Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 21 άτομα (0 μέλη και 21 επισκέπτες)

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
εδω κανεις λάθος Κ3 ΚΆΤΩ Πολυ Μαμα! Κ3 απανω καλο  ΣΠΥΡΟ ΠΑΤΣΗ μετριο προς καλο! Κ6 Καλυτερο  Σαν χωρος!

Τα ίδια έλεγα κι εγώ πρινλίγο καιρό κ συμφωνω απόλυτα, αν κ δεν έχω πάει στην Κασσάνδρας, αλλά έχω πάει στη Βριλήσσου..! Τί να λέμε, καμιά σχέση.. Μέρα με τη νύχτα..!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
πονανε βρε οταν ειναι φρεσκια η σιλικονη! :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
αντε να πας να την γαμησεις να σου φυγει η απορια....εγω παντως την θεωρω αστερι ασχετα που τελευταια πολυ τσινουσε να μην γλειφω τα βυζια της....και μπορει αν εχει κεφια να σου ριξει και κανα φιλακι στο στομα....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
στο αθενςλεΐντις εχουν προστεθει φωτο για Νικολ κ Ευα στο Ανδρ.Γεωργιου 4...μια χαρα Milf φαινονται κ η Νικολ πολυ τουμπανο....... :tits2: :tits2: :bigdick: :bigdick:

Καλα εχει πεσει photoshop με το τσουβαλι.!! Αν ειναι αυτες ετσι (που τις εχω δει live και τις δυο) εγω ειμαι καπως ετσι...

sexy-man.jpg

:2funny: :2funny:

...δεν λεω ψεματα.!  :grin:

Επισκέπτης
Αλίσα αθένς λειντις κατηγορία ραντεβού είναι cg στην Θεσσαλονίκη ή Αθήνα;;; :think:

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
η Ευα εχει αποχτησει κορμι 20χρονης ενω η Νικολ εχασε τα βυζια της....

Καλά την Εύα δεν την έχω δει, αλλά για τη Νικόλ δεν συμφωνώ μαζί σας..
Στο πρόσωπο φοράει μάσκα, κ φαίνονται μόνο τα μάτια κ τα χείλη της, οπότε δε φαίνεται η ηλικία της.. Κ το εσώρουχο που φοράει κόβει λίγο το στήθος κ γι' αυτό ίσως δε φαίνεται τόσο μεγάλο.. Αλλά οι φωτο είναι αρκετά ακριβείς..! Άλλωστε, κ της Αντριάννας οι φωτο είναι αρκετά επεξεργασμένες, αλλά δεν είναι παραπλανητικές.. Παίρνεις μια ιδέα τί θα δεις..!
Τώρα ο Καραμαν γιατί έχει στραβώσει τόσο πολύ με τη Νικόλ, δεν μπορώ να καταλάβω..! Εντάξει, είναι λίγο μεγαλούτσικη, αλλά έχει απίστευτες βυζάρες..! Εγώ όταν την πρωτοείδα, έπαθα μεγάλη πλάκα..!

Επισκέπτης
Στο πρόσωπο φοράει μάσκα, κ φαίνονται μόνο τα μάτια κ τα χείλη της, οπότε δε φαίνεται η ηλικία της.. Κ το εσώρουχο που φοράει κόβει λίγο το στήθος κ γι' αυτό ίσως δε φαίνεται τόσο μεγάλο.. Αλλά οι φωτο είναι αρκετά ακριβείς..! Άλλωστε, κ της Αντριάννας οι φωτο είναι αρκετά επεξεργασμένες, αλλά δεν είναι παραπλανητικές.. Παίρνεις μια ιδέα τί θα δεις..!
Τώρα ο Καραμαν γιατί έχει στραβώσει τόσο πολύ με τη Νικόλ, δεν μπορώ να καταλάβω..! Εντάξει, είναι λίγο μεγαλούτσικη, αλλά έχει απίστευτες βυζάρες..! Εγώ όταν την πρωτοείδα, έπαθα μεγάλη πλάκα..!
Η Νικόλ χάλια φάτσα...

Μέσα δεν ξέρω τι κάνει..

Δεν είμαι κ των milf έτσι κ αλλιώς...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Οντως εχω στραβωσει, το ομολογω δεν λεω ψεματα :grin:...ισως επειδη πληρωνω θελω κατι ανταξιο εμφανησης??? που τις περισοτερες φορες ειναι και πατατα??? βλεπε Τζεσυ...

miloss

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
8 Μαρ 2008
Κριτικές
4
Like
1.481
Πόντοι
216
Πάντος εκείνη η τσα2 στο Ανδ Γεωργίου 4 πολύ σπαστικιά. Με το που μπαίνεις μέσα να δεις σου λέει να περάσεις στο δωμάτιο χωρίς να δεις πια είναι. Δεν ξανα πατάω εκει! Σορυ που δεν γραφω συχνα. Δεν είμαι απο Σαλόνικα.

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
ελα βρε παιχτη αφου ειναι gilf με πεσμενα τα βυζια! τα σιλικονουχα χειλη την κανουν να φαινεται σαν τραβελος!
και στο γαμησι απανω κάνει και μερικες απλωτες και τραβιεται για μα μην ζοριστει!
η ευα αν εξαιρεσεις την σκυλοφατσα της (που μπορει σε μερικους να αρεσει) ειναι πολυ καλυτερη σαν κορμι και σαν αποδωση στο δωματια!

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να παμε για επανελεγχο? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
να παμε για επανελεγχο? :think:  :2funny: :2funny: :2funny:
εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω....ειχα γραψει στο αρχικο ποστ ενημερωσης που χαθηκε μες στον ωκεανο των σπαμ οτι μεγαλωσαν αλλα ας τα κρινει καποιος πιο εμπειρος παιχτης πχ αλεξ...

παντως η κοπελια ελειπε καιρο απο θεσσαλονικη....αν θυμαστε μεσα καλοκαιριου και η τσατσα ελεγε κατι οτι ηταν δηθεν στην πατριδα της και τετοια....

τυχαιο;δεν νομιζω....

παντως με τις βυζαρες ηταν καυλα.... :cum: :cum:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Για ποια λετε ρε ?  :think:
Βερονικα ? ειπαμε θα παω να κανω ελεχγο μαλλον

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
εγω δεν τα πολυκαταλαβαινω....ειχα γραψει στο αρχικο ποστ ενημερωσης που χαθηκε μες στον ωκεανο των σπαμ οτι μεγαλωσαν αλλα ας τα κρινει καποιος πιο εμπειρος παιχτης πχ αλεξ...

παντως η κοπελια ελειπε καιρο απο θεσσαλονικη....αν θυμαστε μεσα καλοκαιριου και η τσατσα ελεγε κατι οτι ηταν δηθεν στην πατριδα της και τετοια....

τυχαιο;δεν νομιζω....

παντως με τις βυζαρες ηταν καυλα.... :cum: :cum:

Αρα μπορει να εχεις δικιο, εγω την πηρα πριν φυγει, εσυ μετα που γυρησε, αρα εβαλε βυζους.!! :grin:

jo για την Μαρια την σλοβακα, στουντιακι τραγουδαει ;) ;)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Α ναι , θελω να παω πηρα και τηλεφωνο σημερα εκει ηταν
και αυριο πρωινη ειναι , αλλα καθημερινη λιγο δυσκολο τωρα

Υγεια και διαθεση να υπαρχει θα δουμε το ΣΚ .,...

Ασχετο η  Λουση ?
πιο πανω η ποιο κατω απο λουνα ? ( που δε μαρεσε και τοσο )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Α ναι , θελω να παω πηρα και τηλεφωνο σημερα εκει ηταν
και αυριο πρωινη ειναι , αλλα καθημερινη λιγο δυσκολο τωρα

Υγεια και διαθεση να υπαρχει θα δουμε το ΣΚ .,...

Ασχετο η  Λουση ?
πιο πανω η ποιο κατω απο λουνα ? ( που δε μαρεσε και τοσο )
πιο πανω....

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
ελα βρε παιχτη αφου ειναι gilf με πεσμενα τα βυζια! τα σιλικονουχα χειλη την κανουν να φαινεται σαν τραβελος!
και στο γαμησι απανω κάνει και μερικες απλωτες και τραβιεται για μα μην ζοριστει!
η ευα αν εξαιρεσεις την σκυλοφατσα της (που μπορει σε μερικους να αρεσει) ειναι πολυ καλυτερη σαν κορμι και σαν αποδωση στο δωματια!

Κοίτα δεν απαντάω σε σένα για να σ' αλλάξω γνώμη, ούτε στον Κάραμαν, απλά επειδή διαβάζει κι άλλος κόσμος κ μπορεί να παραπληροφορείται..
Την παρουσιάζετε λες κι είναι κανα τέρας.. Καμία σχέση..! Μπορεί να φαίνεται κοντά στα 45 κ γενικά να 'ναι κάπως κουρασμένη στο πρόσωπο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες γιαγιά..! Κ γι' αυτό στις φωτο φαίνεται μια χαρά..!
Ξανακάνω μια σύντομη περιγραφή για όσους δεν την έχουν ξαναδεί..
Ξανθιά, ψηλή γύρω στο 1,70, με γαλάζια μάτια..! Στο σαλόνι με τα σέξι εσώρουχα, εγώ θα την έλεγα εντυπωσιακή με τις τεράστιες βυζάρες της..!
Στο πρόσωπο δεν είναι άσχημη, απλά έκανε επέμβαση στα χείλη κι έχει κ κάποιο σημαδάκι, μάλλον από ατύχημα όπως είπε φίλος.. Όχι κ τραβέλι όμως, αυτά είναι υπερβολικά..!
Στο σώμα βυζάρες τεράστιες, οι μεγαλύτερες στη Θεσ/νίκη ακόμα κι απ' της Μαιρούλας, αλλά ελαφρώς πεσμένες, όπως κι όλο το σώμα λίγο χαλαρό λόγω ηλικίας, αλλά δεν έχει περιττά κιλά.. Αν δεν είχε αυτό το στήθος, δε θ' ασχολιόμουν καθόλου, αλλά λόγω της μεγάλης ένδειας που υπάρχει εδώ είναι μια καλή επιλογή για τους βυζολάτρες..
Δυο φορές την πήρα.. Την πρώτη πολλή καλή συμμετοχή με γλωσσόφιλα κτλ, αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε αρκετά κουρασμένη κ κάπως "χαμένη".. Για μένα αυτό ήταν το μόνο αρνητικό, αλλά μπορεί να τυχε εκείνη τη μέρα.. Πάντως είναι κ πολύ βαρύ να δουλεύει κάθε νύχτα χωρίς ρεπό για μήνες, όπως μου 'πε..
Εννοείται, ότι αν υπήρχε μια 25αρα με τέτοιες βυζάρες θα πήγαινα σ' εκείνη κι όχι στη Νικόλ, αλλά δεν..
Τώρα για Εύα δε σχολιάζω, όπως δε σχολιάζω κ καμιά άλλη που 'χει στήθος κάτω από 3..
Πότε δεν έχω πάρει ούτε σε σπίτι, ούτε έξω, κ δεν μ' ενδιαφέρει..
Αλλά στο σωματότυπο της υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές νομίζω κ πολύ μικρότερες σε ηλικία..!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom