Σκωτσέζικο ντουζ έχει καταντήσει αυτή η ''υπερπιάτσα'' της Σαπφούς-Προμηθέως-Ταντάλου! Κακό γαμίσι το πρώτο του 2007, εξαιρετικό το δεύτερο! Και να φανταστείτε ότι προήλθε από τετράσποντο γκολ στις καθυστερήσεις!
Αρκετά με τους γρίφους, πάμε στα αγωνιστικά! Η τσάρκα ''έλαβε χώρα'' χθες το απόγευμα στις 19:00 - 20:00 (στις 20:00 είχα ήδη ... πυροβολήσει). Κράτησε τόσο λίγο γιατί είχα ραντεβού στις 20:00 (όχι με γκόμενα!) καθώς επίσης, είμαι ψιλοάρρωστος (όπως όλοι σχεδόν) και πήγα απλά να τεστάρω τις δυνάμεις μου, χωρίς να είναι σίγουρο (μα καθόλου σίγουρο) ότι θα έμπαινα! Το ριτό που λέει ''η ΚΑΛΗ μέρα από το πρωί φαίνεται'', ... δεν επιβεβαιώθηκε γιατί τίποτα δεν προμήνυε την καλή βραδιά, έτσι όπως τελείωσε! Η βραδιά πήγε τελικά καλά αν και δεν ήμουνα ΣΟΥΠΕΡ καυλωμένος (εντελώς τα αντίθετα με την προηγούμενη επίσκεψη!). Βέβαια, εδώ που τα λέμε δεν θα έμπενα σε κανένα σπίτι γιατί το επίπεδο ήταν γενικά χαμηλό (για άλλη μια φορά) καθώς επίσης, είμουν και λίγο άρρωστος οπότε δεν ήθελα να το πιέσω!!!:
Ταντάλου 8Α, δέσπωζε για άλλη μια βραδιά η γνωστή μικροκαμωμένη και πρόσχαρη Ρωσιδούλα με την μεγάλη πελατεία. Βαθμολογία 6,5 από παλιά.
Ταντάλου 9, ήταν η πανύψηλη κοπέλα την οποία είχα πάρει πριν περίπου ένα μήνα με απογοητευτικά αποτελέσματα (αν θυμάστε). Χθες μου φάνηκε πως ομόρφηνε λίγο (μάλλον είχα καιρό να γαμήσω!!!). Πολύ ψηλή, δε μπόρεσα να διακρίνω δάχτυλα όπως ζητήθηκε αλλά έχει πολύ μακριά καστανά μαλλιά αν αυτό ενδιαφέρει! Βαθμολογία 5,5-6 (από παλιά)
Στο σπιτάκι απέναντι από το ανορθόγραφο (επί της Σαπφούς), η κοπέλα που ήταν μέσα ήταν μια κοντή Ρουμάνα, ονόματι ʼννα, γνωστή και μη εξαιρετέα αν και δύσκολα θα πιστώ να την πάρω! Κοντούλα αδύνατη με ΨΗΛΕΣ ΜΑΥΡΕΣ ΜΠΟΤΕΣ αν αυτό σημαίνει κάτι για κάποιους από εσάς (σημαίνει, σημαίνει!!!). Εμένα προσωπικά βέβαια, δεν με κάνει κλικ αλλά γούστα είναι αυτά!
Στο μπλε σπίτι τώρα (απέναντι από το νέο κωλόμπαρο ΔΙΑΣ), σ'αυτό που χτυπάει κουδούνι μόλις κάποιος περάσει κάτω από την πόρτα. Εκεί δεν έπαιζε τίποτα χθες γιατί ήταν κλειστό.
Στο Προμηθέως 14, έπαιζε η νταρντανούλα-Ρωσσιδούλα με το μαλλί κουβάρι! Βαμμένο ξανθό, σκέτος μουλινές! Βγάζει κάτι το παιχνιδιάρικο αυτή η κοπέλα και ΙΣΩΣ κάποια στιγμή απίστευτης κάβλας (και πλήρους ανυπαρξίας άλλων κοριτσιών) να καταθέσω! Αυτή η στιγμή όμως δεν ήταν χθες!
Στην Προμηθέως 9 έναντι εμπορικού κέντρου, έπαιζε μια ομορφούλα ανατολικού μπλοκ την οποία είχα πάρει παλιότερα με καλούτσικες εντυπώσεις. Αδυνατούλα αν και ψηλούλα κάνει πίπα με τα ούλα! Όμορφη κοπέλα (δε μπορώ να πω το αντίθετο) με μέτριες όμως επιδόσεις μέσα (μέτρια πίπα, μέτριο στήσιμο στο πισωκολλητό). Αρκετό καιρό στο ''κουρμπέτι'', παλιότερα μελαχρινή τώρα έχει ανοίξει λίγο το χρώμα στο μαλλί. Γυμνασμένη (ΝΟΜΙΖΩ ότι έχει σχηματισμένους κοιλιακούς!) αλλά χάνει σε service! Κρίμα. Βαθμολογία 6-6,5 (από παλιά)
Επί της οδού Σαπφούς, το ανορθόγραφο σπιτάκι (Σαφούς) είχε την σχετικά ψηλή Βουλγαρόφατσα, η οποία μου είχε χαλάσει την Πρωτοχρονιά!! Πόδια Καλιντζάκης, γυμνασμένη και μάυρο πολύ σγουρό μαλλί, συνθέτουν ένα σκηνικό που θυμίζει γκόμενα πρώην κομουνιστικ ού μπλοκ. ΒΡΕ ΟΥΟΥΟΥΟΥΣΤ!!! βαθμολογία 5 λίαν επιοικώς (από παλιά)!!!
Το απομακρυσμένο σπιτάκι ψηλά και αριστερά όπως ανεβαίνουμε την Προμηθέως (Προμηθέως 25) ήταν και το θέατρο των χθεσινών επιχειρήσεων! Συμπτωματικά ήταν και το τελευταίο σπίτι που επισκεύθηκα χθες. Καθώς ανέβαινα την Προμηθέως σκεφτόμουν ''τι πας να κάνεις εκεί πάνω? Από πότε έχεις να δεις αξιόλογη γκόμενα σ'αυτό το μαγαζί? Έχεις να καταθέσεις εκεί από τότε που είχε την σητεμένη Γαλλίδα με τα μεγάλα βυζιά''. Τέλος πάντων, ανέβηκα και δεν το μετάνιωσα! Μπήκα στο Lobby, άναψα τσιγάρο (δεν καπνίζω αλλά θέλω να σας φτιάξω ατμόσφαιρα
) και περίμενα να βγει η κοπέλα. ''Τσιμπουκάκι, πισωκολλητό ελεύθερα χαδάκια, 30'' ψέλισε η τσατσά και η ένταση της αναμονής είχε χτυπήσει κόκκινο μέσα στο υγρό και σκοτεινό σπίτι της οδού Προμηθέως
!!! Την παγωμένη σιωπή έσπασε βίαια η πόρτα της εισόδου όταν ξαφνικά ξεπρόβαλε ... Η ΑΝΑΣΤΑΣΙΑ
!!! Ναι λοιπόν, ήξερα πλέον ότι θα γαμούσα! Με την γνωστή όψη ''νοικοκυράς σε απόγνωση'', παραφορτομένη όμως με ρούχα και παλτώ, έκανε το ''πικραμένο χύλι'' μου να γελάσει! ''ΑΛΛΑΓΗ'' φώναξε η κοντόχοντρη τσατσά και αμέσως εξαφανίστηκα. Ήταν ήδη 19:30 και είχα ραντεβού στις 20:00 αλλά όταν το κάτω κεφάλι δίνει διαταγές, το πάνω κεφάλι βαράει προσοχές!!! Όσο να πιπηλίσω μία καραμέλα για τον λαιμό (δεν λέω μάρκα, μην τους κάνω και διαφήμιση τους παλιόπουστες!) το μωρό είχε αλλάξει και ήταν έτοιμο για γούστα! Η γνωστή ταρίφα των 30? και βουρ στον πατσά! Η Αναστασία είναι μία σητεμένη Ρουμάνα η οποία δεν σου γεμίζει με τίποτα το μάτι! Έχω αναφερθεί στο πρόσωπό της παλιότερα! Αν και γενικά είναι κρεμασμένη μπροστά (βυζιά και κοιλιές) πίσω είναι ΤΟΥΡΝΑ
! Είναι ένα από τα ανεξήγητα της φύσης! Πως γίνεται μια μάλλον αγύμναστη γυναίκα με ηλικία 45+ να έχει τέτοιο σφιχτό πάτο! Μιλάμε για απίστευτο πράμα! Σφιχτό και πεταχτό και ξέρει να το στήνει τέλεια στο πισωκολητό! Από πίπα και χάδια είναι λίγο μηχανική αλλά το πισωκολητό της είναι το καλύτερο στην πιάτσα με διαφορά αυτή την στιγμή! Αφού κατέθεσα και στην προσωπική της τράπεζα σπέρματος, πιάσαμε για λίγο την κουβέντα. Την είπα ότι την έψαχνα και μου είπε ότι συνήθως δουλεύει στον Μύλο Κεφαληνίας 8 (πού στο διάολο είναι αυτό?
???) Χθες έκανε εμφάνηση guest star στο μαγαζί καλύπτοντας μια έκτακτη ανάγκη περιόδου. Την προηγούμενη εβδομάδα έκανε 3 μεροκάματα στο Προμηθέως 14 καλύπτοντας αντίστοιχες ανάγκες! ''Υπάρχουν πολλά κορίτσια και λίγα σπίτια αυτή την στιγμή'' είπε και πρόσθεσε πως ''τα σπίτια προσπαθούν να εξυπηρετήσουν όσο πιο πολλές κοπέλες γίνεται''. Μάλλον κάποιος θα πρέπει επειγόντος να σταματήσει τα μπουγέλα και να ανοίξει τα μπουρδέλα
!!!
Βαθμολογία 8,5-9 (10 παίρνει ο θεός, 9,5 η Στέλλα (αχχχχ Στέλλα! Που να είσαι τώρα!!!) και μετά είναι η Αναστασία, και μια κοντή ξανθιά Ολλανδέζα (δεν παίζει πια) με 8,5-9! Με 8 ακολουθεί η Όλγα η πιπόλα, η ʼννα Μαρία όπως ήταν παλιά (με τα καριολίκια) και η νταρντανοολλανδέζα Βαλεντίνα πριν αδυνατήσει και κρεμάσει (δεν τους πάει όλους το αδύνατο κορμί!!!))
Αυτά
ΥΓ: Καμία δεν έδινε κώλο. Συνήθως αυτές οι λίγες που το κάνουν, βάζουν την τσατσα να το λέει στην αναμονή.
Ψηλα-ψηλά τα κόκκινα φανάρια!!!