Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 10 άτομα (1 μέλη και 9 επισκέπτες)

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Τι μινι βολτα ρε φιλε , ενας εσυ και ενας ο Οδυσσεας , και οι δυο μεχρι να πατε σπιτι της πουτανας εγινε  :2funny:

Παντως η σκηνη με της πουτανας το καγκελο πρεπει να ηταν πολυ ρομαντικη...
δε μπορουσα να βρω ποιητηκα λογια να την απαθανατησω , και ετσι την ζωγραφισα.... ( τρεμε Luis Royo )

PNG, 731x504px, 32 KB (0.03 MB)

:rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι ακριβως εγινε το σκηνικο!!!
και μετα την βροχη που φαγαμε και τον πυρετο που μας πλακωσε επανηλθα σημερα δυναμικοτερος με καταθεση στην εφη το πρωι (πηγα για αφρουλα και ξενερωσα που δεν ηταν αλλα το εφακι ηταν ολα τα λεφτα και με εκανε να μετανιωσω που δεν την τιμω σχεδον ποτε)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω....ειχα γραψει στο αρχικο ποστ ενημερωσης που χαθηκε μες στον ωκεανο των σπαμ οτι μεγαλωσαν αλλα ας τα κρινει καποιος πιο εμπειρος παιχτης πχ αλεξ...

παντως η κοπελια ελειπε καιρο απο θεσσαλονικη....αν θυμαστε μεσα καλοκαιριου και η τσατσα ελεγε κατι οτι ηταν δηθεν στην πατριδα της και τετοια....

τυχαιο;δεν νομιζω....

παντως με τις βυζαρες ηταν καυλα.... :cum: :cum:

Για τη Μαρία λέτε, εεε..; Δηλαδή είναι μεγαλύτερα τώρα..;
Οπότε μπορεί να πάω να την ξαναδώ..! Την είχα δει το καλοκαίρι, αλλά δε μ' άρεσε πάρα πολύ..! Καλή, αλλά τίποτα το ιδιαίτερο, όπως περίμενα απ' αυτά που διάβαζα..!
Εγώ από εμφάνιση θα της έβαζα 7 τότε, κ πρόσωπο κ σώμα..!

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
μαγκες μια απορια οσοι ειδατε την βερονικα μηπως τυχον φορουσε μποτουλες?

kikas

Μέλος
Εγγρ.
14 Ιαν 2007
Κριτικές
4
Like
131
Πόντοι
1
καλημέρα,
η βερονικα ειναι στην σαπφούς 5?  ειναι μεσημερια?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
φίλε σκοινοβατη παραπληροφόρηση δεν υπάρχει απλά διαφορερικα γουστα και ειναι πολυ ατυχη η εκφραση σου!
Δεν σημαινει οτι επειδη εγω ο Karaman ο gl εχουμε διαφορετικα γουστα απο σενα και θελουμε μικροτερες σε υλικία και δεν
μας τυφλωνουν οι βυζαρες(πλάκα κανω μην θυμωνεις) ότι  παραπληροφορουμε!
παραπληροφοριση κάνουν οσοι εχουν συμφερον και ανεβαζουν μουφα κριτικες για να πάνε καλα τα μαγαζάκια τους!
Μας διαβαζεις κρινεις και αν νομιζεις ότι ταιριαζουν τα γουστας μας (αφου μας τσεκαρεις) αποφασιζεις!
Αλλά τελικα η επιλογη ειναι αποφαση του καθενος! ...
όσο για την νικολ την εχω πάρει οπως ειδες στην μικρη περιγραφη που εκανα και μου φανηκε ότι μια φορα ήταν αρκετη για μενα!
καλημερες
Κοίτα δεν απαντάω σε σένα για να σ' αλλάξω γνώμη, ούτε στον Κάραμαν, απλά επειδή διαβάζει κι άλλος κόσμος κ μπορεί να παραπληροφορείται..

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
πρωινη βολτα με καταθεση πριν απο λιγο....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).πηγα για την καυλιαρα την Αννα και επεσα παλι στο γυφτακι τη Ρωξανα.το'χω ξαναπει....μεγαλη ασχημοφατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζενη.Ελληνιδα απ'οτι συστηθηκε,καμια 50 χρονων χωρις υπερβολη,σκυλοφατσα αλλα απο κορμι αστα να πανε
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια ασπρουλιαρα Τζινα με τα βυζακια εξω.εχει μονο αρνητικες κριτικες,κριμα γιατι ειναι ομορφουλα.η Δαναη σε κανα 10ημερο παλι...
-Τανταλου 8.το Μαρινακι με το κλαμενο μουνακι στα 35ε.σταθερη αξια στην πρωινη βαρδια με πολυ καλες υπηρεσιες
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια κοντη γεματουλα καινουρια και αδιαφορη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).επισης κοντη μελαχρινη γεματουλα ακριβως σαν την προηγουμενη.μονο απλο κανει δεν ειναι αυτη που δινει κωλο στα 60ε
-Σαπφους 20.αλλη μια επιστροφη.....η ξανθια Μολδαβεζα ΝταΪανα(takis_free) με καινουριες βυζαρες πεταμενες εξω.πολυ ομορφο προσωπο,εξαιρετικη πιπα αλλα εντελως σπαστικη στο δωματιο σαν συνολο...
-Σαπφους 5.η θεα Ηρα.ειχα και καιρο να τη δω και πραγματι ειναι πολυ ωραια γυναικα με φοβερο κωλο.30ε παιρνει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Βιλλυ.εδω κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ξανθια με ομορφο προσωπο γυρω στα 30-33 οπως την εκοψα,κορμι στα πρωτα σταδια χαλαρωσης.πολυ καλη βαθια πιπα,πολυ καλο καβαλημα απο πανω με βαθια λεκανη πανω-κατω αλλα απο κει και περα της λειπει το επικοινωνιακο χαρισμα.ειναι λιγο μουντρουχαλη,δεν εχει σπιρταδα.επισης καυλωνει τρομερα με το γλυφομουνι(το κανω και καλα ο πουστης).
εμενα μου αρεσε κυριως η φατσα της γι'αυτο και μπηκα.για μια φορα την προτεινω λοιπον αλλα δε θα γινει η επομενη 'γκομενα' σας πιστευω...

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.363
Πόντοι
266

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).πηγα για την καυλιαρα την Αννα και επεσα παλι στο γυφτακι τη Ρωξανα.το'χω ξαναπει....μεγαλη ασχημοφατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζενη.Ελληνιδα απ'οτι συστηθηκε,καμια 50 χρονων χωρις υπερβολη,σκυλοφατσα αλλα απο κορμι αστα να πανε
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια ασπρουλιαρα Τζινα με τα βυζακια εξω.εχει μονο αρνητικες κριτικες,κριμα γιατι ειναι ομορφουλα.η Δαναη σε κανα 10ημερο παλι...
-Τανταλου 8.το Μαρινακι με το κλαμενο μουνακι στα 35ε.σταθερη αξια στην πρωινη βαρδια με πολυ καλες υπηρεσιες
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια κοντη γεματουλα καινουρια και αδιαφορη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).επισης κοντη μελαχρινη γεματουλα ακριβως σαν την προηγουμενη.μονο απλο κανει δεν ειναι αυτη που δινει κωλο στα 60ε
-Σαπφους 20.αλλη μια επιστροφη.....η ξανθια Μολδαβεζα ΝταΪανα(takis_free) με καινουριες βυζαρες πεταμενες εξω.πολυ ομορφο προσωπο,εξαιρετικη πιπα αλλα εντελως σπαστικη στο δωματιο σαν συνολο...
-Σαπφους 5.η θεα Ηρα.ειχα και καιρο να τη δω και πραγματι ειναι πολυ ωραια γυναικα με φοβερο κωλο.30ε παιρνει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Βιλλυ.εδω κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ξανθια με ομορφο προσωπο γυρω στα 30-33 οπως την εκοψα,κορμι στα πρωτα σταδια χαλαρωσης.πολυ καλη βαθια πιπα,πολυ καλο καβαλημα απο πανω με βαθια λεκανη πανω-κατω αλλα απο κει και περα της λειπει το επικοινωνιακο χαρισμα.ειναι λιγο μουντρουχαλη,δεν εχει σπιρταδα.επισης καυλωνει τρομερα με το γλυφομουνι(το κανω και καλα ο πουστης).
εμενα μου αρεσε κυριως η φατσα της γι'αυτο και μπηκα.για μια φορα την προτεινω λοιπον αλλα δε θα γινει η επομενη 'γκομενα' σας πιστευω...
μηπως πηρε το ματι σου την τζοαννα;

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μηπως πηρε το ματι σου την τζοαννα;

Βλεπω καλα ? εχασα κατι ?  :huh:Ηρθε η βερονικμα και ο γαμαικανος ψαχνει την τζοανα ?  :think:

Αξιος καταθετης και ρεπορτερ  :rockon:

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
δε γραφετε για μποτουλα κ αυτο με αγχωνει :rolleyes:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
:rockon: :rockon: :rockon:

Ετσι ακριβως εγινε το σκηνικο!!!
και μετα την βροχη που φαγαμε και τον πυρετο που μας πλακωσε επανηλθα σημερα δυναμικοτερος με καταθεση στην εφη το πρωι (πηγα για αφρουλα και ξενερωσα που δεν ηταν αλλα το εφακι ηταν ολα τα λεφτα και με εκανε να μετανιωσω που δεν την τιμω σχεδον ποτε)

Καλη φαση , δε μου εχει τυχει...
Χαιρομαι που το πετυχα κρατα το για ενθυμιο , αν κανουμε ποτε κανα χορο μπουρδελιαρηδων φερτο σε καδρο  :2funny:

mpotofilos  εχω δε θυμαμαι παντως μποτα , θα μου πεις νωρις ηταν αλλα γιατι δεν παιρνεις ενα ζευγαρι νο 40 να χορανε σε ολες και να πας με αυτο ?
λες να εχει προβλημα να το φορεσει ?  :think: δεν εχεις ρωτησει ?

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
καποιες εχουν προβλημα αλλα γενικα δε το θεωρω λυση εξαλλου προτιμαω το στοιχειο της εκπληξης κ δε μπορω να κουβαλαω κιολας μαζι μου μποτες συνεχεια

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ψιλομαλακια η μποτα ομως για την γκομενα .. βαλε βγαλε ... εγω αν ημουν πουτανα δε θα σε ειχα πελατη μαλλον

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
χαχα καλα ρε τζο αν κ με πληγωνεις λιγακι τωρα

arcans80

Μέλος
Εγγρ.
11 Φεβ 2010
Like
10
Πόντοι
16
ο ντεκερ που βρισκετε ρε τυποι?
τον εχω χασει εντελως.
μηπως παντρευτικε? :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Ο Ντεκερ εδω τριγυρω ειναι αδερφε arcans!!

Συναγωνιστες να ρωτησω, αυτες οι Ρεβεκκα και Αννιτα που ειναι στο 26ης Οκτωβριου 52 και εχουν και φωτος στο αθενςλειντις τι λενε??
Τις εχει παρει κανεις??

zorba6969

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
18 Σεπ 2009
Κριτικές
86
Like
417
Πόντοι
581
Ρεβεκα έχω πάρει, πολύ καλή και κορυφαία ίσως πίπα...
:pipa1:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Παιδια 2 ρεβεκες εχουμε αν δεν κανω λαθος

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
307
Πόντοι
21
Παιδια 2 ρεβεκες εχουμε αν δεν κανω λαθος

Εγω λεω αποκλειστικα για αυτην που ειναι στο 26ης Οκτ 52, την δειχνει στην πρωινη βαρδια το αλλο σαιτ ενω για βραδυ λεει για Αννιτα...

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom