Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (9 μέλη και 45 επισκέπτες)

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
αλλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...κ το λεω γιατι ειναι η καλυτερη στο μαγαζι

Η καλυτερη ?  :think:
Αν υσχυει αυτο δεν πρεπει να ξαναπαω λα φαμ ... τι να παω να κανω
νομιζα η μαρια ειναι η καλυερη...

gl η Γερμανιδα δινει , κποιος ειχε πει οτι ειχε δοσει ρεπο στον ποπο της καποτε αλλα μαλλον τελειωσε το ρεπο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Η κατάσταση των μπουρδέλων στην Θεσσαλονίκη είναι για κλάματα...έχω ένα φίλο τρελό που κάθε Σάββατο πρωί παίρνει το ιντερσίτι και κατεβαίνει Αθήνα και γυρνάει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής......

Μην μας βαζεις ιδεες.!! :grin: :grin: :grin:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Η καλυτερη ?  :think:
Αν υσχυει αυτο δεν πρεπει να ξαναπαω λα φαμ ... τι να παω να κανω
νομιζα η μαρια ειναι η καλυερη...

gl η Γερμανιδα δινει , κποιος ειχε πει οτι ειχε δοσει ρεπο στον ποπο της καποτε αλλα μαλλον τελειωσε το ρεπο
για μενα φιλε η λουνα ειναι η καλυτερα αλλα δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο γενικοτερα....οποτε βγαλε συμπερασμα
η λουση παραειναι κοριτσακι τουλαχιστον για μενα,δε λεω καλο κωλαρακι αλλα απο βυζι τιποτα κ απο υφος βγαινει στο σαλονι κ νομιζεις οτι εισαι εσυ ο ζιγκολο κ αυτη η πελατισα

Επισκέπτης
Κοίτα άμα δεν έχεις καμία υποχρέωση το Σάββατο και ακόμη και την Κυριακή μπορείς να πας και να γυρίσεις και Κυριακή βράδυ αν γουστάρεις...Βέβαια αυτός για να μην πληρώνει ξενοδοχεία πάει και έρχεται με τα ipod στα αυτιά και πάει και αράζει και στο Mall ...Εντάξει ...δεν λέω μέρα με την νύχτα οι πουτάνες.... τι να λέμε τώρα...πολλές επιλογές...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοίτα άμα δεν έχεις καμία υποχρέωση το Σάββατο και ακόμη και την Κυριακή μπορείς να πας και να γυρίσεις και Κυριακή βράδυ αν γουστάρεις...Βέβαια αυτός για να μην πληρώνει ξενοδοχεία πάει και έρχεται με τα ipod στα αυτιά και πάει και αράζει και στο Mall ...Εντάξει ...δεν λέω μέρα με την νύχτα οι πουτάνες.... τι να λέμε τώρα...πολλές επιλογές...
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.
μεχρι ενα σημειο δηλαδη...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.

πως ετσι , Αντε μια φορα για πλακα με παρεα να την κανεις μια βολτα αλλα μεχρι εκει

dεker ποσο εισαι αληθεια ?
Βασικα ολοι ποσο ειμαστε .. ας γραψουμε να δουμε

Εγω 30 :/

Γαμαικανος.

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
9 Ιουλ 2010
Like
1.363
Πόντοι
266
πως ετσι , Αντε μια φορα για πλακα με παρεα να την κανεις μια βολτα αλλα μεχρι εκει

τζοαννα εφαγες;

Επισκέπτης

Φίλε δεν πάω πρώτον εγώ...μίλησα για τον φίλο μου έτσι...άλλά... δεύτερον καλύτερα να είναι να κοιτάει ο καθένας την δουλειά του....γιατί άμα ρωτήσεις τον ίδιο θα σου πει και αυτός το ίδιο για εσένα που πας με την κάθε Λουνα....όπως λέει και για μένα κάτι παρόμοιο επειδή έχω γκόμενα και τρέχω και με πουτάνες....οπότε άκρη δεν βγάζεις....ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...

Άλλος δίνει 500 ευρώ για να πηδήξει μία τουρίστρια....

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Κοιτα, αν το κανεις μια φορα στο 6μηνο ετσι για βολτα, καλα ειναι, αλλα και να κατσεις εκει οχι καπακι επιστροφη, αλλιως να το κανεις μια φορα στο μηνα η ποιο πολες ειναι λιγο κουραστικο...και αναλογα τα γουστα και τις αντοχες του καθενα
πχ να κατεβεις Αθηνα να κατσεις κανα 2 μερες, με το πασο σου και τα σκονακια σου να γυρησεις μερικα μπουρδελακια να μην εισαι στην τσιτα...

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585

Εγω 19 χρωνων φοιτητης.!  :2funny: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Φίλε δεν πάω πρώτον εγώ...μίλησα για τον φίλο μου έτσι...άλλά... δεύτερον καλύτερα να είναι να κοιτάει ο καθένας την δουλειά του....γιατί άμα ρωτήσεις τον ίδιο θα σου πει και αυτός το ίδιο για εσένα που πας με την κάθε Λουνα....όπως λέει και για μένα κάτι παρόμοιο επειδή έχω γκόμενα και τρέχω και με πουτάνες....οπότε άκρη δεν βγάζεις....ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...

Άλλος δίνει 500 ευρώ για να πηδήξει μία τουρίστρια....
ειδες να γραφω κατι για σενα?
το ειπα γενικα,τωρα αν εχεις την μυγα δεν φταιω εγω φιλος
απλα εκανα παραθεση γιατι εγραψες εσυ για τον φιλο σου
τον θεωρω καμμενο να πηγαινοερχεται την ιδια μερα για να γαμησει
ειναι η αποψη μου κ οπως παντα θα την λεω
μπορεις να πεις κ εσυ οτι θες

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Κοιτα, αν το κανεις μια φορα στο 6μηνο ετσι για βολτα, καλα ειναι, αλλα και να κατσεις εκει οχι καπακι επιστροφη, αλλιως να το κανεις μια φορα στο μηνα η ποιο πολες ειναι λιγο κουραστικο...και αναλογα τα γουστα και τις αντοχες του καθενα
πχ να κατεβεις Αθηνα να κατσεις κανα 2 μερες, με το πασο σου και τα σκονακια σου να γυρησεις μερικα μπουρδελακια να μην εισαι στην τσιτα...
ετσι μαλιστα

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Εγω 19 χρωνων φοιτητης.!  :2funny: :2funny: :2funny:
μπραβο για την αναγνωριση και σε σενα και στον τζο.....μεγεια το κιτρινακι....αλλα καποιον ξεχασε ο αντμιν και επρεπε να τον τιμησει...... :(

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
μπραβο για την αναγνωριση και σε σενα και στον τζο.....μεγεια το κιτρινακι....αλλα καποιον ξεχασε ο αντμιν και επρεπε να τον τιμησει...... :(

Ποτε εγινε αυτο ρεσυ???  :grin:
Τωρα το ειδα.!  :grin: Και σε διαβαζω και λεω τι γραφει???

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ελα γκαις , λετσ στοπ ιτ  , καλα κανει ο ταξιδιαρης
(απλα μαλακια που παει με τρενο :grin: )

γαμαικανος δε μου απαντησες ρε συ ... που κολουσε η τζοανα  ? εκει που ρωτησα για κουλουρι ?  :think:

γλ τι κιτρινα και πρασινα αλογα ειπες , δε καταλαβα  :think:

Αφιερωμενο

peace  :tits2:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
εγινες τιμημενος ρε..... :uglystupid: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

33maao2.png

Ειμαι πολυ χαρουμενος , και ηδη καλεσα ορχηστρα στο σπιτι  :2funny:
(καραμαν πρεπει να το γιορτασουμε με μια παρτουζα αυτο )
Ευχαριστω πολυ τους δασκαλους μου στο δημοτικο , τους καθηγητες μου , τους λοχαγους στο στρατο
και οποιον αλλον συντελεσε στο να γινω τοσο καλος ανθρωπος ωστε να διακριθω σημερα (  :2funny: )

Ευχαριστω και ολες τις πουτανες που μου καθησαν και με ενεμπνευσαν να τους γραψω και κριτικες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom