Μαγκες εχει γαμησει κανεις αυτο το μπαμπατσικο τζιουσι πουτανετο την Αλεξανδρα την Κυπρια?Εχεις κανεις γνωμη για το τι παιζει με αυτη?
Τα είπαμε αναλυτικά για την Αλεξάνδρα....Αν σου αρέσουν οι μπαμπάτσικες,γεματούλες ...καλή είναι και έχει και πολύ καλές υπηρεσίες.
Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.
Υπάρχουν πολλές ....Αλλες το κάνουν πάνω στην καυλα/μαλακία τους άλλες απο κακή συνήθεια ....Δεν ξέρω αν υπάρχουν και ανώμαλες που ενω ξέρουν πως πάσχουν απο κάτι το κάνουν με κακό σκοπό...........
Υπήρχε κάποτε πριν 15 χρόνια μια που ακουγόταν πως είχε κολλήσει κόσμο με παράσημα ,αυτή έδινε κάποια εξτραδάκια.....Απο Α ξεκινούσε το όνομα της.........
Εμμάνουελα έχει παρει κάνεις? Λέει τίποτα?
Λέω να περάσω από Hot Lady αύριο γιατί κάτι άλλο δεν μου κάνει κλικ μέχρι το απογευμα
Update. Τώρα είδα το πιο πάνω ποστ. Οπότε θα γίνει δοκιμή.
Είναι καλή, ωραίο κωλαράκι, το δουλέυει καλά το τσιμπούκι και αφήνει τα πάντα σε λογικά πλάισια....φιλιά δεν επεδίωξα.
προχθές βράδυ δούλευε η Νάρυ, αυτή που χρεώνει 50 για το απλό, αρχίστε να ρίχνετε μαύρο σε όσες μας κοροιδεύουν και παίρνουν τα πακιά με 30
Την συγκεκριμένη δεν την είδα ποτέ με καλό μάτι.....Απλά να αναφέρω πως στα μαγαζιά της αλυσίδας δούλευε πριν μια βδομάδα και πρέπει να δουλέυει ακόμα μια Alice,η οποία είναι μια απο τις πιο παλιές στο χώρο...Δουλευε ως Αννα στο sex and the city ...Μια λεπτούλα ,Αλβανίδα-Ρουμανα.Γενικά
κατάλαβα πως έχουν ξεμείνει απο ροστερ ειδάλλως δεν θα δουλεύαν με Αγάπες,Λιντιες,κτλ
Πλην της αναφοράς μου στην τσα2 κάποτε, ένα χρόνο πριν, τι ακριβώς δημοσίευσα που εξέθεσε κάποια κοπέλα φίλτατε;
Αν κρίνεις τον αναλυτικό τρόπο που πάντα εκφράζομαι, είσαι λάθος, γιατί έτσι είμαι εγώ γενικά, δια ζώσης/διαδικτυακά. Εξάλλου μια χαρά like πατάς σε μηνύματα από τσάρκες μου εδώ μέσα αλλά και σε κριτικές. Και να πω ότι γράφω τόσο συχνά όσο ο Κούλης… δυο με τρεις φορές το μήνα γράφω εδώ.
Επίσης δε θυμάμαι να μου είπε κάποιος και ειδικά εσυ κάποιο μυστικό το οποίο να μετέδωσα και να εκτέθηκα! Οπότε και σε αυτό είσαι λάθος. Αν κάποιος είναι λεπτομερής για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο είναι αυτομάτως και μη εχεμυθος; Τι μας λες ρε karaman… τι να σου πω, σέβομαι τον τίτλο σου εδώ μέσα, αλλά μάλλον και εσύ αρχίζεις να γεροξεκουτιαζεις
Θα σου πω 2 σκηνικά ...ένα με την Τσατσα την οποία την έβγαλες κανονικά στη σεντρα........
Αλλα δεν νομίζω να επηρέασε κανεναν ούτε να της χάλασες την καριέρα της ως τσατσα......
Ενα άλλο σκηνικό ηταν με ενα κωλόμπαρο που πήγες και έσκασες με το 50ρικο να γαμήσεις.......
Αυτα αν είναι αληθινα γεγονότα ,βγαίνεις απο μονος σου στη σέντρα......