Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 42 άτομα (2 μέλη και 40 επισκέπτες)

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Κουλη εγω εμαθα περισοτερα απο εσενα ποια μπορει να ειναι, παρα απο τον γιακουζα...και χωρις παρεξιγηση, εσυ και ο συναθλητης alfie, ειστε τερατα εχεμυθιας, λεπτομερεστατοι στις περιγραφες σε ολα, να σας πει καποιος μυστικο θα το μαθει ολη η θεσσαλονικη....σαν να μην σας ενδιαφερει η ανωνυμια απεναντι στις πουτανες, δηλαδη με αυτα που γραφεται, αν ειναι αληθεια, η καθε πουτανα ξερει ή εχει καταλαβει ποιοι ειστε....
Πλην της αναφοράς μου στην τσα2 κάποτε, ένα χρόνο πριν, τι ακριβώς δημοσίευσα που εξέθεσε κάποια κοπέλα φίλτατε;
Αν κρίνεις τον αναλυτικό τρόπο που πάντα εκφράζομαι, είσαι λάθος, γιατί έτσι είμαι εγώ γενικά, δια ζώσης/διαδικτυακά. Εξάλλου μια χαρά like πατάς σε μηνύματα από τσάρκες μου εδώ μέσα αλλά και σε κριτικές. Και να πω ότι γράφω τόσο συχνά όσο ο Κούλης… δυο με τρεις φορές το μήνα γράφω εδώ.
Επίσης δε θυμάμαι να μου είπε κάποιος και ειδικά εσυ κάποιο μυστικό το οποίο να μετέδωσα και να εκτέθηκα! Οπότε και σε αυτό είσαι λάθος. Αν κάποιος είναι λεπτομερής για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο είναι αυτομάτως και μη εχεμυθος; Τι μας λες ρε karaman… τι να σου πω, σέβομαι τον τίτλο σου εδώ μέσα, αλλά μάλλον και εσύ αρχίζεις να γεροξεκουτιαζεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Φίλε μου έχει τύχει και εμένα, ήμουν μέσα και μόλις με ενημέρωσε 40€ το απλό. Μπαίνει μέσα πάκι και γυρνάει η τσατσα και με ρωτάει: θα μπείς;;; (δηλαδή μπες ή φύγε)
Της λέω όχι και φεύγω, περπατάω πολύ αργά και φεύγοντας την ακούω να λέει στον πάκι: αγόρι μου από 30 ξεκινάμε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί ποτέ! Ποτέ όμως, ακόμα και κοπέλες μουνάρες να φέρουν δεν ξαναπάω. Αν κάνουν έτσι για την τιμή, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνουν σε θέματα υγείας κτλ.
Ρε σεις με το τσιγκελι θα σας τα βγάζουμε ;;αυτό το σκηνικό που αναφέρεται πρώτη φορά σήμερα και μάλιστα από δύο άτομα είναι πολύ σοβαρό !
Όχι απλά μαύρο ...ούτε από έξω .
Αν θέλουν να δουλεύουν με τα πακια τύπου φιλανθρωπία φάση ας ανοίξουν ένα μπουρδέλο έξω από την δομή και ας γαμιουνται και με 20 ευρώ .

Ντροπή και ξεφτίλα μόνο ..
Για να πας σαν τουρίστας στις χώρες αυτών των τριτοκοσμικών πρέπει να κάνεις πρώτα μια βαλίτσα εμβόλια .
Και εδώ για να μην τους πουν ρατσιστές τους βάζουν στο ίδιο κρεβάτι με εμάς να γαμανε κιόλας και σε καλύτερη τιμή

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.740
Πόντοι
1.336
Ρε σεις με το τσιγκελι θα σας τα βγάζουμε ;;αυτό το σκηνικό που αναφέρεται πρώτη φορά σήμερα και μάλιστα από δύο άτομα είναι πολύ σοβαρό !
Όχι απλά μαύρο ...ούτε από έξω .
Αν θέλουν να δουλεύουν με τα πακια τύπου φιλανθρωπία φάση ας ανοίξουν ένα μπουρδέλο έξω από την δομή και ας γαμιουνται και με 20 ευρώ .

Ντροπή και ξεφτίλα μόνο ..
Για να πας σαν τουρίστας στις χώρες αυτών των τριτοκοσμικών πρέπει να κάνεις πρώτα μια βαλίτσα εμβόλια .
Και εδώ για να μην τους πουν ρατσιστές τους βάζουν στο ίδιο κρεβάτι με εμάς να γαμανε κιόλας και σε καλύτερη τιμή
Ονειρεύομαι τη στιγμή που θα τους κάψουν. Άντε Γαμω τη βρωμια και τας ασθενείας που κουβαλάνε

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Φίλε μου έχει τύχει και εμένα, ήμουν μέσα και μόλις με ενημέρωσε 40€ το απλό. Μπαίνει μέσα πάκι και γυρνάει η τσατσα και με ρωτάει: θα μπείς;;; (δηλαδή μπες ή φύγε)
Της λέω όχι και φεύγω, περπατάω πολύ αργά και φεύγοντας την ακούω να λέει στον πάκι: αγόρι μου από 30 ξεκινάμε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί ποτέ! Ποτέ όμως, ακόμα και κοπέλες μουνάρες να φέρουν δεν ξαναπάω. Αν κάνουν έτσι για την τιμή, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνουν σε θέματα υγείας κτλ.
Πάντως όταν βγήκε με τα βυζάκια έξω ήταν πολύ καυλιάρα, αλλά όταν είδα να προσκαλεί μαζί με την τσατσά τον πακι με 30€ κιόλας, έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!

μπράβο και στους δύο πάντως για την ενημέρωση :hi:

τώρα όποιος πάει και δώσει 50αρικο για το απλό θα είναι μεγάλος βλαξ.

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Πήρε κάνεις χαμπάρι ότι το Σάββατο έχει επιστροφή ;
Χριστίνα Ουγγαρέζα αλλά με μεταγραφή στο golden lips και villa ...εν το μεταξύ όσο έλειπε μίκρυνε κιόλας ..29 χρόνων λεει

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Τελικα υπαρχει καποια με σιλικονη που τον παιρνει ακαποτα στον κωλο;
Ενω η ναρυ παιρνει πακιστανους με 30 και τους Ελληνες με 50;

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
Τελικα υπαρχει καποια με σιλικονη που τον παιρνει ακαποτα στον κωλο;
Ενω η ναρυ παιρνει πακιστανους με 30 και τους Ελληνες με 50;
Κάπως έτσι Ισίδωρε! Ρατσισμός προς τους Έλληνες και κυρίως προς εμάς τους μπουρδελιαρηδες και χατίρια οικειοθελώς για μπινεδες

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Κάπως έτσι Ισίδωρε! Ρατσισμός προς τους Έλληνες και κυρίως προς εμάς τους μπουρδελιαρηδες και χατίρια οικειοθελώς για μπινεδες
γιατι τους αποκαλεις μπινεδες;αν η ξανθια μιλφ δινει τον κωλο της ακαποτα φταιει και αυτη

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Εν τω μεταξυ βλεπω πως αναβαθμιστηκα σε ενεργο μελος!
Αν μου κανετε ΟΛΟΙ like σε ο,τι γραφω,οσο μαλακια και να ειναι,ποιος ειναι ο επομενος βαθμος;

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Μπινεδες λέγονται οι κωλομπαραδες Ισίδωρε....δεν τους έβρισα
ναι,αλλα κανενας δεν θα πει παιδια εγω ειμαι μπινες.Θεωρειται βρισια.Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως αλλα το οτι καποια τρωει πουτσες χωρις προφυλακτικο

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
ναι,αλλα κανενας δεν θα πει παιδια εγω ειμαι μπινες.Θεωρειται βρισια.Δεν ειναι αυτο το θεμα ομως αλλα το οτι καποια τρωει πουτσες χωρις προφυλακτικο
Δεν έγραψαν για χωρίς προφυλακτικό,είπε ο yakuza ότι κάποια έδωσε κωλο με 30 και ο Κούλης ότι η ίδια τον πρότεινε να χώσει μουνι ακαποτα .
Ότι θέλεις διαβάζεις ;
Μπινες είναι ο μπινες ...θες πάρτο σαν βρισιά αλλά η σημασία του δεν αλλάζει επειδή έγινε μόδα

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
,Στον αφρό η Τσέχα δουλεύει πρωί ή βράδυ?

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
Δεν έγραψαν για χωρίς προφυλακτικό,είπε ο yakuza ότι κάποια έδωσε κωλο με 30 και ο Κούλης ότι η ίδια τον πρότεινε να χώσει μουνι ακαποτα .
Ότι θέλεις διαβάζεις ;
Μπινες είναι ο μπινες ...θες πάρτο σαν βρισιά αλλά η σημασία του δεν αλλάζει επειδή έγινε μόδα
μηπως θελει να κανει παιδι;ποτε δεν ξερεις

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.786
Πόντοι
3.796
γιατι με ειρωνευεσαι;ξερεις εσυ τι ορμονικα μπορει να πιασουν μια 45αρα;
Ξέρεις εσύ τι σημαίνει κλιμακτιριο;
Γαμωτο ακόμα δεν καταλαβαίνω γιατί σου απαντάω κιόλας .
Μιλάς για μια 45 που θέλει να γκαστρωθει χωρίς κανένα νόημα στην μπουρδελοκατασταση

Isidoro$

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Δεκ 2021
Κριτικές
9
Like
3.526
Πόντοι
456
πλακα εχετε μερικοι..
θα ξαναγραψω αυριο αφου κανω περασμα απο την περιοχη

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Μαγκες εχει γαμησει κανεις αυτο το μπαμπατσικο τζιουσι πουτανετο την Αλεξανδρα την Κυπρια?Εχεις κανεις γνωμη για το τι παιζει με αυτη?
Τα είπαμε αναλυτικά για την Αλεξάνδρα....Αν σου αρέσουν οι μπαμπάτσικες,γεματούλες ...καλή είναι και έχει και πολύ καλές υπηρεσίες.

Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.
Υπάρχουν πολλές ....Αλλες το κάνουν πάνω στην καυλα/μαλακία τους άλλες απο κακή συνήθεια ....Δεν ξέρω αν υπάρχουν και ανώμαλες που ενω ξέρουν πως πάσχουν απο κάτι το κάνουν με κακό σκοπό...........
Υπήρχε κάποτε πριν 15 χρόνια μια που ακουγόταν πως είχε κολλήσει κόσμο με παράσημα ,αυτή έδινε κάποια εξτραδάκια.....Απο Α ξεκινούσε το όνομα της.........
Εμμάνουελα έχει παρει κάνεις? Λέει τίποτα?
Λέω να περάσω από Hot Lady αύριο γιατί κάτι άλλο δεν μου κάνει κλικ μέχρι το απογευμα
Update. Τώρα είδα το πιο πάνω ποστ. Οπότε θα γίνει δοκιμή.
Είναι καλή, ωραίο κωλαράκι, το δουλέυει καλά το τσιμπούκι και αφήνει τα πάντα σε λογικά πλάισια....φιλιά δεν επεδίωξα.

προχθές βράδυ δούλευε η Νάρυ, αυτή που χρεώνει 50 για το απλό, αρχίστε να ρίχνετε μαύρο σε όσες μας κοροιδεύουν και παίρνουν τα πακιά με 30
Την συγκεκριμένη δεν την είδα ποτέ με καλό μάτι.....Απλά να αναφέρω πως στα μαγαζιά της αλυσίδας δούλευε πριν μια βδομάδα και πρέπει να δουλέυει ακόμα μια Alice,η οποία είναι μια απο τις πιο παλιές στο χώρο...Δουλευε ως Αννα στο sex and the city ...Μια λεπτούλα ,Αλβανίδα-Ρουμανα.Γενικά
κατάλαβα πως έχουν ξεμείνει απο ροστερ ειδάλλως δεν θα δουλεύαν με Αγάπες,Λιντιες,κτλ
Πλην της αναφοράς μου στην τσα2 κάποτε, ένα χρόνο πριν, τι ακριβώς δημοσίευσα που εξέθεσε κάποια κοπέλα φίλτατε;
Αν κρίνεις τον αναλυτικό τρόπο που πάντα εκφράζομαι, είσαι λάθος, γιατί έτσι είμαι εγώ γενικά, δια ζώσης/διαδικτυακά. Εξάλλου μια χαρά like πατάς σε μηνύματα από τσάρκες μου εδώ μέσα αλλά και σε κριτικές. Και να πω ότι γράφω τόσο συχνά όσο ο Κούλης… δυο με τρεις φορές το μήνα γράφω εδώ.
Επίσης δε θυμάμαι να μου είπε κάποιος και ειδικά εσυ κάποιο μυστικό το οποίο να μετέδωσα και να εκτέθηκα! Οπότε και σε αυτό είσαι λάθος. Αν κάποιος είναι λεπτομερής για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο είναι αυτομάτως και μη εχεμυθος; Τι μας λες ρε karaman… τι να σου πω, σέβομαι τον τίτλο σου εδώ μέσα, αλλά μάλλον και εσύ αρχίζεις να γεροξεκουτιαζεις
Θα σου πω 2 σκηνικά ...ένα με την Τσατσα την οποία την έβγαλες κανονικά στη σεντρα........
Αλλα δεν νομίζω να επηρέασε κανεναν ούτε να της χάλασες την καριέρα της ως τσατσα......
Ενα άλλο σκηνικό ηταν με ενα κωλόμπαρο που πήγες και έσκασες με το 50ρικο να γαμήσεις.......
Αυτα αν είναι αληθινα γεγονότα ,βγαίνεις απο μονος σου στη σέντρα......

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom