Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 38 άτομα (2 μέλη και 36 επισκέπτες)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
τωρα θα  μας πει κανεις ποια ηταν η μελαχρινη με το τουπε στο γκολντεν σταρς αποψε;μηπως η ρωσιδα η ναντια; :think:(οχι η ξανθια λιθουανη μην μπερδευτουμε)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τωρα θα  μας πει κανεις ποια ηταν η μελαχρινη με το τουπε στο γκολντεν σταρς αποψε;μηπως η ρωσιδα η ναντια; :think:(οχι η ξανθια λιθουανη μην μπερδευτουμε)
δεν ρωτησαμε καν ονομα
ωραιο κωλαρακι με ενα μικρο πολυ μικρο ομως ταττου στη μεση αν θυμαμαι καλα αλλα το βυζι πολυ μικρο κ αν κρινω απο το σουτιεν οταν το εβγαζε πρεπει να ηταν κ πολυ χαλαρο
απο φατσα πολυ καυλοφατσα
αν δεν εβγαινε η ειχε υφακι μπορει κ να το γαμουσαμε

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
τι εγινε ρε?
στα μπουρδελα ειστε ολοι σας?

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
773
Πόντοι
4.535
Εγώ δουλειά... σαν να λέμε ναι!

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Συνήλθες από τις χθεσινές νίλες;
δεν μπορεις να φανταστεις ποσο ομως μετα απο την πουτσα που επεσε σημερα στη δουλεια....ετρεχα κ δεν εφτανα με τοση δουλεια....
λοιπον σε χαιρετω να πεσω να κοιμηθω γιατι δεν την παλευω φιλος

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
τοσο καλη η χριστινα απο κεφαλληνίας??αυτό με τισ μπότε συναγωνιστή μπορώ να πω μου άρεσε ιδιαίτερα..!

greeklove27

Μέλος
Εγγρ.
29 Ιουν 2007
Κριτικές
1
Like
1
Πόντοι
1
ok θανκς.ημουν λιγο διαστακτικος γιατί κάποιοι λέγανε ότι τους φάνηκε λίγο απότομη..

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.866
Πόντοι
11.585
ok θανκς.ημουν λιγο διαστακτικος γιατί κάποιοι λέγανε ότι τους φάνηκε λίγο απότομη..

Τα κονομισε για αυτο.! :2funny: :2funny: :2funny:

Παντως προχθες σε μια συζητηση μπουρδελιαριδων που ειχαμε, τον καιρο που ειχε φυγει απο κεφαληνιας η τσατσα ελεγε οτι η Χριστινα ολο παραπονα για τη δουλεια ηταν, ολο αρωστη, ολο περιοδο και κατι τετοια, και οτι δεν θα ξαναδουλευε εκει. Μετα ομως απο καιρο ξαναγυρησε στο μαγαζι.

Η γνωμη μου παντως ειναι το κοριτσι να μην χαλασει, γιατι ειναι καλο κοματι και τα καλα κοματια στη Σαλονικα ειναι μετρημενα στην μια παλαμη.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66

Παντως προχθες σε μια συζητηση μπουρδελιαριδων που ειχαμε, τον καιρο που ειχε φυγει απο κεφαληνιας η τσατσα ελεγε οτι η Χριστινα ολο παραπονα για τη δουλεια ηταν, ολο αρωστη, ολο περιοδο και κατι τετοια, και οτι δεν θα ξαναδουλευε εκει. Μετα ομως απο καιρο ξαναγυρησε στο μαγαζι.

Η γνωμη μου παντως ειναι το κοριτσι να μην χαλασει, γιατι ειναι καλο κοματι και τα καλα κοματια στη Σαλονικα ειναι μετρημενα στην μια παλαμη.
για το τζουλιακι
τι λες;

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
πρεπει να παω να το τεσταρω αυτο το κεφαλληνιας :) Και την πρωινη και την βραδινη βάρδια. Οχι τίποτα, τωρα τελευταία δεν ξέρω που να πάω. Εκει που παντα κατεθετα, εχουν φυγει απο θεσσ.
χαχαχα ωραίος karaman

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906

0ι τσατσαδες αμα φυγει καμια κοπελα ολο μαλακιες λεν και την θαβουν...κλασικη μαλακισμενη νοοτροπια...τα ιδια με την μαρθα...τα ιδια με την δαναη παλιοτερα οταν εφυγε απο ανδρεου γεωργιου....κλπ και καλα δεν ξερουν που δουλευουν τωρα,και τι την θες και την ζητας αυτην ;...κλπ κλπ
μονο μια εκτιμησα τοσα χρονια μια ξανθια με κοντο μαλλι μεσηλικη ρωσιδα που μιλαει με ρωσικη προφορα που μου χε δωσει πληροφοριες για την αννα μαρια οταν την εψαχνα περισι που μετακινηθηκε απο κεφαλληνιας κοροβαγκου τετοιο καιρο περιπου...οι πιο πολλες ειναι  :jerking:

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom