Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 14 άτομα (1 μέλη και 13 επισκέπτες)

jack23

Μέλος
Εγγρ.
11 Δεκ 2007
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
1
παιδια μια απορια εχω οποιος μπορει και ξερει ας απαντησει.
οι κοπελιες στο μπουρδελα αφου ειναι νομιμες και χαρακτηρισμενς, κανουν φορολογικη δηλωση? η τελοσπαντων πως δηλωνονται οι αμοιβες τους?
απλη περιεργια

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
καλησπερα συναγωνιστες...πριν λιγο κατεθεσα σε βερονικα και θα θελα να ενημερωσω πως εχει πεσει στα 30 το απλλο.γιατι διαβασα προχθες πως ξεκινησε με 40

dthanos

Μέλος
Εγγρ.
17 Οκτ 2006
Like
8
Πόντοι
1
καλησπερα συναγωνιστες...πριν λιγο κατεθεσα σε βερονικα και θα θελα να ενημερωσω πως εχει πεσει στα 30 το απλλο.γιατι διαβασα προχθες πως ξεκινησε με 40
Βασικά είναι όπως τους κάτσει: εμένα - πριν κανένα 2ωρο μου πήρε 40. Μπορεί να με έκοψε για λεφτά... :-)
Έχω και 2 άσχημα νέα για Βερόνικα: 1ον: έφαγε γύρο με κρεμμύδι, οπότε προσοχή στα φιλιά σήμερα!... :-D
2ον: νομίζω με ερωτεύτηκε, γιατί μετά το σεξ μου είπε πως με αγαπάει... Τελικά πρέπει να με πέρασε για πολύ λεφτά!... χα χα χα

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
dthanos εμενα ρε φιλε μου πηρε 30 και πηγα γυρω στις 8μιση.αλλα και σε αλλουσ που μπαιναν παλι 30 ελεγε....περιεργο πολυ μου φενεται...λες να υπαρχει χαπι αουρ???

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
φίλε σκοινοβατη παραπληροφόρηση δεν υπάρχει απλά διαφορερικα γουστα και ειναι πολυ ατυχη η εκφραση σου!
Δεν σημαινει οτι επειδη εγω ο Karaman ο gl εχουμε διαφορετικα γουστα απο σενα και θελουμε μικροτερες σε υλικία και δεν
μας τυφλωνουν οι βυζαρες(πλάκα κανω μην θυμωνεις) ότι  παραπληροφορουμε!
παραπληροφοριση κάνουν οσοι εχουν συμφερον και ανεβαζουν μουφα κριτικες για να πάνε καλα τα μαγαζάκια τους!
Μας διαβαζεις κρινεις και αν νομιζεις ότι ταιριαζουν τα γουστας μας (αφου μας τσεκαρεις) αποφασιζεις!
Αλλά τελικα η επιλογη ειναι αποφαση του καθενος! ...
όσο για την νικολ την εχω πάρει οπως ειδες στην μικρη περιγραφη που εκανα και μου φανηκε ότι μια φορα ήταν αρκετη για μενα!
καλημερες

Καταρχάς το παραπληροφόρηση το 'πα "με την καλή έννοια"..! Δεν εννοούσα ότι λέτε κάτι εσκεμμένα κ κακόβουλα σε καμιά περίπτωση..! Απλά βρίσκω τις εκφράσεις σας υπερβολικές κι άδικες κατά τη γνώμη μου, ειδικά αυτό το "τραβελοφέρνει"..
Αν κι αυτό λέγεται σχεδόν για όλες όσες έχουν κάνει πλαστική στα χείλη τους.. Κ για την Αντριάννα καποιοι το λένε, αλλά το βρίσκω υπερβολικό..!
Άλλο να λες ότι σε απωθούν οι πλαστικές, κι άλλο το τραβελοφέρνει, αυτό έχει να κάνει μ' άλλα χαρακτηριστικά που αντροφέρνουν.. Μεγάλο ύψος, μεγάλες πλάτες κ στενή μέση, μεγάλα κ χοντρά χέρια, άγριο πρόσωπο..
Η Νικόλ είναι πολλή θυληκή, για να πεις ότι τραβελοφέρνει, απλά έχει χοντρά χείλη, αυτό μόνο..!
Τα δικά σου γούστα δεν τα ξέρω γενικά, αλλά με τον Καραμαν συμφωνούμε στις περισσότερες κ γι' αυτό δεν μπορώ να καταλάβω γιατί τρόμαξε τόσο..!
Κι εμένα κυρίως οι μικρές μ' αρέσουν, η Νικόλ είναι η εξαίρεση..
Ας πούμε κι η Ρωξάννη μ' αρέσει εμφανησιακά που 'ναι πιπινάκι κι εδώ διαφωνώ με τον Αλ, μπορεί να 'ναι λίγο γυφτόφατσα, αλλά απ' το λαιμό κ κάτω είναι αστεράκι..!
Αλήθεια, τωρα είναι πρωινά στο Προμηθέως 25..;

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
πρωινη βολτα με καταθεση πριν απο λιγο....

-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια ασπρουλιαρα Τζινα με τα βυζακια εξω.εχει μονο αρνητικες κριτικες,κριμα γιατι ειναι ομορφουλα.η Δαναη σε κανα 10ημερο παλι...

-Σαπφους 20.αλλη μια επιστροφη.....η ξανθια Μολδαβεζα ΝταΪανα(takis_free) με καινουριες βυζαρες πεταμενες εξω.πολυ ομορφο προσωπο,εξαιρετικη πιπα αλλα εντελως σπαστικη στο δωματιο σαν συνολο...

Η Τζίνα είν' αυτή από Ρουμανία, που 'χα ρωτήσει γι' αυτήν τον Αύγουστο..; Τότε ήταν απέναντι στο Ερως..!
Η Νταϊάνα τώρα δηλ, έχει αρκετά μεγάλα βυζιά..; Όταν την είδα πέρσι δε μ' άρεσε..!

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.991
Πόντοι
13.755
Η Τζίνα είν' αυτή από Ρουμανία, που 'χα ρωτήσει γι' αυτήν τον Αύγουστο..; Τότε ήταν απέναντι στο Ερως..!
Η Νταϊάνα τώρα δηλ, έχει αρκετά μεγάλα βυζιά..; Όταν την είδα πέρσι δε μ' άρεσε..!
η Ρωξαννα αντικαθιστα για καποιες μερες την Αννα.η Τζινα τα'χει περασει ολα στο Βαρδαρη,μαλλον αυτην εννοεις.

ρε παραπονιαρη sxoinobaths.....ενταξει γουστα ειναι αυτα δε λεω....αλλα ειναι δυνατον να σ'αρεσε η Ρωξαννα και να μη σ'αρεσε η ΝταΪανα??

καλα εγιναν τα βυζια της πετυχε η πλαστικη.οσο πρεπει...

οι λεξεις 'τραβελοφερνει' και 'νταβας' ειναι καραμελες εδω μεσα οποτε μη σκας..

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Thanks κ πάλι κι ειδικά για τις αναφορές σου, που 'ναι αναλυτικές κ λεπτομερέστατες..!
Κ συγνώμη που κι εγώ, όπως κι άλλα μέλη που διαβάζουμε δεν έχουμε το κουράγιο κ τη διάθεση να κάνουμε καμιά γύρα στα σπίτια της πόλης για να ενημερώσουμε κι εμείς..
Αν θες για Αθήνα μπορώ να δώσω κάποιες πληροφορίες..!
Γενικά, για όσους με διαβάζουν να ξέρουν ότι δίνω ιδιαίτερη βαρύτητα στο σώμα κι ιδιαίτερα στα βυζιά κι όχι στο πρόσωπο..! Ακόμη κι αν είναι πολλή μέτρια στο πρόσωπο, αν μ' αρέσει το σώμα της θα πάω..! Αλλά δεν ισχύει τ' αντίθετο..!

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αααααααα ( χασμουρητο ) κοιμηθηκα κατα τις 10 ο μαλακας και ξυπνησα τωρα  :jerking:
κριμα να μην ειμαι Σαλονικα να ριξω μια γυρα

Να συμφωνισω με τον ΑΛ στα τελευταια ποστ και να πω οτο οι γνωμες ειναι καθαρα προσοπικες
τα δικα μου ματια και η σικια μου πουτσα δεν εχουν σχεση με κανενος αλλου
Γιαυτο καλο το διαβασμα αλλα δεν ειναι καλο να παρασυρεσαι , πας , βλεπεις πηδας η την κανεις

Την αντριαννα την ειδα 3 φοες πριν της το βαλω , και ειχα αμφιβολιες ακομα και μετα  ( τωρα δεν εχω)
Σααλ ειπα οτι εχω δει 2-3 γκομενες με  μετρια εμφανιση η μια οντως μου εβγαλε κατι σε τραβελι ( μονο στην φατσα)
και ειχε και κατι ηλιθια δοντια , δεν ειπα να μην πατε να δειτε , δε δαγκωνει η κοπελα
απλα ειπαμε με τον καραμαν κανα 2 μαλακιες ποαραπανω .. αλλα αφου τρεχαμε ... ψεματα να πουμε ?  :grin:

Που λετε οποιος γυριζει , γνωριζει οποιος απλα διαβαζει και παρασυρετε , μαλακια κανει ( δεν ειναι μπηχτη , τα εχω κανει και τα 2 )

Τελειωνοντας να πω και για Ρωξαννη πως την βλεπω .. Γυφτοπφατσα αλλα λογο χαμογελου μαλλον πανω απ την βαση
απο σωμα ΔΕΝ μαρεσε , ειναι πολυ αδυτατη , πετσι και κοκκαλο , απο υπηρεσιες οχι και τοσο καλα , οποτε περα απ τα 2 καλοσχηματισμενα βυζια
( τα οποια ακομα πονανε ) και για τα οποια αξιζει μπραβο ο γιατρος και οχι η Ρωξαννα  :2funny: δεν ειδα κατι αλλο...
2 Χαμογελαστα , ψευτικα , καλοσχηματισμενα βυζια λοιπον  :cheesy:

Ειδες ποσο διαφορετικα βλεπουμε ?

Αυτα τα ολιγα ( νυχτιατικα )
πραγματι μερικες φορες , μερικες γκομενες μπορει να αδικηθηκαν .. ας βαλουν φωτο αληθηνες να κρινει ο κοσμος  :grin:

επι της ουσιας , αν και μπατηρης ισως Σκ να δρασω
ποιος θυμαται ηλικιες απο Σαρα , Μαρια Σλοβακα , Βερονικα ?
( μαλλον εδω θα χτυοησω )

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
μαγκες? ο φτηνοτερος κωλος που παιζει μπαλα??

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
μαγκες? ο φτηνοτερος κωλος που παιζει μπαλα??

Έχει μια μελαχρινἠ Αλεξάνδρα Ν.Ουρανού 26 που κάνει ακάπωτο+69+κώλο όλα μαζί με 60ε, μπατάλα πολύ από εμφάνιση, δείχνει γκαβλιάρα όμως, συνήθως είναι βραδυνή τελευταία. Πιο φτηνά δεν υπάρχει.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
ποιος θυμαται ηλικιες απο Σαρα , Μαρια Σλοβακα , Βερονικα ?
( μαλλον εδω θα χτυοησω )
απασες τριανταρες λιγο πανω λιγο κατω....αλλα τι κολλημα ειναι αυτο με την ηλικια;το θεμα ειναι να σε καυλωνει η γκομενα.....τι να την κανω αν ειναι 20 χρονων και ψυγειο νοφροστ; :think: :headbang:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
τζινα=χαλια μαυρα ,μην πας......

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
509
Πόντοι
7.135
τζινα=χαλια μαυρα ,μην πας......

Η Τζίνα εμένα μ'αρέσει ρε συ!

Και για να πάμε στο θέμα που άρχισε ο Σχοινοβάτης παραπάνω, θέμα προσωπικού γούστου είναι όλα, σε άλλους μια κοπέλα μπορεί να αρέσει τρελά, σε άλλους η ίδια να τους απωθεί και να τους ξενερώνει. Ας πούμε τις προάλλες πρωτοπήρα Εβελίνα και μου φάνηκε χάλια μαύρα, από την άλλη ξέρω ότι η κοπελιά έχει τακτική πελατεία που σκάει πολλά λεφτά για πάρτη της, οπότε...περί ορέξεως κολοκυθόπιτα!

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
σιγουρα,αυτο που λες συμβαινει....

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
απασες τριανταρες λιγο πανω λιγο κατω....αλλα τι κολλημα ειναι αυτο με την ηλικια;το θεμα ειναι να σε καυλωνει η γκομενα.....τι να την κανω αν ειναι 20 χρονων και ψυγειο νοφροστ; :think: :headbang:

την πατησες  :birdman:
γιαυτο ακριβως ρωτησα , παρακαλουσα να ειναι πανω απο 26

οσο ναν αι παιζςει τον ρολο της και η ηλικια παντως, δε λεω οτι ειναι καλυτερς οι μικρες οι οι μεγαλυτερες
αλλα μεριεκς φορες θες να φας πιπινι πως να το κανουμε , αλλες φορες παλι η αγγαλια μιας συνομηλικης σου ( για μας τους 30 ρηδες )ειναι ποιο ζεστη απο ενα 20 νο φροστ  ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
πρωινη βολτα με καταθεση πριν απο λιγο....

-Προμηθεως 25(τερμα πανω).πηγα για την καυλιαρα την Αννα και επεσα παλι στο γυφτακι τη Ρωξανα.το'χω ξαναπει....μεγαλη ασχημοφατσα
-Προμηθεως τερμα κατω.η Τζενη.Ελληνιδα απ'οτι συστηθηκε,καμια 50 χρονων χωρις υπερβολη,σκυλοφατσα αλλα απο κορμι αστα να πανε
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).η ξανθια ασπρουλιαρα Τζινα με τα βυζακια εξω.εχει μονο αρνητικες κριτικες,κριμα γιατι ειναι ομορφουλα.η Δαναη σε κανα 10ημερο παλι...
-Τανταλου 8.το Μαρινακι με το κλαμενο μουνακι στα 35ε.σταθερη αξια στην πρωινη βαρδια με πολυ καλες υπηρεσιες
-Τανταλου 14(αλουμινατο).μια κοντη γεματουλα καινουρια και αδιαφορη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).επισης κοντη μελαχρινη γεματουλα ακριβως σαν την προηγουμενη.μονο απλο κανει δεν ειναι αυτη που δινει κωλο στα 60ε
-Σαπφους 20.αλλη μια επιστροφη.....η ξανθια Μολδαβεζα ΝταΪανα(takis_free) με καινουριες βυζαρες πεταμενες εξω.πολυ ομορφο προσωπο,εξαιρετικη πιπα αλλα εντελως σπαστικη στο δωματιο σαν συνολο...
-Σαπφους 5.η θεα Ηρα.ειχα και καιρο να τη δω και πραγματι ειναι πολυ ωραια γυναικα με φοβερο κωλο.30ε παιρνει
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Βιλλυ.εδω κατεθεσα για 60ε με 69 και γυμνο τσιμπουκι.ξανθια με ομορφο προσωπο γυρω στα 30-33 οπως την εκοψα,κορμι στα πρωτα σταδια χαλαρωσης.πολυ καλη βαθια πιπα,πολυ καλο καβαλημα απο πανω με βαθια λεκανη πανω-κατω αλλα απο κει και περα της λειπει το επικοινωνιακο χαρισμα.ειναι λιγο μουντρουχαλη,δεν εχει σπιρταδα.επισης καυλωνει τρομερα με το γλυφομουνι(το κανω και καλα ο πουστης).
εμενα μου αρεσε κυριως η φατσα της γι'αυτο και μπηκα.για μια φορα την προτεινω λοιπον αλλα δε θα γινει η επομενη 'γκομενα' σας πιστευω...

Λοιπόν πήγα κι εγώ πριν καμιά ώρα, οπότε με το ζόρι προλαβαίνετε..!
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Ρωξάννη τα 'χουμε πει, με ακαπωτο στοματικό στα 50 κι ακαπωτο με 69 στα 70..
-Προμηθεως τερμα κατω.Μια Αγγελική μελαχροινή ομορφούλα με καλούτσικο σωματακι κ βυζάκι αναμεσα στο 2 με 3..
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Δεν πέτυχα την Τζινα, αλλά την Ελληνίδα Χριστίνα με τα πεσμένα βυζιά..! Καλά η Τζίνα μια μέρα δουλεύει κ φεύγει..;
-Τανταλου 8. Μια γεματούλα ξανθιά..
-Τανταλου 14(αλουμινατο). Η Αλίσια..
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Καστανη πολύ αδύνατη..
-Σαπφους 20. Δεν ήταν η ΝταΪανα, αλλά μια Βανέσσα ζουμπουρλούδικο πιπινάκι με ωραίο βυζάκι, σχεδον τριάρι, αλλά φυσικό..!
-Σαπφους 5. Η Ήρα. Μου φάνηκε λίγο μεγάλη, πάνω από 30..
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Βιλλυ.

