Μόλις γύρισα από βόλτα και σε λίγο θα μπει και κριτική... Βαρδάρης by night Λοιπόν...
Μέτρησα στην περιοχή 10 το πολύ άτομα να βολτάρουν, να μπαίνουν και να βγαίνουν από μαγαζιά. Νέκρα χαρακτηρίζεται αυτό...
Ταντάλου τέρμα πάνω (Αλουμινάτο) μια καστανή, που μου φάνηκε Ελληνίδα, που θα δοκιμαστεί στο μέλλον. Όνομα γενικά δεν λέγανε και αυτό δεν αποτελεί εξαίρεση. Από 40€, 50€ χαλαρά ή μασάζ, 60€ σεξ σόου, 70€ αυταρχικό και 80€ μπανάκι με το κορίτσι. Το πιο αστείο ήταν όταν κόλλησε η τσατσά στα προγράμματα και όταν με έπιασε από το μπράτσο "για να με συνοδεύσει" στο δωμάτιο γελώντας...
Ταντάλου (Έρως) κλειστό.
Ταντάλου στη μέση. Η Βραζιλιάνα με το στρινγκάκι που φαίνεται η άκρη της λοκωχαράδρας της. Έχει μεγάλο κώλο και μόλις βγήκε μου είπε "Έλα πέρνα μέσα να περάσουμε καλά..." χαμογελώντας μου. Το επίσης αστείο εδώ η ρωσίδα τσατσά που κοιμόταν στον μικρό καναπέ και μόλις ξύπνησα της κάνω μία "Μπου"...
Ταντάλου με Σαπφούς (Πράσινο). Επίσης μία προς δοκιμή, μάλλον Ελληνίδα... Το περίεργο ήταν ότι βγήκε στο σαλόνι και κοιτιύσε το πάτωμα σαν να ντρεπόταν. Μου μίλησε στον πληθυντικό και χαμογέλασε με το σχόλιο μου: "Πάχυνα αλλά δεν είμαι και δύο άνθρωποι".
Σαπφούς 20 (που ξανάνοιξε). Κλειστό.
Σαπφούς (Ανορθόγραφο). Μια μελαχρινή, πολύ αδύνατη κοπελίτσα. Πολύ αδύνατη για τα γούστα μου αλλά χαμογελαστή. Πέτυχα και αλλαγή τσατσάδων εδώ με την προηγούμενη να μου ρίχνει ένα δολοφονικό βλέμμα...Και τι απάντησα; "Τι κάνουμε; Καλά; Καλή ξεκούραση"...
Απέναντι μια ξανθιά αν είδα καλά μέσα στον σίφουνα που πέρασε... Ή μελαχρινή; Τέλος πάντων μια πολύ ξινόμουνα την ώρα που ξυνόμουνα... Μου είπε δύο φορές "Γεια σου"... Μία για το καλωσήρθες και μία για το αντίο μάλλον, να μην κουράζεται κιόλας!
Έταιρο δίδυμο. Η Ειρηνάρα. Δεν χρειάζονται συστάσεις (έχει δοκιμαστεί στο παρελθόν). Μού έστειλε και φιλάκια την ώρα που έφευγα...
Προμηθέως τέρμα κάτω. Αυτή η μελαχρινή που έχει και τελείωμα στα βυζιά... Έχει αναφερθεί όνομα αλλά δεν μου έρχετε. Κάτι με απωθεί από το να καταθέσω αν και μου αρέσουν τα μεγάλα στήθη και με έξτρα...
Μπλε. Μια ξανθιά, άοσμη, άχρωμη, αδιάφορη...
Προμηθέως τέρμα πάνω. Βρε κάπου την έχω δοκιμάσει εγώ αυτήν... Μαύρο μαλλί κομμάνο κοντό και φορμαρισμένο. Μαύρα εσώρουχα...
Απέναντι από το μπλε... Αυτή που έλεγε χοντρή ο Ντέκερ. Καλά δεν είναι και βαρέων βαρών αλλά ούτε κόκκαλο. Με αρκετά πιασίματα παραπάνω. Εδώ έκανα την κατάθεση γιατί μου έκανε κλικ. Μου χαμογέλασε στο σαλόνι και μου θύμισε το πρόσωπο και το μαλλί της μία πρώην μου... Μπήκα που λέτε στο δωμάτιο... 30€ απλό, 40€ πιο χαλαρά, 50€ γλύψιμο στην κοπέλα ή γυμνό μπούκιτσι... Έδωσα το 50€ και ξεντύθηκα περιμένοντας. Μπήκε η κοπέλα μετά από λίγο, χαμογελαστή και πρόσχαρη. Μιλήσαμε λίγο στην αρχή. Από Εσθονία (που στο καλό είναι η Εσθονία;), 19 χρονών, ονόματι Χριστίνα. Αφού τα είπαμε λοιπόν όλα αυτά μου κάνει ένα ευγενικότατο νόημα να ξαπλώσω... Ε άντε να ξαπλώσω λέω εγώ. Ξαπλώνω και με πατάει ένα μπούκιτσι... έχασα τον κόσμο. Σταμάτησε δύο φορές, με κοίταξε χαμογέλασε και συνέχισε. Ο ρυθμός αυξομειωνόταν όπως γούσταρε και δεν έφερε αντιρρήσεις όταν άρχισα να χαϊδεύω το "γατάκι" της... Κανά δεκάλεπτο είμασταν έτσι και επειδή δεν την πάλευα άλλο (μπέρδεψα και τις γλώσσες και το είπα μισά Ελληνικά μισά Αγγλικά) της λέω να ξεκινήσουμε το show... Χαμογελάει πάλι και παίρνει το προφυλακτικό, το ανοίγει, το βάζει στο στόμα και το περνάει με το στόμα... Μου λέει πως σου αρέσει και λέω εσύ από πάνω... Ανεβαίνει και τότε βάζω και το βυζάκι της στο στόμα (και πιάνοντας τις μαύρες, δερμάτινες μπότες της) άφησα τον "οβολό" μου... Σηκώθηκε, μου χαμογέλασε πάλι, μου είπε καλή συνέχεια (τι συνέχεια;;;) και καληνύχτα και έφυγε...
Σας έλιωσα; Άστα να δείτε πως είμαι εγώ τώρα...