Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (4 μέλη και 46 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
γιατι να μην σε δουνε να γαμησεις πας οχι να πουλησεις πρεζα    :rockon: :rockon: :rockon:

εγω παρκαρω σαββατο μια φορα τερμα σφαγεια νικηφορου ουρανου  με λεν κατι γκομενακια ασφαλες ειναι εδω να τα αφησουμε και εμεις??? λεω κοριτσια δεν ξερω εγω 10 λεπτα το αφηνω παω να γαμησω κ φευγω  :rockon: :rockon:

Ε....εχουμε και καποιο image που λενε και στο χωριο μου.!!!  :headbang: :2funny: :2funny: :2funny:

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
εχουμε πληροφοριες για βραδυ αποψε κατεχακη πια δουλευει???

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
εχουμε πληροφοριες για βραδυ αποψε κατεχακη πια δουλευει???

Μια μαυρομαλλα με ωραιο μακρι ισιο μαλλί και φατσα αρκετά καλή, η περιφέρια της όμως ειναι λίγο μεγάλη!!! Καλτσον μαυρο δικτυοτό.... ειναι για πολύ  :s&m_2: Σορρυ αλλα δεν ρώτησα όνομα.....

dreamakias

Μέλος
Εγγρ.
25 Ιουν 2008
Κριτικές
7
Like
0
Πόντοι
0
Πριν από λίγο γυρισα αλλά χωρίς κατάθεση,

κατεχάκη 13, Μια μαυρομαλλα με ωραιο μακρι ισιο μαλλί και φατσα αρκετά καλή, η περιφέρια της όμως ειναι λίγο μεγάλη!!! Καλτσον μαυρο δικτυοτό.... ειναι για πολύ  s&m_2 Σορρυ αλλα δεν ρώτησα όνομα.....

Ταντάλου 14, Βικυ ομορφούλα, μαυρομάλλα, σχετικά ψιλή, με καλλούτσικα πόδια και στήθος,
Σαπφώς 7, Μια γεματούλα, ξανθια, αν θυμάμαι καλα προ milf - ΦΟΡΑΕΙ ΛΕΥΚΕΣ ΜΠΟΤΕΣ - δεν ρώτησα όνομα

26ης Οκτωβρίου 35Α, εμμανουέλα, ψιλή, ξανθια, με καλές βυζαρες, ωραίο λώκο στρυγγυλό, αλλά τα πόδια της έτρεμαν λιγο, μάλλον την ξεπάτωσε κάποιος :dancing:
Νικηφόρου Ουρανού 26, ψιλή, με καλούτσικο βυζί και ωραίες θυλήκες καμπύλες, δεν ρώτησα όνομα,

Φρίξου 9 (Villa Erotica) - Δεσσν πηγα γιατί στο άλλο site ελεγε πως ήταν η τζέσυ , θα μου γίνονταν πύραλος και θα έδινα τα φράγκα που είχα πάνω μου...
Ι. Κωλέττη 17, ένα ωραίο μωρό, καστανό μακρι μαλλι, με ωραίο προσωπακι, πόδια καλουτσικα αλλα το μπουτάκια ψιλοχαλαρωμένα τα έκοψα, Νικολ.... Υποψήφια προς κατάθεση - Ξέρουμε τι λεει μέσα στο δωμάτιο ? έχει καμία σχεση με την Νικόλ που λεεί το site? Καμία σχεση πάντως με τις φώτος....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Κατεχάκη 13, μαλλον η Χριστινα που ειπαν τα παιδια

(Τσιρκο ) 26ης Οκτωβρίου 35Α,
Η Εμμανουελλα η Κουμπαρα μου ειναι πηρα τηλ΄και το επιβεβαιωσα , η Ελληνοκυπρια λεω ? ναι αυτη ειναι λεει μεχρι τις 12 , μετα  μαλλον Εβελινα

Ι. Κωλέττη 17,, Νικολ....
Οχι ειναι αλλη Νικολ αυτη 19 ετων , πηγε Χθες ο Καραμαν και εχει γραψει κριτικη ( δεν βγηκε ακομη )

Εγγρ.
3 Αυγ 2010
Κριτικές
20
Like
8
Πόντοι
11
φιλε mikrε toumpanistis διαβασα την κριτικη σου και στεναχωρεθηκα.εγω πηγα πριν λιγο καιρο μαζι της και ομολογω ηταν καλα για 40ε.τι να πω ημουν τυχερος μαλλον.
για την Αντριανα φριξου λεω.

