Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (3 μέλη και 52 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Φίλε δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να παίρνεις τον ποπο της Εβελινας.... :bigdick:
Σώμα μοντέλο, φατσούλα «Λολίτα» :smitten:, φωνούλα γλυκούλα :smitten:... κολαράκι πολύ σφιχτό...και όταν αρχίσει να βογκάει σφύγγει τα κολομέρια της και στον κάνει ΤΟΣΤ! :smitten:  :smitten: :smitten: :sperm:

:new_shocked: :new_shocked: :new_shocked:

Φανταζομαι να μην βαζει και μερεντα μεσα????
:2funny: :2funny: :2funny:

Επισκέπτης
:shit: :2funny:Δεν νομίζω να είναι αυτή η Εβελίνα...άλλη πρέπει να είναι οπότε τζάμπα η χαρά... :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
http://t2.gstatic.com/images?q=tbn:KaumMktegJJFVM:[URL unfurl="true"]http://www.e-imagesite.com/Files/123706010263748877613645118.jpg&t=1[/img[/URL]]

Καραμαν που σε ρε αγορι ? τι κανεις ?
λεω να παω για σουβλακια αν εμενα Σαλονικα θα σε προσκαλουσα

Εσυ για που εισαι σημερα ? (λογο αποχης )

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906

μπλιαχ ρε μαλακα.... :headbang: :S

δεν μου λες για ποια χριστινα κουλουρτζου λες;την αλβανορουμανα; :think:

εγω σου προτεινω την ευα....απο ανδρεου γεωργιου4.....

trantas

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαΐ 2009
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
0
:shit: :2funny:Δεν νομίζω να είναι αυτή η Εβελίνα...άλλη πρέπει να είναι οπότε τζάμπα η χαρά... :(
την καλησπερα μου στιν παρεα υπαρχει κανενα καλο παλικαρι να μασς ενημερωσει για το τι επικρατει στην ομορφη πολη που ζουμε επειδη ακομα δοθλεωουμε σαν τα σκυλια και λεμε μετα να επισκεφτουμε κανενα μαγαζι που προσφερει κατι καλο?

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
μπλιαχ ρε μαλακα.... :headbang: :S
δεν μου λες για ποια χριστινα κουλουρτζου λες;την αλβανορουμανα; :think:
εγω σου προτεινω την ευα....απο ανδρεου γεωργιου4.....

Πραγματι μπλιαχ .. θα το σβησω
Χριστινα.de λεω την Γερμανιδα στην βιλα

Για ευα δεν ξερω αν την ξερω και δεν ξερω αν ειναι καλλη ιδεα να παω να σπασω κωλοπαρθενια με αγνωστη :/

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Απεχωωω λεμε και αντεχω.!!! :2funny:

Που να ειμαι τα ιδια....

http://[URL unfurl="true"]www.apn.gr/wp-content/uploads/2010/07/psarema.jpg[/img[/URL]]

:2funny: :2funny: :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Πραγματι μπλιαχ .. θα το σβησω
Χριστινα.de λεω την Γερμανιδα στην βιλα

Για ευα δεν ξερω αν την ξερω και δεν ξερω αν ειναι καλλη ιδεα να παω να σπασω κωλοπαρθενια με αγνωστη :/
δινει αυτη κωλο;στανταρ; :think: :think:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
την καλησπερα μου στιν παρεα υπαρχει κανενα καλο παλικαρι να μασς ενημερωσει για το τι επικρατει στην ομορφη πολη που ζουμε επειδη ακομα δοθλεωουμε σαν τα σκυλια και λεμε μετα να επισκεφτουμε κανενα μαγαζι που προσφερει κατι καλο?
τα βραδινα παλικαρια απεχουν μαλλον....εμεις ειμαστε της πρωινης βαρδιας.... ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
george η Εφη στην Κωλετη δουλευε σημερα εως τις 7 30. γιαυτο συναγωνιστες τι μου προτεινετε να γαμησω σημερα το βραδυ, Εφη, Τζεσυ δν δουλευουν σημερα μετα τις 8 οποτε για βραδυ δν εχω κατι στο μυαλο. ΒΟΗΘΗΣΤΕ με! και παρακαλω με τα ονοματα προτιμισης και διευθυνση!
αλισια απο αλουμινατο φιλε την οποια πηρα εγω χθες....30ε πολυ ομορφη με πρασινοπα ματια,ξανθια,με ωραιο πατο κ καλο βυζακι φυσικο με τρελη ρογα
μεσα ειναι πολυ καλη κ δεν χαλαει χατιρια

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
αλισια απο αλουμινατο φιλε την οποια πηρα εγω χθες....30ε πολυ ομορφη με πρασινοπα ματια,ξανθια,με ωραιο πατο κ καλο βυζακι φυσικο με τρελη ρογα
μεσα ειναι πολυ καλη κ δεν χαλαει χατιρια

Αλισια.! Εγγυηση.!! :rockon:

Επισκέπτης
Πάντως η φάτσα της μου θυμίζει λίγο την Μπελαντόνα gl...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
file GL osw anafora tin louna ti na po... inai thema gousta gia mena inai ontos mercedes... to asterei. pote den exo parapono, esi blepo gia oles olo k kati exeis na peis :S tespa se sxesei me tis ales pou inai eki inai h proti, h lussy poli kseneroti kai h maria h slobaka  :cum: ante na doume ti frouto tha inai afti i kenourgia pou idame kthes bradi, ipame thema gousta inai gt emena prosopika den me arese katholou :helpplea:
απο τοτε που εβαλε πλαστικους βυζους εχει χαλασει
την εχει δει γκομενα
δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο,ενα κοντοπουτανο ειναι με πλαστικα βυζια
απο φατσα τιποτα το ιδιαιτερο κ με μεγαλο κωλο.στο δωματιο ειναι αναλογα με τα κεφια της οποτε δεν μπορουμε να πουμε οτι ειναι καλη γενικοτερα....αλλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...κ το λεω γιατι ειναι η καλυτερη στο μαγαζι

Επισκέπτης
...αλλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...

Η κατάσταση των μπουρδέλων στην Θεσσαλονίκη είναι για κλάματα...έχω ένα φίλο τρελό που κάθε Σάββατο πρωί παίρνει το ιντερσίτι και κατεβαίνει Αθήνα και γυρνάει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom