Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 17 άτομα (2 μέλη και 15 επισκέπτες)

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
TRELO AGORI μην μασάς...πολλόι εδώ μέσα είναι παρτάκυδες ή έτσι δείχνουν...
το Σάββατο το βραδάκυ μετά τις 7 μαζί μ'ενα φιλαράκι κάναμε μπουρδελότσαρκα.δυστυχώς δεν υπήρχε κάτι καλό...ο φίλος μου γάμησε μία λεπτή μελαχρινή σε 3 λεπτά.!!!!
μετά πήγαμε στην περιοχή του φιξ...εκέι στην κεφαλληνιας γάμησε την Γερμανίδα κιμ...
στην τσαρκα βρήκαμε και έναν γνωστό που πήρε στην κοροβάγκου μία μικρούλα..καλη ήταν όπως μας είπε!σε εκείνο το μπουρδέλο αν έπαιρνες την πουτάνα για 20 λεπτά πλήρωνες 100ευρώπουλα...ήμαρτον!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Οι περισσότερες είναι όντως αδιάφορες γι'αυτό και γράφω ότι δεν μου κάνουν κλικ, ή ότι δεν είναι τίποτα το ιδιαίτερο.

Πολλοί από εσάς θα νομίζουν ότι είμαι ένας τύπος σαν τον Σόλιντ που μπαίνει σε ένα μπουρδέλο, βλέπει μια κοπέλα και βγάζει μπλοκάκι για σημειώσεις  :uglystupid: . Δεν είναι έτσι. Απλά γνωρίζω πρόσωπα και σπίτια στην συγκεκριμένη πιάτσα γιατί συχνάζω ΜΟΝΟ εκεί τα 4 τελευταία χρόνια. ʼμα με ρωτήσετε για CG, CT, ή ακόμη για άλλες πιάτσες, απλά θα με φέρετε σε δύσκολη θέση γιατί δεν έχω ιδέα! Έγραψα μία φορά τις διευθύνσεις των σπιτιών και απο κει και πέρα τις κάνω copy-paste αλλάζοντας τον σχολιασμό για την κοπέλα. Δεν είναι καθόλου δύσκολο.

Με την ευκαιρία, θα ήθελα να μοιραστώ μαζί σας κάποιους μικρούς εμπειρικούς κανόνες που ακολουθώ πάντα στις επισκέψεις μου.

1) Όχι Παρασκευοσάββατο! Βράδυ παρασκευής - Σαββάτου γίνεται χαμός! Είναι ωραία για τσάρκα αλλά όχι για κατάθεση! Οι γκόμενες είναι απότομες και βιάζονται!

2) Να είναι στην αρχή της βάρδιας (αν είναι εφικτό). Οι γκόμενες είναι πιο φρέσκιες στην αρχή της βάρδιας παρά στο τέλος, οπότε και το σερβις είναι καλύτερο.

3) Όχι Αλκοολ! Παλιότερα έκανα την απίστευτα μεγάλη μαλακία να πηγαίνω στα σπιτάκια μεθυσμένος (και μου συμβαίνει συχνά!!!). Δεν λειτουργούσα καλά και η γκόμενα τσαντιζώτανε με αποτέλεσμα να μην το φχαριστιέμαι. Φυσικά και το έχω κόψει το drink-mongering, όπως και το drink-driving!!! Το ποτό ΦΥΣΙΚΑ και δεν το έκοψα, απλά προσέχω περισσότερο!

4) Πάντα πλυμμένος και καθαρός! Αν είναι δυνατόν να κάνετε ένα μπανάκι πριν πάτε. Δεν μπορείτε να φανταστείτε πόσο αυξάνει το επίπεδο των υπηρεσιών αυτή η κίνηση. Και είναι λογικό! Θα γλύφατε ποτέ μια γκόμενα που μυρίζει ροκφορίλα  :uglystupid: :headbang: :uglystupid: :headbang:?

5) Όχι κουρασμένος ή έχοντας άλλες σωματικές ανάγκες (υγρές ή στερεές!!!)! Γενικά, άμα δεν είσαι 100% σίγουρος ότι θα απολαύσεις την εμπειρία σου, μην μπεις! Τα σπιτάκια θα είναι εκεί και αύριο!!! Όσες φορές μπήκα με ελαφρύ πονοκέφαλο, ή κουρασμένος ή έχοντας άλλες ανάγκες, το μετάνιωσα! Όπως και να έχει, σου αποσπά την προσοχή και σου δυσκολεύει τις κινήσεις!!!

6) Να υπάρχει κι άλλος πελάτης σε δωμάτιο! Σας φαίνεται αστείο, αλλά αυτό σου δίνει τον απαραίτητο χρόνο να ξεντυθείς με την ησυχία σου και να εξοικιωθείς με το περιβάλλον. Παλιότερα έμπενα πρώτος και ''ξερός'' (χωρίς άλλο πελάτη σε δωμάτιο πριν από 'μένα) και η κοπέλα έμπενε αμέσως σε μένα. Με άγχωνε και με δυσκόλευε κι έτσι το έκοψα.

7) Μόνο σε γνωστή κοπέλα! Τώρα θα μου πείτε ''άμα δεν ξέρω καμία, τότε τι γίνεται''? Λογικό είναι να μπείτε σε γνωστή μόνο αν υπάρχει. Αυτό σας γλυτώνει από χαμένο χρόνο και χρήμα!

8) Να έχετε πάντα μαζί σας το ακριβές αντίτιμο! Μην εμπιστεύεστε την τσατσα ότι θα δώσει ρέστα! Δεν μου έχει συμβεί ποτέ να αντιμετωπίσω τέτοιου είδους πρόβλημα, αλλά δεν χρειάζεται να πάθω για να μάθω!

9) ΠΡΟΣΟΧΗ ΣΤΙΣ ΜΑΥΡΕΣ!!! Συνήθως έχουν πολύ κακή επαγγελματική συμπεριφορά! Βάζουν κρέμες, φτύνουν όταν παίρνουν τσιμπούκι και σε βιάζουν (άντε τέλειωνε). Δεν είναι φιλικές, δεν μιλάνε δεν σε χαλαρώνουν! Πιστέψτε με, έχω πάρει πολλές σε μπουρδέλα και έχω μείνει ικανοποιημένος (απλά ικανοποιημένος) μόνο από 2!!!
Συμφωνώ ότι είναι ΚΟΡΜΑΡΕΣ  :boobies: :booty: :boobies: :booty:(είμαι κι εγώ λάτρεις) αλλά έχω φάει την πατάτα με την κουτάλα  :birdman: κι έτσι έμαθα  :'( !!! Θα μπω σε μαύρη μόνο αν δεν υπάρχει άλλη καλή και μόνο αμα είμαι SUPER καυλωμένος.

Αυτά
 

Επισκέπτης
Εύγε φίλε μου, εξαιρετικές οι πληροφορίες σου =)

Και μια ερώτηση, γνωρίζει κανείς αν δίνει καμιά κοπέλα κώλο στην περιοχή Βαρδάρη?
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Αγαπητό μου ημερολόγιο. Χθες έκανα πάλι την βολτίτσα μου από το αμαρτωλό τρίστρατο. Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' χθες το βραδάκι στις 21:00 και εξελήχθηκε ως εξής:

Ταντάλου 8Α, Μαρία - Ελληνίδα (λέει εγώ δεν την πιστεύω!). Maturaki με σταθερή πελατεία, η οποία κάθεται πολύ ώρα στο δωμάτιο. Δεν είναι όμορφη όμως έχει μια πρωτόγονη πουτανίλα η οποία κάτι μου κάνει! Ίσως την επισκευθω σε επόμενη φορά

Ταντάλου 9, έπαιζε μια γυφτοειδής-αδιάφορη κοπελίτσα με καλούτσικο σωματάκι και διχτυωτό see-through μπλουζάκι, τίποτα το ιδιαίτερο.

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) έκανε αλλαγή εκείνη την ώρα οπότε δεν έχω πληροφορία.

Στο απέναντι σπιτάκι (πάντα επί της Σαπφούς), διαδραματίσ τηκε το ... έγκλημα ΚΑΙ αυτής της αγωνιστικής! ''Θύμα'' αυτή την φορά η εκκρικτική Βαλεντίνα από την Ολλανδία! Το μωρό με το σκουλαρίκι στην κλειτορίδα, τα ηχιτικά εφε επιπέδου πορνοσταρ και τα πλαστικά (full-plastic) βυζαλάκια, έχει χάσει κιλά και γενικώς έσει βελτιώσει την εμφάνισή της. Δυστυχώς όμως, έχει χάσει σε σφριγυλότητα και σέρβις. ο κώλος της έχει ψιλοκρεμάσει (είχε σημάδια χαλαρότητας και με τα κιλάκια), είχε βάλει κρέμα (ξέρετε που) και γενικώς ήταν λίγο ... τζούφια. Η βαθμολογία της έπεσε λοιπόν από το 8 στο 7!!! Δεν μετάνιωσα για την επίσκεψη πάντως.

Προμηθέως 12, το μαγαζί με την λεσβοτσατσα . ΚΛΕΙΣΤΟ και χθες!!! Βρε μήπως (λέω μήπως!) πρέπει να ανησυχούμε???

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, έπαιζε μια αδιάφορη καστανή η οποία φαίνεται πολύ κρυόκωλη

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε το γνωστό ξανθό του μαγαζιού. Ψηλό, όμορφο, αδύνατο, εντυπωσιακό, ... not my type!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η γνωστή γεματούλα ρωσίδα με το μαλλί ΒΙΟΚΑΡΠΕΤ! έχει βάλει πλατινέ περούκα και είναι σαν ... τον κώλο μου τον ξενύχτη!!!

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με μέτριες εντυπώσεις (6-6,5). Ωραίο σώμα, πρωην μελαχρυνή, νυν καστανή. Όμορφη γενικά αλλά μέσα δεν λέει πολλά!

Αυτά

ΥΓ1: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.

ΥΓ2: Όλες οι κοπέλες φορούσαν πέδιλα, γόβες ή παντόφλες

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Προμηθεως 9 Το γωνιακο απεναντι απο το καινουργιο εμπορικο κεντρο
Σημερα μεσημερι στις  2
Η κοπελλα φορουσε Μποτες (Καπως κακογουστες ομως)
Δεν τη πηρα λογο εμφανισης αν και ειχε συμπαθητικη φατσουλα
mpotofile τσεκαρε ...
Εγω ψαχνω για Νταρντανες πολλων κυβικων
Αν δειτε κατι μια μικρη αναφορα θα την εκτιμουσα ιδιαιτερα

Στην κατηγορία ''νταρντάνες πολλών κυβικών'', έχω μόνο την Ζανέτα την Γερμανίδα. Ύψος 1,90, 80-85 κιλά, ξανθιά, πλαστικό βυζί, κώλος τύπου ''προσούτο Πάρμας'', maturaki (περίπου 50 Μαϊων) με φοβερό παράστημα (τσολιάς). Δουλεύει πρωινά στο σπίτι που βρίσκεται Προμηθέως 9 (έναντι εμπορικού κέντρου) (εκεί που πήγες δηλαδή!).

Μην ''το δέσεις και κόμπο'' βέβαια ότι θα την βρεις εκεί, αλλά αξίζει τον κόπο. Της αρέσει να δουλεύει πρωινά (μου το έχει πει).

Είναι καλή επαγγελματίας και φιλική αν μιλάς Γερμανικά. Τα ελληνικά της είναι κάπως ανεπαρκή.
 

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
τρελο αγορι!
τα σεβη μου..
και μιας και εισαι στην κορυφη της καθημερινης ενημερωσης, πες μου σε παρακαλω αν και που μπορω να βρω αυτο που ψαχνω.. ψηλη (αδιαφορο αν φαινεται κρυοκωλη) και με ωραια δαχτυλα σε χερια και ποδια (ειδικα το δευτερο)
φυσικα, οποιος αλλος εχει αναλογη πληροφορια, τον θερμοπαρακαλω να την γραψει!
ευχαριστω ;-)
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
γνωρίζω πρόσωπα και σπίτια στην συγκεκριμένη πιάτσα γιατί συχνάζω ΜΟΝΟ εκεί τα 4 τελευταία χρόνια.

Trelo Agori,

Πραγματικά τα reviews σου είναι μοναδικά σε λεπτομέρεια. Το σχόλιό σου όμως "...συχνάζω ΜΟΝΟ εκεί τα 4 τελευταία χρόνια..." αναφερόμενος στη μπουρδελογειτονιά της οδού Σαπφούς, δεν είναι λίγο χμμμμ πως να το πω... ξεφτίλα?

...υπάρχουν κι άλλα στέκια στη πόλη. Στέκια, καφετέριες, club κλπ που μπορεί κανείς να γνωρίσει πραγματικές κοπελίτσες (που το δίνουν και τζάμπα - λέμε τώρα), εκτός από αυτές που έχουμε για ώρα "ανάγκης".

Αν πάλι δεν κατάλαβα καλά και πρόκειται για παρεξήγηση, ζητώ συγνώμη.
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
τρελο αγορι!
τα σεβη μου..
και μιας και εισαι στην κορυφη της καθημερινης ενημερωσης, πες μου σε παρακαλω αν και που μπορω να βρω αυτο που ψαχνω.. ψηλη (αδιαφορο αν φαινεται κρυοκωλη) και με ωραια δαχτυλα σε χερια και ποδια (ειδικα το δευτερο)
φυσικα, οποιος αλλος εχει αναλογη πληροφορια, τον θερμοπαρακαλω να την γραψει!
ευχαριστω ;-)

Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια sds!

Όσο για την απορία σου θα γίνω όσο πιο συγκεκριμένος γίνεται

Xμμμ,

Παίζει κάτι σε ψηλο (πολύ ψηλο), το ένα νταρντανοειδές (όνομα Ζανέτα, την αναφέρω σε προηγούμενο ποστ) και σε πιο αδύνατη (μια κοπέλα 2 μέτρα στην κυριολεξία!) την οποία πήρα πριν καμια 10ριά μέρες και μπορείς να την βρεις είτε στο ανορθόγραφο (Σαφούς), είτε στο σπιτάκι στην Ταντάλου 9.

Αυτά όσον αφορά το ύψος!

Τα δάχτυλα δεν μας είπες, πως τα προτιμάς? σαρκώδη, κοκκαλιάρικα, μακριά, κοντά, με μανικιούρ, βαμένα, τι χρώμα? Είναι ένα θέμα καθαρά υποκειμενικό! Αν δεν μας δώσεις λεπτομέριες, θα σε στέλνουμε σε γυναίκες με άσχημα δάχτυλα  :grin: :grin: :grin:

Όσον αφορά τον φίλο Pathfinder, να είσαι σίγουρος οτι αν ''παίζαν'' οι γκόμενες στα μπαρ όπως παίζουν στο εξωτερικό, όχι μόνο εγω δεν θα ήξερα που βρίσκεται η Σαπφούς, αλλά και το site αυτό καθαυτό δεν θα είχε καμία απήχιση (ίσως και λόγο ύπαρξης!). Για να μην τα ρίχνω όμως όλα στις γυναίκες, ίσως να φταίω κι εγώ με τον τρόπο μου. Δεν είναι δυνατόν όμως στο εξωτερικό να είμαι ''πρώτος μάγκας'' κι εδώ να την βγάζω μόνο στα κόκκινα φανάρια! Οι Ελληνίδες δυστυχώς χρησιμοποιούν το σεξ σαν όπλο για να κερδίσουν κάτι (συνήθως γάμο!) ενώ οι ξένες το φχαριστιούνται! Έτσι κι αλλιώς όμως, αυτό που μ'αρέσει στα σπιτάκι είναι το γεγονός ότι ''γαμάω και φεύγω''. Κοιτάω μόνο την πάρτη μου και όχι αν ''τελείωσε'' κι αυτή και αν της άρεσε κτλ.

Επίσης, όταν λέω ότι συχνάζω ΜΟΝΟ εκεί, το λέω από ''μπουρδελιάρικης'' άποψης. Φυσικά και βγαίνω σε Μπυραρίες, μέρη που υπάρχει μπύρα, μπυροκατανηκτήρια, μπαρ με μπύρες και ζυθεστιατόρια  :dancing: :grin: :dancing: :grin:

Αυτά
 

sds

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2006
Μηνύματα
55
Like
0
Πόντοι
0
... και σε πιο αδύνατη (μια κοπέλα 2 μέτρα στην κυριολεξία!) την οποία πήρα πριν καμια 10ριά μέρες και μπορείς να την βρεις είτε στο ανορθόγραφο (Σαφούς), είτε στο σπιτάκι στην Ταντάλου 9. ..

Δεν σου χει πει ονομα γιατρε μου!!??
πως να την ψαξω στα μερη που ειπες? ως "ψηλη" απλα.. ?
φυσικα, αν θυμασαι και ωρες που συνηθως την βρηκες να δουλευει , με σωζεις!

;-)

οσο για τα δαχτυλα.. μακρια και λεπτα.. ;-)

θενξ φορ ολ!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Δεν σου χει πει ονομα γιατρε μου!!??
πως να την ψαξω στα μερη που ειπες? ως "ψηλη" απλα.. ?
φυσικα, αν θυμασαι και ωρες που συνηθως την βρηκες να δουλευει , με σωζεις!

;-)

οσο για τα δαχτυλα.. μακρια και λεπτα.. ;-)

θενξ φορ ολ!

Σε οποιοδήποτε από τα δύο σπιτάκια ρωτήσεις τι έγινε η ψηλή με το μακρί καστανό μαλλί, σίγουρα θα καταλάβουν σε ποια αναφέρεσαι! Και τα δύο σπίτια έχουν στάνταρ τσατσάδες (δηλαδή δεν τις αλλάζουν κάθε 3 και λίγο)! Μια φαφούτα κατσιβέλα στο ανορθόγραφο και μια τύπου βοριοεβρωπαία καλοβαλμένη ή μια γυφτόφατσα με ξανθό μαλλί στο Ταντάλου 9! Η εν λόγω κοπέλα παραήταν κρύα για να της πάρω όνομα, αν και καθώταν αρκετή ώρα σε άλλους πελάτες, οπότε ίσως πιάνανε και κουβέντα!!!
 

STELIOS77

Ανώτερος
Εγγρ.
8 Δεκ 2005
Μηνύματα
6.882
Κριτικές
28
Like
2.817
Πόντοι
6.265
Τρελο αγορι εισαι κορυφη
πρεπει να διωργανωσεις και καμια οργανωμενη τσαρκα-on line οπως ειχαν κανει παλια στο site τα παιδια απο αθηνα
να μεταλαμπαδεψεις τις γνωσεις σου στην επομενη γενια και να καθοδηγησεις τον λαο στον δρομο με τα κοκκινα φαναρια :dancing:
 

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
Εδώ το τρελό αγόρι γράφει καταπληκτικά ποστς και μας ενημερώνει τακτικά για το τι παίζει στα μπουρδέλα της πόλης και του την λέτε γιατι συχνάζει μόνο εκεί...και που ξέρετε αν την βγάζει μόνο εκεί πέρα...στο καπάκι μπορεί να πηγαινει σε καφε,μπαρ μπουζούκια κ.ο.κ...
Μερικοί ας σταματήσουν να το παίζουν συμβουλάτορες όπως και να σχολιάζουν την ορθογραφία των μελών και να είναι πιο ουσιαστικοί και να μοιράζονται τα μπουρδελο-νέα και με τους άλλους...
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Εδώ το τρελό αγόρι γράφει καταπληκτικά ποστς και μας ενημερώνει τακτικά για το τι παίζει στα μπουρδέλα της πόλης και του την λέτε γιατι συχνάζει μόνο εκεί...και που ξέρετε αν την βγάζει μόνο εκεί πέρα...στο καπάκι μπορεί να πηγαινει σε καφε,μπαρ μπουζούκια κ.ο.κ...

Μερικοί ας σταματήσουν να το παίζουν συμβουλάτορες όπως και να σχολιάζουν την ορθογραφία των μελών και να είναι πιο ουσιαστικοί και να μοιράζονται τα μπουρδελο-νέα και με τους άλλους...

Eσύ παληκάρι μου πως μας προέκυψες? Μήπως την είδες αυτόκλητος δικηγόρος? Ή μήπως πρόεδρος της "Βουλής του καφενέ"?

Εδώ δεν παραπονέθηκε ο ΙΔΙΟΣ ο Trelo Agori (που στο κάτω - κάτω συνενοηθήκαμε μια χαρά και πιστευω πως κάνει ΠΟΛΥ μεθοδική δουλειά) και μας πουλάς πνεύμα κι άποψη εσύ που με 5 μόλις post, δεν έχεις δώσει τίποτα παρα μόνο ψαρευεις πληροφορίες από άλλους? Εδώ να πηδήξεις προσπάθησες και σου ρίξαν "πιστολιά" ακόμη και τα γραφεία CG αφήνοντας σε να περιμένεις με τις ώρες ΜΟΝΟΣ σε ένα δωμάτιο ξενοδοχειου... θα μου μιλήσεις εσύ για "συμβουλές"? Εεεεεεεε, ξύπνα φίλε! Ακόμη και τα τραβέλια σε δουλεύαν (όπως εσύ έγραψες) και σε απειλούσαν οτι θα σε εντοπίσουν από δορυφόρο... και μιλάς? Δεν κάνει!

...ή μήπως είσαι ένας εκ των εξυπνάκηδων που μας πουλούσαν φύκια για μεταξωτές κορδέλες εδώ μέσα και μας φλομώσαν στο ψέμα (και τους ξεμπρόστιασα) κι απλά έκανες νέο registration με άλλο nick μόνο και μόνο για να έρθεις και να μου την πεις επειδή με το παλιό σου nick είσαι "κάρτα"? Λέω τώρα!!!

ʼνοιξε καλά τα μεγάλα εφηβικά σου ματάκια και ΔΙΑΒΑΣΕ σωστά ΤΙ έχει γραφεί και από ΠΟΙΟΝ! Έλα τώρα μη μου χαλάς τη βραδυά με κατινιές! Αντε να σε χαρώ και να έχουμε καλή συνεργασία εδω μέσα!
 

LOSTRE(1)

Μέλος
Εγγρ.
5 Νοε 2005
Μηνύματα
49
Like
0
Πόντοι
0
ΧΑΧΑ!Καλά γελάσαμε για απόψε το βράδυ με αυτά που σκέφτηκες...έχω κάνει 5 ποστς και αυτό έιναι το έκτο ενώ τα δικά σου είναι όλο επιθετικά και με νουθεσίες.όυτε νέο nick έβγαλα καθώς ήμουν μέλος και στο προηγούμενο φόρουμ.μάλλον δεν θυμάσαι καλά.Η ώρα είναι 01:00,πως δεν είσαι έξω ρε αλανιάρη και κάθεσαι στο ιντερνετ?
εγώ βγήκα για μια μπυρίτσα και τώρα γύρισα...
ούτε δικηγόρος είμαι κανενός και ούτε θα το παίξω εξυπνακιας σαν και εσενα...εξάλλου το "τρελό αγόρι" δεν θα κάτσει να χαλαστεί με τις εξυπνάδες του καθενός που όπως φανηκε ανάμεσα σε αυτούς είσαι και εσύ για να τσίμπησες.Εξάλλου όποιος έχει τη μύγα μυγιάζεται.
Και στην τελική δεν είμαι έφηβος.Και για να μην σου χαλάσω τη βραδυά-ρε σου χαλιέται εσένα το βραδάκι ρε σκληρέ και αμάσητε?-βγες με την γκόμενα σου ή αν δεν έχεις κάνε μια μπουρδελότσαρκα!
Σου απαντώ μέσω του φόρουμ γιατίκαι εσύ έτσι έπραξες.Ας ΣΤΑΜΑΤΉΣΟΥΜΕ ΕΔΏ...
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
έχω κάνει 5 ποστς και αυτό έιναι το έκτο

Συγχαρητήρια. Υπήρξε στιγμή που όλοι μας είχαμε 5 posts. Να τα χιλιάσεις λοιπόν. Τι θες τώρα?... βραβείο?



εγώ βγήκα για μια μπυρίτσα και τώρα γύρισα.

Μπράβο στ' αγορι μας! Μπράβο στον νυχτοπερπατητή μας! Μπράβο στο καμάρι μας. Δεν πιστευω να σε πήραν πάλι στο ψιλό τίποτα τραβέλια και να σε απειλούν οτι θα σε βρουν με δορυφόρο? Α!



Και στην τελική δεν είμαι έφηβος.

Είσαι σίγουρος? Μην βιαστείς να απάντησεις... μπορεί να ζοριστείς και να πάθεις βαβά! Από την άλλη μεριά, τα "ρε" σου, μπορεί να είναι trendy μεταξύ της παρέας σου από το γυμνάσιο, αλλά δυστυχώς τα δέχομαι μόνο από ανθρώπους που κάναμε φαντάροι μαζί. Δυστυχώς δεν εισαι ένας εξ αυτών. Μη στεναχωριέσαι όμως... θα σε καλέσουν και 'σενα βρε αμα τρως όοοοοολο το φαί σου και μεγαλώσεις!



Τελικά φίλε LOSTRE, έχεις πολύ πλάκα! Μας κάνεις και γελάμε. Ας το σταματήσουμε λοιπόν εδώ όπως πολύ σοφά (!!!) πρότεινες.
 

yeah

Μέλος
Εγγρ.
10 Οκτ 2005
Μηνύματα
135
Κριτικές
5
Like
2
Πόντοι
1
Ήθελα να το σταματήσετε εδώ όπως σοφά(!) ειπώθηκε αλλά συγνώμη έχω πεθάνει στα γέλια μουχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:
 

PATHFINDER

Μέλος
Εγγρ.
24 Ιουλ 2006
Μηνύματα
2.435
Κριτικές
4
Like
32
Πόντοι
16
Ήθελα να το σταματήσετε εδώ όπως σοφά(!) ειπώθηκε αλλά συγνώμη έχω πεθάνει στα γέλια μουχαχαχαχαχα  :2funny: :2funny: :2funny:

Το θέμα ΤΕΛΕΙΩΣΕ! Στον τομέα μας και ΠΑΛΙ λοιπόν, με "Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης"
 
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
302
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Από βόλτα στις 30.12 κατά τις 11 το πρωί στην περιοχή Βαρδάρη αλλά και Μύλου.Αρχικά στο Βαρδάρη πολλά μαγαζιά κλειστά προφανώς λόγω των ημερών.Ξεκίνημα από Προμηθέως με το πρώτο απέναντι από το νέο εμπορικό κέντρο να έχει μια εντελώς αδιάφορη νεαρή με όλα στο μέσο όρο?.Ανεβαίνοντας το πρώτο δεξιά που συνήθως έχει καμιά χοντρούλα ήταν κλειστό.Το επόμενο είχε ένα μικρούλι ντυμένο ΑηΒασίλη!!!Όμορφη και μινιόν με ψηλές μαύρες γυαλιστερές μπότες.Στο απέναντι με το ηχητικό σήμα στην πόρτα ήταν μια μικρούλα με ξινή μούρη που όμως την περιμέναμε πάνω από 15 λεπτά χρονομετρημένα να βγει απ?το δωμάτιο!!!Στην Ταντάλου τώρα ήταν μόνο το ένα ανοιχτό το πολύ σκοτεινό που κάποτε είχε μαυρούλες.Τώρα είχε μια μελαχρινή κανονική σε όλα της που δεν με εντυπωσίασε.Το απέναντι με την πινακίδα Eros house άνοιξε πιο αργά είχε παρα πολύ δυνατή μουσική και μια αδύνατη ξανθιά αλλοδαπή που επίσης δεν με ενθουσίασε αν και όμορφη.Απλά δεν πας να παντρευτείς στο μπουρδέλο?..Στη Σαπφούς τώρα το ανορθόγραφο που λέει και το τρελό αγόρι είχε μια εντυπωσιακή ψηλή που η τσατσά την παρουσίαζε Κύπρια.Εκεί θα καθόμουν αλλά είχε υπερβολική κίνηση και κάτι μούρες μέσα στη μαγκιά που ξενέρωσα απελπιστικά.Παρεμπιπτόντως πολλή πιτσιρικάδα συνάντησα μαγκάκια της πορδής που προσπαθούν να το παίξουν έξυπνοι στην τσατσά με το τσιγάρο στο στόμα και θυμήθηκα φάσεις Μεταξουργείου?.Στο απέναντι ήταν μια νεαρούλα πάλι που δεν γουστάρω στα μπουρδέλα.Τέλος το τελευταίο όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως είχε μια πλατινέ ξανθιά με ροζ εσώρουχα αλλά ?επιτέλους- με μεγάλα βυζιά.Μη φανταστείτε τίποτα τεράστια αλλά κοντά στο 4ράκι.
Ας αναφέρω κι ένα απαράδεκτο περιστατικό σε ένα από τα μαγαζιά.Ήμουν έτοιμος να καταθέσω όταν μου λέει η τσατσά 30 και 2 ευρώ δώρο!!!Το θεώρησα πολύ μεγάλη ξεφτίλα και κοροϊδία και της το είπα.Δηλαδή τι είναι η τσατσά και θα της πληρώσω εγώ δώρο Χριστουγέννων?Αριστερός βοηθός πιστολάκι κομμώτρια???
Έφυγα μέσα σε παρακάλια?.Θα μπορούσαν με πιο λεπτό τρόπο να λένε ?αφού θέλουν και δώρο-35 ευρώ από την αρχή και τελείωσε.Τέλος να πω ότι δώρο δικαιούνται ΜΟΝΟ οι βοηθοί σε κάποιες κατηγορίες επαγγελματιών.
Πάμε προς Μύλο τώρα.Το Κοροβάγκου άνοιξε αργά κι είχε μια μπασμένη Ολλανδέζα με μικρά βυζιά και μαύρες ρώγες καθόλου του γούστου μου.Το Ανδρ.Γεωργίου είχε μια εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά με ωραία βυζιά και 40 ευρώ απλό πρόγραμμα.Το μετάνιωσα που δεν έκατσα εκεί ήμουν και μόνος?Έκατσα όμως στο Κεφαλληνίας.Μόλις άνοιξε μεσημεράκι κι ήταν μια νεαρή σγουρομάλλα ομορφούλα και αδύνατη που δεν είναι του γούστου μου αλλά ο χώρος είναι φοβερός και τελικά έκατσα.Δεν το μετάνιωσα καθόλου.Η κοπέλα γελαστή αλλά οι συνεννοήσεις μόνο στα αγγλικά.Πίπα αδιάφορη αλλά έρχεται από πάνω με τη μία κι αρχίζει ένα καβαλίκεμα τρομερό!Έχυσα γρήγορα μετά από τόση γύρα και μου?λεγε this ain?t good for me και συνέχιζε να χτυπιέται πάνω στην πούτσα!!!Μ?άρεσε πολύ και θα το ξανακάνω!35 ευρώ απλό 50 ισπανικό 80 ακάποτο 100 τζακούζι και πούτσα!Η δεύτερη κατάθεση ήταν στο αγιοβασιλάκι της Προμηθέως.Δε γουστάρω τις νεαρές αλλά αυτή ήταν σαν μπιμπελό κι είπα να καταθέσω.Πολύ όμορφη αλλά?..Καθόταν ανάμεσα στα πόδια μου και βογγούσα από το άτσαλο τσιμπούκι?.Πόνεσε η πούτσα μου συνάδελφοι.Είχε και μικρό στοματάκι ήταν και βιαστική και τα?φτυσα.Της λέω να έρθει από πάνω και δεν θέλει.Τέλος πάντων πισωκολλητό.Συνάδελφοι μου κάθεται με τα μπουτάκια κλειστά και κουλουριασμένη σαν βάτραχος.Ένιωθα να μην μπαίνει ολόκληρος ο πούτσος μέσα της κουνιόταν όπως γούσταρε και τέλος όταν έχυσα δεν κατάλαβα τίποτα απ΄το σφίξιμο?..Τα δε βυζάκια της ήταν νούμερο 0,5 όπως τα έπιανα πάνω στο γαμήσι.Γι αυτόν το λόγο δε θέλω πιτσιρίκες.
Τέλος παίρνω κι ένα τηλέφωνο σε μασάζ που μου σύστησαν φίλοι συναγωνιστές από δω μέσα στο οποίο μου ζήτησαν 50 ευρώ μόνο για μασάζ.Όταν ζήτησα παχουλή κοπέλα μου είπαν ότι δεν έχουν άλλα προγράμματα πλην μασάζ.Προφανώς έπρεπε να κλείσω ραντεβού και να τα πούμε τετ α τετ τα υπόλοιπα όμως δεν είχα πια χρόνο.Καλή χρονιά συνάδελφοι!

 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Χρονια Πολλά και καλή μπουρδελοχρονιά σε όλους! Εύχομαι πολλά και καλά γαμίσια!

Έλειπα για τις γιορτές γι'αυτό και δεν είχατε νέα μου. Επέστρεψα χθες και δεν έχασα καιρό, πήγα για αμαρτίες!

Με λύπη διαπίστωσα σήμερα ότι υπήρξε διαμάχη όσο έλειψα και μάλιστα για ασύμαντη αφορμή (κατά τη γνώμη μου). Ειρήνη (μερκούρη) ημίν αδέρφια! Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε! Ο συναγωνιστής Pathfinder, καλοπροαίρετα ζήτησε εξήγηση για κάτι που έγραψα και συνενοηθήκαμε μια χαρά. Είμαστε τόσοι λίγοι αυτοί που ασχολούμαστε με την σκηνή της Θεσσαλονίκης που δεν έχουμε την πολυτέλεια να καβγαδίζουμε και μάλιστα για ασύμαντες αφορμές. Ευχαριστώ τον Lostre για την γενικότερη στήριση που μου παρέχει. ΤΕΛΟΣ μ'αυτό το θέμα.

Πάμε στα αγωνιστικά τώρα

Χθες έκανα πάλι την βολτίτσα μου από το αμαρτωλό τρίστρατο. Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' χθες το απόγευμα στις 18:30 - 20:00. Κράτησε τόσο πολύ γιατί δεν έβρισκα κάτι αξιόλογο και περίμενα τις αλλαγές σε κάποια μαγαζιά. Το ριτό που λέει ''η ΚΑΚΗ μέρα από το πρωί φαίνεται'', καθώς και ΟΛΟΙ οι νόμοι του Μέρφυ επιβεβαιώθηκαν! Η βραδιά δεν πήγε καλά και αν δεν ήμουνα ΣΟΥΠΕΡ καυλωμένος δεν θα έχυνα καν, αν και εδώ που τα λέμε δεν θα έμπενα σε κανένα σπίτι γιατί το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα χαμηλό!!!:

Ταντάλου 8Α, ʼννα-Μαρία το απόγευμα (γνωστή και μη εξαιρετέα) και το βράδυ η γνωστή μικροκαμωμένη και πρόσχαρη Ρωσιδούλα με την μεγάλη πελατεία. Μετάνιωσα που δεν μπήκα σε μία από αυτές!!!  :'( :'( :'(

Ταντάλου 9, Βραδυνή βάρδια μια τρίφυλη ντουλάπα με ξανθιά καούκα! έκανε 20' να ντυθεί ο θερμοσύφωνας! Εικαστική παρέμβαση η περούκα η οποία βγαίνει και σε μπορντοροδοκόκκινο!!! Σιτεμένη και χοντρή, καθόλου καλός συνδιασμός!

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η απογευματινή βάρδια είχε την όμορφη Ρωσίδα με τα πιασιματάκια και την κακιστη περιποίηση. Έχω αναφερθεί σ'αυτή την κοπέλα παλιότερα. Πανέμορφη (την είδα ντυμένη την ώρα που σχολούσε και χάζεψα  :o :o :o) ΑΛΛΑ είναι μεγάλη πουτσο-παγίδα!!! Δεν σ'αφήνει να την χουφτώσεις και είναι μέγιστη παγοκολώνα (δεν θα κουραστώ ποτέ να την δυσφημίζω!!!). Την βραδυνή βάρδια την περίμενα πάνω από 30', δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να κλειδώθεί το μαγαζί από τις τσατσάδες! Τσάμπα η αναμονή!

Το σπίτι στην Προμηθέως 12 μάλλον έκλεισε οριστικά! Θα το βγάλω από τα reports

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, έπαιζε μια αδιάφορη ξανθιά η οποία φαίνεται πολύ κρυόκωλη

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25) είχε το γνωστό ξενέρωτο μελαχρινό με βλέμα ροφού το οποίο μάλωσε και με τον πελάτη που είχε μέσα! Κάποια μπάζα τα μυρίζεσαι από μακριά! Δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η γνωστή (πλέον) Πολωνέζα που τα Χριστούγεννα είχε ντυθεί SantaClausitsa! Χθες φορούσε ασημί στολή. Φαίνεται κρύα (αν και μπιμπελό). Εδώ φαίνεται η δύναμη του φόρουμ! Χθες το ψιλοσκεφτώμουν να μπω εκεί. Δεν μπήκα και σήμερα είδα το report του NOTnot! Δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μπω! Γι'αυτό λοιπόν να στέλνετε αναφορές τακτικά! ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!  :2funny: :2funny: :2funny:

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις (6,5). Μικροκαμωμένη, κάνει καλή πίπα αν και λίγο βίαιη και καβαλάει χωρίς να πονάει. Ξανθούλα, κοντούλα και αδύνατη μετάνιωσα που δεν την πήρα χθες και κατέθεσα τελικά στο ανορθόγραφο! Η βραδυνή βάρδια ήταν μια κοντούλα νεαρή μελαχρινή Ρουμανα με ωραίο κωλαράκι. Δεν μου κάνει κλικ + το γεγονός ότι παλιότερα βγήκε ένα παλικάρι από την συγκεκριμένη και είπε ότι η εμπειρία του ήταν ''νιαου και νιάου''!!! Ο φίλος ΝΟΤnot έχει κι εδώ δίκιο! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις νεαρή που θα σεβαστεί τα λεφτά σου! Κι εγώ που δεν είμαι φανατικός των Mature, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν καλύτερη περιποίηση και καλύτερα να πας με μία μέτρια σιτεμένη παρά με μία όμορφη νεαρή!

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την σχετικά ψηλή Βουλγαρόφατσα, η οποία μου χάλασε την βραδιά! Πόδια Καλιντζάκης, γυμνασμένη και μάυρο πολύ σγουρό μαλλί, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει γκόμενα πρώην κομουνιστικού μπλοκ. Καλούτσικη πίπα και πισωκολητό που έπρεπε να την γαμάς με τηλεκοντρολ μιας και ψιλοαπομακρυνώταν!!! Δεν υπήρχε περίπτωση να χύσω αλλά ήμουνα τόσο καυλωμένος που γαμούσα και κλειδαρότρυπα!!! (βαθμολογία 5 λίαν επιοικώς!!!)

Αυτά

Θα κανονίσω οπωσδήποτε τσάρκα-κομβόϊ για Σάββατο μεσημέρι ή Κυριακή απόγευμα. Στείλτε pm για να δω τι βολεύει καλύτερα στον καθένα και να κανονίσω ανάλογα. Φύγαμε για εκστρατία!

ΥΓ1: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.

ΥΓ2: Όλες οι κοπέλες φορούσαν πέδιλα, γόβες ή παντόφλες

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
παιδια σας ευχαριστω που γραφετε για το ποιες κοπελες φορανε μποτες,παντως τελευταια κ γενικα εχω την  εντυπωση οτι οι γκομενες σου κανουν χαρη που τις γαμας λες κ ειναι τζαμπα!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom