Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Spacelordmf

Μέλος
Εγγρ.
28 Μαΐ 2006
Κριτικές
6
Like
0
Πόντοι
1
Ρε Τζο, πρέπει να είσαι τυπάρας εσύ λέμε.
Σε κόβω να μπορείς να κάνεις καταθλιπτικό να λυθεί στα γέλια!
Keep on rocking  :rockon:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
γαμησες ρε ? τι χοροπηδας ? αντε λεγε  :bounce-glasses:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
[move] :bounce-glasses:[/move]

Τσαρκα πριν κανα 2ωρων με οινοποσια,εκσερματωση και φαγητο!!.! :2funny:

Ξεκηνησα απο μυλο να παω στο λαφαμ αλλα ξεχασα οτι σημερα Σαββατοβραδο και γινοταν σχετικα ο χαμος, οποτε σταση μονο στην Κωλετη, και βγενει μια πιτσιρικα καστανοξανθη μεσα σε μαυρο συνολακι μπουτακια μετρια, και περνει χαρτακι προτερεωτητας για καταθεση, απο εκει περναω απεναντι στα carfour, Μαντζαρου 14 ανοιχτο μεν αλλα κωλυομουνα και δεν μπορουσα να παρκαρω απο εξω θα εβγαινα καρτα, οποτε φευγω για Κατεχακη η κοπελια στο δωματιο και βγαινει...αμαν παναιαμ.!!! Χριστινα λεει δεν μηλαει Ελληνικα μονο Αγγλικα και Ισπανικα, στην οψη της επαθα κοκομπλοκο.!! Ξεπροβαλει ενα σκλυλοκαυλο κοριτσι μελαχρινο με ενα δυχτιοτο καλτσον καπου ηταν και σχοισμενο, μαλον μεταχειρησμενον, φατσα...σκυλοφατσα και κατι βυζαρες προφυλακτηρες λιγο ατσουμπαλο σωματακι την εβλεπα και σκεφτομουνα ποιος θα ειναι ο τιτλος της Κριτικης.!!!!  :2funny: :2funny: :2funny: Θα μπορουσε καλιστα να ηταν...Αγια Βαρβαρα με το Πυροβολικο σου.!!! :2funny: :2funny: :2funny:
Φευγω και απο εκει εχοντας και αυτην στα υποψην...Βαρδαρη ΝΕΚΡΑ.! Προμηθεους 11 Η Μελαχρινη Μιρελα ηταν μεσα στο δωματιο, Σαμφως 5, Ανοιχτο αλλα δεν μπηκα μαλλον Βερονικα. Σαμφως 7 Η Τζοανα με μαυρο μαλι και φορα παρτιδα εξω τα βυζια, ομολογω οτι την γνωριζω αν και δεν τα εχω ποιασει απο τα βυζια και οχι απο την φατζα.!! :2funny: Σαμφως 20 5-6 πιτσιρικαδες μεσα και περνανε σειρα να γαμησουνε την Κελυ.!! :2funny: :2funny: παει το χαρτσιλικι.!! :2funny: :2funny: :2funny: Σαμφως και Γωνια η γυφτοτσατσα με το ενα χερι στην τσεπα κλασικα και βγενει ενα μπιμπελο πιπινακι ξανθο μαλακι κωλαρα αλλα αν και ευγενικο και χαμογελαστο δεν μου εκατσε καλα, εμοιαζε στο προσωπο με την Εβελινα απο το big Brother, αλλα στο ποιο γλυκοφατσο Τανταλου 14 Πετυχενω αλαγη φρουρας.! :headbang: να κατεβαινει απο οχημα με πινακιδες RO ξανθο τεμαχιο με μπεζ μινακι και μαυρο καλτσον και καρε μαλακι αλλα να μην μπωρω να δω face...οποτε φευγω παω χτυπαω......  :think: :think: :think: .....δεν θυμαμαι ποσα σφινακια γκεκαμαιστερ και γυρναω δρυμητερος.!! αλλα στο Τανταλου 14 αντικρυζω την μελαχρινη πιπιναρα Λαουρα.!! :cum: :cum: που στο διαλο πηγε το ξανθο  :tickedoff:...βλεπω το Τανταλου 8 αναμενο ψως ενω πριν ηταν σβηστο...και ξεπροβαλει η μελαχρινη Καρινα, αδυνατησμενη το σωμα της παρατηρησα κανει κατι σχηματησμους  :cum: :cum: :cum: οποτε γυρναμε στις επιλογες μας ...Νικολ και Χριστινα, στριβω κερμα κερδιζει η Χριστινα την αποκλειω λογο δολου  :uglystupid: και παω Νικολ.!!!

Λοιπον το πιπινακι ειναι 19 ετων δεν μηλαει γρι ελληνικα, συννενοηση στα Αγγλικα, προσωπο καθαρο γλυκο με καστανοξανθα μακρια μαλακια, βυζακι σφιχτο μικρο γεμιζει η χουφτα, επιδερμιδα και αυτη σφιχτη, σωματακι αφρατο δεν την λες αδυνατη αλλα ουτε χοντρη, κοπελιτσα με ποιασηματακια...περησοτερα αυριο, ενα θα πω...την ιδρωσα την φανελα μου σημερα.!!! :2funny:
Εφυγα πηγα χτυπησα και 2 βρωμικα και τωρα σπιτι για υπνο..... :grin:

Καλημερα Σας.!!!

ΥΓ. Στον μυλο αυτο που με παρεξενεψε ηταν οτι εξω και απεναντι απο το λαφαμ ενας τυπος παρκαρε την καντινα του και αρχισε να ψινει σουβλακια.!! Οπως και μια δευτερη ακριβως διπλα, αλλα με πλατη προς την εισοδο, Αντε τωρα να μπεις μεσα στο μπουρδελο χωρις να σε δουνε... :jerking: :jerking:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:
Σχολια αυριο τωρα νανι , καληνυχτα και καλο χαλαρωμα αδερφε και μπατζανακι Καραμαν  :rockon:

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Πεταχτήκαμε με τον Biker και τον SPEED στην συμπρωτεύουσα και με την καθοδήγηση του μέγιστου Γαμαικανού, αφού έγινε μια σύντομη επίσκεψη στα μπουρδελάκια της πόλης, ακολούθησε στουντιοτσαρκα….

Ανδρέου Γεωργίου 4: Νικολ. Εντυπωσιακή ξανθη milf από την Γαλλια. Ξανθιά με μακριά μαλλιά, πλούσιο στήθος σιλικόνης. Μου άφησε άριστες εντυπώσεις στην χθεσινή μας συνεύρεση.

Ανδρέου Γεωργίου 16 : Κλειστόν

Ανδρέου Γεωργίου 34: Νατάσσα. Καστανή με μικρό σχετικα στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια και πλούσια προγράμματα.

Αλιακμωνος 8 :Κλειστον.

Μαντζαρου 14 :Βανέσα. Ξυνη, ψηλή ξανθιά.

Κατεχάκη 13: Χριστίνα. Μελαχρινή αφράτη με μακριά μαλλιά. Πλούσια προγράμματα, μιλαει μόνο Ισπανικά και Αγγλικά.

Κ. Ρούλια και Οικονόμου : Κλειστον.

Κωλέτη 17 :Νικολ. Νεαρή όμορφη καστανή . Μακριά μαλλιά ωραίο στήθος, Λίγο ξυνη στο σαλόνι.

Φρίξου 9: Αντριάννα. Εντυπωσιακή παρουσία, από τα δυνατά ονόματα της πόλης σύμφωνα με τις πληροφορίες. Ξανθή με πλούσιο στήθος σιλικόνης, μακριά σπαστά μαλλιά, pro-milf.

Φριξου 14 : Σιμόνα. Δεν θυμάμαι λεπτομεριες…. Sorry

Νικηφόρου Ουρανού 26: Ευτραφής μελαχρινή με πλούσια προγράμματα. Μεταξύ αυτών εκτόνωση στο στήθος της. Τιμη εκκίνησης 30 ευρώ.

Νικηφόρου Ουρανού 1Β : Κλειστον

Πέτρου Ερημίτη 2 : Μια αδύνατη μελαχρινή με ανύπαρκτο στήθος Πολύ πλούσια προγράμματα, μεταξύ αυτών πρωκτικό.

26ης Οκτώβριου 35Α: Εβελινα. Νεαρή αδύνατη ξανθιά Τιμή εκκίνησης 30 ευρώ. Η υπηρεσία κατά την έξοδο  μας,  ειρωνεύτηκε που δεν περάσαμε

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Φριξου 14 : Σιμόνα. Δεν θυμάμαι λεπτομεριες…. Sorry

αν και ειμαι με το 1 ματι κλειστο , το ανοιξα να γραψω μονο για αυτη

η τσατσα εμενα μου ειπε το βραδυ θα ηταν η αντριαννα κομοδινοπουλου
τωρα η καποιος μου βααφτησε την βαφτηστηρα , η ηταν αλλη γκομενα
Αν ηταν η αλλη Σιμονα , χεστηκαμε
Αν ηταν η Σιμονα η καλη ομως,,, θα γινει της πουτανας  :rockon: :rockon: :rockon:
μαλλον ομως δεν ηταν , καποιος ανεφερε οτι επιστρεφει 10 του μηνα

