Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 74 άτομα (1 μέλη και 73 επισκέπτες)

cum gun

Μέλος
Εγγρ.
5 Ιαν 2010
Like
11
Πόντοι
1
Παντως η περιπτωση giorgia θα με ενδιεφερε και μενα.
Αν καποιος συναγωνιστης εχει το τηλ ας το στειλει με ενα πμ.
Καλως σας βρηκα..

Εγγρ.
14 Μαΐ 2009
Κριτικές
7
Like
2
Πόντοι
66
η τζουλια δεν γυρισε ακομα
πως το χασα αυτο το κορμι  :headbang: :headbang: :headbang: :headbang:
κατα τα αλλα τα γνωστα
μια ζηνα στο μπλε
η βερονικα
η κορινα
μια χριστηνα στο διδυμο με ωραιο κωλαρι αλλα μηδενικο βυζι
η κελλη
η ψυχρη ξανθια σε εκεινο που ξανανοιξε
και μι αδιαφορη ξανθια στο αλουμινατο
πρασινο  :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid: :uglystupid:

Επισκέπτης
Μια βαρδαροενημέρωση με πολύ αγάπη!

Προμηθέως 25(πάνω): Καινούργια στρουμπουλούλα ρωσσίδα μικρή.

Μπλε: Η τζίνα με τα φοβερά βυζάκια νομίζω την είχε αναφέρει ο σχοινοβάτης με άλλο όνομα, εγώ τζίνα την ξέρω.

Απέναντι: Αχ Λάουρα, λίγο ακόμα κ θα έμπαινα.. τι βυζάρες είναι αυτες..

Προμηθέως τέρμα κάτω: Κορίνα, φράτζα κ τσαμπουκάς σε ένα.

Γωνία προμηθέως-σαπφους: Βερόνικα

Ανορθόγραφο: Μια πολύ γλυκειά κοπέλα με πολύ λίγα κιλά παραπάνω αλλά καλή, φαίνοταν κ ενθαρυντικό το βυζί της. Καινούργια παρουσία.

Απέναντι: Χριστίνα το teenάκι.

Πράσινο: Η Φλώρα (εμοτικον Μητσοτάκης)

Μαρινόσπιτο: Μια κλασσική ξανθιά ρωσσίδα εδώ κ καιρό τη βλέπω δεν μ'αρέσει καθόλου

Αλούμινουμ: Η ξανθιά η τσαμπουκαλού.

Έρως: Κοντοπούτανεν Κελλυ.

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Μπλε: Η τζίνα με τα φοβερά βυζάκια νομίζω την είχε αναφέρει ο σχοινοβάτης με άλλο όνομα, εγώ τζίνα την ξέρω.

Τί μέγεθος το βυζί σαν ποιας θα το παρομοίαζες περίπου. Με της Μαίρης καμμία σχέση φαντάζομαι. Ψάχνω για μεγάλο βυζί.

Επισκέπτης

Τι σκατά, δεν βρίσκω το review μου για το Χριστινάκι  :(

Είναι πολύ καλό πάντως. Κ τα βυζιά αυτής στο μπλε tommy δεν είναι σαν της Μαίρης αλλά αν είσαι λάτρης του καλοσχηματισμένου σφιχτού μεγάλου βυζιού θα σ'αρέσουν, ειναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ κάλα trust me!

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Maaneskyggen εγώ Ζήνα άκουσα, κι ο Γαμαικανος έτσι την λέει, αλλά μπορεί ν' ακούσαμε λάθος.. Το βυζάκι της είναι ωραίο, αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα μεσαίο όχι μεγάλο..
Τώρα πήγατε τσάρκα..; Δηλ. η Μαιρούλα δουλεύει το βράδυ..;

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
Τι σκατά, δεν βρίσκω το review μου για το Χριστινάκι  :(

Είναι πολύ καλό πάντως. Κ τα βυζιά αυτής στο μπλε tommy δεν είναι σαν της Μαίρης αλλά αν είσαι λάτρης του καλοσχηματισμένου σφιχτού μεγάλου βυζιού θα σ'αρέσουν, ειναι 2-3 νούμερο αλλά πολύ κάλα trust me!

Χάλια μάυρα! Άμα ήταν 20Ε ίσως ξαναπήγαινα.
ο επιλογος ηταν κορυφαιος..... :2funny: :2funny: :2funny: :2funny:

Tommy3

Μέλος
Εγγρ.
11 Οκτ 2007
Like
0
Πόντοι
1
Maaneskyggen εγώ Ζήνα άκουσα, κι ο Γαμαικανος έτσι την λέει, αλλά μπορεί ν' ακούσαμε λάθος.. Το βυζάκι της είναι ωραίο, αλλά εγώ θα το χαρακτήριζα μεσαίο όχι μεγάλο..
Τώρα πήγατε τσάρκα..; Δηλ. η Μαιρούλα δουλεύει το βράδυ..;

Η Μαίρη χτες πρωινή ήταν πάντως.

Επισκέπτης
Ε ναι δεν ειναι τεράστιο είναι άκρως χορταστικό όμως όταν το πιάνεις! Είναι τσαμπουκάς γκόμενα αυτή πάντως να ξέρετε και βάζει τόνους κρέμα στο μουνί της!

Veros

Μέλος
Εγγρ.
20 Νοε 2009
Κριτικές
10
Like
0
Πόντοι
10
Γεια σας από εμένα. Έχει λίγο καιρό που ανακάλυψα το σάιτ και ομολογώ ότι έπαθα πλάκα δεν ήξερα ότι υπήρχε τέτοιο σάιτ. Διάφορες υποχρεώσεις με κράτησαν μακριά από το σπορ για καιρό και τώρα τελευταία κάνω καμιά βόλτα όταν μπορώ. Έκανα μια βόλτα χθες στα σπίτια στο βαρδάρη. Και προτίμησα στο τέλος την Βερόνικα αν και ο χώρος είναι απαράδεκτος εν έτη 2010. Από τις κοπέλες δεν ήξερα καμία και για αυτό προτίμησα την Βερόνικα από σχόλια δικά σας που διάβασα εδώ. Κάποια στιγμή θα ανεβάσω κριτική γιατί πέρασα καλύτερα από ότι το περίμενα.

extramask

Σπουδαίος
Εγγρ.
3 Ιαν 2009
Κριτικές
50
Like
163
Πόντοι
3.285
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρετε τι παίζει αύριο στα στούντιο στη βραδυνή βάρδια; Υπάρχει κάποια καλή για φουλ πρόγραμμα, τζακούζι, κτλ;  :tits:
Έχω υπ'όψιν, εάν δουλεύουν, Χριστίνα Πολωνέζα και Μιλάνα. Κάποια πρόταση;

deker

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
21 Σεπ 2008
Like
5
Πόντοι
166
Καλησπέρα σε όλους.
Ξέρετε τι παίζει αύριο στα στούντιο στη βραδυνή βάρδια; Υπάρχει κάποια καλή για φουλ πρόγραμμα, τζακούζι, κτλ;  :tits:
Έχω υπ'όψιν, εάν δουλεύουν, Χριστίνα Πολωνέζα και Μιλάνα. Κάποια πρόταση;
η χριστινα φιλε δουλευει βραδυ,οσο την ξερω δεν θυμαμαι να δουλευε ποτε πρωι....

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.724
Πόντοι
25.165
ΛοΛ τι εγινε σημερα? δν γυρισε η Αφρουλα και εκλεισε η Κωλεττη?

gio19

Μέλος
Εγγρ.
7 Ιουν 2006
Κριτικές
5
Like
215
Πόντοι
1
Χθές Κωλλέτη το βράδυ ήταν μία μελαχρινή πολύ ωραία!!έχουμε τίποτα για αυτή??ποιά είναι!!επίσης στη φρίξου ήταν Μάντυ και στο άλλο η Χριστίνα,στο La famme μια αδιάφορη μελαχροινή,στο Έρως16 η Μιλάνα,Κεφαλληνίας κλειστό,Εκκλησία αδιάφορη ξανθιά.Οι μόνες που αξίζανε ήταν η Μάντυ και η άλλη απο Κωλλέτη αλλα για αυτή δεν άκουσα τίποτα.Επίσης στο Μαντζάρου1ο ήταν μια μελαχρινή καλή και αυτή,στο 1 ήταν μια αδιάφορη μελαχρινή και στην Κατεχάκη ήταν η ελληνίδα απο Βαρδάρη.Θέλω πληροφορίες για αυτή στην Κωλλέτη όποις γνωρίζει.