Δεν πειράζει συμβαίνουν αυτά.
Όπως λεέι κ ο Cheyenne 'δε σημαίνει ότι η δική σας εμπειρία θα είναι απαραίτητα ανάλογη'.
Απλά αυτό που με κάνει πιο έξαλλο είναι να σκας λεφτά κ να σε βρίζουν και απο πάνω.
Το μαγαζί αυτό στη Φρίξου 14,απ ότι φαίνεται,συνεχίζει επάξια την κομοδινοπαράδοση της 'εκκλησίας'

Τι θα γίνει πια με τις κρέμες που χρησιμοποιούν κάποιες :tickedoff:
Το αερογαμήσι πεφτει σύννεφο.

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Xθες μεταξυ 20.00-21.00 στον Βαρδαρη
Προμηθεως 11: Μια ομορφη "δεσποινις" με καστανο πλουσιο μαλλι, χαμογελατο προσωπακι, καλο σωμα. Μετριο υψος. Στα προτυπα της Αλεξιας αλλα πιο ομορφη.
Σαπφους 5: Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα
Σαπφους 7: Η (νέα όπως ειπε η τσατσα) Τσεχα. Ψιλο-αλογο κατασταση, με αφρατη κωλαρα για ξεσκισμα και γενικα πλούσιες καμπυλες. Η τσατσα την ειπε για 18 χρονων, αλλα φυσικα ειναι πολυ παραπανω. Ισως και pro-milf κατασταση οπως ειπε προηγουμενος συναγωνιστης. Εχουμε καμια αποψη γι' αυτην? Βγαινει με πολυ ναζι εξω στο σαλονι.
Γωνιακο: Η Γιαννα αρχικα, όπου και ηθελα εναγωνιωδως να καταθεσω. Απο εμφανιση σκιζει. Πολυ ωραιο σωμα, αποδεκτο προσωπο, γενικα καβλωτικη παρουσια και παρουσιάζεται εξω με ωραιο τροπο. Μετα την γυρα που εκανα (κατα τις 21.00) το επίσης γνωστο ξανθό πιπινι, με τα ωραια εκφραστικα ματια,μετριο σε υψος αλλα..οχι τοσο καλο σωμα οπως της Γιαννας
Σαπφους 20: H ακρως καβλωτικη Κελλυ.
Τανταλου 8 Η γνωστη μογγολοφατσα με τις ασυμμετρες αναλογιες. Κοντοχοντρα ποδια. Ειναι η Καρινα αυτη?
Τανταλου 14 Η ομορφη ψηλη και με ωραιο σωμα μελαχροινη Βικυ. Αν ηταν η Λαουρα σιγουρα θα κατεθετα. Τελικα, εκεινο το μαγαζι φερνει δυνατα μωρα. Πανατα (η Βικυ) με την κρεμα ανα χειρας..
Προμηθεως 25 Η ακουραστη Μιλφ Αννα. Δυνατη επιλογη,για γνωστες..
Αυτα..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Τανταλου 8 Η γνωστη μογγολοφατσα με τις ασυμμετρες αναλογιες. Κοντοχοντρα ποδια. Ειναι η Καρινα αυτη?

Σαββατο βραδυ μετα τις 12 ηταν η Καρινα, ειχα καιρο να την δω και μου φανηκε αδυνατησμενη, Η καρινα ειναι μαυρομαλα, τωρα απο σωμα ειναι πολυ καλο ξεχωριζουν οι μπουταρες τις απο τον κωλο της...
Η Καρινα ειναι αυτη...την εχω και με φατσα αμα θες στην στελνω με πμ... :grin:

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
γεια χαρα νταν συναγωνιστες..σημερα εχει ειπωθει πως επιστρεφει η σιμονα..θα πηγαινα αλλα ειμαι πολυ μακρυα..αν καποιος περασει η ξερει ας πει...για να μην κανω τοσο δρομο αδικα..ευχαριστω....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γεια χαρα νταν συναγωνιστες..σημερα εχει ειπωθει πως επιστρεφει η σιμονα..θα πηγαινα αλλα ειμαι πολυ μακρυα..αν καποιος περασει η ξερει ας πει...για να μην κανω τοσο δρομο αδικα..ευχαριστω....

Ετοιμαζεσαι να ξεθαψεις το ξυραφι του πολεμου ξυρισμενο αδερφι ?  :2funny: :2funny: :2funny:

www.imagerous.com/] [/URL]

Ναι ειχε ειπωθει για σημερα , αλλα κανεις δε θα ξερει πριν την δει (λογικο ετσι ? μπορει να εχασε το λεωφορειο  :2funny: )
μετα τις 8 θα μαθουμε ΑΝ περασει κανεις ( και γραψει φυσικα :rolleyes: )

====================

Τσιρκο τραγουδουσε η Εμμανουελλα σημερις παλι , για οσους δεν προλαβαν

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
Ετοιμαζεσαι να ξεθαψεις το ξυραφι του πολεμου ξυρισμενο αδερφι ?  :2funny: :2funny: :2funny:

www.imagerous.com/] [/URL]

Ναι ειχε ειπωθει για σημερα , αλλα κανεις δε θα ξερει πριν την δει (λογικο ετσι ? μπορει να εχασε το λεωφορειο  :2funny: )
μετα τις 8 θα μαθουμε ΑΝ περασει κανεις ( και γραψει φυσικα :rolleyes: )

====================

Τσιρκο τραγουδουσε η Εμμανουελλα σημερις παλι , για οσους δεν προλαβαν

χαχαχχαχα αδερφι εισαι απιθανος.....και καλλιτεχνης φυσικα ετσι...????δεν ειμαι κοντα σημερα αλλιως θα πηγαινα εγω...αντε μακαρι να ξεθαψουμε ξυραφι....

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
κανα νεο απο μυλο-σφαγεια σημερα κανεις ?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
κατεχακη Καρμεν

Το ειπα δε το ειπα οτι θα το χασει το λεωφορειο η αλλη  :idiot:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
κατεχακη Καρμεν

Το ειπα δε το ειπα οτι θα το χασει το λεωφορειο η αλλη  :idiot:

Θα πας??? Πανε...θα περασεις καλα η κοπελα ειναι ωραια εξηπυρετικηηηη, κανει χαδααααακια, λαρυγκαααατο σπεεεεσιαλ, πισωκολητοοοοο ολες τις στασεις και ανεβαααααινει απο πααααανω, κωλαααααρααακι, ισπαααανικο, θα σου μεινει αξεεεεεχαστη....αν δεν βαριεεεεεετε.!!!!
:2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον....μετα απο συντομη βολτα κ καταθεση στην τζεσυ,εχουμε κ λεμε

κωλλετη,μια μελαχρινη ονομα δεν θυμαμαι,να με σχωρνατε....η αφρουλα εχει περιοδο κ δεν θα την δουμε αυτην την εβδομαδα κ η εφη για βραδυ ρεπαρει

πετρου ερρημιτη η μιλφαρα που δουλευει μονη

λα φαμ δεν ειδα την κοπελα γιατι δεν ειχε ερθει ακομα....αλλα μετα απο κουβεντα με την τσατσα εμαθα οτι η λουνα την εκανε απο την δουλεια κ παρεδωσε την αδεια της κ η λουση επισης αλλα παντρευεται,τυχερος ο μαλακας που την παιρνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατεχακη μια μελαχρινη χοντρη με μαυρο διωτυοτο καλσον,δεν μ αρεσε καθολου....

φριξου 9 η τζεσυ οπου κ εγινε χαμος....μεχρι κ οτι της ελειψα μου ειπε....το τρελο σκηνικο ομως που πετυχα ηταν ενας ο οποιος δεν μιλουσε ελληνικα καλα,μαλλον αγγλος ηταν,μπηκε στο δωματιο,εκανε μπανιο ντυθηκε κ βγηκε ξανα εξω για να παρει πισω τα χρηματα του....ο διαλογος τσατσας πελατη ηταν ολα τα λεφτα...
τσατσα  δεν μπορεις να φυγεις πληρωσες
πελατης  δεν με εντιαφερει,φερε χρηματα πισω
τσατσα  θα κρατησω 10ευρω για το ντουζ
πελατης  αυτο ειναι ληστεια,5 ευρω κ αντε γκια
τσατσα  ουτε στα ξενοδοχεια δεν κανεις μπανιο με 5 ευρω,θα επρεπε να μην σου δωσω φραγκο πισω
πελατης  τι ειναι φραγκο?
τσατσα  αυτα που δινεις για να γαμας εδω
πελατης  αααα,μα δεν θελει γαμησει,κανει μπανιο θελει
τσατσα  τωρα δεν παιρνεις φραγκο πισω
πελατης  οκ,ας φωναξουμε police για να δουμε τι θα παρω
τσατσα  θα σου λεγα τωρα τι θα παρεις αλλα εχει χαρη που εχω πελατες στο σαλονι....

ο τυπος πηρε τα φραγκα κ την εκανε

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
καλα κι ο αλλος.....ντουζ μπηκε να κανει ο παιχτης να παει φρεσκος στα μπουζουκια; :think: :think:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
καλα κι ο αλλος.....ντουζ μπηκε να κανει ο παιχτης να παει φρεσκος στα μπουζουκια; :think: :think:
δεν με καταλαβες....σημερα το πρωι εγινε αυτο κ οχι βραδυ....
ποιος τον ξερει που ηθελε να παει?

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
λοιπον....μετα απο συντομη βολτα κ καταθεση στην τζεσυ,εχουμε κ λεμε

κωλλετη,μια μελαχρινη ονομα δεν θυμαμαι,να με σχωρνατε....η αφρουλα εχει περιοδο κ δεν θα την δουμε αυτην την εβδομαδα κ η εφη για βραδυ ρεπαρει

πετρου ερρημιτη η μιλφαρα που δουλευει μονη

λα φαμ δεν ειδα την κοπελα γιατι δεν ειχε ερθει ακομα....αλλα μετα απο κουβεντα με την τσατσα εμαθα οτι η λουνα την εκανε απο την δουλεια κ παρεδωσε την αδεια της κ η λουση επισης αλλα παντρευεται,τυχερος ο μαλακας που την παιρνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

κατεχακη μια μελαχρινη χοντρη με μαυρο διωτυοτο καλσον,δεν μ αρεσε καθολου....

φριξου 9 η τζεσυ οπου κ εγινε χαμος....μεχρι κ οτι της ελειψα μου ειπε....το τρελο σκηνικο ομως που πετυχα ηταν ενας ο οποιος δεν μιλουσε ελληνικα καλα,μαλλον αγγλος ηταν,μπηκε στο δωματιο,εκανε μπανιο ντυθηκε κ βγηκε ξανα εξω για να παρει πισω τα χρηματα του....ο διαλογος τσατσας πελατη ηταν ολα τα λεφτα...
τσατσα  δεν μπορεις να φυγεις πληρωσες
πελατης  δεν με εντιαφερει,φερε χρηματα πισω
τσατσα  θα κρατησω 10ευρω για το ντουζ
πελατης  αυτο ειναι ληστεια,5 ευρω κ αντε γκια
τσατσα  ουτε στα ξενοδοχεια δεν κανεις μπανιο με 5 ευρω,θα επρεπε να μην σου δωσω φραγκο πισω
πελατης  τι ειναι φραγκο?
τσατσα  αυτα που δινεις για να γαμας εδω
πελατης  αααα,μα δεν θελει γαμησει,κανει μπανιο θελει
τσατσα   τωρα δεν παιρνεις φραγκο πισω
πελατης  οκ,ας φωναξουμε police για να δουμε τι θα παρω
τσατσα  θα σου λεγα τωρα τι θα παρεις αλλα εχει χαρη που εχω πελατες στο σαλονι....

ο τυπος πηρε τα φραγκα κ την εκανε

:2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
Πες μου οτι ηταν η τσιγγανοτσατσα???? καλα να παθει η καρ ι ο λα.!!! :rockon: :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
αλλα μετα απο κουβεντα με την τσατσα εμαθα οτι η λουνα την εκανε απο την δουλεια κ παρεδωσε την αδεια της κ η λουση επισης αλλα παντρευεται,τυχερος ο μαλακας που την παιρνει :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Αφιερωμένο στην Λούνα...

:'( :'(

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom