Επισκέπτης
Δεν λέω αυτή την ξανθιά Αννίτα που μοιάζει με πρεζάκι.. λέω για ένα πανέμορφο δροσερό πιπίνι με πέτρα σώμα, 2 υπέροχα βυζάκια και μια αθώα φατσούλα..
Δεν λέω αυτή την ξανθιά Αννίτα που μοιάζει με πρεζάκι.. λέω για ένα πανέμορφο δροσερό πιπίνι με πέτρα σώμα, 2 υπέροχα βυζάκια και μια αθώα φατσούλα..
αυτη δεν εκανε ενα περασμα απο κωλετη;Δεν λέω αυτή την ξανθιά Αννίτα που μοιάζει με πρεζάκι.. λέω για ένα πανέμορφο δροσερό πιπίνι με πέτρα σώμα, 2 υπέροχα βυζάκια και μια αθώα φατσούλα..
ποια ρε ? εχει περασει ταξινομηση αυτη ?αυτη δεν εκανε ενα περασμα απο κωλετη;
Προμηθεως 25 εδω και πολυ καιρο εχουν 3 βαρδιες...οποτε αν ειδε στις 21,00 την Καρμεν λογικα μετα τις 23,00 πρεπει να αλλαξει.Επισης προτιμαω εφοσον δω και μου αρεσει η Χριστινα να την παρω στο Προμηθεως απο την Κατεχακη
Τελικα Βρομυλου 14 δεν πηγες ?
Αλ γιατι ειπες για 23¨00 ?
καναν 3 βαρδιες ?
δεν ειπε αυτο ρε....ουτε για 3 βαρδιες σε Κατεχακη
Μηπως ξερει κανεις αν γυρισε η Εφη Κωλεττη? Κατι ακουσα για μετα το Πασχα αλλα ειναι δυνατον?
δεν ειπε αυτο ρε....
Μααν η Χριστινα θα μεινει αποψε τη νυχτα Κατεχακη??ή θα μετακομισει μετα τις 23.00 στην Προμηθεως 25??μηπως ρωτησες??σκεφτομαι να βγω...
ρε παιδια χθες και προχθες νομιζω αναφερθηκε νυχτερινη αυτη η Χριστινα στο Προμηθεως 25.και ειναι αυτη η ιδια υπερβυζαρου με τη καλη αποδοση απο Κατεχακη απ'οτι καταλαβα....Αυτή η συγκεκριμένη Αλ παίζει να μην δουλεύει Προμηθέως. Δεν θυμάμαι να έχει αναφερθεί από κανέναν εκεί, μην σε πάρω κ στο λαιμό μου βέβαια...η τσατσά που ήταν μαζί της είναι δεκτική σε παζάρι πάντως οπότε από τιμές μπορείς να το φέρεις στα ίδια.
Έμαθα ότι γυρνάει η τσιμπουκόβια Σιμόνα αύριο
Σωστόςη Νατάσα η σιλικονάτη ρωσσίδα στο Μαντζάρου 10 με την αμετάκλιτη για παζάρι τσατσά.(Ας κάτσετε να πεινάσετε)
Μαύρο στη Σιμόνα.im (imitation)Ερημίτη η για μπάτσες αλλά θεοκορμάρα Σιμόνα.
Και εγώ το πεθύμησα αυτό το αστέρι, από τις πιο όμορφες και ευχάριστες παρουσίεςΔεν λέω αυτή την ξανθιά Αννίτα που μοιάζει με πρεζάκι.. λέω για ένα πανέμορφο δροσερό πιπίνι με πέτρα σώμα, 2 υπέροχα βυζάκια και μια αθώα φατσούλα..
για ισπανιδα πλασαρεται η λαουρα....την χριστινα κανονικα ως ρουμανα την παρουσιαζουν στο σαλονι....την λαουρα θα λες μαλλον....Guys στην Προ25 εχουν 2 ή 3 βαρδιες, εηαρτατε καθε μερα. Μου τα ειπε η τσατσα σημερα. Αυριο θα εχει μονο Μιραμπελα κ Καρμεν, αγνωστο για Χριστιννα. Ρε guys, Χριστιννα λετε την μελαχρινη γεματουλα με βυζαρες "Ισπανιδα" απο Κατεχακη?? Γιατι εκεινη αλλιως την λενε...
μιρελλα??? τι ωρα την πετυχες? εχει φυγει απο βραδυνη βαρδια?
(ΟΠΟΙΟΣ ΒΡΕΙ ΤΑ ΙΧΝΗ ΤΗΣ ΥΠΕΡΜΟΥΝΑΡΑΣ ΑΝΝΙΤΑ-ουγγαρία ΑΠΟ ΣΑΠΦΟΥΣ 8 ΤΟΥ ΚΕΡΝΑΩ ΓΥΡΑ ΣΤΗ ΠΟΥΤΑΝΑ ΤΗΣ ΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΤΟΥ))