Λοιπόν έκανα μια τσάρκα χθες που ήταν σκέτη αποτυχία..!
Τ' απόγευμα πήγα να δω τη Σαμπρίνα απο 26 οκτωβριου 52..
Όταν βγήκε απ' το ένα δωμάτιο πέρασε σφάιρα απ' το διάδρομο, ούτε να μας κοιτάξει δε γύρισε.. Εγώ νόμιζα ότι θα ξανάρθει, οπότε ρωτάω τη τσατσά "αυτό ήταν..;".
-"Ναι", μου λέει "μπήκε στο δωμάτιο τώρα"..!
Οπότε δεν μπορώ να πω ότι την είδα κ καλά, αλλά αυτό που είδα δε μου κανε κι ιδαίτερη εντύπωση.. Να μου πεις τώρα που βλέπω την Αμάντα του Ζουζάνα δίπλα στη διαφήμιση, μπορώ να πω ότι της μοιάζει κάπως.. Κι αυτή όταν τη βλέπεις στη φωτο με το μαύρο εσώρουχο δε φαίνεται ότι έχει τέτοιες βυζάρες.. Πάντως, δεν πρόκειται να πληρώσω 30 ευρώ για να μάθω αν έχει ωραίες βυζάρες..! Ας βγει στο διάδρομο γυμνόστηθη, ή ας βάλει καμιά φωτο της στο Αθενς Λέιντις για να δούμε αν διαθέτει τα ανάλογα προσόντα για ν' αξίζει την κατάθεση..!
Μετά έκανα κ μια βραδινή τσάρκα, όπου δε βρήκα καμία..!
Στο Προμηθέως στο μπλε δεν ήταν η Μαίρη, που δουλεύει πρωί, αλλά μια Ζήνα καλούτσικη..
Η μόνη που έλεγε κάτι από όσες είδα..! Μικροκαμωμένη σχετικά καστανόξανθη, βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι με ωράιο σωματάκι, κι ωραίο βυζάκι μεσαίου μεγέθους, αλλά εγώ έψαχνα για μεγαλύτερο..! Έχει κι ένα τατού πίσω..
Μετά στο Προμηθέως 25 μου 'παν ότι η Κάρμεν έχει φύγει στην πατρίδα της, αλλά θα γυρίσει σε κανα μήνα αν θυμάμαι καλά..
Η Σάρα από Μαντζάρου 14 (πρώην 10) δουλεύει πρωινή μέχρι την Τρίτη, οπότε δεν την είδα..
Η Βικυ Ουκρανή από κατεχακη μου 'παν ότι επίσης λείπει..
Τέλος το 26 οκτωβριου 52 ήταν κλειστό κ σήμερα στο τηλ μου 'παν ότι η Έλενα δε δουλεύει εκεί..! (Άρα δουλεύει κάπου αλλού..;)
Πέρασα κι από καναδυο ακόμα, αλλά δεν υπάρχει κάποια άλλη άξια αναφοράς εκτός απ' την Ζήνα κατά τη γνώμη μου..!
Δεν ξέρω αλλά η τσάρκα για μένα είναι μια χρονοβόρα (καθώς μένω ανατολικά) κ ψυχοφθόρα διαδικασία, κ να με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να την κάνω συχνά για να βοηθάω στην ενημέρωση..
Πάντως δεν πρέπει να ζητάμε μόνο καλύτερες τιμές, αλλά κυρίως ενημέρωση απ' τα σπίτια, είτε μέσω του Αθενς Λέιντις είτε με δικές τους ιστοσελίδες ν' ανεβάζουν γυμνές φωτο των κοριτσιών που δουλεύουν, έστω χωρίς πρόσωπο κ το πρόγραμμα τους, ώστε να μην τρέχουμε έτσι χωρίς λόγο απ' την άλλη άκρη της πόλης..!