λοιπον παιδες....εχουμε κ λεμε
βολτα στις 8.15 με 9.30
βασικα ηταν λιγο ακυρη ωρα γιατι σε αλλα πετυχα πανω στην αλλαγη κ σε αλλα πετυχα πρωινες η βραδινες....δεν ηταν ολες τις ιδιας βαρδιας
κωλλετη εφαρα
φριξου 9 μαντυ οπου εγινε κ η καταθεση...καλυτερη απο καθε αλλη φορα.μπηκα κ πρωτος απ οτι μου ειπε κ ειχε τρελα κεφια
φριξου 14 χριστινα οχι το μωρο μου(
) αλλα η κοντη κ χοντρη κ ασχημη κατ εμε
λα φαμ η λουση,λεπτουλα με μικρο βυζακι μαυρομαλλα,καλουτσικο πατο αλλα οχι κατι το ιδιαιτερο
νικ ουρανου κλειστα
στο παρκινγκ με τις νταλικες επισης κλειστα
κεφαλληνιας κλειστα
στο βαρδαρη τωρα.....
πρωτη σταση στο σαπφους 20 που ειναι το καινουριο,δαναη η κοπελα μαυρομαλλα γεματουλα ασχημη
ερως η κελλυ με ενα πολυ καυλιαρικο στρινγκ κορμακι κ με τις βυζαρες τις να ειναι ετοιμες να εκραγουν
μαρινοσπιτο η μιχαελα
διπλα κλασικα μαυρη κ χοντροκωλα
στο πρασινο μια ξανθια που ουτε το ονομα της δεν μπηκα στον κοπο να μαθω,χαλι ηταν η γκομενα
απεναντυ απο το ανορθογραφο μια καστανη με μικρο βυζι πρεπει να ηταν απο το πρωι,λιγο μπαζο
διπλα ηταν η κορινα η γκοθου με μαυρες μποτες(μποτοφιλε για σενα) η οποια βγηκε κ ειπε ΄ντεν με γκαματε,φευγκω'
στο μπλε δεν μπηκα γιατι βαρεθηκα
απεναντυ απο το μπλε ηταν μια χριστινα ξανθια,η τσατσα μου εκανε πολυ προλογο κ ημουν ετοιμος για να δω τα χειροτερα αλλα οχι κ ετσι ρε παιδες.....η γκομενα ηταν 1.80 ασβερκη χοντρη με πλατες μεγαλυτερες απο τους νταβαδες...σκετη ντουλαπα.αφου ψαρωσα κ σκεφτηκα μηπως την πηραν απο καμια προστασια μαγαζιων
αυτα απο την τσαρκα μου κ την καταθεση μου,μερικες μπορει να αλλαζουν να ξερετε για βραδυ αλλα οι περισσοτερες κ κυριως στην περιοχη του μυλου θα ειναι για ολο το βραδυ