Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 33 άτομα (2 μέλη και 31 επισκέπτες)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Γάλα; Δεν το είχε η δίαιτα σήμερα... μάλλον το αυγό... Αλλά θα πάω για την τιμή των όπλων!

Sorry Karaman που σε μπέρδεψα με τον gl... πάλι χάλια τα έκανα... και μετά Σολ σε λέω έτσι για ξεχαρμάνιασμα. Που ξέρεις μπορεί να δω τον al..
ψευτη πριν ειπες οτι θ πιεις το γαλα σου
:2funny: :2funny: :2funny: :2funny:
τον al θα τον δεις σιγουρα.
σας χαιρετω παω να την πεσω
κλη συνεχεια σε ολους κ δοκιμαζω καλα να περασεις

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Oh this? Last year... ακούω διφορούμενες κριτικές πλέον... αλλά θα περάσω αν ο gl με κερνάει και θα πάω και από τον τάνα-γουίλι... ε ρε διπλές βάρδιες σήμερα!!! Λες μετά να σκάσω και για ποτάκι Σολ;;;
να σε κερασω ρε....κανα νεο απο δαναη;πηγες;

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ντέκερ και εγώ την έχω πάρει... αλλά τα δύο μπούτια ένα;;; Μου εξάπτεις την φαντασία και θα μ' αναγκάσεις να πάω μια βόλτα, αφού φάω το αυγό μου...

Καλά ρε με δουλεύεις; Ή δουλεύεις πολλές ώρες;;; Χαχαχαχα... ο ΠΑΟΚ σε τρέλανε σε λέω...

Ευχαριστώ. Πάω να τιμήσω το νικ μου...

να σε κερασω ρε....κανα νεο απο δαναη;πηγες;

Την είδα σε προηγούμενη βόλτα αλλά δεν μου έκανε κλικ... Σόρυ φίλε για το προηγούμενο μπέρδεμα...

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλά ρε με δουλεύεις; Ή δουλεύεις πολλές ώρες;;; Χαχαχαχα... ο ΠΑΟΚ σε τρέλανε σε λέω...

Ευχαριστώ. Πάω να τιμήσω το νικ μου...

Την είδα σε προηγούμενη βόλτα αλλά δεν μου έκανε κλικ... Σόρυ φίλε για το προηγούμενο μπέρδεμα...
γαμησετα.οτι να ναι ειμαι.αν λετε την δαναη στο σαπφους 20 δεν μ αρεσε καθολου η γκομενα

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
Που ξέρεις μπορεί να δω τον al..
σημερα αποκλειεται να με δεις....πιθανοτατα αυριο ομως.τη Δαναη να την παρεις μια φορα ομως,αξιζει.μπορει να σου κατσει και κανενα μισαωρο μεσα!!

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι ε;;; Καλά παίζει να δοκιμάσω τότε...

Επισκέπτης
Πολύ χάσιμο από λεφτά δεν είναι τα κωλόμπαρα? Πληρώνεις πολλά κ δεν κάνεις κ τπτ..

Επισκέπτης
Κέλλυ

Setcard
Τηλέφωνο 2310 536918

Εθνικότητα: Ελλάδα

Ύψος: 1.70  :idiot: :idiot: :idiot:

Βάρος: 53

Επισκέπτης
Χαχα, ξέρω γω ρε σύ, αυτή και η Σάντρα είναι η πιο κοντές πουτάνες ever  :2funny:

Επισκέπτης
Ναι όπως κ όλες οι γυναίκες είναι ΠΑΝΤΑ κάτω απο 60 κιλά χαχα

Nick-Thess

Μέλος
Εγγρ.
27 Φεβ 2008
Κριτικές
3
Like
309
Πόντοι
21
φιλε εμενα μου αρεσει πολυ σε λεω....μια φορα την ειχα παρει στο ερως κ ενω την εχυσα κ εβγαλα το σκουφι καθοταν μαζι μου ξαπλωμενη κ μου το επαιζε παλι.απο τοτε μου εχει μεινει.

:2funny: :2funny: deker... Και 'μενα μ'αρεσει η Κέλλυ αδερφε!!! Και γω την εχω παρει καπου 3-4 φορες(περυσι ομως, παει καιρος) και μαλιστα επειδη ηταν σερι οι φορες (μεσα σε 10 μερες περιπου) ειχαμε γνωριστει κ καλά!

Τελικα εχουμε οντως ιδια γουστα ε... :dancing:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Μόλις γύρισα από βόλτα και σε λίγο θα μπει και κριτική... Βαρδάρης by night Λοιπόν...

Μέτρησα στην περιοχή 10 το πολύ άτομα να βολτάρουν, να μπαίνουν και να βγαίνουν από μαγαζιά. Νέκρα χαρακτηρίζεται αυτό...

Ταντάλου τέρμα πάνω (Αλουμινάτο) μια καστανή, που μου φάνηκε Ελληνίδα, που θα δοκιμαστεί στο μέλλον. Όνομα γενικά δεν λέγανε και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Από 40€, 50€ χαλαρά ή μασάζ, 60€ σεξ σόου, 70€ αυταρχικό και 80€ μπανάκι με το κορίτσι. Το πιο αστείο ήταν όταν κόλλησε η τσατσά στα προγράμματα και όταν με έπιασε από το μπράτσο "για να με συνοδεύσει" στο δωμάτιο γελώντας...

Ταντάλου (Έρως) κλειστό.

Ταντάλου στη μέση. Η Βραζιλιάνα με το στρινγκάκι που φαίνεται η άκρη της λοκωχαράδρας της. Έχει μεγάλο κώλο και μόλις βγήκε μου είπε "Έλα πέρνα μέσα να περάσουμε καλά..." χαμογελώντας μου. Το επίσης αστείο εδώ η ρωσίδα τσατσά που κοιμόταν στον μικρό καναπέ και μόλις ξύπνησα της κάνω μία "Μπου"...

Ταντάλου με Σαπφούς (Πράσινο). Επίσης μία προς δοκιμή, μάλλον Ελληνίδα... Το περίεργο ήταν ότι βγήκε στο σαλόνι και κοιτιύσε το πάτωμα σαν να ντρεπόταν. Μου μίλησε στον πληθυντικό και χαμογέλασε με το σχόλιο μου: "Πάχυνα αλλά δεν είμαι και δύο άνθρωποι".

Σαπφούς 20 (που ξανάνοιξε). Κλειστό.

Σαπφούς (Ανορθόγραφο). Μια μελαχρινή, πολύ αδύνατη κοπελίτσα. Πολύ αδύνατη για τα γούστα μου αλλά χαμογελαστή. Πέτυχα και αλλαγή τσατσάδων εδώ με την προηγούμενη να μου ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα...Και τι απάντησα; "Τι κάνουμε; Καλά; Καλή ξεκούραση"...

Απέναντι μια ξανθιά αν είδα καλά μέσα στον σίφουνα που πέρασε... Ή μελαχρινή; Τέλος πάντων μια πολύ ξινόμουνα την ώρα που ξυνόμουνα... Μου είπε δύο φορές "Γεια σου"... Μία για το καλωσήρθες και μία για το αντίο μάλλον, να μην κουράζεται κιόλας!

Έταιρο δίδυμο. Η Ειρηνάρα. Δεν χρειάζονται συστάσεις (έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν). Μού έστειλε και φιλάκια την ώρα που έφευγα...

Προμηθέως τέρμα κάτω. Αυτή η μελαχρινή που έχει και τελείωμα στα βυζιά... Έχει αναφερθεί όνομα αλλά δεν μου έρχετε. Κάτι με απωθεί από το να καταθέσω αν και μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη και με έξτρα...

Μπλε. Μια ξανθιά, άοσμη, άχρωμη, αδιάφορη...

Προμηθέως τέρμα πάνω. Βρε κάπου την έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν... Μαύρο μαλλί κομμάνο κοντό και φορμαρισμένο. Μαύρα εσώρουχα...

Απέναντι από το μπλε... Αυτή που έλεγε χοντρή ο Ντέκερ. Καλά δεν είναι και βαρέων βαρών αλλά ούτε κόκκαλο. Με αρκετά πιασίματα παραπάνω. Εδώ έκανα την κατάθεση γιατί μου έκανε κλικ. Μου χαμογέλασε στο σαλόνι και μου θύμισε το πρόσωπο και το μαλλί της μία πρώην μου... Μπήκα που λέτε στο δωμάτιο... 30€ απλό, 40€ πιο χαλαρά, 50€ γλύψιμο στην κοπέλα ή γυμνό μπούκιτσι... Έδωσα το 50€ και ξεντύθηκα περιμένοντας. Μπήκε η κοπέλα μετά από λίγο, χαμογελαστή και πρόσχαρη. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή. Από Εσθονία (που στο καλό είναι η Εσθονία;), 19 χρονών, ονόματι Χριστίνα. Αφού τα είπαμε λοιπόν όλα αυτά μου κάνει ένα ευγενικότατο νόημα να ξαπλώσω... Ε άντε να ξαπλώσω λέω εγώ. Ξαπλώνω και με πατάει ένα μπούκιτσι... έχασα τον κόσμο. Σταμάτησε δύο φορές, με κοίταξε χαμογέλασε και συνέχισε. Ο ρυθμός αυξομειωνόταν όπως γούσταρε και δεν έφερε αντιρρήσεις όταν άρχισα να χαϊδεύω το "γατάκι" της... Κανά δεκάλεπτο είμασταν έτσι και επειδή δεν την πάλευα άλλο (μπέρδεψα και τις γλώσσες και το είπα μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά) της λέω να ξεκινήσουμε το show... Χαμογελάει πάλι και παίρνει το προφυλακτικό, το ανοίγει, το βάζει στο στόμα και το περνάει με το στόμα... Μου λέει πως σου αρέσει και λέω εσύ από πάνω... Ανεβαίνει και τότε βάζω και το βυζάκι της στο στόμα (και πιάνοντας τις μαύρες, δερμάτινες μπότες της) άφησα τον "οβολό" μου... Σηκώθηκε, μου χαμογέλασε πάλι, μου είπε καλή συνέχεια (τι συνέχεια;;;) και καληνύχτα και έφυγε...

Σας έλιωσα; Άστα να δείτε πως είμαι εγώ τώρα...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
556
Πόντοι
7.135
Πήγα και εγώ μια βόλτα απο κει σήμερα

Ταντάλου τέρμα πάνω (Αλουμινάτο) μια καστανή, που μου φάνηκε Ελληνίδα, που θα δοκιμαστεί στο μέλλον. Όνομα γενικά δεν λέγανε και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Από 40€, 50€ χαλαρά ή μασάζ, 60€ σεξ σόου, 70€ αυταρχικό και 80€ μπανάκι με το κορίτσι. Το πιο αστείο ήταν όταν κόλλησε η τσατσά στα προγράμματα και όταν με έπιασε από το μπράτσο "για να με συνοδεύσει" στο δωμάτιο γελώντας...

Το όνομά της ήταν Τζούλια, πρώτη φορά την έβλεπα, ωραία γκόμενα, παραλίγο να έκανα την κατάθεση εκεί.

Προμηθέως τέρμα κάτω. Αυτή η μελαχρινή που έχει και τελείωμα στα βυζιά... Έχει αναφερθεί όνομα αλλά δεν μου έρχετε. Κάτι με απωθεί από το να καταθέσω αν και μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη και με έξτρα...

Αυτή με τα τατουάζ λες; Και αυτή Τζούλια λέγεται...η Βερόνικα back σε κανά δυο μήνες σύμφωνα με τη τσατσά.

Προμηθέως τέρμα πάνω. Βρε κάπου την έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν... Μαύρο μαλλί κομμάνο κοντό και φορμαρισμένο. Μαύρα εσώρουχα...

Η Αλεξάνδρα από Ερημίτη, θα είναι εκεί για κανά δυο μέρες, μετά πίσω Ερημίτη. Εκεί κατέθεσα, μου αρέσει πολύ αυτή η κοπέλα.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Λες να σε πέτυχα στην γύρα Apollo? Τι ώρα περίπου ήσουν εκεί;

Πω ναι η Αλεξάνδρα... φαντάσου πόσο κομμάτια ήμουν και δεν την γνώρισα... και έχω καταθέσει και καταθέσει... ευχαριστώ σειρά.

Εσένα η τσατσά στην προμηθέως τέρμα κάτω σε μιλούσε; Γιατί εγώ νόμιζα ότι είχε πεθάνει και μου μιλούσε μια φωνή από το υπερπέραν... εννοείται για άλλες απορίες δεν έλεγε τίποτα...

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.994
Πόντοι
13.755
εκανα μια πρωινη βολτα πριν λιγη ωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα,δοκιμασμενη και πολυ καλη.με 60ε κανει 69 με γυμνο
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.μια ομορφη μαυρη στα 30ε
-Προμηθεως τερμα κατω.μια χοντρουλα ψηλη ξανθια νταρντανα που δινει κωλο στα 80ε
-Σαπφους 7.μια γεματουλα ξανθια,οχι κατι το ιδιαιτερο
-Σαπφους 5(διδυμο διπλα).η Ευγενια απο τη Σιβηρια.ωραια ομορφη ξανθια λιγο γεματουλα.με 50ε κανει γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι.και τα 3 δωματια ηταν γεματα...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια εκφυλη μελαχρινη με ωραια πιασιματα στα 30ε
-Σαπφους 20.η Δαναη στα 30ε.πραγματι εμφανισιακα εχει χαλασει πολυ αλλα ειναι καλη στο δωματιο.εχει και βυζαρες...
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).μια κοντη,ασχημη,χοντρη και ασβερκη που λεει και ο deker
-Τανταλου 8.η γνωστη Μαρινα στα 35ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η γλυκεια μικρουλα αλλα αδιαφορη Μιχαελα
-Τανταλου 9(Ερος House).αλλη μια εκφυλη μελαχρινη,συμπαθητικη θα την ελεγα.στα 30ε

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
-Σαπφους 5(διδυμο διπλα).η Ευγενια απο τη Σιβηρια.ωραια ομορφη ξανθια λιγο γεματουλα.με 50ε κανει γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι.και τα 3 δωματια ηταν γεματα...

Αν είναι η γνωστή Ευγενία δεν εκπλήσσομαι... κάνει μία πίπα... κόλαση!!!

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom