Χρονια Πολλά και καλή μπουρδελοχρονιά σε όλους! Εύχομαι πολλά και καλά γαμίσια!
Έλειπα για τις γιορτές γι'αυτό και δεν είχατε νέα μου. Επέστρεψα χθες και δεν έχασα καιρό, πήγα για αμαρτίες!
Με λύπη διαπίστωσα σήμερα ότι υπήρξε διαμάχη όσο έλειψα και μάλιστα για ασύμαντη αφορμή (κατά τη γνώμη μου). Ειρήνη (μερκούρη) ημίν αδέρφια! Δεν χρειάζεται να μαλώνουμε! Ο συναγωνιστής Pathfinder, καλοπροαίρετα ζήτησε εξήγηση για κάτι που έγραψα και συνενοηθήκαμε μια χαρά. Είμαστε τόσοι λίγοι αυτοί που ασχολούμαστε με την σκηνή της Θεσσαλονίκης που δεν έχουμε την πολυτέλεια να καβγαδίζουμε και μάλιστα για ασύμαντες αφορμές. Ευχαριστώ τον Lostre για την γενικότερη στήριση που μου παρέχει. ΤΕΛΟΣ μ'αυτό το θέμα.
Πάμε στα αγωνιστικά τώρα
Χθες έκανα πάλι την βολτίτσα μου από το αμαρτωλό τρίστρατο. Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' χθες το απόγευμα στις 18:30 - 20:00. Κράτησε τόσο πολύ γιατί δεν έβρισκα κάτι αξιόλογο και περίμενα τις αλλαγές σε κάποια μαγαζιά. Το ριτό που λέει ''η ΚΑΚΗ μέρα από το πρωί φαίνεται'', καθώς και ΟΛΟΙ οι νόμοι του Μέρφυ επιβεβαιώθηκαν! Η βραδιά δεν πήγε καλά και αν δεν ήμουνα ΣΟΥΠΕΡ καυλωμένος δεν θα έχυνα καν, αν και εδώ που τα λέμε δεν θα έμπενα σε κανένα σπίτι γιατί το επίπεδο ήταν ιδιαίτερα χαμηλό!!!:
Ταντάλου 8Α, ʼννα-Μαρία το απόγευμα (γνωστή και μη εξαιρετέα) και το βράδυ η γνωστή μικροκαμωμένη και πρόσχαρη Ρωσιδούλα με την μεγάλη πελατεία. Μετάνιωσα που δεν μπήκα σε μία από αυτές!!! :'( :'( :'(
Ταντάλου 9, Βραδυνή βάρδια μια τρίφυλη ντουλάπα με ξανθιά καούκα! έκανε 20' να ντυθεί ο θερμοσύφωνας! Εικαστική παρέμβαση η περούκα η οποία βγαίνει και σε μπορντοροδοκόκκινο!!! Σιτεμένη και χοντρή, καθόλου καλός συνδιασμός!
Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η απογευματινή βάρδια είχε την όμορφη Ρωσίδα με τα πιασιματάκια και την κακιστη περιποίηση. Έχω αναφερθεί σ'αυτή την κοπέλα παλιότερα. Πανέμορφη (την είδα ντυμένη την ώρα που σχολούσε και χάζεψα :o :o :o) ΑΛΛΑ είναι μεγάλη πουτσο-παγίδα!!! Δεν σ'αφήνει να την χουφτώσεις και είναι μέγιστη παγοκολώνα (δεν θα κουραστώ ποτέ να την δυσφημίζω!!!). Την βραδυνή βάρδια την περίμενα πάνω από 30', δεν ήρθε ποτέ με αποτέλεσμα να κλειδώθεί το μαγαζί από τις τσατσάδες! Τσάμπα η αναμονή!
Το σπίτι στην Προμηθέως 12 μάλλον έκλεισε οριστικά! Θα το βγάλω από τα reports
Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί, έπαιζε μια αδιάφορη ξανθιά η οποία φαίνεται πολύ κρυόκωλη
Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25) είχε το γνωστό ξενέρωτο μελαχρινό με βλέμα ροφού το οποίο μάλωσε και με τον πελάτη που είχε μέσα! Κάποια μπάζα τα μυρίζεσαι από μακριά! Δεν χρειάζεται να πάθεις για να μάθεις!!!
Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η γνωστή (πλέον) Πολωνέζα που τα Χριστούγεννα είχε ντυθεί SantaClausitsa! Χθες φορούσε ασημί στολή. Φαίνεται κρύα (αν και μπιμπελό). Εδώ φαίνεται η δύναμη του φόρουμ! Χθες το ψιλοσκεφτώμουν να μπω εκεί. Δεν μπήκα και σήμερα είδα το report του NOTnot! Δεν υπάρχει περίπτωση πλέον να μπω! Γι'αυτό λοιπόν να στέλνετε αναφορές τακτικά! ΣΩΖΟΥΝ ΖΩΕΣ!!!
Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις (6,5). Μικροκαμωμένη, κάνει καλή πίπα αν και λίγο βίαιη και καβαλάει χωρίς να πονάει. Ξανθούλα, κοντούλα και αδύνατη μετάνιωσα που δεν την πήρα χθες και κατέθεσα τελικά στο ανορθόγραφο! Η βραδυνή βάρδια ήταν μια κοντούλα νεαρή μελαχρινή Ρουμανα με ωραίο κωλαράκι. Δεν μου κάνει κλικ + το γεγονός ότι παλιότερα βγήκε ένα παλικάρι από την συγκεκριμένη και είπε ότι η εμπειρία του ήταν ''νιαου και νιάου''!!! Ο φίλος ΝΟΤnot έχει κι εδώ δίκιο! Είναι πάρα πολύ δύσκολο να βρεις νεαρή που θα σεβαστεί τα λεφτά σου! Κι εγώ που δεν είμαι φανατικός των Mature, έχω καταλήξει στο συμπέρασμα ότι οι μεγαλύτερες γυναίκες έχουν καλύτερη περιποίηση και καλύτερα να πας με μία μέτρια σιτεμένη παρά με μία όμορφη νεαρή!
Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την σχετικά ψηλή Βουλγαρόφατσα, η οποία μου χάλασε την βραδιά! Πόδια Καλιντζάκης, γυμνασμένη και μάυρο πολύ σγουρό μαλλί, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει γκόμενα πρώην κομουνιστικού μπλοκ. Καλούτσικη πίπα και πισωκολητό που έπρεπε να την γαμάς με τηλεκοντρολ μιας και ψιλοαπομακρυνώταν!!! Δεν υπήρχε περίπτωση να χύσω αλλά ήμουνα τόσο καυλωμένος που γαμούσα και κλειδαρότρυπα!!! (βαθμολογία 5 λίαν επιοικώς!!!)
Αυτά
Θα κανονίσω οπωσδήποτε τσάρκα-κομβόϊ για Σάββατο μεσημέρι ή Κυριακή απόγευμα. Στείλτε pm για να δω τι βολεύει καλύτερα στον καθένα και να κανονίσω ανάλογα. Φύγαμε για εκστρατία!
ΥΓ1: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.
ΥΓ2: Όλες οι κοπέλες φορούσαν πέδιλα, γόβες ή παντόφλες
Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!