gl
Μέγας
- Εγγρ.
- 6 Ιουλ 2009
- Κριτικές
- 475
- Like
- 505
- Πόντοι
- 4.906
αυτος γαμησε τελικα αποψε ή παει τωρα για κανεναν πουτσο;δεν καταλαβα....που ειναι ρε ο δοκιμαζo?
αυτος γαμησε τελικα αποψε ή παει τωρα για κανεναν πουτσο;δεν καταλαβα....που ειναι ρε ο δοκιμαζo?
τιποτα φιλεαυτος γαμησε τελικα αποψε ή παει τωρα για κανεναν πουτσο;δεν καταλαβα....
κ καλα φιλαρακιπλακα πλακα εχω ενα φιλαρακι οποτε παει σε καμια πουτανα παει με αντισιπτικο χεριων και δινει και στην πουτανα να πλυθει...μερικες που δεν καταλαβαινουν τις λεει...
-φορ μικροβι μπειμπ.!
τιποτα φιλε
εφαγα ακυρο
κ ειχα τοσα μουνια στα ποδια κ δεν δοκιμασα κανεναν......
κριμα
κ καλα φιλαρακι
Προλαβαινεις μεχρι της 5-6 ανοιχτα ειναι...δεν κανει να κοιμηθεις νυστικος!!
να μαι κ εγω
δοκιμαζω,εφαγα τρελο ακυρο φιλε....ηρθε ο μπαμπας της
δεν παλευεσαι με τιποταεγω δε δεινω στη πουτανα...ειμαι τσιγγουνης!
δεν πηγα καν ρε φιλε....με ακυρωσε πριν παωΔεν σε χάλασε ψηλέ... το δώρο της το έδωσες;;;
Καλά το κανες το δώρο... γλυκάθηκες;;; Ας όψεται!
Ρε σε είπα θα μας κάνεις Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχεία Μπουρδελιάρηδων... Τόσο γρήγορη βόλτα ποτέ μου...
δεν ντρεπεσαι ρε?Τσάρκα γρήγορη στο Μύλο.
Τσεκάρισμα πρώτα στην Κωλλέτη όπου δούλευε η compact πιτσιρίκα Σάντρα για την οποία έγραψε ο Καραμαν.
Στη συνέχεια κεφαλληνίας όπου εμφανίστηκε η σούπερ μουνάρα χριστίνα πολωνέζα όπως την ήξερα , και Κρίστυ όπως συστήνεται τώρα (στο γνωστό site θα την δείτε και σαν Χριστίνα και σαν Κρίστυ).
Για όσους ενδιαφέρονται φορούσε τις άσπρες μπότες με τις οποίες φωτογραφήθηκε στο Σαϊτ (Κρίστυ). Για μένα τις έβγαλε γιατί προτιμώ footjob (το κατέχει η χριστινάρα και έχει και τέλειες πατούσες)
Παρά τις αναφορές ότι η απόδοσή της τελευταία έχει πέσει και η συμπεριφρά της έχει άλλάξει, δεν το μετάνιωσα που μπήκα.
Ο ορισμός της μουνάρας, παίζει άνετα champions league.
Γελάς ε;;; Γέλα... θα σε δείξω εγώ την άλλη φορά...
τον αλητηdeker βρήκαμε ποιος σου μαμούσε την "γυναίκα" ρεεεεε.....
Συγνώμη deker, ανθρωπος είμαι και λύγισα.δεν ντρεπεσαι ρε?
με την γκομενα μου?