Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 27 άτομα (2 μέλη και 25 επισκέπτες)

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
τσαρκα μονο οχι ποτο αλλου?

Δεν σε έπιασα... εννοείς μόνο για τσάρκα ή μόνο για ποτό? Αν είναι για τσάρκα μέσα και όπως είμαι (ακόμα με τα ρούχα του γηπέδου!) αλλιώς πρέπει να πάω να αλλάξω... και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πάω να πάρω λεφτά αλλά μέσα!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Δεν σε έπιασα... εννοείς μόνο για τσάρκα ή μόνο για ποτό? Αν είναι για τσάρκα μέσα και όπως είμαι (ακόμα με τα ρούχα του γηπέδου!) αλλιώς πρέπει να πάω να αλλάξω... και στις δύο περιπτώσεις πρέπει να πάω να πάρω λεφτά αλλά μέσα!
μονο για τσαρκα φιλε κ αν ειναι για καμια καταθεση........δεν ειμαστε για ποτο

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μέσα... Δώσε στοιχεία με πμ.

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
καλησπέρα!σημερα παιδιά τί προτείνετε για περιοχή μύλου?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Θα σου λύσω εγώ τις απορίες... Καταδρομική (στην κυριολεξία!) μετά του προέδρου deker περιοχή Μύλου. Σε 45 λεπτά τα γυρίσαμε, σχεδόν, όλα! Χρόνος ρεκόρ...

(Ξε)Κωλέττη - δεν μπήκαμε, υποθέσαμε Έφη αλλά δεν είχε κόσμο ντιπ απ' έξω...
Ν. Ουρανού Εκκλησία - Ένα ξανθό, με πολύ ωραίο κώλο αλλά άβυζη. Ονόματα δεν συγκρατώ πολύ θα τα πει ο πρόεδρος μετά. Θα δοκιμαστεί χαλαρά κάποια στιγμή...
Φρίξου Villa Erotica - Η Λούνα.
Ν.Ουρανού τέρμα - Η Ειρηνάρα. 'Nuff said.
Πέτρου Ερημίτη - κλειστό.
Κεφαλληνίας - Η Χριστίνα η πολωνέζα.
Ανδρ. Γεωργίου La Femme - μια μελαχρινή, σχετικά ψηλή αλλά χωρίς βυζί... άοσμη, άχρωμη. Η ατάκα που είπαν στον deker θα μείνει. Αφού τον ρωτάνε αν είναι Κύπριος και λέει όχι, λέμε θα κάνουμε μια βόλτα και πετάει η κοπέλα, αν ήταν Κύπριος θα έμπαινε... γεια σας...
Ανδρ. Γεωργίου στις ράγες - πρόγραμμα...
26ης Οκτωβρίου έναντι Jumbo - η milf Μάρθα.
Golden Stars of sex - μια μελαχρινή, επίσης άοσμη και άχρωμη, που βγήκε και με τρελό τουπέ στο σαλόνι... τζάμπα πάει ο χώρος...

Εγώ greeklove θα σου έλεγα Χριστίνα πολωνέζα που την έχει δοκιμάσει ο πρόεδρος πολλάκις... Θα του την λες κιόλας ότι του πήδηξες την "γυναίκα"!!! Μετά... Μάρθα... Ειρηνάρα (για πιο ελληνικά γούστα!)

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
Θα σου λύσω εγώ τις απορίες... Καταδρομική (στην κυριολεξία!) μετά του προέδρου deker περιοχή Μύλου. Σε 45 λεπτά τα γυρίσαμε, σχεδόν, όλα! Χρόνος ρεκόρ...

(Ξε)Κωλέττη - δεν μπήκαμε, υποθέσαμε Έφη αλλά δεν είχε κόσμο ντιπ απ' έξω...
Ν. Ουρανού Εκκλησία - Ένα ξανθό, με πολύ ωραίο κώλο αλλά άβυζη. Ονόματα δεν συγκρατώ πολύ θα τα πει ο πρόεδρος μετά. Θα δοκιμαστεί χαλαρά κάποια στιγμή...
Φρίξου Villa Erotica - Η Λούνα.
Ν.Ουρανού τέρμα - Η Ειρηνάρα. 'Nuff said.
Πέτρου Ερημίτη - κλειστό.
Κεφαλληνίας - Η Χριστίνα η πολωνέζα.
Ανδρ. Γεωργίου La Femme - μια μελαχρινή, σχετικά ψηλή αλλά χωρίς βυζί... άοσμη, άχρωμη. Η ατάκα που είπαν στον deker θα μείνει. Αφού τον ρωτάνε αν είναι Κύπριος και λέει όχι, λέμε θα κάνουμε μια βόλτα και πετάει η κοπέλα, αν ήταν Κύπριος θα έμπαινε... γεια σας...
Ανδρ. Γεωργίου στις ράγες - πρόγραμμα...
26ης Οκτωβρίου έναντι Jumbo - η milf Μάρθα.
Golden Stars of sex - μια μελαχρινή, επίσης άοσμη και άχρωμη, που βγήκε και με τρελό τουπέ στο σαλόνι... τζάμπα πάει ο χώρος...

Εγώ greeklove θα σου έλεγα Χριστίνα πολωνέζα που την έχει δοκιμάσει ο πρόεδρος πολλάκις... Θα του την λες κιόλας ότι του πήδηξες την "γυναίκα"!!! Μετά... Μάρθα... Ειρηνάρα (για πιο ελληνικά γούστα!)
θελω και εγω βολτα με τον προεδρο......

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
ποιος την ξερει αυτη;να μας πει... :think:
γουσταρω γκομενες με τουπε...κανουν καλο τσιμπουκι.... :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
να μαι κ εγω
δοκιμαζω,εφαγα τρελο ακυρο φιλε....ηρθε ο μπαμπας της

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
αυτη στο λα φαμ ηταν η λουσι,οντως αοσμη κ αχρωμη....
κ επειδη τον παρατησα τον δοκιμαζω κ εκανα βολτα κ σε κανα δυο σπιτακια στο βαρδαρη να γεμισω λιγο το χρονο μου γιατι ειχα δουλεια ακουστε

προμηθεως τερμα κατω η τζουλια....πολυ δυνατη,γαμαικανε ορμα

ανορθογραφο μαυρομαλλα ψηλη ασχημη

σαπφους 20 στο νεο σπιτακι ενα 2μετρο τρελο μουνι το ονομα της μεντυ....οχι μαντυ,αβυζη αλλα εδιναν ρεστα φατσα κ κωλαρα

ερως η κελλυ

στο μαρινοσπιτο η τζουλη,λεπτουλα καστανη αβυζη κ δεν μ αρεσε γενικη

κ στο πρασινο η μαυρομαλλα μιλφ μου ξεφευγει το ονομα της

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
αυτη στο λα φαμ ηταν η λουσι,οντως αοσμη κ αχρωμη....
κ επειδη τον παρατησα τον δοκιμαζω κ εκανα βολτα κ σε κανα δυο σπιτακια στο βαρδαρη να γεμισω λιγο το χρονο μου γιατι ειχα δουλεια ακουστε

προμηθεως τερμα κατω η τζουλια....πολυ δυνατη,γαμαικανε ορμα

ανορθογραφο μαυρομαλλα ψηλη ασχημη

σαπφους 20 στο νεο σπιτακι ενα 2μετρο τρελο μουνι το ονομα της μεντυ....οχι μαντυ,αβυζη αλλα εδιναν ρεστα φατσα κ κωλαρα

ερως η κελλυ

στο μαρινοσπιτο η τζουλη,λεπτουλα καστανη αβυζη κ δεν μ αρεσε γενικη

κ στο πρασινο η μαυρομαλλα μιλφ μου ξεφευγει το ονομα της
θενκς ντεκερ :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup: :thumbsup:
αυριο θα προλαβω η παλι θα φυγει;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Αν πας να φας! :knockinb: ...ρωτα προγραμμα μεχρι την Κυριακη....για τζουλια ετσι.? ;)
εγω επειδη αφησα τον δοκιμαζω κ ειχα κ δουλεια μετα ειχα τυψεις κ δεν μπηκα αν κ το σκεφτηκα μια φορα με την μεντυ κ μια με αυτην....αλλα οχι κ 40ε σε εκεινα τα χαμοσπιτα
αποχη εδω κ τωρα

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
εγω επειδη αφησα τον δοκιμαζω κ ειχα κ δουλεια μετα ειχα τυψεις κ δεν μπηκα αν κ το σκεφτηκα μια φορα με την μεντυ κ μια με αυτην....αλλα οχι κ 40ε σε εκεινα τα χαμοσπιτα
αποχη εδω κ τωρα
τι αποχη ρε συ.....
κατσε να φαμε την τζουλια
και κυρηξε οτι θες μετα
υγ:στο τζουλιακι γιατι δεν μπουκαρες;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι αποχη ρε συ.....
κατσε να φαμε την τζουλια
και κυρηξε οτι θες μετα
υγ:στο τζουλιακι γιατι δεν μπουκαρες;
ειπαμε...περιμενα να παω για 'δουλεια' μετα αλλα με ακυρωσαν κ ειχα τυψεις για τον δοκιμαζω

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom