Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (2 μέλη και 49 επισκέπτες)

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
791
Πόντοι
7.195
Η Ίρα ήταν βραδυνή τις τελευταίες δυο εβδομάδες στη θέση της Βερόνικας, η οποία ήταν να επιστρέψει οσονούπω, λογικά με την επιστροφή της θα πάει πίσω στην συνηθισμένη της ώρα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
505
Πόντοι
4.906
Ε καλα δεν ειναι απαραιτητη η μπυρα επιδι κανει ριμα .. πιες ενα γαλα δε πειραζει  :cheesy:
ααα εκει η αλλαγη ειναι στις 7 να ξερεις

Αντρας ετοιμος για ολα μου ακουγεσαι εβαλες στοχο Ηρα ?  :think:
Μη πας και με βριζεις μετα , περιμενα να το επιβεβαιωσει κανεις , δεν ξερω αν ειναι εκει
χτες δεν ηταν παντως....

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
η Ηρα δεν κανει 69 ουτε και η Βερονικα οπως εχει γραφτει και για τις 2 στον καταλογο των κριτικων...παραμυθια ειναι αυτα
Σουφρα απο τις λιγες η Ηρα...κακως το πληρωνουμε 60ε το 69 στις αλλες οταν αυτη η μουναρα σε αφηνει να της το κανεις και το ευχαριστιεται κιολας.
Επισης ολες οι κριτικες για την Ηρα τρωνε πολλες αρνητικες ψηφους.Περιεργο... :think: :think:
Έτσι είναι φίλε... Κάποιοι (στόκοι  κατ'εμέ) ψηφίζουν αβέρτα αρνητικά ή θετικά τις κριτικές νομίζοντας ότι μπορούν να αποκομίσουν κάτι απο αυτό... Επισκέπτεσαι πχ εσύ την χ ή ψ κοπέλα, γράφεις ότι ήταν χάλι μαύρο για αυτό και για αυτό το λόγο και πηγαίνουν μετά και ψηφίζουν σωρηδόν αρνητικά την κριτική... Λες και αυτός που θα την διαβάσει θα την αξιολογήσει βάση των θετικών ή των αρνητικών ψήφων... Αλλά εντάξει, τι περιμένεις... Αν τους έκοβε δεν θα ήταν νταβατζήδες...  :idiot:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Α και τώρα που είπαμε για κριτικές... Επισκέφτηκα την Λάουρα στο 26ης Οκτωβρίου 35 τις προάλλες...
Μαυρομάλλα, περίπου 1.60-1.65, μέτρια φάτσα, αδύνατη, σχετικα μικρό βυζί και αρκετά μυτερό σε σημείο να βγάζει μάτι, περίπου 28-30 ετών... Ενώ η τσατσά μου απαριθμεί τα προγράμματα η κοπέλα με καβάλησε και άρχισε να με χαιδεύει παντού... Αφού δεν πολυψηνόμουν να μπώ, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και βάζει το χέρι της απο μέσα και άρχισε να μου τον παίζει στο σαλόνι ενώπιων της τσατσάς... Οπότε είπα να περάσω μέσα να δοκιμάσω, άλλωστε τι ψυχή είχαν τριάντα ευρώ για έναν τσοπού που δεν έπεφτε με τίποτα... Μπαίνω λοιπόν, έρχεται χαμογελαστή με το durex λιπαντικό ανα χείρας, της την πέφτω στο όρθιο για να χαμουρεματάκι αλλά μάταια... Με ξαπλώνει στο κρεββάτι, γονατίζει μπροστά μου και με ρωτάει... "Να στον ρουφήξω"...?? Εδώ είμαστε λέω, κερνάει και ακάποτο το κατάστημα...!! Θά 'θελα...!! Χαχαχα... Μόλις έγνεψα καταφατικά μου περνάει την κάλτσα αμέσως, εεε... Την καπότα ήθελα να πώ και με αρχίζει... Πίπα ήταν αρκετά καλή, μακράς διαρκείας, χωρίς χέρια ως επι το πλείστον και με καραμέλωμα στις μπάλες... Έπειτα πασαλείφτηκε με το μώβ λιπαντικό, την πήρα στα τέσσερα όπου είχε διαθεση συμμετοχής και χτυπιότανε με το ρυθμό και αυτή όμως με πήρε μια ψιλή μποχίτσα απο την πίσω εξάτμισή της (την έδινε νομίζω με παράβολο 80 έουρος), οπότε την γύρισα απο κάτω όπου και την σφυροκόπησα κανα πεντάλεπτο ακόμα με τα πόδια ορθάνοιχτα και υψωμένα, οπού είχε και πάλι συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει, με πειστικό ομολογώ τρόπο... Έτσι και κατέθεσα και έπειτα δέχτηκα τα παράπονά της γιατί τελείωσα αφού ήθελε κι άλλο...
Συνοψίζοντας, μέτριας εμφάνισης η κοπέλα αλλά με καλή διάθεση, όμως ήταν ένα είδος σκωτσέζικου ντούζ... Μια σε έκαιγε και μια σε κρύωνε... Μια σε χαμούρευε στο χώλ, μια σε γείωνε στο δωμάτιο... Μια σου έβαζε την καπότα σαν κάλτσα και μετά σου έγλειφε τις μπάλες... Μια ψιλομύριζε η πίσω κίνηση, μια σε παρακαλούσε να μην τελειώσεις γιατί ήθελε κι'αλλο...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Α και τώρα που είπαμε για κριτικές... Επισκέφτηκα την Λάουρα στο 26ης Οκτωβρίου 35 τις προάλλες...
Μαυρομάλλα, περίπου 1.60-1.65, μέτρια φάτσα, αδύνατη, σχετικα μικρό βυζί και αρκετά μυτερό σε σημείο να βγάζει μάτι, περίπου 28-30 ετών... Ενώ η τσατσά μου απαριθμεί τα προγράμματα η κοπέλα με καβάλησε και άρχισε να με χαιδεύει παντού... Αφού δεν πολυψηνόμουν να μπώ, μου ξεκουμπώνει το παντελόνι και βάζει το χέρι της απο μέσα και άρχισε να μου τον παίζει στο σαλόνι ενώπιων της τσατσάς... Οπότε είπα να περάσω μέσα να δοκιμάσω, άλλωστε τι ψυχή είχαν τριάντα ευρώ για έναν τσοπού που δεν έπεφτε με τίποτα... Μπαίνω λοιπόν, έρχεται χαμογελαστή με το durex λιπαντικό ανα χείρας, της την πέφτω στο όρθιο για να χαμουρεματάκι αλλά μάταια... Με ξαπλώνει στο κρεββάτι, γονατίζει μπροστά μου και με ρωτάει... "Να στον ρουφήξω"...?? Εδώ είμαστε λέω, κερνάει και ακάποτο το κατάστημα...!! Θά 'θελα...!! Χαχαχα... Μόλις έγνεψα καταφατικά μου περνάει την κάλτσα αμέσως, εεε... Την καπότα ήθελα να πώ και με αρχίζει... Πίπα ήταν αρκετά καλή, μακράς διαρκείας, χωρίς χέρια ως επι το πλείστον και με καραμέλωμα στις μπάλες... Έπειτα πασαλείφτηκε με το μώβ λιπαντικό, την πήρα στα τέσσερα όπου είχε διαθεση συμμετοχής και χτυπιότανε με το ρυθμό και αυτή όμως με πήρε μια ψιλή μποχίτσα απο την πίσω εξάτμισή της (την έδινε νομίζω με παράβολο 80 έουρος), οπότε την γύρισα απο κάτω όπου και την σφυροκόπησα κανα πεντάλεπτο ακόμα με τα πόδια ορθάνοιχτα και υψωμένα, οπού είχε και πάλι συμμετοχή και έδειχνε να το απολαμβάνει, με πειστικό ομολογώ τρόπο... Έτσι και κατέθεσα και έπειτα δέχτηκα τα παράπονά της γιατί τελείωσα αφού ήθελε κι άλλο...
Συνοψίζοντας, μέτριας εμφάνισης η κοπέλα αλλά με καλή διάθεση, όμως ήταν ένα είδος σκωτσέζικου ντούζ... Μια σε έκαιγε και μια σε κρύωνε... Μια σε χαμούρευε στο χώλ, μια σε γείωνε στο δωμάτιο... Μια σου έβαζε την καπότα σαν κάλτσα και μετά σου έγλειφε τις μπάλες... Μια ψιλομύριζε η πίσω κίνηση, μια σε παρακαλούσε να μην τελειώσεις γιατί ήθελε κι'αλλο...

Την ειδα εδημοσιευθην ωραια  :cheesy: θα σε ρωτουσα στο θεμα των σχολιασμων σχετικα με την κρεμα ... πως την ειδες την οπη ?  :think:

arisk

Σπουδαίος
Εγγρ.
26 Δεκ 2008
Κριτικές
12
Like
93
Πόντοι
2.935
Μου φάνηκε προσφάτως δουλεμένη...  :zfuck:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
παιδες μαλακια sorry. αντι για ευα εγραψα ηρα και εγινε ο κακος χαμος.

και παλι με την ηρα πηγα μια φορα (εχει το το απλο και το χαλαρο) και ξενερωσα. μεσημερακι ειχε φτασει η σειρα μου και παω να μπαω στο δωματιο που προηγουμενος ηταν ενας 50φευγα και μυριζε τσικνα. ολο το δωματιο μυριζε ασχημα. ετσι ζητησα απο την τσατσα να περιμενω μεχρι να αδειασει ενα δωματιο της προκοπης. ετσι καθησαμε και πιασαμε κουβεντα με την τσατσα. μου ελεγε πως η ηρα εχει στανταρ πελατεια και αλλα διαφορα. και την ρωταω αφου εχει στανταρ πελατεια τοτε πως αφηνετε τον καθενα να την γαμαει?? περιμενα κανα 30 λεπτο μεχρι να φυγει ενα παλικαρι και να μπω στο πιο καθαρο δωματιο και μεχρι να μπω εβλεπα να ερχονται κατι απιστευτοι τυπου που περιμενανε να μπουνε μεσα. αισιως μπηκα στο δωματιο και περιμενα. οταν μπηκε η ηρα μεσα ηταν πολυ ευδιαθετη ΑΛΛΑ ρε πουστη μου απο την ωρα με τον γερο πρεπει να την ειχε πασπατεψει και ειχε κολλησει κι αυτη λιγο απο το θεσπεσιο αρωμμα του βρωμυλου. σαν συμμετοχη διαθεση πολυ καλη αλλα για τοτε αυτα περνανε σε 2η μοιρα. εφοσον εχει στανταρ πελατεια, ας την πανε σε κανενα αδερφο στουντιακι. την καλη την πραματεια την ακολουθει ο πελατης παντα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
παιδες μαλακια sorry. αντι για ευα εγραψα ηρα και εγινε ο κακος χαμος.

και παλι με την ηρα πηγα μια φορα (εχει το το απλο και το χαλαρο) και ξενερωσα. μεσημερακι ειχε φτασει η σειρα μου και παω να μπαω στο δωματιο που προηγουμενος ηταν ενας 50φευγα και μυριζε τσικνα. ολο το δωματιο μυριζε ασχημα. ετσι ζητησα απο την τσατσα να περιμενω μεχρι να αδειασει ενα δωματιο της προκοπης. ετσι καθησαμε και πιασαμε κουβεντα με την τσατσα. μου ελεγε πως η ηρα εχει στανταρ πελατεια και αλλα διαφορα. και την ρωταω αφου εχει στανταρ πελατεια τοτε πως αφηνετε τον καθενα να την γαμαει?? περιμενα κανα 30 λεπτο μεχρι να φυγει ενα παλικαρι και να μπω στο πιο καθαρο δωματιο και μεχρι να μπω εβλεπα να ερχονται κατι απιστευτοι τυπου που περιμενανε να μπουνε μεσα. αισιως μπηκα στο δωματιο και περιμενα. οταν μπηκε η ηρα μεσα ηταν πολυ ευδιαθετη ΑΛΛΑ ρε πουστη μου απο την ωρα με τον γερο πρεπει να την ειχε πασπατεψει και ειχε κολλησει κι αυτη λιγο απο το θεσπεσιο αρωμμα του βρωμυλου. σαν συμμετοχη διαθεση πολυ καλη αλλα για τοτε αυτα περνανε σε 2η μοιρα. εφοσον εχει στανταρ πελατεια, ας την πανε σε κανενα αδερφο στουντιακι. την καλη την πραματεια την ακολουθει ο πελατης παντα.

:2funny:  Νταξυ τωρα θα βγει ακρη ...

Αυτο με τον γερο και την μυρωδια το εχω ξανακουσει .. εσυ το εχεις ξαναπει η και αλλος ηταν εκει εκεινη την ημερα ?  :think:

zironvenom

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Οκτ 2007
Κριτικές
11
Like
550
Πόντοι
6.045
:2funny:  Νταξυ τωρα θα βγει ακρη ...

Αυτο με τον γερο και την μυρωδια το εχω ξανακουσει .. εσυ το εχεις ξαναπει η και αλλος ηταν εκει εκεινη την ημερα ?  :think:

κατι πρεπει να ειχα γραψει λογικα!

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.562
Πόντοι
7.095
Κατάθεση Μαρία Τσέχα στο 34....σήμερα γύρω στις 7
κλασική διαχρονική αξία...ακριβώς όπως στην κριτική του gl

ένιωσα περήφανος για το site όταν και εγώ και ένας συναγωνιστής ακόμα με το που είδαμε τη Τζέσυ στο βίλα την κοπανήσαμε αμέσως αν και δεν είχε καθόλου κόσμο ενώ σε όλα τα άλλα είχε 3-4 συναγωνιστές ( τελικά αυτός κατέθεσε νικ.ουρ 26 )

Σόρρυ Τζέσυ αλλά αν και μουνάρα είσαι το μαύρο πρόβατο της πόλης...απλά απαράδεκτη στο δωμάτιο

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
ρε σεις ποια ειναι αυτη στα δεξια?? :2funny: :2funny:

Συνημμένα

• 172356_10150148702962288_298530837287_7968694_3723957_o.jpg
    172356_10150148702962288_298530837287_7968694_3723957_o.jpg
    231,2 KB · Εμφανίσεις: 59

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατάθεση Μαρία Τσέχα στο 34....σήμερα γύρω στις 7
κλασική διαχρονική αξία...ακριβώς όπως στην κριτική του gl

ένιωσα περήφανος για το site όταν και εγώ και ένας συναγωνιστής ακόμα με το που είδαμε τη Τζέσυ στο βίλα την κοπανήσαμε αμέσως αν και δεν είχε καθόλου κόσμο ενώ σε όλα τα άλλα είχε 3-4 συναγωνιστές ( τελικά αυτός κατέθεσε νικ.ουρ 26 )

Σόρρυ Τζέσυ αλλά αν και μουνάρα είσαι το μαύρο πρόβατο της πόλης...απλά απαράδεκτη στο δωμάτιο

νικ.ουρ 26 Σε ποια ?  :think:

Τζεσυ αν και με αφησε και εφυγε  :idiot: , δε της κραταω κακια  :- .. οσο για τον κοσμο που δεν υπηρχε ...εεε λογικο

Αλ δεν την ξερω εγω μαλλον ε ?  :think:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
7.562
Πόντοι
7.095
μια πολύ μικρή σε ηλικία αδύνατη...μικροσκοπική μελαχροινή θα έλεγα...μάλλον ρουμάνα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755

Συνημμένα

• 172298_10150148697477288_298530837287_7968635_3226998_o.jpg
    172298_10150148697477288_298530837287_7968635_3226998_o.jpg
    181,4 KB · Εμφανίσεις: 80

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
κωλομπαρο ειναι εκει,δεν κανει στριπτηζ.Μονο στο πριβε... :pipa2:   :zfuck:
Οι παλιές ψιψίνες δεν είναι το SOL ;
Δεν έχει στριπτήζ ;
Τα έχω κόψει αυτά.
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πολύ ακριβό χόμπι φίλε μου.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
10.125
Πόντοι
13.755
Οι παλιές ψιψίνες δεν είναι το SOL ;
Δεν έχει στριπτήζ ;
Τα έχω κόψει αυτά.
Εσύ ξέρεις καλύτερα.
Πολύ ακριβό χόμπι φίλε μου.
Που και που ανεβαινει απο καμια και χορευει...αλλα πραγματι ειναι ακριβο το σπορ πλεον.
Αυτος ομως ο μελαχρινος και ωριμος πλεον αγγελος,ειναι ολα τα λεφτα εκει...
Οσο δε τη γουσταρισα στο μπουρδελο τοσο μ'αρεσει τωρα πλεον στο κωλομπαρο

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom