Διαγραμμένο μέλος 4122
Τιμημένος
- Εγγρ.
- 21 Οκτ 2005
- Κριτικές
- 20
- Like
- 125
- Πόντοι
- 6.760
Από χθεσινή grande γύρα στην περιοχή Του Βαρδάρη αλλά και στα καινούρια : Αρχικά πολύ κρύο!!Η βόλτα ξεκίνησε γύρω στις 11.30 το πρωί γιατί από την Αθήνα έχω μάθει ότι η πρωινή βάρδια είναι συνήθως πολύ πιο δυναμική!!!Εγώ βέβαια ως μπαζοψάχτης δεν μπορώ να πω ότι βρήκα καμιά καβλιάρα χοντρή η βυζαρού όπως έψαχνα....Έχω να δηλώσω όμως ότι ο Βαρδάρης μάλλον έχει ξεφτίσει πια τελείως και σαν υλικό και σαν κόσμος που περιφέρεται (φαντάζομαι ότι το βράδυ θα είναι πολύ χειρότερα...) αλλά κυρίως το στάνταρ 30άρι.Συνάδελφοι τα λεφτά είναι παρα πολλά!Μετά ας μην παραπονιούνται που οι δουλειές είναι πεσμένες.Βάλε ένα 20άρι μπουρδελάκι και να δεις ουρές μέχρι το δρόμο.Τέλος πάντων...Στην Προμηθέως ανεβαίνοντας στο πρώτο αριστερά μια πολύ ψηλή ανατολική (μάλλον YUG) με μεγάλα φυσικά βυζιά (στο 4άρι).Γελαστή και γενικά καλή μέσα.Μια μελαχρινή με αρκετό βυζί και αρκετό κρέας έπαιζε στο 1ο δεξιά στην Προμηθέως.Στα παραπάνω τελείως ψόφια τα πράγματα με αδιάφορες κοπέλες.Ακόμα κι εγώ που δεν έχω απαιτήσεις δεν καταθέτω σε τέτοια μαγαζιά.Πάμε από Ταντάλου.Ανοιχτό μόνο ένα (1)!!!Κατεβαίνοντας αριστερά αυτό με την άσπρη αλουμινόπορτα που έφερνε παλιότερα συχνά μαύρες.Εκεί ήταν μια ανατολική στην οποία κατέθεσα.στο σκοτάδι μου φάνηκε πιο μεγάλη.Τελικά ήταν νεαρή αλλά με τράβηξαν τα μεγαλούτσικα βυζιά της και το χαρούμενο πρόσωπό της.Τελικά αποδείχθηκε καλή επιλογή.Πίπα με τον κώλο στραμένο στον καθρέφτη (ωραία φάση!),βαθιά και υπομονετική,χάδια free και ωραίο γαμησάκι.Καλή επιλογή μεταξύ των υπαρχόντων....Από πλευρά Μύλου τώρα στο Κοροβάγκου που ξεκινάει από 35 ευρώ μια κάπως ατσούμπαλη μελαχρινή που είναι του γούστου μου αλλά τα 35 δεν τα δίνω....Αδιάφορης εμφάνισης νεαρή στο Κεφαλληνίας και όμορφη ξανθούλα στο Ανδρ.Γεωργίου με κόκκινα εσώρουχα.Πάντως ο χώρος στο Κεφαλληνίας είναι ΑΨΟΓΟΣ!!!!Σίγουρα κάποια στιγμή ΑΝΕΞΑΡΤΗΤΩΣ κοπέλας θα καταθέσω γιατί είναι ένας απίθανος χώρος και η διαφορά από τα μπουρδέλα του Βαρδάρη είναι χαώδης