BBS

Μέλος
Εγγρ.
6 Ιουν 2008
Κριτικές
3
Like
0
Πόντοι
6
Για όσους ενδιαφέρονται, να ενημερώσω ότι η Βερόνικα θα δουλέψει και απόψε και μετα θα λείψει 1,5 μήνα περίπου στην πατρίδα της.

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
εκανα μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Μαντυ
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα(παλιοτερα στο la femme για οσους θυμουνται)
-Κατεχακη.η Ελληνιδα Ναταλια,κοντη μελαχρινη ασχημουλα με τεραστιο κωλο και μαλακισμενη
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα με τις ωραιες καμπυλες
-Μαντζαρου 10.η Λευλα,μελαχρινη,ομορφο προσωπο,Ισπανο-Λιβανεζα και καλη περιποιηση
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Μαρινα(οχι η γνωστη).μια μικρουλα μελαχρινη με αθωο βλεμμα και σχετικα καλο κορμι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Μιλανα.εγραψα πριν καμια βδομαδα για αυτην και ειπα οτι δεν αξιζει
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουργια χοντρουλα συμπαθητικη στα 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι.ΑΛΛΑ σημερα ή αυριο στο ιδιο σπιτι ξεκιναει βραδυνη ο δυναμιτης ΒΑΝΕΣΣΑ.οσοι δε την ξερετε καλα θα κανετε να τη μαθετε
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).αυτη η πολυ ομορφη ξανθια μικρουλα με το καλοσχηματισμενο βυζακι.νομιζω αξιζει να δοκιμαστει
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Ελληνιδα Ειρηνη η οποια ηταν καθισμενη στο σαλονι με τα βυζια απ'εξω και με το που μπηκαμε αρχισε τις γνωστες της μαγκιες
-Σαπφους-Προμηθεως.η Βερονικα.εχω ξαναπει οτι ειναι ισως ο,τι καλυτερο στο Βαρδαρη
-Σαπφους(διδυμο διπλα).η πολυ ομορφη μικρη Ρουμανα Χριστινα με τα μακρυα μαυρα μαλλια.μεσα απο το δωματιο αρχισε να ουρλιαζει και να βριζει και ακουστηκε μεχρι εξω.οποτε με το βγηκε στο σαλονι η τσατσα μας λεει:ειναι πολυ καλη μες το δωματιο κουνωντας ειρωνικα το χερι της.σα να μας ελεγε φυγετε δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια καινουργια Ισπανιδα μελαχρινη,νταρντανουλα με ωραια κωλαρα
-Σαπφους 20.αυτη η κορμαρα ξανθια Ουγγαρεζα με το αγγελικο προσωπο.κανει και 69 στα 60ε και 69 με γυμνο στα 80ε.με στεναχωρησατε ομως γιατι ειπατε οτι δεν αξιζει...
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε.μια αδιαφορη κοντουλα που δουλευει κατα καιρους στο εν λογω σπιτι
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη Τζουλη στα 30ε.δουλευε και 26ης Οκτωβριου 52 πριν λιγο καιρο αν θυμαστε

oso_nixtonei

Μέλος
Εγγρ.
22 Ιουλ 2009
Κριτικές
5
Like
16
Πόντοι
1
Αδεια περιμένω απο τον στρατό ενα μουνί να χαρώ και γω. Παιδιά σας διαβάζω και βλέπω στάσιμα τα πράγματα στην πόλη μας οχι κάτι το ιδιαίτερο η καινουργιο. Στην αδεια μου στις γιορτές πήγα στην Σάρα πέρασα πολύ καλα γυναικάρα πολυ θερμή αλλα δεν άντεξα και πολύ . Και περίμενα να πηδήξω δωρεάν ενα γκομενάκι το οποίο δεν έκατσε τελικά και έτσι την άλλη τσάρκα που είχα σκοπό να κάνω με τον συναγωνιστή Γαμαικανό αναβλήθηκε !

boobssucker

Μέλος
Εγγρ.
11 Απρ 2009
Κριτικές
1
Like
278
Πόντοι
36
εκανα μια μικρη βολτα χθες τη νυχτα...
-Φριξου 9(Villa erotica).η Μαντυ
-Οικονόμου-Κώττα Ρούλια.η Ντονα(παλιοτερα στο la femme για οσους θυμουνται)
-Κατεχακη.η Ελληνιδα Ναταλια,κοντη μελαχρινη ασχημουλα με τεραστιο κωλο και μαλακισμενη
-Μαντζαρου 1.η Βουλγαρα Μονικα με τις ωραιες καμπυλες
-Μαντζαρου 10.η Λευλα,μελαχρινη,ομορφο προσωπο,Ισπανο-Λιβανεζα και καλη περιποιηση
-Ανδ.Γεωργιου 34.La femme.η Μαρινα(οχι η γνωστη).μια μικρουλα μελαχρινη με αθωο βλεμμα και σχετικα καλο κορμι
-Ανδ.Γεωργιου 16.Ερως.η Μιλανα.εγραψα πριν καμια βδομαδα για αυτην και ειπα οτι δεν αξιζει
-Προμηθεως 25(τερμα πανω).μια καινουργια χοντρουλα συμπαθητικη στα 30ε,50ε γυμνο τσιμπουκι.ΑΛΛΑ σημερα ή αυριο στο ιδιο σπιτι ξεκιναει βραδυνη ο δυναμιτης ΒΑΝΕΣΣΑ.οσοι δε την ξερετε καλα θα κανετε να τη μαθετε
-Προμηθεως 19(μπλε σπιτι).αυτη η πολυ ομορφη ξανθια μικρουλα με το καλοσχηματισμενο βυζακι.νομιζω αξιζει να δοκιμαστει
-Προμηθεως 14.κλειστο
-Προμηθεως τερμα κατω.η Ελληνιδα Ειρηνη η οποια ηταν καθισμενη στο σαλονι με τα βυζια απ'εξω και με το που μπηκαμε αρχισε τις γνωστες της μαγκιες
-Σαπφους-Προμηθεως.η Βερονικα.εχω ξαναπει οτι ειναι ισως ο,τι καλυτερο στο Βαρδαρη
-Σαπφους(διδυμο διπλα).η πολυ ομορφη μικρη Ρουμανα Χριστινα με τα μακρυα μαυρα μαλλια.μεσα απο το δωματιο αρχισε να ουρλιαζει και να βριζει και ακουστηκε μεχρι εξω.οποτε με το βγηκε στο σαλονι η τσατσα μας λεει:ειναι πολυ καλη μες το δωματιο κουνωντας ειρωνικα το χερι της.σα να μας ελεγε φυγετε δηλαδη
-Σαπφους 8(ανορθογραφο).μια καινουργια Ισπανιδα μελαχρινη,νταρντανουλα με ωραια κωλαρα
-Σαπφους 20.αυτη η κορμαρα ξανθια Ουγγαρεζα με το αγγελικο προσωπο.κανει και 69 στα 60ε και 69 με γυμνο στα 80ε.με στεναχωρησατε ομως γιατι ειπατε οτι δεν αξιζει...
-Τανταλου 8.η Ειρηνη στα 30ε.μια αδιαφορη κοντουλα που δουλευει κατα καιρους στο εν λογω σπιτι
-Τανταλου 14(αλουμινατο).η ομορφη Τζουλη στα 30ε.δουλευε και 26ης Οκτωβριου 52 πριν λιγο καιρο αν θυμαστε
Eνδιαφερουσα και κατατοπιστικη η παρουσιαση...
Αυτη η ΒΑΝΕΣΣΑ που αναφερεις,πως ειναι?Απο βυζι τουλαχιστον?Ξερεις επεισης ποτε επιστρεφει η Τζουλια(το βυζοπουλεν μου?)

al pacino

Τιμημένος
Εγγρ.
5 Ιουλ 2008
Κριτικές
293
Like
9.996
Πόντοι
13.755
Eνδιαφερουσα και κατατοπιστικη η παρουσιαση...
Αυτη η ΒΑΝΕΣΣΑ που αναφερεις,πως ειναι?Απο βυζι τουλαχιστον?Ξερεις επεισης ποτε επιστρεφει η Τζουλια(το βυζοπουλεν μου?)
η Βανεσσα δεν εχει εντυπωσιακο βυζι.η Τζουλια λειπει ακομα.ρωτησα τη γιαγια τσατσα στο Σαπφους 5 που δουλευε με την Τζουλια

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom