Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

  • Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 16 άτομα (0 μέλη και 16 επισκέπτες)

plouton

Μέλος
Εγγρ.
3 Ιουν 2006
Μηνύματα
246
Κριτικές
1
Like
90
Πόντοι
1
Για αυτό φίλε μου προτιμάω πλέον τα μασατζίδικα και τα Στούντιο.. Πληρώνεις μεν κατι παραπάνω απο 50 - 100 ούρια αλλά τουλάχιστον το ευχαριστιέσαι τουλάχιστον για μια ωρίτσα.Την ξεπέτα ποτέ δεν την γούσταρα. . Με CG ακόμη δεν ασχολήθηκα αλλά είδομεν ...


Καλή χρονιά σε όλους...
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Σκωτσέζικο ντουζ έχει καταντήσει αυτή η ''υπερπιάτσα'' της Σαπφούς-Προμηθέως-Ταντάλου! Κακό γαμίσι το πρώτο του 2007, εξαιρετικό το δεύτερο! Και να φανταστείτε ότι προήλθε από τετράσποντο γκολ στις καθυστερήσεις!

Αρκετά με τους γρίφους, πάμε στα αγωνιστικά! Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' χθες το απόγευμα στις 19:00 - 20:00 (στις 20:00 είχα ήδη ... πυροβολήσει). Κράτησε τόσο λίγο γιατί είχα ραντεβού στις 20:00 (όχι με γκόμενα!) καθώς επίσης, είμαι ψιλοάρρωστος (όπως όλοι σχεδόν) και πήγα απλά να τεστάρω τις δυνάμεις μου, χωρίς να είναι σίγουρο (μα καθόλου σίγουρο) ότι θα έμπαινα! Το ριτό που λέει ''η ΚΑΛΗ μέρα από το πρωί φαίνεται'', ... δεν επιβεβαιώθηκε γιατί τίποτα δεν προμήνυε την καλή βραδιά, έτσι όπως τελείωσε! Η βραδιά πήγε τελικά καλά αν και δεν ήμουνα ΣΟΥΠΕΡ καυλωμένος (εντελώς τα αντίθετα με την προηγούμενη επίσκεψη!). Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν θα έμπενα σε κανένα σπίτι γιατί το επίπεδο ήταν γενικά χαμηλό (για άλλη μια φορά) καθώς επίσης, είμουν και λίγο άρρωστος οπότε δεν ήθελα να το πιέσω!!!:

Ταντάλου 8Α, δέσπωζε για άλλη μια βραδιά η γνωστή μικροκαμωμένη και πρόσχαρη Ρωσιδούλα με την μεγάλη πελατεία. Βαθμολογία 6,5 από παλιά. 

Ταντάλου 9, ήταν η πανύψηλη κοπέλα την οποία είχα πάρει πριν περίπου ένα μήνα με απογοητευτικά αποτελέσματα (αν θυμάστε). Χθες μου φάνηκε πως ομόρφηνε λίγο (μάλλον είχα καιρό να γαμήσω!!!). Πολύ ψηλή, δε μπόρεσα να διακρίνω δάχτυλα όπως ζητήθηκε αλλά έχει πολύ μακριά καστανά μαλλιά αν αυτό ενδιαφέρει! Βαθμολογία 5,5-6 (από παλιά)

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η κοπέλα που ήταν μέσα ήταν μια κοντή Ρουμάνα, ονόματι ʼννα, γνωστή και μη εξαιρετέα αν και δύσκολα θα πιστώ να την πάρω! Κοντούλα αδύνατη με ΨΗΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ αν αυτό σημαίνει κάτι για κάποιους από εσάς (σημαίνει, σημαίνει!!!). Εμένα προσωπικά βέβαια, δεν με κάνει κλικ αλλά γούστα είναι αυτά!

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί δεν έπαιζε τίποτα χθες γιατί ήταν κλειστό.

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η νταρντανούλα-Ρωσσιδούλα με το μαλλί κουβάρι! Βαμμένο ξανθό, σκέτος μουλινές! Βγάζει κάτι το παιχνιδιάρικο αυτή η κοπέλα και ΙΣΩΣ κάποια στιγμή απίστευτης κάβλας (και πλήρους ανυπαρξίας άλλων κοριτσιών) να καταθέσω! Αυτή η στιγμή όμως δεν ήταν χθες!

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις. Αδυνατούλα αν και ψηλούλα κάνει πίπα με τα ούλα! Όμορφη κοπέλα (δε μπορώ να πω το αντίθετο) με μέτριες όμως επιδόσεις μέσα (μέτρια πίπα, μέτριο στήσιμο στο πισωκολλητό). Αρκετό καιρό στο ''κουρμπέτι'', παλιότερα μελαχρινή τώρα έχει ανοίξει λίγο το χρώμα στο μαλλί. Γυμνασμένη (ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει σχηματισμένους κοιλιακούς!) αλλά χάνει σε service! Κρίμα. Βαθμολογία 6-6,5 (από παλιά)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την σχετικά ψηλή Βουλγαρόφατσα, η οποία μου είχε χαλάσει την Πρωτοχρονιά!! Πόδια Καλιντζάκης, γυμνασμένη και μάυρο πολύ σγουρό μαλλί, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει γκόμενα πρώην κομουνιστικ ού μπλοκ. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!! βαθμολογία 5 λίαν επιοικώς (από παλιά)!!!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25) ήταν και το θέατρο των χθεσινών επιχειρήσεων! Συμπτωματικά ήταν και το τελευταίο σπίτι που επισκεύθηκα χθες. Καθώς ανέβαινα την Προμηθέως σκεφτόμουν ''τι πας να κάνεις εκεί πάνω? Από πότε έχεις να δεις αξιόλογη γκόμενα σ'αυτό το μαγαζί? Έχεις να καταθέσεις εκεί από τότε που είχε την σητεμένη Γαλλίδα με τα μεγάλα βυζιά''. Τέλος πάντων, ανέβηκα και δεν το μετάνιωσα! Μπήκα στο Lobby, άναψα τσιγάρο (δεν καπνίζω αλλά θέλω να σας φτιάξω ατμόσφαιρα  :dancing:) και περίμενα να βγει η κοπέλα. ''Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό ελεύθερα χαδάκια, 30'' ψέλισε η τσατσά και η ένταση της αναμονής είχε χτυπήσει κόκκινο μέσα στο υγρό και σκοτεινό σπίτι της οδού Προμηθέως :jerking: !!! Την παγωμένη σιωπή έσπασε βίαια η πόρτα της εισόδου όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε ... Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ  :dancing: :dancing: :dancing: !!! Ναι λοιπόν, ήξερα πλέον ότι θα γαμούσα! Με την γνωστή όψη ''νοικοκυράς σε απόγνωση'', παραφορτομένη όμως με ρούχα και παλτώ, έκανε το ''πικραμένο χύλι'' μου να γελάσει! ''ΑΛΛΑΓΗ'' φώναξε η κοντόχοντρη τσατσά και αμέσως εξαφανίστηκα. Ήταν ήδη 19:30 και είχα ραντεβού στις 20:00 αλλά όταν το κάτω κεφάλι δίνει διαταγές, το πάνω κεφάλι βαράει προσοχές!!! Όσο να πιπηλίσω μία καραμέλα για τον λαιμό (δεν λέω μάρκα, μην τους κάνω και διαφήμιση τους παλιόπουστες!) το μωρό είχε αλλάξει και ήταν έτοιμο για γούστα! Η γνωστή ταρίφα των 30? και βουρ στον πατσά! Η Αναστασία είναι μία σητεμένη Ρουμάνα η οποία δεν σου γεμίζει με τίποτα το μάτι! Έχω αναφερθεί στο πρόσωπό της παλιότερα! Αν και γενικά είναι κρεμασμένη μπροστά (βυζιά και κοιλιές) πίσω είναι ΤΟΥΡΝΑ  :booty: :booty: :booty:! Είναι ένα από τα ανεξήγητα της φύσης! Πως γίνεται μια μάλλον αγύμναστη γυναίκα με ηλικία 45+ να έχει τέτοιο σφιχτό πάτο! Μιλάμε για απίστευτο  πράμα! Σφιχτό και πεταχτό και ξέρει να το στήνει τέλεια στο πισωκολητό! Από πίπα και χάδια είναι λίγο μηχανική αλλά το πισωκολητό της είναι το καλύτερο στην πιάτσα με διαφορά αυτή την στιγμή! Αφού κατέθεσα και στην προσωπική της τράπεζα σπέρματος, πιάσαμε για λίγο την κουβέντα. Την είπα ότι την έψαχνα και μου είπε ότι συνήθως δουλεύει στον Μύλο Κεφαληνίας 8 (πού στο διάολο είναι αυτό?  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:???) Χθες έκανε εμφάνηση guest star στο μαγαζί καλύπτοντας μια έκτακτη ανάγκη περιόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 3 μεροκάματα στο Προμηθέως 14 καλύπτοντας αντίστοιχες ανάγκες! ''Υπάρχουν πολλά κορίτσια και λίγα σπίτια αυτή την στιγμή'' είπε και πρόσθεσε πως ''τα σπίτια προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσο πιο πολλές κοπέλες γίνεται''. Μάλλον κάποιος θα πρέπει επειγόντος να σταματήσει τα μπουγέλα και να ανοίξει τα μπουρδέλα :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff:!!!
Βαθμολογία 8,5-9 (10 παίρνει ο θεός, 9,5 η Στέλλα (αχχχχ Στέλλα! Που να είσαι τώρα!!!) και μετά είναι η Αναστασία, και μια κοντή ξανθιά Ολλανδέζα (δεν παίζει πια) με 8,5-9! Με 8 ακολουθεί η Όλγα η πιπόλα, η ʼννα Μαρία όπως ήταν παλιά (με τα καριολίκια) και η νταρντανοολλανδέζα Βαλεντίνα πριν αδυνατήσει και κρεμάσει (δεν τους πάει όλους το αδύνατο κορμί!!!))

Αυτά

ΥΓ: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

vip

Μέλος
Εγγρ.
13 Απρ 2006
Μηνύματα
67
Like
4
Πόντοι
0
Αδερφε στα ειπαν οι αλλοι αλλα θα στα πω και εγω
Εισε iso
Κα.τα.το.πι.στι.κο.τα.τος
Ειλικρινα συγνωμη που καποιοι απο εμας δεν εχουμε το χρονο ή βαριομαστε να γραψουμε τετοια αναλυτικά posts
Για να βοηθησω και  εγω λιγο στην Κεφαλληνιας που ειναι διπλα στο Μυλο
πολλες κοπελες δίνουν κουλουρι 100 euro
Παιζει μια χριστίνα τα πρωινα που δεν ειναι και τιποτα ιδιαιτερο
αλλα δινει κωλαρακι
Βεβαια με αυτα τα κωλομπουρδελα της πολης μας δεν ξερεις ποτε τι θα συναντισεις στην επομενη τσαρκα.
Αλλα αυτη ειναι και η ομορφια της εμπειριας που ζητα ενας εθισμενος μπουρδελιαρης
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
*****ΕΚΤΑΚΤΟ ΔΕΛΤΙΟ*****

Λοιπόν, χθες είχαμε έκτακτο γαμίσι, το οποίο ακολούθησε μιας μίνι τσάρκας!

Η μίνι τσάρκα περιλάμβανε 3 σπίτια (περιγράφονται παρακάτω) και έγινε καθαρά για ... ''μυοχαλαροτικούς'' λόγους. Μετά την ενθουσιώδη προχθεσινή μέρα, ο ''Μini-me'' ήθελε sequel με το ίδιο καυτό κωλαράκι, αυτό της Αναστασίας που μας προέκυψε ... ΧΡΙΣΤΙΝΑ!!! Θα το εξηγήσω κι αυτό παρακάτω. Δεν πήγα λοιπόν αποκλειστικά και μόνο στην Χριστίνα (πλέον) αλλά μπήκα να τσεκάρω άλλα δύο γειτονικά μαγαζιά για να χαλαρώσω λίγο πριν το ντέρμπυ.

Στο μπλε σπίτι (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Προχθές ήταν κλειστό αλλά χθες είχε ένα rookie πολλά υποσχόμενο! Ψηλό μελαχρινό νταρντανάκι και πολύ πρόσχαρο, έτοιμο να περιποιηθεί την ταλαιπορημένη και κακογαμημένη ''τσαπου'' του μέσου μπουρδελιάρη! Προσωπικά θεωρώ μειωνέκτημα το γεγονός ότι άργησε πολύ να τελειώσει τον πελάτη που είχε μέσα, αναγκάζοντας την γκεσταπίτισσα σε επέμβαση (επίμονο χτύπημα της πόρτας, το χειρότερό μου!!!). Μια επαγγελματίας με τόσο καυτή εμφάνιση πρέπει να παίρνει ''τρεις στο τέταρτο'' και δεν αναφέρωμαι σε επίτηδες ξεπέτα, αλλά στο να μη μπορείς να κρατηθείς από καύλα!!! Κάτι δεν κάνει καλά και υπόσχομαι να το διαπιστώσω ... ''ιδίοις πέοις'' (''ιδιοψώλως'' που λέμε στα νέα Ελληνικά!!!)!!!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η νταρντανούλα-Ρωσσιδούλα με το μαλλί κουβάρι! Βαμμένο ξανθό, σκέτος μουλινές! Έπαιζε η ίδια και προχθές

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25) ήταν το θέατρο KAI των χθεσινών επιχειρήσεων! Το ''μαστορικό'', τορνευτό, αλαβάστρινο κωλαράκι της Χριστίνας δέχθηκε λαίμαργα, αχόρταγα και απολαυστηκά τον ''Μini-me'' σκορπίζοντας ρήγη συγκίνησης και ενθουσιασμού στο Τρελό-αγόρι!!! Αν και θεωρώ τις ''back 2 back'' επισκέψεις κακή πρακτική (συνήθως απομηθοποιείς την κοπέλα) αυτή την φορά έκανα σωστά που πήγα  :dancing: Κατέθεσα ζουλώντας το σφριγυλό κωλαράκι της Χριστινούλας το οποίο ανάγεται πλέον στην κατηγορία φετιχ! Πιάσαμε την κουβέντα μετά τη ''μάχη'' όπου, πολύ διακριτικά και ευγενικά με διόρθωσε λέγοντας ''όχι Αναστασία ... Χριστίνα με λένε''!!! Πως με είχε κολήσει εμένα το Αναστασία? Με λέτε? (το ''με λέτε'' βγαίνει από το ''ομελέτε''!) Και το όνομα αυτής Χριστίνα λοιπόν! Είπε ότι ΔΕΝ θα δουλεύει μέχρι την Παρασκευή λόγω άδειας και ότι μετά την άδεια δεν ξέρει που θα είναι, αλλά ΜΑΛΛΟΝ θα βρίσκεται στο Κεφαλληνίας 8 και μου πρότεινε μεταγραφή στα σαλόνια του Μύλου!!! Εκεί βρίσκεται το πουλάκι μου, μιας και μάλλον μας το διασταυρώνει και ο φίλος vip! Ωστε εκεί δίνει και κουλούρι εεε?  :tickedoff: :tickedoff: :tickedoff: Θα δει τι θα πάθει! Θα κατεβάσω ένα κουτί viagra και θα της κάνω τον κώλο εικοσάρικο (το παλιό ''ασημένιο'' με τον Περικλή!!!). Να της φεύγουν πριν προλάβει να πεί ''χέστηκα''!

Πέρα από την πλάκα, επειδή έχουμε έναν ''έρωτα'' εδώ, μπορεί κάποιος να με κατατοπίσει ΠΟΥ είναι αυτή η Κεφαληνίας :helpplea:? Η Χριστίνα είπε ότι είναι απέναντι από το JUMBO στα σφαγεία αλλά εκεί είναι η Βίλκα, δεν έχει δρόμο! Θα την πετύχω, τέλος πάντων! Μπορεί κάποιος να δώσει τιμές?  :helpplea: Έλα ρε vip, αφού είσαι γνώστης! Δώσε έναν τιμοκατάλογο (με έμφαση στο κουλούρι, της οποίας το έτρωγα ευχαρίστως!!!)!

Ψηλά, ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

mpotofilos

Ανώτερος
Εγγρ.
1 Οκτ 2005
Μηνύματα
1.478
Κριτικές
13
Like
200
Πόντοι
6.055
ειναι στο δρομακι διπλα απο τον μυλο,αριστερα

δηλαδη μποτουλες φορουσε μονο αυτη στο ανορθογραφο και αν ναι ποιο ειναι τελικα αυτο το ανορθογραφο? απεναντι απο το ψιλικατζιδικο?
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
ειναι στο δρομακι διπλα απο τον μυλο,αριστερα

δηλαδη μποτουλες φορουσε μονο αυτη στο ανορθογραφο και αν ναι ποιο ειναι τελικα αυτο το ανορθογραφο? απεναντι απο το ψιλικατζιδικο?

Ναι και όχι Μποτόφιλέ μου! Η κοπέλα που φορούσε μπότες είναι ΑΠΕΝΑΝΤΙ από το ψιλικατζίδικο (πρώην ''ψυλικατζίδικο'') και από το ανορθόγραφο (το ανορθόγραφο ''Σαφούς'' είναι δίπλα στο ψιλικατζίδικο). ΔΕΝ είναι στο ανορθόγραφο, αλλά απέναντι από αυτό!

Ακόμη κι αν μπερδεύεσαι, μπορείς να επισκευτείς και τα δύο. Ζήτησε την ʼννα την μικροκαμωμένη Ρουμάνα με τις μπότες. Σίγουρα θα σε κατατοπίσουν! Θέλουμε report μετά την επίσκεψη!!!

Σ'ευχαριστώ για την Κεφαληνίας, είναι αυτή που ψιλιαζόμουνα. Καμιά τιμή ξέρει κανείς να μας πει?

Καλό (εμ)βόλι!!!
 
Εγγρ.
21 Οκτ 2005
Μηνύματα
302
Κριτικές
20
Like
123
Πόντοι
6.760
Ωπ μια διόρθωση!Το Κεφαλληνίας είναι στα δεξιά του Μύλου όπως βλέπουμε την είσοδό του.Αριστερά βρίσκεται η Κοροβάγκου ένα φροντισμένο μπουρδελάκι αλλά μέσα στις γιορτές είχε μια κοπελίτσα άβυζη και μικροκαμωμένη που έφυγα τρέχοντας.Στο Κεφαλληνίας τώρα η ταρίφα είναι 35 το απλό ,50 με ισπανικό,80 το ξεσκούφωτο (δεν το προτείνω ποτέ και από καμιά-απορώ γιατί τρελαίνονται κάποιοι....)και 100 ευρώ με μπάνιο μαζί με την κοπέλα.Όταν πήγα απογευματάκι κατά τις 4 λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ήταν μια νεαρή με ωραίο κορμάκι και πολύ πολύ φιλική , γελαστή και ευχάριστη.Έπαιρνε ωραίες πόζες γενικά,κουνιόταν τέλεια στην πούτσα και ανέβαινε απευθείας από πάνω!!!!Παρόλο που δεν είμαι φαν των μπιμπελό αλλά των πολλών κιλών και κυβικών (γουστάρω 95-100 κιλά και πάνω,έτσι?) αυτή έλεγε!!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Ωπ μια διόρθωση!Το Κεφαλληνίας είναι στα δεξιά του Μύλου όπως βλέπουμε την είσοδό του.Αριστερά βρίσκεται η Κοροβάγκου ένα φροντισμένο μπουρδελάκι αλλά μέσα στις γιορτές είχε μια κοπελίτσα άβυζη και μικροκαμωμένη που έφυγα τρέχοντας.Στο Κεφαλληνίας τώρα η ταρίφα είναι 35 το απλό ,50 με ισπανικό,80 το ξεσκούφωτο (δεν το προτείνω ποτέ και από καμιά-απορώ γιατί τρελαίνονται κάποιοι....)και 100 ευρώ με μπάνιο μαζί με την κοπέλα.Όταν πήγα απογευματάκι κατά τις 4 λίγο πριν την αλλαγή του χρόνου ήταν μια νεαρή με ωραίο κορμάκι και πολύ πολύ φιλική , γελαστή και ευχάριστη.Έπαιρνε ωραίες πόζες γενικά,κουνιόταν τέλεια στην πούτσα και ανέβαινε απευθείας από πάνω!!!!Παρόλο που δεν είμαι φαν των μπιμπελό αλλά των πολλών κιλών και κυβικών (γουστάρω 95-100 κιλά και πάνω,έτσι?) αυτή έλεγε!!!

Θυμάμαι το σχετικό post που είχες κάνει! Τώρα κατάλαβα πλήρως σε ποια μαγαζιά αναφέρεσαι! Τα έχω δει και τα δύο αλλά δε μπήκα σε κανένα! Δεν με άρεσε το γεγονός ότι πρέπει να χτυπήσεις κουδούνι για να μπεις! + το ότι είναι ΜΟΝΟ δύο μαγαζά εκεί (δεν έχει ''βόλτα''!!!)! Θα κάνω το καυλί μου πέτρα και θα πάω, αλλά αφού πρώτα εξαντλήσω ΟΛΑ τα περιθώρια στο τρίστρατο!!! (Έχουμε κι εμείς τις αδυναμίες μας  ;) ;) ;) !!!)
 

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
220
Like
4
Πόντοι
1
Ρε αδελφια να σας ρωτησω κατι??Απο του παλιους σιγουρα θα ξερει καποιος κατι,υπηρχε απεναντι απο τα Κτελ Κατερινης(δεν θυμαμαι την οδο) μια πουτανιτσα με το ονομα Νατασα την εχετε δει πουθενα!!Καστανοξανθη με κανονικο βυζι και τελειο γαμησι,δαχτυλα και τετοια ηθελε να τις βαζουνε!!
Την ξερετε??
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Το παλιό ΚΤΕΛ Κατερίνης είναι Σαπφούς με Προμηθέως γωνία! Τώρα έγινε εμπορικό κέντρο! Πριν πόσα χρόνια ήταν αυτή η Νατάσα εκεί? Δεν την έχω υπόψη μου!
 

spartans

Μέλος
Εγγρ.
31 Δεκ 2006
Μηνύματα
220
Like
4
Πόντοι
1
Πριν 2 χρονια σιγουρα,αλλα εδινε  τρελογαμησι σιγουρα θα την εχεις φαει αν πηγαινες εκει παλια!!
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Πριν 2 χρονια σιγουρα,αλλα εδινε  τρελογαμησι σιγουρα θα την εχεις φαει αν πηγαινες εκει παλια!!

2 Χρόνια δεν είναι πολύ παλιά! Γκόμενα που να γούσταρε δάχτυλα! Δε μπορεί!!! Κάνε λίγο καλύτερη περιγραφή σε παρακαλώ, γιατί θα τρελαθώ! Το όνομα δεν με λέει τίποτα! Ίσως από περιγραφή να την θυμηθώ! Θέλω ύψος, κιλά, ηλικία, πιθανή εθνικότητα, κάποιο άλλο χαρακτηριστικό της εμφάνισης. Το μαγαζί που δούλευε, λειτουργεί σήμερα?

Θα τρελαθώ!  :headbang: :headbang: :headbang:
 

bullet73

Μέλος
Εγγρ.
21 Οκτ 2006
Μηνύματα
428
Like
29
Πόντοι
1
παλικαρια καλισπερα
αναφορα χτεσινης επισκεψης στο μυλο
κατελιξα στο δυοροφο στο βενζιναδικο
μολις μπηκα η τσατσα αρχισε να μου λεει για το πολυ ωραιο
μωρο απο λιθουανια εν ονοματη cristi
20 ετων
40 το απλο
60 με σοου
70 με 69 η ισπανικο
και 80 ολα μαζι
οκ λεω και περιμενω να ερθει το μωρο

μετα απο κανα 2λεπτο
σκαει μυτη ενα πιπινακι μετα βιας 20 ετων
δε με εν8ουσιασε και ιδιετερα οποτε μετα βιας μπηκα
πλιρωσα και 60
πσιλομετανιομενος περιμενα
αλλα μολις μπικε στο δωματιο δεν μπωρο να πω τιποτα
κ α τ α π λ ι κ τ η κ η  πιπα  :dancing:
και μετα απο πανω
θ ε ι κ ο
αξιζει με τα χιλια απλα το σοου που ελεγε η τσατσα μουφα
δεν επεξε τιποτα μακαρι να επερνα το απλο
εν παση περιπτοση το μωρο συγουρα θα το ξαναεπισκευθω
απλα οπιος παει να ξερει
no show
επισης αν εχει κανενας κανα καλο stoudio η masaz
για τωρα ας ρηξει καμια πληροφορια γιατι θελω και επηδορπιο
:helpplea: :helpplea:
 

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Φιλε  bullet εχει ανοιξει τοπικ που εχει σα θεμα αυτο που ζητας ( κεντρικη φορουμ    -->  μασαζ    --->  Μασατζιδικαι Θεσσαλονικης )... Αντε και καλο βολι..
 

]{ING_J

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2005
Μηνύματα
86
Κριτικές
1
Like
0
Πόντοι
0
Α κατι ακομα φιλε bullet.. Το δυοροφο εννοεις εκεινο το κιτρινο με την ασπρη πορτα που ειναι λιγο πριν τη βιλκα και το οποιο φαινεται και μεσα απ το λεωφορειο;
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
Μα πόσα μαγαζά έχει πια στο Μύλο? ΩΕΩ? Εγώ ήξερα μόνο το Καραβάγκου και το Κεφαληνίας! Ποιό είναι αυτό το διόροφο στο βενζινάδικο? Όποιος το ξέρει, παρακαλείται να μας πετάξει κανα ξεροκόματο!

Εγώ έκανα το Σάββατο την κατάθεσή μου στα γνωστά λημέρια, κατά τις 4 (περίπου).

Ταντάλου 8Α, ʼννα - Μαρία. Τέλος. (όποιος δεν ξέρει την άννα-μαρία και δεν την έχει μάθει από τα reports μου, τότε κάτι δεν κάνει καλα!!!) Βαθμολογία 6,5 από παλιά. 

Ταντάλου 9, ήταν μια ψηλή, μελαχρινή γυφτογκόμενα με see-thru τοπάκι. Ομορφούλα, αλλά χωρίς κλικ.

Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε μία πολύ όμορφη ψηλή ξανθιά (πολύ όμορφη όμως) με σιελ κομπινεζόν. Ίσως η πιο όμορφη κοπέλα στην πιάτσα το Σάββατο (μαζί με την άννα μαρία!) όμως εγώ το έδωσα αλλού!

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η μικροκαμωμένη Ρωσιδούλα που ντυνώταν Santa Claus τις γιορτές! Καλούτσικι αλλά όχι στο γούστο μου και όπως μας είχε αναφέρει ο ΝOTnot, ΜΑΚΡΙΑ!!! Υπόδημα ΜΠΟΤΕΣ μέχρι το γόνατι (μαύρες δερμάτινες)

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις. Αδυνατούλα αν και ψηλούλα κάνει πίπα με τα ούλα! Όμορφη κοπέλα (δε μπορώ να πω το αντίθετο) με μέτριες όμως επιδόσεις μέσα (μέτρια πίπα, μέτριο στήσιμο στο πισωκολλητό). Αρκετό καιρό στο ''κουρμπέτι'', παλιότερα μελαχρινή τώρα έχει ανοίξει λίγο το χρώμα στο μαλλί. Γυμνασμένη (ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει σχηματισμένους κοιλιακούς!) αλλά χάνει σε service! Κρίμα. Βαθμολογία 6-6,5 (από παλιά)

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε μια ψηλή νταρντάνα γυφτογκόμενα. Μεγάλη κωλάρα στοιχείο που μ'αρέσει, αλλά οι γυφτογκόμενες δεν είναι του γούστου μου! Μ'αρέσουν οι μαύρες, αλλά όχι οι σκουρόχρωμες πακιστανόχρωμες γκόμενες!

Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), είχε ένα MILF ανατολικού μπλοκ το οποίο σύμφωνα με την τσατσά, έδινε και φιλάκια (δεν ξέρω τι συμαίνει αυτό!). Ψηλή και με εμφάνιση Ρωσσίδας νοικοκυράς, την είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις, αλλά χθες δεν ήταν η μέρα της! Καστανή με 80'ς look έχει κάτι το πρόστοιχο! Αξίζει να ασχοληθεί κανείς μαζί της!!! Βαθμολογία 6,5 από παλιά

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η Όλγα η πιπόλα μας άδειασε μια χαρά! Αυτή η κοπέλα είναι τσιμπουκοφαινόμενο! Πιπομηχανή! Ρουφίχτρα! Αλβανόφατσα, κάπως σητεμένη, με look ''παλιάς πουτάνας'', μας έπνιξε το κουνέλι ρουφώντας και ... τινάζοντας! Την έχω περιλάβει στα all-time classic γαμίσια της περιοχής και ομολογώ ότι το τσιμπούκι της είναι με διαφορά το καλύτερο!
Πίπα στης Όλγας λοιπόν, βαθμολογία 7,5 - 8. Υπόδημα: ΜΠΟΤΕΣ (καφέ, καστόρ, μέχρι το καλάμι).

