Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Επισκέπτης
μεγαλη στουντιοτσαρκα κατα τις 11....

κεφαλληνιας κοροβαγκου,εκκλησια,ερως 16,ρουλια και κωττα κλειστα.....  

ΚΡΙΣΗ

φριξου 9 η τζεσυ θα ρχοταν δεν ειχε ερθει ακομη
φριξου 14 η πολυ καλη κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη μαρινα απο βουλγαρια'

Θα το τσεκάρω πρωινή είναι δηλαδή...

26 οκτ 35 η αντρε οπως την περιεγραψε ο καραμαν δεν με ενθουσιασε...
26 οκτ 52  εκτελουνταν μινι εργασιες αλλα η κοπελα βραχος στην θεση της.... :grin: :grin: ζωη ψηλη εως πολυ ψηλη,αλογιτσα θα ελγα με ωραιο αδυνατο σωματακι με μακρυ καστανοξανθο μαλλι αρκετα γαμευσιμη...τεθηκε προς μελλοντικη δοκιμη στα υποψην...κανει γυμνο τσιμπουκι και 69 απο προγραμματα...
Θα το τσεκάρω
ερημιτου η ναντια
ουρανου 26 η 22χρονη(πολυ το τονιζει αυτο η τσατσα και δεν μ αρεσει :grin: )...που δινει και κωλαρακι με ντουζακι στα 70 ευρω....μελαχρινη αλλα μπαζακι...
κωλετη το χρυσο μουνι της πολης για το ετος 2010 εφη,αδυνατη,πλατινε ξανθο μαλλι,αλλα σαν λιγο κουρασμενη ή ξινισμενη στο σαλονι...τα δωματια γεματα και καποιοι κοβαν και νουμερακι αλα ΙΚΑ...
λαφαμ η λουνα οπου επεσε μια καταθεση γιατι με παρεσυρε η κωλαρα και η τουμπανιασμενη βυζαρα...τα μαλλια μαυρα λιγο αλλαγμενα και με κατι φουξιες εξτενσιονς ψιλο χαλια ηταν αλλα τεσπα...69 με πολλη απαθεια εκ μερους της,γυμνο τσιμπουκι δωρεαν ισως γιατι ημουν φρεσκαρισμενος και ενα κιλο κρεμα στο μουνι της....η διεισδυση ηταν σαν να επλεε ο πουτσος...καμια ωραια σφιχτη αισθηση...τελευταια φορα απο μενα μαλλον....
Παλιά καραβάνα αλλά όχι και Mercedes σίγουρα...
ανδρεου γεωργιου 4 η ευα που μαλλον θα διακορευσω αυριο με 40 απλο,60 γυμνο,80 κωλαρακι,100 γυμνο και κωλαρακι,110 απλο τζακουζι και 150 σπεσιαλ λεει....το σπεσιαλ το θα χει αραγε; :think: Ναι ε?
ματζαρου 14  η πιο ομορφη σημερα οπως μου φανηκε σαρα με την βυζαρα να ξεχειλιζει προκλητικα μεσα απο τα εσωρουχα....
Νταρντάνα
μαντζαρου 1 κλειστο....
κατεχακη η μιραμπελα γνωστη και μη εξαιρετα απο προμηθεως 25,μαυρο κοντο μαλλι ,μεσαιου μεγεθους βυζακι με ενα λιγο τρελιαρικο χτενισμα στο πλαι....40 απλο,50 γυμνο,50 γλειψιμο ,60 το 69...
και τελος στην αλιακμωνος....

ευγε κικα.... :rockon:η ρεμπεκα οπου επαιξε η δευτερη καταθεση και θα ακολουθησει τιμητικο ποστ ξεχωριστα.....Ναι ε?

Επισκέπτης
Τhank you gl good job ….well done… θα τσεκάρω Κατεχάκη και ανδρεου γεωργιου και 26 οκτ 52 και φριξου 14 και θα πέσει review (Αν δεν είναι μπάζα και καταθέσω....)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
499
Πόντοι
4.906
Αγαπη μιλφ από δευτερα μου ειπαν...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Τελικά πριν λίγο ολοκληρώθηκε η γύρα με τον φίλο που είναι να "κρεμαστεί"... Μαντέψτε ποια διάλεξε! Ε ναι λοιπόν... την Ελίνα στο διαστημόπλοιο...

Και πέρασε καλά... με την κοπέλα που είναι κοπέλα!

:think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think: :think:

Εσυ πως την (ξανα) ειδες ?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Εγώ την ξαναείδα. Κοπέλα είναι απλά ο γιατρός που τις έβαλε την σιλικόνη στα χείλια έκανε κάποιο λάθος...

Δεν την δοκίμασα, γιατί απέχω, και εγώ...

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Ωραιος...
(τελειωσε η αποχη ? ) :think:

ουρανου 26 η 22χρονη(πολυ το τονιζει αυτο η τσατσα και δεν μ αρεσει :grin: )...που δινει και κωλαρακι με ντουζακι στα 70 ευρω....μελαχρινη αλλα μπαζακι...
στα 60 τα εκανε ολα αυτα και δεν μπορεσαν να παω , δε μαρεσε καθολου το μπαζακιον ,  τωρα 70 θελει ? καλα αμα το κανει 80  μπορει να ψηθω  :2funny:

κωλετη το χρυσο μουνι της πολης για το ετος 2010 εφη,αδυνατη,πλατινε ξανθο μαλλι,αλλα σαν λιγο κουρασμενη ή ξινισμενη στο σαλονι...τα δωματια γεματα και καποιοι κοβαν και νουμερακι αλα ΙΚΑ...
Να σου πω την αληθεια στο Σαλονι η Εφη και μενα ετσι μου ειχε φανει ...
ενω η αμεσως επομενη κουνησε και λιγο τον κωλο της και με παρεσυρε

λαφαμ η λουνα οπου επεσε μια καταθεση γιατι με παρεσυρε η κωλαρα και η τουμπανιασμενη βυζαρα...τα μαλλια μαυρα λιγο αλλαγμενα και με κατι φουξιες εξτενσιονς ψιλο χαλια ηταν αλλα τεσπα...69 με πολλη απαθεια εκ μερους της,γυμνο τσιμπουκι δωρεαν ισως γιατι ημουν φρεσκαρισμενος και ενα κιλο κρεμα στο μουνι της....η διεισδυση ηταν σαν να επλεε ο πουτσος...καμια ωραια σφιχτη αισθηση...τελευταια φορα απο μενα μαλλον....
Ετσι ακριβως.. πολυ κρεμα , μετρια σε πολλα θεματα , καμια σχεση με Mercedes

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246

Αυτήν την εβδομάδα δουλεύει η Κάτια απο Βουλγαρία ( Ηλικία: 22 , Ύψος: 1.70, Μαλλιά: Μαύρα) απο 20.00 εως 06.00
ενω πρωινα εχουν την Σαμπρελα  :jerking:
( απο γρεεκλειντς)

Τεςπα δεν εχω πηδηξει εκει μεσα και θελω μια φορα αλλα δεν ειχα πετυχει κατι καλο και η τσατσα στο τηλεφωνο με αποθουσε
( δε μου ελεγε ονομα κλτ )
Ενδιαφερουσασα προταση θα δουμε .. αυτο το ΣΚ δεν παω πουθενα παντως

Ξεκουραση , οικονομια , σουβλακια και ... παλια μου τεχνη κοσκινο  :jerking:
:2funny:

jo145

Τιμημένος
Εγγρ.
19 Ιουν 2010
Κριτικές
69
Like
19
Πόντοι
1.246
Εγώ την ξαναείδα. Κοπέλα είναι απλά ο γιατρός που τις έβαλε την σιλικόνη στα χείλια έκανε κάποιο λάθος...
Δεν την δοκίμασα, γιατί απέχω, και εγώ...

Δηλαδις θα το κανεις μετα την ληξη ?  :think:
εισαι τοσο < δοκιμαζω > ?

Κατω οι Γερμανοι  :headbang:
ΖΗΤΩ οι Γερμανιδες  :rockon:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
747
Πόντοι
4.535
Δηλαδις θα το κανεις μετα την ληξη ?  :think:
εισαι τοσο < δοκιμαζω > ?

Είμαι δοκιμάζω και φαίνομαι!

Αλλά στην Αλιάκμωνος πολύ τούμπανο ήταν η χθεσινή... αλλά ντροπαλή φαινόταν!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
καλησπερα παιδια..να ρτησω κατι?η εφη στην κωλεττη σημερα ειναι βραδυ?η κανει πρωινα?γιατι διαβασα πολλα καλα σχολια κ λεω να επισκευτω.αν ξερει καποιος ασ μου πει..ευχαριστω προκαταβολικα
:rockon:

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
101
Like
12.565
Πόντοι
25.165
george η Εφη στην Κωλετη δουλευε σημερα εως τις 7 30. γιαυτο συναγωνιστες τι μου προτεινετε να γαμησω σημερα το βραδυ, Εφη, Τζεσυ δν δουλευουν σημερα μετα τις 8 οποτε για βραδυ δν εχω κατι στο μυαλο. ΒΟΗΘΗΣΤΕ με! και παρακαλω με τα ονοματα προτιμισης και διευθυνση!

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
GetYouBarbara φιλε  αυριο ξερεις αν ειναι παλι πρωι?ι ποτε θα την βρω τελος παντων το σαββατοκυριακο.

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26

κεφαλληνιας κοροβαγκου,εκκλησια,ερως 16,ρουλια και κωττα κλειστα.....
φριξου 9 η τζεσυ θα ρχοταν δεν ειχε ερθει ακομη
φριξου 14 η πολυ καλη κατα την δικη μου ταπεινη γνωμη μαρινα απο βουλγαρια'
26 οκτ 35 η αντρε οπως την περιεγραψε ο καραμαν δεν με ενθουσιασε...
26 οκτ 52  εκτελουνταν μινι εργασιες αλλα η κοπελα βραχος στην θεση της.... :grin: :grin: ζωη ψηλη εως πολυ ψηλη,αλογιτσα θα ελγα με ωραιο αδυνατο σωματακι με μακρυ καστανοξανθο μαλλι αρκετα γαμευσιμη...τεθηκε προς μελλοντικη δοκιμη στα υποψην...κανει γυμνο τσιμπουκι και 69 απο προγραμματα...
ερημιτου η ναντια
ανδρεου γεωργιου 4 η ευα που μαλλον θα διακορευσω αυριο με 40 απλο,60 γυμνο,80 κωλαρακι,100 γυμνο και κωλαρακι,110 απλο τζακουζι και 150 σπεσιαλ λεει....το σπεσιαλ το θα χει αραγε; :think:
ματζαρου 14  η πιο ομορφη σημερα οπως μου φανηκε σαρα με την βυζαρα να ξεχειλιζει προκλητικα μεσα απο τα εσωρουχα....
μαντζαρου 1 κλειστο....
κατεχακη η μιραμπελα γνωστη και μη εξαιρετα απο προμηθεως 25,μαυρο κοντο μαλλι ,μεσαιου μεγεθους βυζακι με ενα λιγο τρελιαρικο χτενισμα στο πλαι....40 απλο,50 γυμνο,50 γλειψιμο ,60 το 69...
και τελος στην αλιακμωνος....

ευγε κικα.... :rockon:η ρεμπεκα οπου επαιξε η δευτερη καταθεση και θα ακολουθησει τιμητικο ποστ ξεχωριστα.....
11 το βραδυ  το πρςι?

johnsimp

Μέλος
Εγγρ.
14 Σεπ 2010
Κριτικές
36
Like
24
Πόντοι
11
Αν καποιος ξερει τι βαρδιες δουλεβει η εφη στην κψλεττη για σαββατο και κυριακη.κ αν την προτεινετε?γιατι διαβασα πολυ καλα σχολια. ας μου πει παρακαλω...εψαξα αλλα δεν μπορεσα να βρω..δεν θα σας κουραζα αλλιως... :2funny: ευχαριστω μαγκες..

kosts

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιουλ 2008
Like
239
Πόντοι
26
τηλεφωνω για πετρου ερημητη?

Stories

Νέο!

Stories