ελα βρε παιχτη αφου ειναι gilf με πεσμενα τα βυζια! τα σιλικονουχα χειλη την κανουν να φαινεται σαν τραβελος!
και στο γαμησι απανω κάνει και μερικες απλωτες και τραβιεται για μα μην ζοριστει!
η ευα αν εξαιρεσεις την σκυλοφατσα της (που μπορει σε μερικους να αρεσει) ειναι πολυ καλυτερη σαν κορμι και σαν αποδωση στο δωματια!
Κοίτα δεν απαντάω σε σένα για να σ' αλλάξω γνώμη, ούτε στον Κάραμαν, απλά επειδή διαβάζει κι άλλος κόσμος κ μπορεί να παραπληροφορείται..
Την παρουσιάζετε λες κι είναι κανα τέρας.. Καμία σχέση..! Μπορεί να φαίνεται κοντά στα 45 κ γενικά να 'ναι κάπως κουρασμένη στο πρόσωπο, αλλά σε καμία περίπτωση δεν τη λες γιαγιά..! Κ γι' αυτό στις φωτο φαίνεται μια χαρά..!
Ξανακάνω μια σύντομη περιγραφή για όσους δεν την έχουν ξαναδεί..
Ξανθιά, ψηλή γύρω στο 1,70, με γαλάζια μάτια..! Στο σαλόνι με τα σέξι εσώρουχα, εγώ θα την έλεγα εντυπωσιακή με τις τεράστιες βυζάρες της..!
Στο πρόσωπο δεν είναι άσχημη, απλά έκανε επέμβαση στα χείλη κι έχει κ κάποιο σημαδάκι, μάλλον από ατύχημα όπως είπε φίλος.. Όχι κ τραβέλι όμως, αυτά είναι υπερβολικά..!
Στο σώμα βυζάρες τεράστιες, οι μεγαλύτερες στη Θεσ/νίκη ακόμα κι απ' της Μαιρούλας, αλλά ελαφρώς πεσμένες, όπως κι όλο το σώμα λίγο χαλαρό λόγω ηλικίας, αλλά δεν έχει περιττά κιλά.. Αν δεν είχε αυτό το στήθος, δε θ' ασχολιόμουν καθόλου, αλλά λόγω της μεγάλης ένδειας που υπάρχει εδώ είναι μια καλή επιλογή για τους βυζολάτρες..
Δυο φορές την πήρα.. Την πρώτη πολλή καλή συμμετοχή με γλωσσόφιλα κτλ, αλλά τη δεύτερη φορά μου φάνηκε αρκετά κουρασμένη κ κάπως "χαμένη".. Για μένα αυτό ήταν το μόνο αρνητικό, αλλά μπορεί να τυχε εκείνη τη μέρα.. Πάντως είναι κ πολύ βαρύ να δουλεύει κάθε νύχτα χωρίς ρεπό για μήνες, όπως μου 'πε..
Εννοείται, ότι αν υπήρχε μια 25αρα με τέτοιες βυζάρες θα πήγαινα σ' εκείνη κι όχι στη Νικόλ, αλλά δεν..
Τώρα για Εύα δε σχολιάζω, όπως δε σχολιάζω κ καμιά άλλη που 'χει στήθος κάτω από 3..
Πότε δεν έχω πάρει ούτε σε σπίτι, ούτε έξω, κ δεν μ' ενδιαφέρει..
Αλλά στο σωματότυπο της υπάρχουν δεκάδες άλλες επιλογές νομίζω κ πολύ μικρότερες σε ηλικία..!