Βόλτα προ ολίγου στο Βαρδάρη, μέτρια κίνηση:
-Ταντάλου 8Α, η πληθωρική μαύρη Βραζιλιάνα Παμέλα (και όχι Πάμελα σύμφωνα με τη τσατσά, α ρε Μπόρατ που της χρειάζεται).
-Ταντάλου και Σαπφούς, η μελαχρινή Φλώρα, μέτριο ύψος, μέτριο σώμα, μέτρια εμφάνιση, μια χρυσή μετριότης δηλαδή. Μπορεί η κοπέλα να έχει κρυφά εσωτερικά χαρίσματα όμως. Η τσατσά εκεί θέλει επειγόντως μπουζούριασμα.
-Σαπφούς 20, η πολύ εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά Μέντυ. Κάνει ακάπωτο στα 60. Ψυχρή και απόμακρη στο σαλόνι, ψηνόμουν να την πάρω, αλλά μου φαίνεται ότι έχει αρνητικές κριτικές εδώ.
-Σαπφούς 8, ψηλή συμπαθητική μελαχρινή ονόματι Ανδριάννα. 30 στάνταρ, 50 γλυφομούνι. Καλό κομάτι.
-Σαπφούς 7, η μελαχρινή ρουμάνα Χριστίνα. Πολυυυυύ όμορφη. Μου φαίνεται ότι την είχα ξαναδεί Προμηθέως τέρμα κάτω και είχα πάθει. Εκεί κατέθεσα με ακάπωτο στα 50, review παρακάτω.
-Σαπφούς 5, μια μελαχρινή όμορφη κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, με σκανδαλιάρικο προσωπάκι. Η τσατσά βραχυκύκλωσε στο όνομά της, μετά από δυο λεπτά το θυμήθηκε και μου λέει Ροζένα, το παραθέτω με κάθε επιφύλαξη. 30 στάνταρ, 40 περισσότερος χρόνος.
-Προμηθέως 14, ο Σουγκλάκος.
-Προμηθέως 19, και άλλη Τζούλια! Πολύ όμορφη μικρόσωμη καλοσχηματισμένη ξανθούλα με τατουάζ πάνω από τον κώλο. Βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι και έσκασε ένα χαμόγελο όλο γλύκα. Στα υπόψην.
-Προμηθέως 25, η Αλεξάνδρα.
Ταντάλου 9 και 14 και Προμηθέους τέρμα κάτω δεν πήγα.
Η κατάθεση, όπως είπα, έγινε Σαπφούς 7 στην πολύ όμορφη Χριστίνα. Τα φαινόμενα όμως απατούν.
ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ!
Είχα χρόνια να ακούσω τόση γκρίνια από κοπέλα του επαγγέλματος:
-Κάαααατσε εδώωωω!
-΄Οοοοοχι αυτό!
-Τι κάνεις μπέεεεειμπι; Κάααατσε εδώωω!
Και το απίστευτο:
-Όοοοχι άλλο στα τέσσερα μπέεεειμπι, θα πονέσει η μέση μου! (lol, μήπως καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα τότε;)
Όλα αυτά με μια απίστευα σπαστική φωνή, χαρά σε αυτόν που θα μπορέσει να την ανέχεται σε καθημερινή βάση.
Τέσπα, τελείωσα σκεπτόμενος το ξέχεσμα που θα της έριχνα εδώ και με αυτή στα τέσσερα, ήθελε δεν ήθελε. Να σημειωθεί ότι το κρεβάτι στο δωμάτιο είχε ένα σωρό σπασμένες σούστες, γάμησε τα. Φεύγοντας έκανα και τα παράπονά μου στη (ξύπνια) τσατσά, mon dieu, τι συμπεριφορά!