Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 18 άτομα (0 μέλη και 18 επισκέπτες)

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
ματζαρου 14.....πισω απο το σιτυγκειτ...ξυλαδικα....
φωτογραφια εχω μια στο πορτοφολι μου :grin: :grin:...

καλα πλακα με κανεις;δεν ξερεις την σαρα;κριτικες αριστες πανταχοθεν....μαλλι 40 απλο,80 με 69 ή σεξσοου....

ποια απο τις 6 φωτογραφιες ειναι?
τι εννοεις με 69?μην με παρεξηγεις?
και οταν εννοεις απλο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ποια απο τις 6 φωτογραφιες ειναι?
τι εννοεις με 69?μην με παρεξηγεις?
και οταν εννοεις απλο?
69 εννοω αυτο που σε γλειφει και την γλειφεις κι εσυ... :grin: :grin: :grin:

απλο ισον πιπα και ενα σπρωξιμο.... :zfuck:

ρε παπαζολ παλι κλωνο εκανες και με δουλευεις ρε; :headbang: :grin: :grin:

orexatos32

Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2010
Like
0
Πόντοι
1
69 εννοω αυτο που σε γλειφει και την γλειφεις κι εσυ... :grin: :grin: :grin:

απλο ισον πιπα και ενα σπρωξιμο.... :zfuck:

ρε παπαζολ παλι κλωνο εκανες και με δουλευεις ρε; :headbang: :grin: :grin:

οκ η μανταρου που ειναι?
εχεςι 6 φωτογραφιες στο προφιλ σου?ποια ειναι?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εχεις ορεξεις! :2funny:
του ξεκωλιασες την αγαπημενη του milf του παιχτη και τους στελνεις αλλου! :2funny: :2funny: :2funny:

meliritos

Μέλος
Εγγρ.
20 Ιαν 2010
Κριτικές
2
Like
0
Πόντοι
0
Tελευταια φορα που ασχολουμαι με το κωλοσαιτ αυτο.Πρν 3 μερες εγραψα σχολιο για την Ηρα και παλι δεν αναρτηθηκε.Αντιθετως,σχολιο για την Βερονικα,ναι.....
Εσυ βρε πουστη που θαβεις ετσιθελικα κοπελες για να προμοταρεις προφανως καποιες ''αγαπημενες'' σου,κατσε στην κομπλεξικη μιζερια σου!Γιατι ρε πτωματα δεν αναρτειτε ολες τις κριτικες?Τι κωλοσυμφεροντα εχετε?ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
Το μυνημα αναφερεται σε αυτον που λογοκρινει κριτικες.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Tελευταια φορα που ασχολουμαι με το κωλοσαιτ αυτο.Πρν 3 μερες εγραψα σχολιο για την Ηρα και παλι δεν αναρτηθηκε.Αντιθετως,σχολιο για την Βερονικα,ναι.....
Εσυ βρε πουστη που θαβεις ετσιθελικα κοπελες για να προμοταρεις προφανως καποιες ''αγαπημενες'' σου,κατσε στην κομπλεξικη μιζερια σου!Γιατι ρε πτωματα δεν αναρτειτε ολες τις κριτικες?Τι κωλοσυμφεροντα εχετε?ΑΙΝΤΕ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΙΑ ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ!
ρε φιλε στειλε μου πμ το σχολιο σου να το βγαλω εγω αμα ειναι τοσο να ζοριζεσαι.....και την κριτικη σου θα την παραθεσω εδω επισης.....αμα την σβησουν και απο μενα θα δουμε τι παιζει...πρεπει ομως να δουμε τι εγραφες και τοσο ενοχλει....

olatamounia

Νέο Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2010
Like
0
Πόντοι
0
παιδια παρακολουθω το φορουμ απο καιρο αλλα δεν γραφω. Βρεθηκα σκ Αθηνα, και πηγα στα στουντιο της οδου Κασανδρας...Καμια σχεση, αδικα γαμαμε εδω πανω. Αξιζει να κρατησει καποιοσ λεφτα για βενζινη και να κανει μια τσαρκα κατω. 2 κοπελες/σπιτι, μ@@ναροι, με στυλο για χορευτικο και ποζαρισμα..τι να λεμε τωρα.το συνιστω ανεπιφυλακτα!(σορι για το οφτοπικ) :rockon:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Ζεις με την ψευδαισθηση οτι η Ηρα ειναι η γκομενα σου ή μου φαινεται??το'χουν παθει και αλλοι με διαφορες εδω μεσα.σου φαινεται απιθανο να μην αρεσει σε καποιον η Ηρα??
στα ειπα και προχθες....εδω μεσα που το γραφεις δεν εχει νοημα,εκτος αν θες να προκαλεσεις μπαχαλο παλι.

στειλε pm στον antisthenis και πες του το προβλημα σου.σε διαβεβαιω οτι ανταποκρινεται γρηγορα στα αιτηματα των μελων.....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
Είπατε τω βασιλεί χαμαί πέσε δαίδαλος αυλά, ουκέτι Φοίβος έχειν καλύβην, ου μάντιδα δάφνην, ου πηγάν λαλέουσαν, απέσβετο και λάλον ύδωρ.
τωρα μασαω την δαφνη για να ερμηνευσω τον χρησμο σου.... :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
παντως ουτε η ηρα ουτε η βερονικα εχουν μπανερακι στο σαιτ...αρα στον πουτσο του ο αντισθενης λογικα...εκτος αν.... ;) :grin: :grin: :grin: :grin: :grin:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
παιδια παρακολουθω το φορουμ απο καιρο αλλα δεν γραφω. Βρεθηκα σκ Αθηνα, και πηγα στα στουντιο της οδου Κασανδρας...Καμια σχεση, αδικα γαμαμε εδω πανω. Αξιζει να κρατησει καποιοσ λεφτα για βενζινη και να κανει μια τσαρκα κατω. 2 κοπελες/σπιτι, μ@@ναροι, με στυλο για χορευτικο και ποζαρισμα..τι να λεμε τωρα.το συνιστω ανεπιφυλακτα!(σορι για το οφτοπικ) :rockon:

Τα ίδια έλεγα κι εγώ πρινλίγο καιρό κ συμφωνω απόλυτα, αν κ δεν έχω πάει στην Κασσάνδρας, αλλά έχω πάει στη Βριλήσσου..! Τί να λέμε, καμιά σχέση.. Μέρα με τη νύχτα..!

Επισκέπτης
Τα ίδια έλεγα κι εγώ πρινλίγο καιρό κ συμφωνω απόλυτα, αν κ δεν έχω πάει στην Κασσάνδρας, αλλά έχω πάει στη Βριλήσσου..! Τί να λέμε, καμιά σχέση.. Μέρα με τη νύχτα..!
Θεσσαλονίκη->Αθήνα για να ρίχνεις ένα γαμήσι 15 λεπτά...

Αμέεεε!!! :2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Γεια σας  :rockon:

Το μονο που ξερω ειναι οτι η Μαρια στο Λαφαμ εινα σημερα πρωι , οπως και αυριο
κατα τ αλλα καλα ... ψαχνω πιθανο στοχο για ΣΚ

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Γεια σας  :rockon:

Το μονο που ξερω ειναι οτι η Μαρια στο Λαφαμ εινα σημερα πρωι , οπως και αυριο
κατα τ αλλα καλα ... ψαχνω πιθανο στοχο για ΣΚ
αντε να πας να την γαμησεις να σου φυγει η απορια....εγω παντως την θεωρω αστερι ασχετα που τελευταια πολυ τσινουσε να μην γλειφω τα βυζια της....και μπορει αν εχει κεφια να σου ριξει και κανα φιλακι στο στομα....

dimmits

Τιμημένος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2008
Κριτικές
183
Like
3.250
Πόντοι
8.535
στο αθενςλεΐντις εχουν προστεθει φωτο για Νικολ κ Ευα στο Ανδρ.Γεωργιου 4...μια χαρα Milf φαινονται κ η Νικολ πολυ τουμπανο....... :tits2: :tits2: :bigdick: :bigdick:

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
στο αθενςλεΐντις εχουν προστεθει φωτο για Νικολ κ Ευα στο Ανδρ.Γεωργιου 4...μια χαρα Milf φαινονται κ η Νικολ πολυ τουμπανο....... :tits2: :tits2: :bigdick: :bigdick:
ρε τι σου ειναι αυτη η τεχνολογια....

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom