Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 31 άτομα (3 μέλη και 28 επισκέπτες)

Pierrot Lunaire

Μέλος
Εγγρ.
22 Δεκ 2009
Κριτικές
2
Like
26
Πόντοι
1
φίλοι από θεσσαλονίκη θα ήθελα την γνώμη σας και την καθοδήγηση σας.
επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει στη συμπρωτεύουσα από σπιτάκια/στούντιος κλπ και ενδιαφέρομαι να εξασκώ το άθλημα που και που θα ήθελα να μου προτείνετε ένα χώρο που να ταιριάζει στις προτιμήσεις μου.

1ον: έχω εμμονή με την καθαριότητα και μάλλον είμαι γενικά κάπως μικροβιοφοβικός και αρρωστοφοβικός οπότε ψάχνω κάτι πολύ καθαρό και επίσης αισθητικά όμορφο.

2ον: έχω προτίμηση στις κοπέλες του πρώην ανατολικού μπλόκ και ιδίως στις ξανθιές.

τι μου προτείνετε;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
παντως σιγουρα στουντιο πρεπει να προτιμησεις αφου εχεις θεμα με καθαριοτητα κλπ.....εκει προς την περιοχη της βιλκας ....τωρα  για κοπελες θα δεις και θα κρινεις...οι περισσοτερες του ανατολικου μπλοκ ειναι....εσυ εννοεις προφανως ρωσιδακια...τετοιες δεν υπαρχουν και πολλες...μας κατεκλυσε η ρουμανια....ας οψεται η οικονομικη κριση της χωρας....καμια σαρα να πας,χριστινα,μιλανα,αφρουλα ολες προς το ξανθο ειναι.... ;)

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
ρε δοκιμαζω αγορι μου μαλλον δεν εχεις την αισθηση των κιλων....ρε αυτη η χριστινα ειναι μπογος λεμε.εγω ας πουμε την σωστη στα κιλα γκομενα την εχω 1.70 κ 58-60 κιλα το πολυ.απο κει κ πανω εχει πιασηματα κ μετα τα 65 κιλα ειναι χοντρη.αυτη ηταν 1.70 περιπου κ 80 κιλα σιγουρα.ειχε κατι πλατες μεγαλυτερες απο τις δικες σου κ εισαι κ νταγλαρι παναθεμα σε.....μην δινεις τετοιες περιγραφες με αυτην την γκομενα....δεν θελω ουτε να την σκεφτομαι

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Γιατί ρε; Καλή ήταν και φιλότιμη... και χαμογελαστή και καθαρή... πάντως σου λέω όλα είναι υποκειμενικά. Το 1.70 περίπου με 80 κιλά για μένα είναι καλά... για άλλους όχι.

κ εισαι κ νταγλαρι παναθεμα σε.....

Ευχαριστώ για την φιλοφρόνηση...

aggelooos2000

Μέλος
Εγγρ.
19 Νοε 2006
Like
4
Πόντοι
1
Κανένα μοντελάκι για σήμερα βράδυ, εκτός απο Κέλυ, που να αξίζει?

rolaho

Μέλος
Εγγρ.
16 Δεκ 2008
Like
0
Πόντοι
1
αρε 2010 τη θα φερεισ,,,,,,,,,εχουν αρχισει να πυκνονουν τα 30αρια η ετσι μου φεναιτε.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι στον Βαρδάρη σχεδόν όλα από 30€... άντε και πιο κάτω μπορούν.

Επισκέπτης
φίλοι από θεσσαλονίκη θα ήθελα την γνώμη σας και την καθοδήγηση σας.
επειδή δεν έχω ιδέα τι παίζει στη συμπρωτεύουσα από σπιτάκια/στούντιος κλπ και ενδιαφέρομαι να εξασκώ το άθλημα που και που θα ήθελα να μου προτείνετε ένα χώρο που να ταιριάζει στις προτιμήσεις μου.

1ον: έχω εμμονή με την καθαριότητα και μάλλον είμαι γενικά κάπως μικροβιοφοβικός και αρρωστοφοβικός οπότε ψάχνω κάτι πολύ καθαρό και επίσης αισθητικά όμορφο.

2ον: έχω προτίμηση στις κοπέλες του πρώην ανατολικού μπλόκ και ιδίως στις ξανθιές.

τι μου προτείνετε;

ευχαριστώ εκ των προτέρων

Γεία σου φίλε, έγω το πρώτο όνομα που θα μου ερχόταν στο μυαλό για σένα είναι η Χριστίνα Πολωνέζα, το αισθητικά όμορφο βέβαια είναι κάτι το ψιλουποκειμένικο. Η Χριστίνα είναι αντικείμενικά ωραία γκόμενα όμως κ ο χώρος πολύ καλός.

όπου αστεράκια γράψε athens ladies . com όλα κολλημένα χωρίς κενά.

Επισκέπτης
Δεν είχε ένα τατουάζ η Χριστίνα περίπου στο κώλο της? Τώρα βλέπω τις φωτό και σκέφτομαι μήπως δεν είναι αυτή..  :P

pantaprotos

Μέλος
Εγγρ.
26 Απρ 2009
Like
0
Πόντοι
0
παιδες η κατασταση εχει γινει πιο τραγικη απο ποτε..θελουμε να χωσουμε και εχει γεμισει μπαζα ελεος...για τις τιμες δε συζητω καν!τουλααχιστον φερτε κανα ωραιο γκομνεακι να γουσταρουμε..γερα γερα το 2010 μπηκε με παχια...

Apollo64

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Ιουλ 2007
Κριτικές
81
Like
550
Πόντοι
7.135
Λες να σε πέτυχα στην γύρα Apollo? Τι ώρα περίπου ήσουν εκεί;

Πω ναι η Αλεξάνδρα... φαντάσου πόσο κομμάτια ήμουν και δεν την γνώρισα... και έχω καταθέσει και καταθέσει... ευχαριστώ σειρά.

Εσένα η τσατσά στην προμηθέως τέρμα κάτω σε μιλούσε; Γιατί εγώ νόμιζα ότι είχε πεθάνει και μου μιλούσε μια φωνή από το υπερπέραν... εννοείται για άλλες απορίες δεν έλεγε τίποτα...

Κατά τις 5 το πρωί σε φάση ό,τι προλάβω ανοιχτό, οπότε μάλλον δε σε πέτυχα.

Η τσατσά Προμηθέως κάτω κάτω όχι μόνο μιλούσε, αλλά μου έκανε και τη σούπερ παρουσίαση της Τζούλιας, λες και ήθελε να μου πουλήσει αυτοκίνητο η άτιμη.

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535
Ναι όντως Απόλλο είχαμε δύο ώρες διαφορά... εγώ ήμουν κατά τις τρεις εκεί...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Δεν είχε ένα τατουάζ η Χριστίνα περίπου στο κώλο της? Τώρα βλέπω τις φωτό και σκέφτομαι μήπως δεν είναι αυτή..  :P

Ναι και μένα μου έκανε εντύπωση που είναι το ταττοο; Μοιάζει με την Χριστίνα πάντως...

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εκανα μια πρωινη βολτα πριν λιγη ωρα....
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).η Μιραμπελα,δοκιμασμενη και πολυ καλη.με 60ε κανει 69 με γυμνο
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).η Μαιρουλα στα 30ε και 50ε γυμνο τσιμπουκι
-Προμηθεως 14.μια ομορφη μαυρη στα 30ε
-Προμηθεως τερμα κατω.μια χοντρουλα ψηλη ξανθια νταρντανα που δινει κωλο στα 80ε
-Σαπφους 7.μια γεματουλα ξανθια,οχι κατι το ιδιαιτερο
-Σαπφους 5(διδυμο διπλα).η Ευγενια απο τη Σιβηρια.ωραια ομορφη ξανθια λιγο γεματουλα.με 50ε κανει γυμνο τσιμπουκι και γλυφομουνι.και τα 3 δωματια ηταν γεματα...
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια εκφυλη μελαχρινη με ωραια πιασιματα στα 30ε
-Σαπφους 20.η Δαναη στα 30ε.πραγματι εμφανισιακα εχει χαλασει πολυ αλλα ειναι καλη στο δωματιο.εχει και βυζαρες...
-Τανταλου-Σαπφους(πρασινο).μια κοντη,ασχημη,χοντρη και ασβερκη που λεει και ο deker
-Τανταλου 8.η γνωστη Μαρινα στα 35ε
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η γλυκεια μικρουλα αλλα αδιαφορη Μιχαελα
-Τανταλου 9(Ερος House).αλλη μια εκφυλη μελαχρινη,συμπαθητικη θα την ελεγα.στα 30ε
τι ωρα εγινε η βολτα al?

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
για ποια χριστινα λετε οτι ειναι χοντροκωλα και αβυζι ρε παιδια?

Επισκέπτης
Η Τζούλια επέστρεψε, πήγα, έφυγα ηττημένος.

Η γκόμενα έφυγε χωρίς να χύσω, 40Ε κ με το πουλί στο χέρι καλή φάση...δεν λεω το 15λεπτό είχε εξαντληθεί αλλά και πάλι είναι μεγάλη μαλακία, πήγα και ξημερώματα που δεν είχε πρόβλημα πελατείας.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
Η Τζούλια επέστρεψε, πήγα, έφυγα ηττημένος.

Η γκόμενα έφυγε χωρίς να χύσω, 40Ε κ με το πουλί στο χέρι καλή φάση...δεν λεω το 15λεπτό είχε εξαντληθεί αλλά και πάλι είναι μεγάλη μαλακία, πήγα και ξημερώματα που δεν είχε πρόβλημα πελατείας.
για τα 40 που τσακωσε σε αδικησε φιλε.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom