Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 56 άτομα (1 μέλη και 55 επισκέπτες)

michael_k

Μέλος
Εγγρ.
12 Ιουν 2008
Κριτικές
1
Like
2
Πόντοι
16
καλησπερα συναγωνιστες
χθες επισκεψη κατα τις 23.00 στη κωλλετη πηγα για την εφη αλλα πετυχα την σαντρα.
μπηκα να τεσταρω την κατασταση μιας και ειναι καινουρια κοπελα 40 ευρω το απλο,καλη κοπελα εχει ωραιο κολαρακι και γενικα ειναι προθυμη δεν εχει αντιρισεις.
στα μειον τις οτι δεν μιλαει ελληνικα.
κατα τα αλλα ολα οκ.και για οσους εχουν τετοια γουστα η κοπελα στο κρεβατι φοραει ζαρτιερες και τακουνι ;)

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτη η τζορτζια ηταν μια milf προς το gilf με κοντο σχετικα μαλλι με βυζαρες αλλα με πολλαα κιλα επισης?
και παλια ασχολουνταν με φιτνες μου ειχε πει....ηταν σφιχτο το σωμα της αλλα οπως ειπωθηκε gilf.... :2funny: :2funny:

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
όποιος πάει mandy να ρωτήσει πως πήγε η εγχειρηση της kristin
και πότε θα ξαναέρθει....

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
γάμα την, κάντην να χυσει στο πεντάλεπτο :2funny: :2funny:
και μετά ρώτα την... εμένα πως νομίζεις μου είπε... 

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
οταν λες gilf δλδ ποσο περιπου?τωρα τελικα εχει καλο σωμα η εχει χαλασει?
πρεπει να ναι 45 αρα με το ματι...ενταξει πλακα εκανα για το γκιλφ....σωμα ειχε καλο ακομη....αλλα προφανως οχι νεανικο...

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
θυμαμαι σιγουρα για 69 και πρεπει να δινε και κουλουρι....καλη ηταν οχι εφαμιλλη της μαρθας παντως....γιατι δεν στελνεις πμ στον φιλο που την ξαναφερε στο προσκηνιο να σε συνδεσει μαζι της με κανα τηλεφωνο αφου λεει οτι δουλευει μονη της στην περαια κατοικον; :think:
δεν θα την βρεις σε στουντιο ....

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
θυμαμαι σιγουρα για 69 και πρεπει να δινε και κουλουρι....καλη ηταν οχι εφαμιλλη της μαρθας παντως....γιατι δεν στελνεις πμ στον φιλο που την ξαναφερε στο προσκηνιο να σε συνδεσει μαζι της με κανα τηλεφωνο αφου λεει οτι δουλευει μονη της στην περαια κατοικον; :think:
δεν θα την βρεις σε στουντιο ....
ξερω επειδη εχω το τηλ.ρωταω.αξιζει να παω η οχι?

alexm4n

Τιμημένος
Εγγρ.
13 Αυγ 2009
Κριτικές
61
Like
14
Πόντοι
1.366
να γαμησουμε θα παμε ή να πιουμε καφε με κουλουρακια; :think: :2funny: :2funny:
αυτή τελείωσε παίχτη όχι εγω :2funny:
έτσι όπως έχουν μείνει λίγα μαγαζιά σε λίγο τι νομίζεις θα γίνεται άσε που στα μασατζιδικα είναι στανταρ ο φραπές :2funny: άλλος τον πινει και άλλος τον δίνει διάλεξε :2funny: :2funny:
έχω κέφια λέμε...

tenten777

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουλ 2009
Like
1
Πόντοι
6
εγω προσωπικα δεν θα πηγαινα .....ρωτησες τιμες;
το βραδυ θα παρω τηλ να ρωτησω.απο ποια αποψη δεν θα πηγαινες φιλε gl?βοηθα λιγο την κατασταση.απλα να σου τονισω οτι γουσταρω τα milf.και η μαρθα που ανεφερες οντως μου εβγαλε τρελα γουστα.

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
αυτή τελείωσε παίχτη όχι εγω :2funny:
έτσι όπως έχουν μείνει λίγα μαγαζιά σε λίγο τι νομίζεις θα γίνεται άσε που στα μασατζιδικα είναι στανταρ ο φραπές :2funny: άλλος τον πινει και άλλος τον δίνει διάλεξε :2funny: :2funny:
έχω κέφια λέμε...
το καταλαβα οτι τελειωσε αυτη...αλλο λεω...θα την πιασουμε και οικογενειακη συζητηση;πλακα κανω......

υγ. τελικα σκωληκοειδιτιδα εκανε η κριστιν;  :think: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: :2funny: ελπιζω να μην πηγε ευαγγελισμο κι αυτη..... :2funny:

gl

Μέγας
Εγγρ.
6 Ιουλ 2009
Κριτικές
475
Like
502
Πόντοι
4.906
το βραδυ θα παρω τηλ να ρωτησω.απο ποια αποψη δεν θα πηγαινες φιλε gl?βοηθα λιγο την κατασταση.απλα να σου τονισω οτι γουσταρω τα milf.και η μαρθα που ανεφερες οντως μου εβγαλε τρελα γουστα.
ναι ρε συ γιατι δεν μου πολυαρεσουν τα μιλφ κυριως και γιατι πιστευω οτι δεν θα ειναι value for money καταθεση....γιαυτο ρωτα πρωτα τι παιρνει απο λεφτα.....τωρα απο την αλλη αν έμενα καπου κοντα πχ ή ειχα βγαλει γουστα με την συγκεκριμενη παλια αλλαζει το πραγμα...καθενας με τα πουλεν του....και τα γουστα του.και γω θα δινα λεφτα σε κοπελες που αν τις πω μπορει και να με κραξετε(ο τετσουο αν ακουει πχ θα καταλαβει ποια λεω) αλλα ετσι ειναι εγω μ αυτες την εβρισκα....απλα αν δεν ησουν πελατης και δεν σε ξερει δεν ξερω αν θα αξιζει κιολας. ;)

sxoinobaths

Σπουδαίος
Εγγρ.
11 Μαρ 2009
Κριτικές
52
Like
456
Πόντοι
2.357
Λοιπόν έκανα μια τσάρκα χθες που ήταν σκέτη αποτυχία..!
Τ' απόγευμα πήγα να δω τη Σαμπρίνα απο 26 οκτωβριου 52..
Όταν βγήκε απ' το ένα δωμάτιο πέρασε σφάιρα απ' το διάδρομο, ούτε να μας κοιτάξει δε γύρισε.. Εγώ νόμιζα ότι θα ξανάρθει, οπότε ρωτάω τη τσατσά "αυτό ήταν..;".
-"Ναι", μου λέει "μπήκε στο δωμάτιο τώρα"..!
Οπότε δεν μπορώ να πω ότι την είδα κ καλά, αλλά αυτό που είδα δε μου κανε κι ιδαίτερη εντύπωση.. Να μου πεις τώρα που βλέπω την Αμάντα του Ζουζάνα δίπλα στη διαφήμιση, μπορώ να πω ότι της μοιάζει κάπως.. Κι αυτή όταν τη βλέπεις στη φωτο με το μαύρο εσώρουχο δε φαίνεται ότι έχει τέτοιες βυζάρες.. Πάντως, δεν πρόκειται να πληρώσω 30 ευρώ για να μάθω αν έχει ωραίες βυζάρες..! Ας βγει στο διάδρομο γυμνόστηθη, ή ας βάλει καμιά φωτο της στο Αθενς Λέιντις για να δούμε αν διαθέτει τα ανάλογα προσόντα για ν' αξίζει την κατάθεση..!
Μετά έκανα κ μια βραδινή τσάρκα, όπου δε βρήκα καμία..!
Στο Προμηθέως στο μπλε δεν ήταν η Μαίρη, που δουλεύει πρωί, αλλά μια Ζήνα καλούτσικη..
Η μόνη που έλεγε κάτι από όσες είδα..! Μικροκαμωμένη σχετικά καστανόξανθη, βγήκε γυμνόστηθη στο σαλόνι με ωράιο σωματάκι, κι ωραίο βυζάκι μεσαίου μεγέθους, αλλά εγώ έψαχνα για μεγαλύτερο..! Έχει κι ένα τατού πίσω..
Μετά στο Προμηθέως 25 μου 'παν ότι η Κάρμεν έχει φύγει στην πατρίδα της, αλλά θα γυρίσει σε κανα μήνα αν θυμάμαι καλά..
Η Σάρα από Μαντζάρου 14 (πρώην 10) δουλεύει πρωινή μέχρι την Τρίτη, οπότε δεν την είδα..
Η Βικυ Ουκρανή από κατεχακη μου 'παν ότι επίσης λείπει..
Τέλος το  26 οκτωβριου 52 ήταν κλειστό κ σήμερα στο τηλ μου 'παν ότι η Έλενα δε δουλεύει εκεί..! (Άρα δουλεύει κάπου αλλού..;)
Πέρασα κι από καναδυο ακόμα, αλλά δεν υπάρχει κάποια άλλη άξια αναφοράς εκτός απ' την Ζήνα κατά τη γνώμη μου..!
Δεν ξέρω αλλά η τσάρκα για μένα είναι μια χρονοβόρα (καθώς μένω ανατολικά) κ ψυχοφθόρα διαδικασία, κ να με συγχωρείτε αλλά δεν μπορώ να την κάνω συχνά για να βοηθάω στην ενημέρωση..
Πάντως δεν πρέπει να ζητάμε μόνο καλύτερες τιμές, αλλά κυρίως ενημέρωση απ' τα σπίτια, είτε μέσω του Αθενς Λέιντις είτε με δικές τους ιστοσελίδες ν' ανεβάζουν γυμνές φωτο των κοριτσιών που δουλεύουν, έστω χωρίς πρόσωπο κ το πρόγραμμα τους, ώστε να μην τρέχουμε έτσι χωρίς λόγο απ' την άλλη άκρη της πόλης..!

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.866
Πόντοι
11.585
Τωρα το ειδα και υποβαλω... Τα σεβη μου.!!
:rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon: :rockon:

Συνημμένα

• 11114.jpg
    11114.jpg
    105,8 KB · Εμφανίσεις: 25

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom