δεν πειραζειΣυγνώμη deker, ανθρωπος είμαι και λύγισα.
να μην ξαναγινει ομως
δεν πειραζειΣυγνώμη deker, ανθρωπος είμαι και λύγισα.
δεν πειραζει
να μην ξαναγινει ομως
Γιατί... το μπαρντόν θα σου πάρει;;;
δεν ρωτησαμε καν ονοματωρα θα μας πει κανεις ποια ηταν η μελαχρινη με το τουπε στο γκολντεν σταρς αποψε;μηπως η ρωσιδα η ναντια; (οχι η ξανθια λιθουανη μην μπερδευτουμε)
εγω μολις μπηκα σπιτιΕγώ δουλειά... σαν να λέμε ναι!
εγω μολις μπηκα σπιτι
καπως ετσιΣαν να λέμε... όχι!
καπως ετσι
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ομως μετα απο την πουτσα που επεσε σημερα στη δουλεια....ετρεχα κ δεν εφτανα με τοση δουλεια....Συνήλθες από τις χθεσινές νίλες;
the best....τοσο καλη η χριστινα απο κεφαλληνίας??αυτό με τισ μπότε συναγωνιστή μπορώ να πω μου άρεσε ιδιαίτερα..!
ok θανκς.ημουν λιγο διαστακτικος γιατί κάποιοι λέγανε ότι τους φάνηκε λίγο απότομη..
για το τζουλιακιΤα κονομισε για αυτο.!
Παντως προχθες σε μια συζητηση μπουρδελιαριδων που ειχαμε, τον καιρο που ειχε φυγει απο κεφαληνιας η τσατσα ελεγε οτι η Χριστινα ολο παραπονα για τη δουλεια ηταν, ολο αρωστη, ολο περιοδο και κατι τετοια, και οτι δεν θα ξαναδουλευε εκει. Μετα ομως απο καιρο ξαναγυρησε στο μαγαζι.
Η γνωμη μου παντως ειναι το κοριτσι να μην χαλασει, γιατι ειναι καλο κοματι και τα καλα κοματια στη Σαλονικα ειναι μετρημενα στην μια παλαμη.
για το τζουλιακι
τι λες;
0ι τσατσαδες αμα φυγει καμια κοπελα ολο μαλακιες λεν και την θαβουν...κλασικη μαλακισμενη νοοτροπια...τα ιδια με την μαρθα...τα ιδια με την δαναη παλιοτερα οταν εφυγε απο ανδρεου γεωργιου....κλπ και καλα δεν ξερουν που δουλευουν τωρα,και τι την θες και την ζητας αυτην ;...κλπ κλπΤα κονομισε για αυτο.!
Παντως προχθες σε μια συζητηση μπουρδελιαριδων που ειχαμε, τον καιρο που ειχε φυγει απο κεφαληνιας η τσατσα ελεγε οτι η Χριστινα ολο παραπονα για τη δουλεια ηταν, ολο αρωστη, ολο περιοδο και κατι τετοια, και οτι δεν θα ξαναδουλευε εκει. Μετα ομως απο καιρο ξαναγυρησε στο μαγαζι.
Η γνωμη μου παντως ειναι το κοριτσι να μην χαλασει, γιατι ειναι καλο κοματι και τα καλα κοματια στη Σαλονικα ειναι μετρημενα στην μια παλαμη.