καλη ξεκουραση

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Οπως και μια δευτερη ακριβως διπλα, αλλα με πλατη προς την εισοδο, Αντε τωρα να μπεις μεσα στο μπουρδελο χωρις να σε δουνε... :jerking: :jerking:

γιατι να μην σε δουνε να γαμησεις πας οχι να πουλησεις πρεζα    :rockon: :rockon: :rockon:

εγω παρκαρω σαββατο μια φορα τερμα σφαγεια νικηφορου ουρανου  με λεν κατι γκομενακια ασφαλες ειναι εδω να τα αφησουμε και εμεις??? λεω κοριτσια δεν ξερω εγω 10 λεπτα το αφηνω παω να γαμησω κ φευγω  :rockon: :rockon:

kklld

Μέλος
Εγγρ.
15 Ιουλ 2008
Κριτικές
17
Like
0
Πόντοι
10
Σημερα στις 02_00 στον Βαρδαρη
Προμηθεως 11 Η ακουραστη ομορφη ψηλη Μιρελα
Σαπφους 5 Η εντυπωσιακη σε σωμα Βερονικα
Σαπφους 7 Τελικα η θεια της διπλανης πορτας(που τελικα δεν ειναι και τοσο θεια) ειναι η Τζοαννα,που παλια εμφανιζοταν στο Προμηθεως 11 Αγουροξυπνημενη φατσα,αδυνατο σωμα,στραβα βυζια.Σημερα με ισιο πατημενο μαλλι (επιτελους το περιποιηθηκε)
Γωνιακο Πιπινι ξανθο,με ωραια εκφραστικα ματια,μετριο σε υψος αλλα..οχι τοσο καλο σωμα οπως της Γιαννας (οπως μου ειπε συναγωνιστης σε προηγ.μου ποστ οτι την λενε την κοπελα που ειδα προχθες στις 21_00) Πραγματι,ενω εχει σχετικα ωραιο προσωπο,το δερμα της δεν ηταν τοσο λειο,το σωμα δεν ηταν τοσο καλοσχηματισμενο.
Τανταλου 8 Η γνωστη μογγολοφατσα με τις ασυμμετρες αναλογιες.Κοντοχοντρα ποδια.
Τανταλου 14 Η Λαουρα.Πολυ εντυπωσιακο πιπινι,ισιο καστανο μαλλι,τελειο αισθησιακο σωμα,με ωραιες καμπυλες.Παθαμε ολοι την πλακα μας.Γλυκο προσωπακι.Ειναι στα προτυπα της Βικυς,αλλα πιο κοντη,ακομα πιο ωραιο σωμα,με τελειο δερμα και γενικα πολυ καβλωτικη παρουσια.Στα τοπ του Βαρδαρη απο πλευρας εμφανισης-Στα προσεχως και μαλιστα αμεσα.
Προμηθεως 25 Η ακουραστη Μιλφ Αννα Δυνατη επιλογη,για γνωστες..
Αυτα..

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
φιλε mikrε toumpanistis διαβασα την κριτικη σου και στεναχωρεθηκα.εγω πηγα πριν λιγο καιρο μαζι της και ομολογω ηταν καλα για 40ε.τι να πω ημουν τυχερος μαλλον.
για την Αντριανα φριξου λεω.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
φιλε mikrε toumpanistis διαβασα την κριτικη σου και στεναχωρεθηκα.εγω πηγα πριν λιγο καιρο μαζι της και ομολογω ηταν καλα για 40ε.τι να πω ημουν τυχερος μαλλον.
για την Αντριανα φριξου λεω.

καλως τον κομοδινοφιλο
εγω δεν τον ξερω παιδια .. πρωτη φορα τον βλεπω  :cheesy:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Πεταχτήκαμε με τον Biker και τον SPEED στην συμπρωτεύουσα και με την καθοδήγηση του μέγιστου Γαμαικανού, αφού έγινε μια σύντομη επίσκεψη στα μπουρδελάκια της πόλης, ακολούθησε στουντιοτσαρκα….

Ανδρέου Γεωργίου 34: Νατάσσα. Καστανή με μικρό σχετικα στήθος, αξιοπρόσεκτη περιφέρεια και πλούσια προγράμματα.
Δεν ξερετε αν ηταν η Νατασσα του Ερως ομως ε ? Ο Γαμαικανος βασικα ....

Μαντζαρου 14 :Βανέσα. Ξυνη, ψηλή ξανθιά.
Το πετυχες :cheesy:

Κωλέτη 17 :Νικολ. Νεαρή όμορφη καστανή . Μακριά μαλλιά ωραίο στήθος, Λίγο ξυνη στο σαλόνι.
Θα μας τα επει ο Καραμαν

Νικηφόρου Ουρανού 26: Ευτραφής μελαχρινή με πλούσια προγράμματα. Μεταξύ αυτών εκτόνωση στο στήθος της. Τιμη εκκίνησης 30 ευρώ.
:think: Ναταλι ? αλλα δεν ηταν και ευραφης εκεινη ... τεςπα με κεινο το σπιτι δε βγαζει ακρη , εχει κυλιομενο κωδικο και δεν εχει τηλεφωνο  :uglystupid:

Πέτρου Ερημίτη 2 : Μια αδύνατη μελαχρινή με ανύπαρκτο στήθος Πολύ πλούσια προγράμματα, μεταξύ αυτών πρωκτικό.
:think:

Δεν ειδα καταθεσεις απο τους λοιπους συναγωνιστες.. τζαμπα τα διοδια μου φαινετε ε ?  :cheesy:

Χριστινα κατεχακη ποσον ετων την κανατε ?  :think:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
[move] :bounce-glasses:[/move]

ΥΓ. Στον μυλο αυτο που με παρεξενεψε ηταν οτι εξω και απεναντι απο το λαφαμ ενας τυπος παρκαρε την καντινα του και αρχισε να ψινει σουβλακια.!! Οπως και μια δευτερη ακριβως διπλα, αλλα με πλατη προς την εισοδο, Αντε τωρα να μπεις μεσα στο μπουρδελο χωρις να σε δουνε... :jerking: :jerking:

www.imagerous.com/] [/URL]

Μια χαρα ειναι η καντινα για κατι παντρεμενους ,
πας γαμας μετα κατεβαινες , 'αρωματιζεσαι' για να φυγει το αρωμα της Μαριας της Σλοβακας απο πανω σου
πινεις και μια μπυρα , πας σπιτι , ρεβεσαι , κλανεις , και καληνυχτα  :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Μήπως ξέρει κανείς ρε παιδιά τι γίνεται στο ΑLISA,λειτουργεί? τι μουνάκια έχει?

Κλειστον

Κωλετη, και βγενει μια πιτσιρικα καστανοξανθη μεσα σε μαυρο συνολακι μπουτακια μετρια,
Αρα δεν ειναι η Ραμονα , ολο μαλακιες λεγαμε εδω και δυο μηνες σχεδων  :idiot:

Κατεχακη η κοπελια στο δωματιο και βγαινει...αμαν παναιαμ.!!! Χριστινα λεει
Ετων ?

Νικολ και Χριστινα, στριβω κερμα κερδιζει η Χριστινα την αποκλειω λογο δολου  :uglystupid: και παω Νικολ.!!!
Αναμενουμε το συγγραμμα

Καραμαν αν εκανε ζεστη στην Κωλετη γραψτο και στην κριτικη  :tickedoff:
μια φορα θα πηδουσα την αγγελικη αλλα εφυγα
και μια φορα με την εφη εγινα μουσκεμα

Γραψε
Μας τα ειχε πει ο Τζο οτι κανει ζεστη αλλα δεν τον ακουσα
:birdman: ( θα σας πουντιαζω πουτανιτσες μου εγω χεχεχε )

CHEYENNE

Πορνορεπόρτερ
Εγγρ.
22 Σεπ 2008
Κριτικές
582
Like
583
Πόντοι
8.805
Δεν ειδα καταθεσεις απο τους λοιπους συναγωνιστες.. τζαμπα τα διοδια μου φαινετε ε ?  :cheesy:

Χριστινα κατεχακη ποσον ετων την κανατε ?  :think:
Δεν εχουν γραψει κριτικες,
Απαντες τιμησαν την Νικολ στο Α, Γεωργιου 4, και εμειναν κατενθουσιασμενοι.

Την Χριστινα γυρω στα 25 την εκοψα.

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
στριβω κερμα κερδιζει η Χριστινα την αποκλειω λογο δολου  :uglystupid: και παω Νικολ.!!!

ουουουου ζαβολιαρηηηηηηηηηη

www.imagerous.com/] [/URL]

και οπτικο υλικο απο jo ...  :rockon:  :rockon:  :rockon:
Ε ναι .. αν μην κανουμε λιγο ματι και μεις  ;)
Καραμαν στειλε κριτικη με ΠΜ πριν την δημοσιευσεις να σου φτιαξω στιγμιοτυπο

Δεν εχουν γραψει κριτικες,
Απαντες τιμησαν την Νικολ στο Α, Γεωργιου 4, και εμειναν κατενθουσιασμενοι.
Την Χριστινα γυρω στα 25 την εκοψα.

Δηλαδι για καμια ωρα το ειχατε πριβε το μαγαζακι ε ?  :cheesy:
Ωραια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom