Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 51 άτομα (5 μέλη και 46 επισκέπτες)

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
η Βανεσσα δεν εχει εντυπωσιακο βυζι.η Τζουλια λειπει ακομα.ρωτησα τη γιαγια τσατσα στο Σαπφους 5 που δουλευε με την Τζουλια
Thanks man.......Οποτε να δούμε που θα βυζοκαταθέσουμε για το 2010...

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Eνδιαφερουσα και κατατοπιστικη η παρουσιαση...
Αυτη η ΒΑΝΕΣΣΑ που αναφερεις,πως ειναι?Απο βυζι τουλαχιστον?Ξερεις επεισης ποτε επιστρεφει η Τζουλια(το βυζοπουλεν μου?)

Η Τζούλια έχει γυρίσει κάνει τις εξετάσεις και τα σχετικά και ξεκινάει μεσ τη βδομάδα μου πανε... Η Βανέσσα μου χουνε πει πολύ καλά λόγια για μέσα και είναι πολύ γκαβλωτική αλλά από βυζί μικρό δυστυχώς.

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η Βανεσσα δεν εχει εντυπωσιακο βυζι.η Τζουλια λειπει ακομα.ρωτησα τη γιαγια τσατσα στο Σαπφους 5 που δουλευε με την Τζουλια
σου ειπε ποτε ερχεται το τζουλιακι;;;;

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Αν σας είναι εύκολο ας απαντήσει κάποιος!!!!!Μην αδιαφορείτε!!!!!! :tickedoff:

dokimazo

Μέγας
Εγγρ.
26 Μαρ 2008
Κριτικές
31
Like
763
Πόντοι
4.535

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
σε αυτά που έγραψα στην προηγούμενη σελίδα!!!

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Στον gl πήγαινε το μήνυμα!!sorry!! :dancing:

Cecell

Μέγας
Εγγρ.
10 Μαρ 2008
Κριτικές
35
Like
1.013
Πόντοι
4.525
χτες απογεματάκι επίσκεψη στη Μαιρούλα, κάνοντας βόλτα με το αμάξι τριγύρω πρόσεξα ότι άνοιξε απέναντι απο το πράσινο το σπιτάκι ξανά στη σαπφούς. Δεν είχα χρόνο όμως να μπω.

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
εκανα μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Μαντυ
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα(παλιοτερα στο la femme για οσους θυμουνται)
-Κατεχακη.η Ελληνιδα Ναταλια,κοντη μελαχρινη ασχημουλα με τεραστιο κωλο και μαλακισμενη
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα με τις ωραιες καμπυλες
-Μαντζαρου 10.η Λευλα,μελαχρινη,ομορφο προσωπο,Ισπανο-Λιβανεζα και καλη περιποιηση
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Μαρινα(οχι η γνωστη).μια μικρουλα μελαχρινη με αθωο βλεμμα και σχετικα καλο κορμι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Μιλανα.εγραψα πριν καμια βδομαδα για αυτην και ειπα οτι δεν αξιζει
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουργια χοντρουλα συμπαθητικη στα 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι.ΑΛΛΑ σημερα ή αυριο στο ιδιο σπιτι ξεκιναει βραδυνη ο δυναμιτης ΒΑΝΕΣΣΑ.οσοι δε την ξερετε καλα θα κανετε να τη μαθετε
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).αυτη η πολυ ομορφη ξανθια μικρουλα με το καλοσχηματισμενο βυζακι.νομιζω αξιζει να δοκιμαστει
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Ελληνιδα Ειρηνη η οποια ηταν καθισμενη στο σαλονι με τα βυζια απ'εξω και με το που μπηκαμε αρχισε τις γνωστες της μαγκιες
-Σαπφους-Προμηθεως.η Βερονικα.εχω ξαναπει οτι ειναι ισως ο,τι καλυτερο στο Βαρδαρη
-Σαπφους(διδυμο διπλα).η πολυ ομορφη μικρη Ρουμανα Χριστινα με τα μακρυα μαυρα μαλλια.μεσα απο το δωματιο αρχισε να ουρλιαζει και να βριζει και ακουστηκε μεχρι εξω.οποτε με το βγηκε στο σαλονι η τσατσα μας λεει:ειναι πολυ καλη μες το δωματιο κουνωντας ειρωνικα το χερι της.σα να μας ελεγε φυγετε δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια καινουργια Ισπανιδα μελαχρινη,νταρντανουλα με ωραια κωλαρα
-Σαπφους 20.αυτη η κορμαρα ξανθια Ουγγαρεζα με το αγγελικο προσωπο.κανει και 69 στα 60ε και 69 με γυμνο στα 80ε.με στεναχωρησατε ομως γιατι ειπατε οτι δεν αξιζει...
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε.μια αδιαφορη κοντουλα που δουλευει κατα καιρους στο εν λογω σπιτι
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη Τζουλη στα 30ε.δουλευε και 26ης Οκτωβριου 52 πριν λιγο καιρο αν θυμαστε
al προς τι οι τσιριδες της ρουμανας πιτσιρικας?εγινε κανενα σκηνικο?

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
προφανως δεν ηταν απο το γαμησι... :knockinb: :2funny: :2funny:

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
λοιπον παιδες....εχουμε κ λεμε
βολτα στις 8.15 με 9.30
βασικα ηταν λιγο ακυρη ωρα γιατι σε αλλα πετυχα πανω στην αλλαγη κ σε αλλα πετυχα πρωινες η βραδινες....δεν ηταν ολες τις ιδιας βαρδιας

κωλλετη εφαρα

φριξου 9 μαντυ οπου εγινε κ η καταθεση...καλυτερη απο καθε αλλη φορα.μπηκα κ πρωτος απ οτι μου ειπε κ ειχε τρελα κεφια

φριξου 14 χριστινα οχι το μωρο μου( :2funny:) αλλα η κοντη κ χοντρη κ ασχημη κατ εμε

λα φαμ η λουση,λεπτουλα με μικρο βυζακι μαυρομαλλα,καλουτσικο πατο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο

νικ ουρανου κλειστα

στο παρκινγκ με τις νταλικες επισης κλειστα

κεφαλληνιας κλειστα

στο βαρδαρη τωρα.....

πρωτη σταση στο σαπφους 20 που ειναι το καινουριο,δαναη η κοπελα μαυρομαλλα γεματουλα ασχημη

ερως η κελλυ με ενα πολυ καυλιαρικο στρινγκ κορμακι κ με τις βυζαρες τις να ειναι ετοιμες να εκραγουν

μαρινοσπιτο η μιχαελα

διπλα κλασικα μαυρη κ χοντροκωλα

στο πρασινο μια ξανθια που ουτε το ονομα της δεν μπηκα στον κοπο να μαθω,χαλι ηταν η γκομενα

απεναντυ απο το ανορθογραφο μια καστανη με μικρο βυζι πρεπει να ηταν απο το πρωι,λιγο μπαζο

διπλα ηταν η κορινα η γκοθου με μαυρες μποτες(μποτοφιλε για σενα) η οποια βγηκε κ ειπε ΄ντεν με γκαματε,φευγκω'

στο μπλε δεν μπηκα γιατι βαρεθηκα

απεναντυ απο το μπλε ηταν μια χριστινα ξανθια,η τσατσα μου εκανε πολυ προλογο κ ημουν ετοιμος για να δω τα χειροτερα αλλα οχι κ ετσι ρε παιδες.....η γκομενα ηταν 1.80 ασβερκη χοντρη με πλατες μεγαλυτερες απο τους νταβαδες...σκετη ντουλαπα.αφου ψαρωσα κ σκεφτηκα μηπως την πηραν απο καμια προστασια μαγαζιων

αυτα απο την τσαρκα μου κ την καταθεση μου,μερικες μπορει να αλλαζουν να ξερετε για βραδυ αλλα οι περισσοτερες κ κυριως στην περιοχη του μυλου θα ειναι για ολο το βραδυ

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Ναι ρε συ τι μπάζο είναι αυτό κρίμα .... τέτοιο μαγαζί
τα λεγα εγω κ ελεγαν αλλοι οτι ειναι τουμπανο....που το ειδαν το τουμπανο με εναν χοντρο κ κρεμασμενο κωλο κ αβυζη δεν μπορω να καταλαβω.δεν μιλαμε για φατσα η οποια δεν μ αρεσει καθολου.η χριστινα το μωρο μου ειναι στην χωρα της σε αδεια κ γυρναει σε λιγες μερες

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom