gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 502
- Πόντοι
- 4.906
ε ναι...αμαν πια με τις κοκκαλες....εχει κ λιγα κιλακια παραπανω?
ε ναι...αμαν πια με τις κοκκαλες....εχει κ λιγα κιλακια παραπανω?
γιατι η μαντυ η η χριστινα ειναι κοκκαλες?ε ναι...αμαν πια με τις κοκκαλες....
μας αρεσουν τσουπωτες...και η χριστινα ναι ασχετα αν ειναι καλη στο κρεβατι και εχει την σιλικονη ειναι λιγο κοκκαλω....η μαντυ ειναι γυμνασμενη και αλιπη ....αλλη φασηγιατι η μαντυ η η χριστινα ειναι κοκκαλες?
νορμαλ γκομενες ειναι.....εσεις τι εχετε παθει με το λυπος δεν μπορω να καταλαβω....δοκιμαζω που εισαι να σε κραξω ρε που γαμησες την ασβερκη?
μα αυτες ειναι γυναικες....μας αρεσουν τσουπωτες...και η χριστινα ναι ασχετα αν ειναι καλη στο κρεβατι και εχει την σιλικονη ειναι λιγο κοκκαλω....η μαντυ ειναι γυμνασμενη και αλιπη ....αλλη φαση
οριστε τι θελει ο λαος....παιδια τιποτα σε νταρντανουδες παιζει τωρα το μεσημερη. με μεγαλο βυζι φυσικα?
ναι ειναι πολυ μουναρα αλλα λενε οτι ειναι κρυα μεσα οπως και στο σαλονι.Μεντυ την λενε και ειναι Ουγγαρεζα και κανει και 69 με γυμνο στα 70ε.πρεπει να δοκιμαστει,εστω και μονο λογω εμφανισης....πριν λιγο γυρισα απο μια βραδινη βολτα.σαπφους 20 πετυχα μια ξανθια ψηλη ωραιο σωμα. προσωπο δεν ειδα καθως δεν καθησε καθολου στο σαλονι ξερει κανεις τιποτα για αυτη?
οντως εκανε παρτουζα;;; :oΕκανα μια σταση με ενα φιλαρακι σημερα μονο στη Κωλετη πρεπει να ηταν κατα της 7 η ωρα το απογευμα να δω μηπως ειναι η Αφροδιτη...η τσατσα λεει η κοπελα ειναι στο δωματιο την παιρνουνε...ΠΑΡΤΟΥΖΑ.!!! ...αν θελετε 60 ευρω το ατομο.!
Δεν ρωταω ποια ειναι επιτηδες να δω ποια θα βγει και βγαινει...η Σαντρα.! (ταχα ισπανιδα)
Αυτο το κοριτσι εχει παρει σβαρνα ολα τα μπουρδελα.! Δεν ηθελα και δευτερη σκεψη και περασα μεσα Γαμιοντας!! Τιμισε για μια ακομα φορα τα 40ευρα της[size=20pt].-[/size]
Λες να ηταν κανενας deker+dokimazo που κανουνε και γυρες μαζι????
μεταξυ μας ...η ιδεα σας εξιταρει;εγω δεν το βρισκω και πολυ σοι παρτουζα με συμμετοχη και αλλου αντρα...λιγο γκει μου κανει....με δυο γυναικες ναι....α ρε παλιες εποχες στην αθηνα στην παιωνιου σαμπρινα και λολιτα together....κολαση...τωρα ειναι μαλλον παρανομο και δεν το βλεπω να παιζει πολυ ουτε αθηνα...οντως εκανε παρτουζα;;; :o
μας εχεις για τετοια ατομα?Η Τσατσα ετσι ειπε...εγω μπηκα μεσα στο δωματιο για καταθεση και το φιλαρακι μου βγηκε εξω και περιμενε στο αμαξι...δεν μπορω να το επιβεβεωσω 100% αλλα η τσατσα μας ειπε οτι για παρτουζα ειναι 60 ευρω ο καθενας δηλ. 120ε η Παρτουζα.
Λες να ηταν κανενας deker+dokimazo που κανουνε και γυρες μαζι????
Ποιος ητανε???
γιατι εγω τι θα εκανα?Μάλλον μας καταλάβανε Ντεκερ... η πλάκα είναι ότι αν το μενού της Μάντυ το παρείχε θα είχα πάει με τον κολλητό μου χαλαρά...
γιατι το χριστινακι μου δεν θα ηταν μπερεκετι?ή την Εφούλα... α ρε Εφούλα...