Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 30 άτομα (3 μέλη και 27 επισκέπτες)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Η Τζούλια επέστρεψε, πήγα, έφυγα ηττημένος.

Η γκόμενα έφυγε χωρίς να χύσω, 40Ε κ με το πουλί στο χέρι καλή φάση...δεν λεω το 15λεπτό είχε εξαντληθεί αλλά και πάλι είναι μεγάλη μαλακία, πήγα και ξημερώματα που δεν είχε πρόβλημα πελατείας.
Εγω απορω με τον ενθουσιασμο που σε ειχε πιασει γι'αυτην.η γκομενα ειναι εντελως αδιαφορη.ανεκφραστη,αμιλητη,ακουνητη.μονο τα βυζια δε φτανουν.και χθες το βραδυ που εκανα γυρα στο Βαρδαρη η τσατσα του συγκεκριμενου σπιτιου με ρωτησε τι γινεται εξω,επειδη δεν κυκλοφορουσε ανθρωπος στα μπουρδελα.ειχε πολυ νεκρα δηλαδη αρα δε δικαιολογειται

επισης πηγα να Προμηθεως 14 για να δω αυτην που ξετρελανε τον dokimazo.τι ηταν αυτο ρε σεις?
Ο Σουγκλακος στα νειατα του με ξανθια περουκα!!δε λεω....μεσα μπορει να ειναι καλη αλλα απο εμφανιση αστα να πανε....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
επισης πηγα να Προμηθεως 14 για να δω αυτην που ξετρελανε τον dokimazo.τι ηταν αυτο ρε σεις?
Ο Σουγκλακος στα νειατα του με ξανθια περουκα!!δε λεω....μεσα μπορει να ειναι καλη αλλα απο εμφανιση αστα να πανε....

Χαχαχαχα... α ρε Αλ... πως δεν σε πέτυχα για ποτό στο Σολ; Πήγα για να ξεθολώσω κανά μισάωρο...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Κατά τις 00:30 μέχρι 01:00 και κάτι... αλλά ούτε κοπέλες δίπλα μου ούτε τίποτα... πήγα ήπια μια μπύρα, ξεχαρμάνιασα και την έκανα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Κατά τις 00:30 μέχρι 01:00 και κάτι... αλλά ούτε κοπέλες δίπλα μου ούτε τίποτα... πήγα ήπια μια μπύρα, ξεχαρμάνιασα και την έκανα...
μετα τις 2.00 πηγα εγω.ειπα μηπως σε ειδα...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μπα... κατά τις δύο νάνι!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Εγω απορω με τον ενθουσιασμο που σε ειχε πιασει γι'αυτην.η γκομενα ειναι εντελως αδιαφορη.ανεκφραστη,αμιλητη,ακουνητη.μονο τα βυζια δε φτανουν.και χθες το βραδυ που εκανα γυρα στο Βαρδαρη η τσατσα του συγκεκριμενου σπιτιου με ρωτησε τι γινεται εξω,επειδη δεν κυκλοφορουσε ανθρωπος στα μπουρδελα.ειχε πολυ νεκρα δηλαδη αρα δε δικαιολογειται

οταν τα ελεγα δεν με ακουγατε
παντως για τους φιλους που ειπαν για την χριστινα την πολωνεζα ειπαμε οτι ειναι σε αδεια οποτε μην την ψαχνετε

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.722
Πόντοι
25.165
Η Αφρουλα σαν πολυ ξεκουραση επεσε τωρα τελευταια. Ξερει κανεις πληροφοριες αν θα ειναι απο εβδομαδα κωλετη?

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
554
Πόντοι
7.135
Βόλτα προ ολίγου στο Βαρδάρη, μέτρια κίνηση:

-Ταντάλου 8Α, η πληθωρική μαύρη Βραζιλιάνα Παμέλα (και όχι Πάμελα σύμφωνα με τη τσατσά, α ρε Μπόρατ που της χρειάζεται).
-Ταντάλου και Σαπφούς, η μελαχρινή Φλώρα, μέτριο ύψος, μέτριο σώμα, μέτρια εμφάνιση, μια χρυσή μετριότης δηλαδή. Μπορεί η κοπέλα να έχει κρυφά εσωτερικά χαρίσματα όμως. Η τσατσά εκεί θέλει επειγόντως μπουζούριασμα.
-Σαπφούς 20, η πολύ εντυπωσιακή ψηλή ξανθιά Μέντυ. Κάνει ακάπωτο στα 60. Ψυχρή και απόμακρη στο σαλόνι, ψηνόμουν να την πάρω, αλλά μου φαίνεται ότι έχει αρνητικές κριτικές εδώ.
-Σαπφούς 8, ψηλή συμπαθητική μελαχρινή ονόματι Ανδριάννα. 30 στάνταρ, 50 γλυφομούνι. Καλό κομάτι.
-Σαπφούς 7, η μελαχρινή ρουμάνα Χριστίνα. Πολυυυυύ όμορφη. Μου φαίνεται ότι την είχα ξαναδεί Προμηθέως τέρμα κάτω και είχα πάθει. Εκεί κατέθεσα με ακάπωτο στα 50, review παρακάτω.
-Σαπφούς 5, μια μελαχρινή όμορφη κοπέλα που δεν έχω ξαναδεί, με σκανδαλιάρικο προσωπάκι. Η τσατσά βραχυκύκλωσε στο όνομά της, μετά από δυο λεπτά το θυμήθηκε και μου λέει Ροζένα, το παραθέτω με κάθε επιφύλαξη. 30 στάνταρ, 40 περισσότερος χρόνος.
-Προμηθέως 14, ο Σουγκλάκος.
-Προμηθέως 19, και άλλη Τζούλια! Πολύ όμορφη μικρόσωμη καλοσχηματισμένη ξανθούλα με τατουάζ πάνω από τον κώλο. Βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι και έσκασε ένα χαμόγελο όλο γλύκα. Στα υπόψην.
-Προμηθέως 25, η Αλεξάνδρα.

Ταντάλου 9 και 14 και Προμηθέους τέρμα κάτω δεν πήγα.

Η κατάθεση, όπως είπα, έγινε Σαπφούς 7 στην πολύ όμορφη Χριστίνα. Τα φαινόμενα όμως απατούν.

ΜΑΛΑΚΕΣ ΜΑΚΡΙΑ!

Είχα χρόνια να ακούσω τόση γκρίνια από κοπέλα του επαγγέλματος:

-Κάαααατσε εδώωωω!

-΄Οοοοοχι αυτό!

-Τι κάνεις μπέεεεειμπι; Κάααατσε εδώωω!

Και το απίστευτο:

-Όοοοχι άλλο στα τέσσερα μπέεεειμπι, θα πονέσει η μέση μου! (lol, μήπως καλύτερα να αλλάξεις επάγγελμα τότε;)

Όλα αυτά με μια απίστευα σπαστική φωνή, χαρά σε αυτόν που θα μπορέσει να την ανέχεται σε καθημερινή βάση.

Τέσπα, τελείωσα σκεπτόμενος το ξέχεσμα που θα της έριχνα εδώ και με αυτή στα τέσσερα, ήθελε δεν ήθελε. Να σημειωθεί ότι το κρεβάτι στο δωμάτιο είχε ένα σωρό σπασμένες σούστες, γάμησε τα. Φεύγοντας έκανα και τα παράπονά μου στη (ξύπνια) τσατσά, mon dieu, τι συμπεριφορά!

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Γεία σου φίλε, έγω το πρώτο όνομα που θα μου ερχόταν στο μυαλό για σένα είναι η Χριστίνα Πολωνέζα, το αισθητικά όμορφο βέβαια είναι κάτι το ψιλουποκειμένικο. Η Χριστίνα είναι αντικείμενικά ωραία γκόμενα όμως κ ο χώρος πολύ καλός.

όπου αστεράκια γράψε athens ladies . com όλα κολλημένα χωρίς κενά.

σ'ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. η συγκεκριμένη είναι στα γούστα μου (αν και δεν δείχνει πρόσωπο - ελπίζω να μην είναι τέρας) και ο χώρος φαίνεται σχετικά εντάξει.
απ'ότι έχω καταλάβει πάντως δεν πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ κυριλέ στην πόλη μας σε πρότυπα δυτικής ευρώπης...κρίμα

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
σ'ευχαριστώ πολύ για την πρότασή σου. η συγκεκριμένη είναι στα γούστα μου (αν και δεν δείχνει πρόσωπο - ελπίζω να μην είναι τέρας) και ο χώρος φαίνεται σχετικά εντάξει.
απ'ότι έχω καταλάβει πάντως δεν πρέπει να υπάρχει κάτι πολύ κυριλέ στην πόλη μας σε πρότυπα δυτικής ευρώπης...κρίμα

Kυριλέ τι εννοείς; Να σου φέρουν και φράουλες με σαντιγί να φας μετά το γαμήσι ας πούμε...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λειπει φιλε σε αδεια δεν θα την βρεις μην πας τζαμπα.σε κανα δυο βδομαδες το αργοτερο θα εχει επιστρεψει

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Kυριλέ τι εννοείς; Να σου φέρουν και φράουλες με σαντιγί να φας μετά το γαμήσι ας πούμε...

οι φράουλες δεν θα με χαλούσαν καθόλου να σου πω την αλήθεια...
εννοώ καθαροί χώροι με καλό κόσμο και vip γκόμενες

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
οι φράουλες δεν θα με χαλούσαν καθόλου να σου πω την αλήθεια...
εννοώ καθαροί χώροι με καλό κόσμο και vip γκόμενες
Στη περιοχή του Μύλου τα πράμματα είναι καλύτερα από ότι στο Βαρδάρη σε καθαριότητα και κόσμο... Από γκόμενες δυστυχώς όπως σου είπαν και τα παιδιά μετρημένες είναι στα δάκτυλα είναι οι εμφανίσημες που προσφέρουν και καλές υπηρεσίες..

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
Στη περιοχή του Μύλου τα πράμματα είναι καλύτερα από ότι στο Βαρδάρη σε καθαριότητα και κόσμο... Από γκόμενες δυστυχώς όπως σου είπαν και τα παιδιά μετρημένες είναι στα δάκτυλα είναι οι εμφανίσημες που προσφέρουν και καλές υπηρεσίες..

εσύ ποιά μου προτείνεις από αυτή την περιοχή ;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
όχι...εδώ θεσσαλονίκη δεν έχω ιδέα τι παίζει καθόλου
οποτε επειδη ολα αυτα τα χρονια που κανω βολτες εχω καταλαβει οτι τα γουστα ειναι λιγο περιεργα αναλογα με το ατομο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις μια βολτα,ακομα κ σημερα,σχετικα νωρις ομως γιατι ο κοσμος θα βγει κ θα γινεται πανικος οποτε δε λεει να πηγαινεις εσυ απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ να δεις τι παιζει απο μονος σου,τι σου αρεσει κ να ερθεις εδω να μας γραψεις αν αξιζει να καταθεσεις απο αποψη υπηρεσιων.....
εκτος κ αν θες να καταθεσεις κ να μας γραψεις για την εμπειρια σου

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
οποτε επειδη ολα αυτα τα χρονια που κανω βολτες εχω καταλαβει οτι τα γουστα ειναι λιγο περιεργα αναλογα με το ατομο το καλυτερο που εχεις να κανεις ειναι να περασεις μια βολτα,ακομα κ σημερα,σχετικα νωρις ομως γιατι ο κοσμος θα βγει κ θα γινεται πανικος οποτε δε λεει να πηγαινεις εσυ απο μπουρδελο σε μπουρδελο κ να δεις τι παιζει απο μονος σου,τι σου αρεσει κ να ερθεις εδω να μας γραψεις αν αξιζει να καταθεσεις απο αποψη υπηρεσιων.....
εκτος κ αν θες να καταθεσεις κ να μας γραψεις για την εμπειρια σου

για απόψε δύσκολο...αυτό θα κάνω πάντως κάποια στιγμή. γενικά το βασανίζω αρκετά το πράγμα πριν καταθέσω...μ' αρέσει να κάνω καλή έρευνα αγοράς πρώτα  :rolleyes:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom