Γαμαικανος.
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Ιουλ 2010
- Like
- 1.363
- Πόντοι
- 266
ααααααααααχαχαχαχαχαχαδεν σε λεω
αν ησουν παντως
ημασταν μαζι
ξες με τους ΄΄γνωστους΄΄
τον παπ,τον προεδρο και κτλ....
ααααααααααχαχαχαχαχαχαδεν σε λεω
αλλα στους τυφλους βασιλευει ο μονοφθαλμος...κ το λεω γιατι ειναι η καλυτερη στο μαγαζι
Η κατάσταση των μπουρδέλων στην Θεσσαλονίκη είναι για κλάματα...έχω ένα φίλο τρελό που κάθε Σάββατο πρωί παίρνει το ιντερσίτι και κατεβαίνει Αθήνα και γυρνάει τις πρώτες πρωινές ώρες της Κυριακής......
για μενα φιλε η λουνα ειναι η καλυτερα αλλα δεν ειναι κ τιποτα το ιδιαιτερο γενικοτερα....οποτε βγαλε συμπερασμαΗ καλυτερη ?
Αν υσχυει αυτο δεν πρεπει να ξαναπαω λα φαμ ... τι να παω να κανω
νομιζα η μαρια ειναι η καλυερη...
gl η Γερμανιδα δινει , κποιος ειχε πει οτι ειχε δοσει ρεπο στον ποπο της καποτε αλλα μαλλον τελειωσε το ρεπο
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.Κοίτα άμα δεν έχεις καμία υποχρέωση το Σάββατο και ακόμη και την Κυριακή μπορείς να πας και να γυρίσεις και Κυριακή βράδυ αν γουστάρεις...Βέβαια αυτός για να μην πληρώνει ξενοδοχεία πάει και έρχεται με τα ipod στα αυτιά και πάει και αράζει και στο Mall ...Εντάξει ...δεν λέω μέρα με την νύχτα οι πουτάνες.... τι να λέμε τώρα...πολλές επιλογές...
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.
μεχρι ενα σημειο δηλαδη...
τζοαννα εφαγες;πως ετσι , Αντε μια φορα για πλακα με παρεα να την κανεις μια βολτα αλλα μεχρι εκει
dεker ποσο εισαι αληθεια ?
Βασικα ολοι ποσο ειμαστε .. ας γραψουμε να δουμε
Εγω 30 :/
ρε συ θεωρω οτι πρεπει να εισαι πολυ απελπισμενος για να μην πω τελειωμενος για να κανεις ταξιδι στην αθηνα κ να γυρισεις την ιδια μερα μονο κ μονο για να πας να γαμησεις πουτανες.
πως ετσι , Αντε μια φορα για πλακα με παρεα να την κανεις μια βολτα αλλα μεχρι εκει
25πως ετσι , Αντε μια φορα για πλακα με παρεα να την κανεις μια βολτα αλλα μεχρι εκει
ειδες να γραφω κατι για σενα?Φίλε δεν πάω πρώτον εγώ...μίλησα για τον φίλο μου έτσι...άλλά... δεύτερον καλύτερα να είναι να κοιτάει ο καθένας την δουλειά του....γιατί άμα ρωτήσεις τον ίδιο θα σου πει και αυτός το ίδιο για εσένα που πας με την κάθε Λουνα....όπως λέει και για μένα κάτι παρόμοιο επειδή έχω γκόμενα και τρέχω και με πουτάνες....οπότε άκρη δεν βγάζεις....ο καθένας κάνει ότι γουστάρει...
Άλλος δίνει 500 ευρώ για να πηδήξει μία τουρίστρια....
ετσι μαλισταΚοιτα, αν το κανεις μια φορα στο 6μηνο ετσι για βολτα, καλα ειναι, αλλα και να κατσεις εκει οχι καπακι επιστροφη, αλλιως να το κανεις μια φορα στο μηνα η ποιο πολες ειναι λιγο κουραστικο...και αναλογα τα γουστα και τις αντοχες του καθενα
πχ να κατεβεις Αθηνα να κατσεις κανα 2 μερες, με το πασο σου και τα σκονακια σου να γυρησεις μερικα μπουρδελακια να μην εισαι στην τσιτα...
μπραβο για την αναγνωριση και σε σενα και στον τζο.....μεγεια το κιτρινακι....αλλα καποιον ξεχασε ο αντμιν και επρεπε να τον τιμησει......Εγω 19 χρωνων φοιτητης.!
τζοαννα εφαγες;
μπραβο για την αναγνωριση και σε σενα και στον τζο.....μεγεια το κιτρινακι....αλλα καποιον ξεχασε ο αντμιν και επρεπε να τον τιμησει......
εγινες τιμημενος ρε.....γλ τι κιτρινα και πρασινα αλογα ειπες , δε καταλαβα
εγινες τιμημενος ρε.....