Αυτά

ΥΓ: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

antisthenis

Administrator
Γλομπεο-στέλεχος
Εγγρ.
20 Ιαν 2006
Μηνύματα
20.644
Κριτικές
148
Λύσεις
5
Like
9.030
Πόντοι
17.085
Trelo Agori άψογη ενημέρωση όπως πάντα...
 

Trelo Agori

Τιμημένος
Εγγρ.
6 Νοε 2006
Μηνύματα
410
Like
8
Πόντοι
1
H χθεσινή βόλτα απέδειξε (σε μένα) ότι υπάρχει Θεός!!! Οι τελευταίες μου τσάρκες είναι σαν την περσυνή αεκ που έβαζε γκολ μετά το 85'!!!

Χθες η βόλτα ξεκίνησε στις 22:30 το βράδυ, αρκετά βράδυ για τα δικά μου δεδομένα. Δεν είχα ιδιαίτερη όρεξη και είμουν έτοιμος ''να δω τα τελευταία δύο σπίτια και να την κάνω'' αλλά εκεί έγινε το θαύμα!!! Θα εξηγηθώ παρακάτω, με λεπτομέριες. Χθες λοιπόν η βραδιά χαρακτηρίζεται ως ''η χαρά του μποτόφιλου'' (το πιάσατε το υπονοούμενο εεεεε????) μιας και οι περισσότερες κοπέλες φορούσαν μπότες!!! Ενώ μου πήρε 20-25 λεπτά να περιηγηθώ στα περισσότερα σπίτια, η συνολική διάρκεια της τσάρκας ξεπέρασε τελικά τη μία ώρα!!!

Και ξεκινάμε: Βραδιά κυπέλλου η χθεσινή, που σημαίνει λίγοι άντρες έξω στην πιάτσα. Στα αγωνιστικά τώρα

Ταντάλου 9, ήταν μια ψηλή, μελαχρινή γυφτογκόμενα με see-thru τοπάκι. Ομορφούλα, αλλά χωρίς κλικ. (υπόδημα γόβες με πλατφόρμα)

Στο μπλε σπίτι τώρα επί της Προμηθέως (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί υπήρχε μία αδιάφορη καστανή κοπέλα με μπότες

Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η γνωστή πλέον νταρντανούλα-Ρωσιδούλα με το βαμμένο ξανθό μαλλί τύπου κουβαρίστρα! Καλούτσικη η συγκεκριμένη και κάποια στιγμή θα της το δώσω, αλλά χθες δεν θα της το έδινα ακόμη κι αν δεν συνέβενε η έκπληξη της αγωνιστικής. Γενικά, θα της το έδινα αν είμουν πιο καυλομένος και δεν έβρισκα ... εκείνη!!! (υπόδημα μπότες!)

Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια καινούργια  :huh: μελαχρινή με πεταχτό τουρλί (αν και λίγο στραβοχυμένη κορμοστασιά!) Νομίζω ότι την είχα δει παλιότερα (πολύ παλιότερα) στην περιοχή, αλλά δεν είμαι σίγουρος! Μελαχρινή λοιπόν με πολύ μακρύ μαύρο μαλλί, κοντούλα (σχετικά) με μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια και μπότες ως το γόνατο! Καλή ήταν αλλα κι εκεί δεν θα κατέθετα όπως και να 'χε! Και αυτής θα της το έδινα αν είμουν πιο καυλομένος και δεν έβρισκα ... εκείνη!!!

Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την Βουλγαρογκόμενα με το μπούτι Καλλιντζάκης που με είχε κακογαμήσει στις 2 Ιανουαρίου! Στραβό ποδαρικό στη χρονιά, στραβό και το πόδι της!! Ψηλή, μελαχρινή αρκετά γυμνασμένη, αλλά .... μάπα το καρπούζι! Υπόδημα γόβες βαθμολογία 5 (με επιείκια!!!)

Το απομακρυσμέ νο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25), είχε μια κλασική κοιμισμενόφατσα, μελαχρινή με μπότες η οποία στοιχειώνει την βόλτα μας κάθε φορά που την βλέπουμε! Κρύα με βλακόφατσα αν και σχετικά εμφανίσιμη δεν πρόκειται να καταθέσω σ'αυτή στον αιώνα τον άπαντα!

Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η ʼννα η Ρουμάνα ήταν εκεί. Κοντή αδύνατη μελαχρινή με μπότες και ελαφρώς πεταχτό (αν και κοκκαλιάρικο για τα γούστα μου) κωλί. Αρκετές φορές έτυχε να είμαι ένα βήμα πριν μπω μέσα (κυριολεκτικά!!!) αλλά δεν ήταν γραφτό μέχρι τώρα!!! Καλούτσικη, απλά δεν είναι το στυλ μου! Το ότι η κοπέλα δραστηριοποιείται στην περιοχή εδώ και πάνω από έναν χρόνο, σχεδόν ανελειπώς και με σταθερά ικανοποιητική πελατεία, δείχνει στον έμπειρο μπουρδελιάρη ότι κάτι κάνει καλά εκεί μέσα! Ίσως αλλάξω γνώμη σε κάποια από τις επόμενες επισκέψεις μου!

Ταντάλου 8Α, ΕΕΕ, ΩΩΩ, εδώ εγώ γαμώ!!! Πήρα με βαριά καρδιά την στροφή της Ταντάλου στο τέλος της βόλτας μου και σκεφτόμουν ότι μάλλον θα γύριζα άπραγος. Έτσι κι αλλιώς δεν είμουνα σε καλή μέρα χθες οπότε θα το κρατούσα για κάποια άλλη στιγμή. Ποτέ μη λες ποτέ!!! Μπήκα στο γνώριμο άσπρο σπιτάκι μαζί με άλλους 3-4 τύπους. Κάθησα στο lobby ( :o) και περιμένα. Περίμενα. Περίμενα. Περίμενα. Πέρασε αρκετή ώρα (περίπου 15-20 λεπτά!!!). Σκέφτηκα ότι σίγουρα δεν είναι η ʼννα-Μαρία, ούτε και η πρόσχαρη Ρωσσιδούλα γιατί αυτές είναι φαστφουντάδικα (να μην πω φαστφακάδικα) μέσα στο δωμάτιο (όχι τόσο στο ''άντε τέλειωνε'', όσο στο ότι ξέρουν να σε κάνουν να τελειώνεις γρήγορα!) Λέω λοπόν ότι είναι είτε η μαρία (μια old school μελαχρινή που παραπέμπει σε πολύ cult καταστάσεις) είτε κάποια καινούργια που δεν ξέρει πολύ καλά την δουλειά! Για καλή μου τύχη έπεσα έξω! Η πόρτα άνοιξε και ξεπρόβαλε η λεπτή φιγούρα της Στέλλας! Η Στέλλα, να σας θυμίσω, είναι ο μεγάλος μου έρωτας! Η κοπέλα που κατ'εμέ προσφέρει την καλύτερη περιποίηση όλων των εποχών στην περιοχή (βλέπε παλιότερο ποστ). Κοντούλα, λεπτούλα μαυρισμενούλα (και μάλλον ... γυφτούλα!) με βαμμένο ανοιχτό ξανθό μαλλί και σομον μπότες, σου δίνει την αίσθηση ότι πήγες στον καταβλισμό του Δενδροπόταμου να γαμήσεις την γυναίκα του αρχηγού! Τέλος πάντων, η εμφάνιση δεν είναι το δυνατό της σημείο γιατί είναι και λίγο σητεμενάκι με κρεμασμένο κωλαράκι (το μωρό μου!!!). Η περιποίησή της όμως με καρακαταφτιάχνει!!! Σου χαηδεύει το σώμα με τα βυζάκια της, μετά σου πιπιλάει τις ρόγες παίζοντας το ''χερούλι'' σου, σε πιπώνει και μετά ήρθε η ώρα του πισωκολητού όπου η άτιμη ξέρει να στήνεται βάζοντας τα πόδια της μέσα από τα δικά σου. Εκεί της σφίγκεις το μαλακό και αργασμένο από τα κύμματα του χρόνου κωλαράκι της και τής δίνεις μερικά από τα καλύτερα χτυπήματά σου!!! Κατά την διάρκεια της πράξης βέβαια της λες τα καριολίκια της και δεν πρόκειται να ακούσεις ποτέ μη αυτό και όχι εκείνο! ΣΟΥΠΕΡ!!! Την ρώτησα που χάθηκε και μου είπε ότι δουλεύει δίπλα από το Καψής σε σπίτι μέσα στο στενό! Ξέρει κανείς να μας πει τι παίζει εκεί? Την ακριβή διεύθυνση τυχόν, αν είναι αριστερά ή δεξιά από το Καψής όπως το βλέπουμε από απέναντι, το περιβάλλον μέσα εκεί, τιμές, κοπέλες κτλ. Μου κάνει εντύπωση που αν και είναι δίπλα από την πιάτσα που νόμιζα ότι ξέρω καλά, δεν το ξέρω το σπίτι αυτό! Μήπως είναι επί της Προμηθέως πάνω από την Εγνατία? Με φαίνεται ότι θα βάζω κι αυτό το σπίτι στο report πλέον, αρκεί ... να με διαφωτίσετε! Κάντε γρήγορα παιδιά, έχουμε μεγάλο έρωτα εδώ!!! Βαθμολογία 9 (φυσικά!!!)

Αυτά

ΥΓ: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.

Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!
 

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom