενταξει την δουλεια της κανει αλλα σου βγαζει πολυ αντε μαλακα τελειωνε. Για να κανουμε και τον δικηγορο του διαβολου (της πουτανας στην προκειμενη περιπτωση) οταν εισαι βαρδαρη κ γαμιεσαι σα το κουνελι ολη μερα λογικο ειναι πιο πεσμενη αποδοση κ βιασυνη.Αν δουλευε σε στουντιο η σε μασαζ ισως λεω ΙΣΩΣ να ηταν ολα τα λεφτα.Απο κει και περα ολα τα αρνητικα πρεπει να τα αναφερουμε οπως και τα θετικα δεν ειναι τυχαια η Σαρα απολους καλες κριτικες και η κελλυ σχεδον απολους αρνητικες.Οσο για τις θειες ειναι 2-3 πολυ γαμιολες μια φορα οταν μια στο λουξ αλιακμωνος επειδη δεν πεασαμε μας ειπε μπασταρδακια πηγαμε τις φραξαμε το μπουρδελο με ενα κασονι 3 χ 3 μετρα ! χαααχαχ ζητω συγγνωμη απο κανα μπουρδελιαρη που το ββρηκε μετα φραγμενο

Σωστο αυτο για το κουνελι οποτε ΟΤΑΝ αλλαξει περιβαλλον ισως να το σκευτομουμε απο μενα προς το παρων κελλυ Χ
Δεν την κρινουμε σαν ανρθωπα αλλα σαν επαγγελματια , πραγμα το οιποιο απ οτι καταλαβα δεν ειναι και τοσο  :-
:2funny: :2funny: :2funny: Καλα κανατε με το χαρτονι , εκει στο λουξ δεν ειχα καλες ενυπωσεις απο τσατσαδες γενικως , αλλα δεν ειχε γινει κατι .. απλα ξυνιλα
Εμενα μια φορα μια στην Κατεχακη με την Σιμονα ηταν και μου ειπε αν παω αλλου να μη μου σηκωθει  :idiot:

Αλ ωραιο το μωρο , δεν την ειχα προλαβει ...

gl  :rockon: Της πουτανας το τρισελιδο γινετε εδω  :2funny:
Ειπαμε οι πληροφοριες εδω ειναι σαν τα φυλλα στον αερα , οποοιος προλαβει τα πιανει  :cheesy:

Λοιπων  ποια εχει σειρα ?

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Στις τρείς φόλες που έχει φάει ο φίλος απο την Κέλυ προσθέστε παρακαλώ και άλλες τρείς που έχω φάει εγώ...!! Χαχαχα... Και να μην ξεχνάτε... "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού¨... Όσο για το "τρίς"... Τα ήθελε ο κώλος μας...!! Χαχαχα...  :dancing:
Όσο για τη νέα αγάπη του Gl, την Ειρήνη, προσυπογράφω, την δοκίμασα και εγώ, δυνατή...!! Ολίγον τι μπαζάκι αλλά φοβερή περιποίηση... Την ίδρωσε τη φανέλα και με το παραπάνω...!!  :pipa2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Στις τρείς φόλες που έχει φάει ο φίλος απο την Κέλυ προσθέστε παρακαλώ και άλλες τρείς που έχω φάει εγώ...!! Χαχαχα... Και να μην ξεχνάτε... "Το δις εξαμαρτείν ουκ ανδρός σοφού¨... Όσο για το "τρίς"... Τα ήθελε ο κώλος μας...!! Χαχαχα...  :dancing:
Όσο για τη νέα αγάπη του Gl, την Ειρήνη, προσυπογράφω, την δοκίμασα και εγώ, δυνατή...!! Ολίγον τι μπαζάκι αλλά φοβερή περιποίηση... Την ίδρωσε τη φανέλα και με το παραπάνω...!!  :pipa2:

Ειρηνη να υποθεσω χθες η σημερα ?  :think:
Εψαξα κριτικη αλλα δεν ειδα ( για δευτερη γνωμη )

Αν μου κανει κλικ θα μπω αν την πετυχω  :fuck2:

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πέρασα χθες απ΄ έξω απ΄ το Ανδρέου 4 και ήταν κλειστό  :think::huh:

Ξαναπερνάω σήμερα πάλι κλειστό. :huh: :huh:

Μήπως δεν ανανεώθηκε και σε αυτό η άδεια. :huh: :huh:

Αν ναι έχουν μείνει 17.....και όλο λιγοστεύουν.

:tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πέρασα χθες απ΄ έξω απ΄ το Ανδρέου 4 και ήταν κλειστό   :think::huh:

thiseas

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Δεκ 2005
Κριτικές
42
Like
1.131
Πόντοι
6.835
Μηπως ξερει κανεις αν γυρισε η Εφη Κωλεττη? Κατι ακουσα για μετα το Πασχα αλλα ειναι δυνατον?

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
gl την ειδα την κρητικη για την ειρηνη  γλωσσοφιλα και τετοια .αλλα εχεις δικιο δεν μπορεσα να την ξαναβρω. δωσε ενα στιγμα και τηλ αν εχεις γιατι ψηνομαι

GAMEOVER

Τιμημένος
Εγγρ.
11 Οκτ 2010
Κριτικές
223
Like
512
Πόντοι
4.017
Πέρασα χθες απ΄ έξω απ΄ το Ανδρέου 4 και ήταν κλειστό   :think::huh:

Άκυρον.....λήξη συναγερμού..... :2funny: :2funny:

Το απογευματάκι στο γυρισμό μετά την κατάθεση που έκανα στη Μαρία τη Σλοβάκα, το είδα ανοικτό....και μας κοψοχόλιασε  :2funny: :2funny: :2funny:ς

Το βραδάκι αναμένεται και κριτική.... :sunglasses:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
gl την ειδα την κρητικη για την ειρηνη  γλωσσοφιλα και τετοια .αλλα εχεις δικιο δεν μπορεσα να την ξαναβρω. δωσε ενα στιγμα και τηλ αν εχεις γιατι ψηνομαι
την κυριακη ηταν πρωι στην νικηφορου ουρανου 26....το ιδρυμα εκει δεν εχει πια τηλεφωνο ....τωρα καμια φορα την ειχα πετυχει και κατεχακη και σου ειπα οτι ειχε περασει και απο προμηθεως.....αν την δει καποιος αλλος μπορει να σου πει....εκτος κι αν παιζει ρεπο ή κατι τετοιο....

christosdi1

Μέλος
Εγγρ.
22 Φεβ 2010
Κριτικές
4
Like
0
Πόντοι
1
δωστε στιγμα παιδια να δωσουμε δουλεια στις αληθινες ιερειες

Stories