Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 55 άτομα (4 μέλη και 51 επισκέπτες)

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.138
Πόντοι
11.585
πλακα πλακα εχω ενα φιλαρακι οποτε παει σε καμια πουτανα παει με αντισιπτικο χεριων και δινει και στην πουτανα να πλυθει...μερικες που δεν καταλαβαινουν τις λεει...
-φορ μικροβι μπειμπ.! :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
πλακα πλακα εχω ενα φιλαρακι οποτε παει σε καμια πουτανα παει με αντισιπτικο χεριων και δινει και στην πουτανα να πλυθει...μερικες που δεν καταλαβαινουν τις λεει...
-φορ μικροβι μπειμπ.! :2funny:
κ καλα φιλαρακι
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.138
Πόντοι
11.585
τιποτα φιλε
εφαγα ακυρο
κ ειχα τοσα μουνια στα ποδια κ δεν δοκιμασα κανεναν......
κριμα

Προλαβαινεις μεχρι της 5-6 ανοιχτα ειναι...δεν κανει να κοιμηθεις νυστικος!! :knockinb:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Καλά το κανες το δώρο... γλυκάθηκες;;; Ας όψεται!

Ρε σε είπα θα μας κάνεις Αερομεταφερόμενη Ταξιαρχεία Μπουρδελιάρηδων... Τόσο γρήγορη βόλτα ποτέ μου...

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Γελάς ε;;; Γέλα... θα σε δείξω εγώ την άλλη φορά...

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Τσάρκα γρήγορη στο Μύλο.
Τσεκάρισμα πρώτα στην Κωλλέτη όπου δούλευε η compact πιτσιρίκα Σάντρα για την οποία έγραψε ο Καραμαν.
Στη συνέχεια κεφαλληνίας όπου εμφανίστηκε η σούπερ μουνάρα χριστίνα πολωνέζα όπως την ήξερα , και Κρίστυ όπως συστήνεται τώρα (στο γνωστό site θα την δείτε και σαν Χριστίνα και σαν Κρίστυ).
Για όσους ενδιαφέρονται φορούσε τις άσπρες μπότες με τις οποίες φωτογραφήθηκε στο Σαϊτ (Κρίστυ). Για μένα τις έβγαλε γιατί προτιμώ footjob (το κατέχει η χριστινάρα και έχει και τέλειες πατούσες)
Παρά τις αναφορές ότι η απόδοσή της τελευταία έχει πέσει και η συμπεριφρά της έχει άλλάξει, δεν το μετάνιωσα που μπήκα.
Ο ορισμός της μουνάρας, παίζει άνετα champions league.  

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Τσάρκα γρήγορη στο Μύλο.
Τσεκάρισμα πρώτα στην Κωλλέτη όπου δούλευε η compact πιτσιρίκα Σάντρα για την οποία έγραψε ο Καραμαν.
Στη συνέχεια κεφαλληνίας όπου εμφανίστηκε η σούπερ μουνάρα χριστίνα πολωνέζα όπως την ήξερα , και Κρίστυ όπως συστήνεται τώρα (στο γνωστό site θα την δείτε και σαν Χριστίνα και σαν Κρίστυ).
Για όσους ενδιαφέρονται φορούσε τις άσπρες μπότες με τις οποίες φωτογραφήθηκε στο Σαϊτ (Κρίστυ). Για μένα τις έβγαλε γιατί προτιμώ footjob (το κατέχει η χριστινάρα και έχει και τέλειες πατούσες)
Παρά τις αναφορές ότι η απόδοσή της τελευταία έχει πέσει και η συμπεριφρά της έχει άλλάξει, δεν το μετάνιωσα που μπήκα.
Ο ορισμός της μουνάρας, παίζει άνετα champions league.  
δεν ντρεπεσαι ρε?
με την γκομενα μου?
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
deker βρήκαμε ποιος σου μαμούσε την "γυναίκα" ρεεεεε.....

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
925
Πόντοι
4.535
Λέγαμε και εμείς ποιος πήρα πρόγραμμα... που να περιμέναμε κιόλας!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom