You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (3 μέλη και 48 επισκέπτες)
dokimazo
Μέγας
- Εγγρ.
- 26 Μαρ 2008
- Κριτικές
- 31
- Like
- 747
- Πόντοι
- 4.535
η μαρινα στην φριξου 14 δουλευει μονω πρωι?
Μπορεί από βδομάδα να αλλάξει πρόγραμμα...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 101
- Like
- 12.565
- Πόντοι
- 25.165
Τα τηλεφωνα στο αλλο θρεντ γιατι τα εχουμε? Παρε τηλ και ρωτα.GetYouBarbara φιλε αυριο ξερεις αν ειναι παλι πρωι?ι ποτε θα την βρω τελος παντων το σαββατοκυριακο.
greeklove27
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιουν 2007
- Κριτικές
- 1
- Like
- 1
- Πόντοι
- 1
παιδιά, στην κατεχάκη τελικά σήμερα βράδυ η σιμόνα ή η μιραμπέλλα?ξέρει κανείς??
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
παιδιά, στην κατεχάκη τελικά σήμερα βράδυ η σιμόνα ή η μιραμπέλλα?ξέρει κανείς??
Φιλε τις ωρες που ρωτας πρεπει να σκουπιζουν
Καλημερες
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
αφου δεν μας διαβαζει κανεις....τζαμπα τα σεντονια που γραφουμε....Φιλε τις ωρες που ρωτας πρεπει να σκουπιζουν
Καλημερες
diaolakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
file GL osw anafora tin louna ti na po... inai thema gousta gia mena inai ontos mercedes... to asterei. pote den exo parapono, esi blepo gia oles olo k kati exeis na peis :S tespa se sxesei me tis ales pou inai eki inai h proti, h lussy poli kseneroti kai h maria h slobaka ante na doume ti frouto tha inai afti i kenourgia pou idame kthes bradi, ipame thema gousta inai gt emena prosopika den me arese katholou
αμα ηξερα το θρεντ δεν θα ρωτουσα?Τα τηλεφωνα στο αλλο θρεντ γιατι τα εχουμε? Παρε τηλ και ρωτα.
ποιο ειναι το θρεντ για τηλ?
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
file GL osw anafora tin louna ti na po... inai thema gousta gia mena inai ontos mercedes... to asterei. pote den exo parapono, esi blepo gia oles olo k kati exeis na peis :S tespa se sxesei me tis ales pou inai eki inai h proti, h lussy poli kseneroti kai h maria h slobaka ante na doume ti frouto tha inai afti i kenourgia pou idame kthes bradi, ipame thema gousta inai gt emena prosopika den me arese katholou
Σιγγουρα θεμα γουστα ειναι , αλλα ... οχι μερτσεντες ;)
Αλλο η καλυτερη του μαγαζιου και αλλο καλη γενικος
παντως με αυτο το υφακι βγηκε στο σαλονι ,και ετσι την εκοψα γενικος
Λιγο ψωναρα ... Τεσπα δεν θεωρω οτι πεταξα το 40ρι , ποιος θελει ας δοκιμασει
υπαρχουν και κριτικες και ολα
Ποια καινουργια ηρθε ?
ΥΓ
( Λουνα εσυ εισαι ? Η ο φιλος σου ? )
gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 499
- Πόντοι
- 4.906
Και γω που νομιζα οτι ειμαι γενικα επιεικης εως πολυ καλος στις κριτικες μου....
Τεσπα το βραδυ θα γραψω και για ευα που ειναι ενα απο τα καλα μιλφ για την εποχη μας και πηρα με γυμνο και κουλουρακι...
Τελεια συμμετοχη,καυλολογα,κωλος ιδανικος για διεισδυση ουτε ξεχειλωμενος αλλα ιδανικα σφιχτος,γλωσσοφιλα με δυο λογια οτι πρεπει για μιλφολαγνους,γλειφει και μπαλες τα παντα ολα...μιλαει καλα ελληνικα για το λιγο που βρισκεται εδω και ασκει με ευσυνειδησια το λειτουργημα της ιεροδουλης χωρις βιασυνες...και κανει και ωραιο ξεπιαστικο αγχολυτικο μασαζακι....
Τεσπα το βραδυ θα γραψω και για ευα που ειναι ενα απο τα καλα μιλφ για την εποχη μας και πηρα με γυμνο και κουλουρακι...
Τελεια συμμετοχη,καυλολογα,κωλος ιδανικος για διεισδυση ουτε ξεχειλωμενος αλλα ιδανικα σφιχτος,γλωσσοφιλα με δυο λογια οτι πρεπει για μιλφολαγνους,γλειφει και μπαλες τα παντα ολα...μιλαει καλα ελληνικα για το λιγο που βρισκεται εδω και ασκει με ευσυνειδησια το λειτουργημα της ιεροδουλης χωρις βιασυνες...και κανει και ωραιο ξεπιαστικο αγχολυτικο μασαζακι....
diaolakiss
Μέλος
- Εγγρ.
- 15 Μαρ 2010
- Like
- 0
- Πόντοι
- 0
φιλος, ιμαι χρονια πελατης στο Λα ΦΑΜ , τις εχο φαι ολες στι μαπα απο εκει !!! η καινουργια ιναι μια ρουμανα κ αυτι εμαθα, η Εβελινα αν καταβα καλαΣιγγουρα θεμα γουστα ειναι , αλλα ... οχι μερτσεντες ;)
Αλλο η καλυτερη του μαγαζιου και αλλο καλη γενικος
παντως με αυτο το υφακι βγηκε στο σαλονι ,και ετσι την εκοψα γενικος
Λιγο ψωναρα ... Τεσπα δεν θεωρω οτι πεταξα το 40ρι , ποιος θελει ας δοκιμασει
υπαρχουν και κριτικες και ολα
Ποια καινουργια ηρθε ?
ΥΓ
( Λουνα εσυ εισαι ? Η ο φιλος σου ? )
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
φιλος, ιμαι χρονια πελατης στο Λα ΦΑΜ , τις εχο φαι ολες στι μαπα απο εκει !!! η καινουργια ιναι μια ρουμανα κ αυτι εμαθα, η Εβελινα αν καταβα καλα
Εβελινα ? Της εκκλησιας ?
Επισκέπτης
Εννοώ μακάρι να είναι...αλλά δεν νομίζω...Too good to be true
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
Μη το λες.. αφου ειναι ξεσπιτωμενη πρεπει καπου να την βολεψουν και αυτην
Εγω λεω οτι ειναι αυτη , παρα καποια αλλη καινουρια συνονοματη
πρεπει να πα στειλουμε κομαντο για αναγνωριση ....
Φημες λενε οτι τριγυρναει ενας στην περιοχη .. τζι ελ ? μι ελ ? καπως ετσι ....
Εγω λεω οτι ειναι αυτη , παρα καποια αλλη καινουρια συνονοματη
πρεπει να πα στειλουμε κομαντο για αναγνωριση ....
Φημες λενε οτι τριγυρναει ενας στην περιοχη .. τζι ελ ? μι ελ ? καπως ετσι ....
Επισκέπτης
Αν είναι αυτή θα φεύγει η κατοστάρα για κουλούρι αέρα.....καταστραφήκαμε...
jo145
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 19 Ιουν 2010
- Κριτικές
- 69
- Like
- 19
- Πόντοι
- 1.246
κατι παρομοιο σκευτικα και γω .. θια ηθελα να της τον μπηξω σε κεινα τα ωραια δωματιαΑν είναι αυτή θα φεύγει η κατοστάρα για κουλούρι αέρα.....καταστραφήκαμε...
οποτε μακαρι να ειναι κανα new μπαζο
Και για κουλουρι το σκευτομαι καιρο τωρα , αποφασισα να παω με < γνωστη > οποτε Εβελινα.ro , Χριστινα.de , Αντριανα..es
Αυτες ειναι οι επιλογες μου
εχετε παει με καμια ? Τι λετε ?
Επισκέπτης
Φίλε δεν υπάρχει τίποτε καλύτερο από το να παίρνεις τον ποπο της Εβελινας....
Σώμα μοντέλο, φατσούλα «Λολίτα» , φωνούλα γλυκούλα ... κολαράκι πολύ σφιχτό...και όταν αρχίσει να βογκάει σφύγγει τα κολομέρια της και στον κάνει ΤΟΣΤ!
Σώμα μοντέλο, φατσούλα «Λολίτα» , φωνούλα γλυκούλα ... κολαράκι πολύ σφιχτό...και όταν αρχίσει να βογκάει σφύγγει τα κολομέρια της και στον κάνει ΤΟΣΤ!
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 29K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις
- 3K
- Απαντήσεις
- 9
- Εμφανίσεις
- 4K
Stories
Νέο!Danaemagicgirls: Από απόψε και μέχρι δευτέρα ξημερώματα θα είμαι διαθέσιμη στο @magicgirls.tv
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά
Για ιδιαίτερα γούστα ή αν δεν με βρισκεις στείλε μου personal message στο προφίλ μου
Υγρά φιλιά