Αυτά.. Δυστυχώς δεν ειδα Τζίνα κ ΝταΙανα.. Καλούτσικη η Βανέσσα,στα υπόψη.! Την ξέρει κανείς..;

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Λοιπόν πήγα κι εγώ πριν καμιά ώρα, οπότε με το ζόρι προλαβαίνετε..!
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).Ρωξάννη τα 'χουμε πει, με ακαπωτο στοματικό στα 50 κι ακαπωτο με 69 στα 70..
-Προμηθεως τερμα κατω.Μια Αγγελική μελαχροινή ομορφούλα με καλούτσικο σωματακι κ βυζάκι αναμεσα στο 2 με 3..
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).Δεν πέτυχα την Τζινα, αλλά την Ελληνίδα Χριστίνα με τα πεσμένα βυζιά..! Καλά η Τζίνα μια μέρα δουλεύει κ φεύγει..;
-Τανταλου 8. Μια γεματούλα ξανθιά..
-Τανταλου 14(αλουμινατο). Η Αλίσια..
-Σαπφους 8(ανορθογραφο). Καστανη πολύ αδύνατη..
-Σαπφους 20. Δεν ήταν η ΝταΪανα, αλλά μια Βανέσσα ζουμπουρλούδικο πιπινάκι με ωραίο βυζάκι, σχεδον τριάρι, αλλά φυσικό..!
-Σαπφους 5. Η Ήρα. Μου φάνηκε λίγο μεγάλη, πάνω από 30..
-Σαπφους 7(διδυμο διπλα).η Βουλγαρα Βιλλυ.

Αυτά.. Δυστυχώς δεν ειδα Τζίνα κ ΝταΙανα.. Καλούτσικη η Βανέσσα,στα υπόψη.! Την ξέρει κανείς..;

Η Βανεσα οντως δυνατο μωρο εμφανησιακα, αλλα μεσα δεν λεει και πολα, εκτος και αν αλαξε, γιατι την πρωτοειχα παρει οταν ειχε ερθει και δουλευε τοτε 26ης Οκτωβρη 35Α. Για μια φορα αξιζει να την δοκιμασεις διοτι εχει σωματαρα και βυζαρα, ειναι και ομορφουλικια.

Για την Αγγελικη θα λες μαλλον την Βουλγαρα?? με το ωραιο (παλια  ;)) χαμογελο.!!  Σχεδον παντα φορτσα τα βυζια εξω τα εχει,
Αν ναι κομοδινο και αυτη μονο εμφανησιακα αξιζει.

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Η Βανεσα οντως δυνατο μωρο εμφανησιακα, αλλα μεσα δεν λεει και πολα, εκτος και αν αλαξε, γιατι την πρωτοειχα παρει οταν ειχε ερθει και δουλευε τοτε 26ης Οκτωβρη 35Α. Για μια φορα αξιζει να την δοκιμασεις διοτι εχει σωματαρα και βυζαρα, ειναι και ομορφουλικια.

Για την Αγγελικη θα λες μαλλον την Βουλγαρα?? με το ωραιο (παλια  ;)) χαμογελο.!!  Σχεδον παντα φορτσα τα βυζια εξω τα εχει,
Αν ναι κομοδινο και αυτη μονο εμφανησιακα αξιζει.

Δεν ξέρω, αλλά η τσατσά Βουλγαρα μου 'πε ότι είναι..!
Η Βανέσσα μ' άρεσε αρκετά κ μάλλον θα την πάρω..!
Δε μου λέτε αν πάρεις ακάπωτο, μπορείς κ να της τα δώσεις στο στόμα..;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom