Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 39 άτομα (2 μέλη και 37 επισκέπτες)

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.964
Πόντοι
456
Ασε εμενα...εσυ εισαι απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους στο κοσμο! :confused: απλα εξηγησε μου τι σχεση εχει μια τιμια κοπελα με μια που τα κανει ολα στο απλο; (και κωλο μεσα) δεν θα μαθευτει καθολου και ξερεις γιατι.. δεν το ειπα σε κανενα ουτε εδω φυσικα, ουτε σε πμ. ειπα απο την αρχη θελει λιγο ψαξιμο... δεν ειναι δυσκολο να βρεθει, γιατι φαντασου εγω που παιρνω ΜΟΝΟ απλο και γυρναω μια στο τοσο την βρηκα.
Αστο φιλε ότι θες καταλαβαίνεις καλό βράδυ κ καλό γύρισμα στο επόμενο επεισόδιο του Ματλοκ. Κ εις ανώτερα με τα λαυρακια σου

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Ξερεις τι με ειπε μολις εδωσε κωλο..μην πεις τιποτα εξω (εννοουσε τσα2) γιατι θα φας μπουνια, γελουσε και λιγο.

Πως εισαι σιγουρος οτι το εξτραδακι που πηρες, το κανει σε ολους.?? Μηπως παρεξηγισες το δωρακι που σου εκανε.?? το οτι σε γουσταρε κτλ. Γιατι απο οτι καταλαβα 1η φορα την πηρες.???
Εκτος αν πηγες συστημενος απο καποιον αλλον, που πηρε και αυτος τα ιδια με 30€....και ηξερες τι θα παρεις και εσυ.
Δηλαδη λιγο περιεργο μου φενεται κοπελα να δινει δωρακια απλοχερα....
Το οτι καποια κοπελα θα κανει καποιο εξτραδακι ακομα και απο την 1η φορα, δεν ειναι σπανιο, απο προσωπικη εμπειρια.

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
5.766
Πόντοι
11.585
Επεισης, αυτο που υποθηκε αν καποια κοπελα γαμιεται ακαποτα και να το πουμε εδω για να σωθει ο κοσμος....και καλα...
Αν αναφερθει εδω μεσα ενα ονομα μιας κοπελες που τον περνει ακαποτα στο μουνι της, ισως και με το αντιστοιχο αντιτιμο, τι πιστευετε οτι θα γινει την αλλη μερα.?? Δεν θα πατησει κανενας στο μαγαζι.??? ή θα γινεται χαμος απο αυτους που θα πηγαινουν και θα ζητανε ακαποτο γαμισι.???
Φερτε λιγο τα γραφομενα της Αθηνας πριν λιγες μερες στο νου σας τι ζηταει ο κοσμος...

Γνωμη μου αν καποιος πηρε τετοια υπηρεσια απο κοπελα του χωρου, με τον εναν ή τον αλλο τροπο, και σιγουρα υπαρχουν περιστατικα, το τελευταιο πραγμα που πρεπει να κανει ειναι να το κατανομασει γραπτα εδω μεσα....

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Ασε εμενα...εσυ εισαι απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους στο κοσμο! :confused: απλα εξηγησε μου τι σχεση εχει μια τιμια κοπελα με μια που τα κανει ολα στο απλο; (και κωλο μεσα) δεν θα μαθευτει καθολου και ξερεις γιατι.. δεν το ειπα σε κανενα ουτε εδω φυσικα, ουτε σε πμ. ειπα απο την αρχη θελει λιγο ψαξιμο... δεν ειναι δυσκολο να βρεθει, γιατι φαντασου εγω που παιρνω ΜΟΝΟ απλο και γυρναω μια στο τοσο την βρηκα.
οκ συμφωνοι με αυτο. Αλλα το "λιγο" ψαξιμο πως το οριζεις; Εσυ μπορει να γυριζεις σε μια συγκεκριμενη μπαντα και καποιος αλλος σε αλλη, οποτε δεν υπαρχει περιπτωση να την βρει.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817

Latinolover

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Δεκ 2021
Κριτικές
3
Like
565
Πόντοι
301
Καλησπέρα τα παιδιά.
Είχα βάλει από καιρό στο μάτι την Βίκυ από hot lady/villa erotica αλλά το γεγονός ότι δεν είχα ακούσει τπτ με προέτρεπε από το να περάσω. Γενικά στα σαλοναρισματα είχε λάγνο βλέμμα και όντας λάτρης των milf την είχα απωθημένο. Προ ολίγου λοιπόν πήρα την απόφαση να την σβήσω κι αυτήν από την λίστα. Επιλογή προγράμματος με 69 στα 70€. Μπαίνει μέσα αυτή, σώμα αρκετά καλό και σφιχτό για την ηλικία της (37 μου είπε). Αγγλικά καθόλου μόνο ισπανικά. Κάθεται γδύνεται και την γυρνάω για να την γλειψω. Μετά από μισό λεπτό που την εγλειψα μου ζήτησε λεφτά αν θέλω να τελειώσει νομιζω 20€ όπως ζήτησε και παραπάνω λεφτά για φιλιά. Προφανώς δεν πήρε φράγκο. Όταν κόντευε να τελειώσει πήγε να τραβηχτεί αλλά εγώ την είχα ήδη κλειδώσει και έχυσε αρκετά καλά με μπόλικο τρέμουλο. Σηκώθηκε μετά να συνέλθει, συνέχισε με πίπα έφαγε κάνα 2 καρφώματα το κεφάλι δεν διαμαρτυρήθηκε. Ανέβηκε από πάνω καβάλησε καλά και πρέπει να ξανά έχυσε γιατί άρχισε να τρέμει και έπεσε πάνω μου και άρχισε επιφανειακά φιλια στο στόμα. Γύρισμα σε reverse cow εκεί έδωσε πονο έφαγε και τις σφαλιάρες της χωρίς να πει κάτι. Τελείωμα από μένα με μαλακια και αυτήν αγκαλιά, όταν είδε ότι ζοριζόμουν πήρε και τα αρχιδια στο στόμα τα εξαφάνισε. Προτείνεται γενικά αλλά προσοχή γιατί κοιτάει να κλέψει ότι μπορεί. Αλλά άμα την βάλεις εσύ όρια δεν λέει κάτι. Στο τέλος αναγνώρισε από μεριάς της ότι πήρα πράγματα από αυτήν που δεν κάνει συνήθως. Για μια φορά καλή είναι πάντως. 7/10

Όση ώρα εγώ πάλευα με την Βίκυ, ένας φίλος αγωνιζόταν στο κρεβάτι με την Εμμανουέλα του hot lady.
Επέλεξε ελεύθερο στοματικό. Το κορίτσι πολύ όμορφο και με ωραίο σώμα (το είχαμε αναφέρει και τις προάλλες σε μια διαφωνία). Πίπα καλή τον έπαιρνε όλο μέσα και όταν πιέστηκε δεν είπε όχι. Δάχτυλα δέχεται φουλ της αρέσει κιόλας. Αρκετές εναλλαγές στάσεων που δεν διαμαρτυρήθηκε όπως και στα 4 που έδωσε πονο ο συναγωνιστής και έκατσε τον έφαγε αρκετά καλά. 8/10

Αυτά εν ολίγοις. Προτείνονται αμφότερες.
ΥΓ Η Νατασα δίπλα από το βενους επέστρεψε θα τιμηθεί στο προσεχές διάστημα εκ νέου.

Xaris Shaolin

Μέλος
Εγγρ.
16 Μαρ 2023
Like
227
Πόντοι
21
ναι, απ' όλα έχει η Αθήνα, όχι όπως εδώ πάνω
αλλος φιλος μου γαμησε πολλες διασημες ελληνιδες και παρουσιαστριες,μια ξανθη γκομενα ηταν
του νικου οικοομοπουλου παρουσιαστρια και αλλες ηθοπειους.νεαρος και γονος θα σου πω απο κοντα.

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.642
Πόντοι
736
Εμμάνουελα έχει παρει κάνεις? Λέει τίποτα?
Λέω να περάσω από Hot Lady αύριο γιατί κάτι άλλο δεν μου κάνει κλικ μέχρι το απογευμα
Update. Τώρα είδα το πιο πάνω ποστ. Οπότε θα γίνει δοκιμή.

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Τι ειναι αυτα που γραφεις; ουτε για πλακα σεξ χωρις προφυλακτικο.
Αν μου ελεγε κατι τετοιο θα την εδινα στεγνα εδω περα.

το έγραψα πιο πριν ότι της είπα να μου βάλει προφυλακτικό, αλλά σιγά να μην την δώσω στεγνά την κοπέλα όπως λες, αυτό το περιστατικό ίσως να ήταν και μεμονωμένο και να έτυχε σ' εμένα λόγο ότι είμαι από τους σταθερούς της πελάτες

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
Δεν καταλαβαινω το λογο που δεν λες, προστατευεις κοσμο ετσι αν δεν το εχεις καταλαβει

μια απλή αναφορά έκανα μιας και ο συναγωνιστής @yakuza old boy ανέφερε για κουλούρι και ακα πίπα στο απλό των 30 και πολλά ακόμη εξτραδάκια.

azazel

Τιμημένος
Εγγρ.
20 Ιουν 2008
Κριτικές
217
Like
17.677
Πόντοι
38.177
Μαγκες εχει γαμησει κανεις αυτο το μπαμπατσικο τζιουσι πουτανετο την Αλεξανδρα την Κυπρια?Εχεις κανεις γνωμη για το τι παιζει με αυτη?
Την εχει αγαπησει ο Φακιρης,λιγα τα λογια σας :smiling-face-with-heart-eyes:

peter127

Μέλος
Εγγρ.
11 Αυγ 2013
Like
106
Πόντοι
0
μια απλή αναφορά έκανα μιας και ο συναγωνιστής @yakuza old boy ανέφερε για κουλούρι και ακα πίπα στο απλό των 30 και πολλά ακόμη εξτραδάκια.
παρότι δεν έχω εμπειρία από την συγκεκριμένη (νομίζω δηλαδή), το "να βαλω προφυλακτικο" συνήθως είναι σήμα να σταματήσει η πίπα, να περαστεί καπότα και να αρχισει το σεξ. Όσες φορές μου έχει προσφερθεί λέω όχι και απλά συνεχίζει η πίπα. Και μετά πέρασμα προφυλ κλπ.

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Yakuza σύμφωνα με τα λεγόμενα σου και τα στανταρακια και της κριτικές σου ένα απλός άνθρωπος θα καταλάβει ότι λες για περιοχή Las Vegas και η κοπέλα λογικά είναι στανταρακι για πολλούς εδώ μέσα όποτε ας προσέχουμε τουλάχιστον την υγεία μας!! Γενικός η φάση ήταν που ήταν ξενερα για εμένα τουλάχιστον έθεσες και ενα ζήτημα υγείας που μπορεί να κολλήσεις τα πάντα από το (κουλούρι) !εσυ μπορεί να ειπες φόρεσε μου την κάποτα κάποιος άλλος μπορεί να είπε κομπλέ και να έδινε ακαποτα !

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.232
Πόντοι
3.346
παρότι δεν έχω εμπειρία από την συγκεκριμένη (νομίζω δηλαδή), το "να βαλω προφυλακτικο" συνήθως είναι σήμα να σταματήσει η πίπα, να περαστεί καπότα και να αρχισει το σεξ. Όσες φορές μου έχει προσφερθεί λέω όχι και απλά συνεχίζει η πίπα. Και μετά πέρασμα προφυλ κλπ.

όταν με ρώτησε ''να βάλω προφυλακτικό ή όχι'' είχε ήδη σταματήσει την πίπα και είχε σκαρφαλώσει επάνω μου και έτριβε το αιδοίο της πάνω στο καυλί μου. Το ίδιο με ρώτησε και όταν ξεκίνησε την πίπα στην αρχή της συνεδρίας ασχέτως αν και είχα μπει με 40 και όχι με το απλό των 30.

Τώρα στο άλλο που είχε αναφέρει ο @yakuza old boy ότι τα κάνει όλα στο απλό πρόγραμμα των 30, ακα πίπα, κουλούρι κτλ. και είναι από τα λεγόμενα ''στανταράκια'' της πρωινής βάρδιας είναι σαν να τα είπε όλα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, ''τι κάνει νίαου νίαου στα κεραμίδια''

Αν δεν είχε αναφέρει τίποτα ο @yakuza old boy δεν θα έγραφα και εγώ εδώ συμπληρώνοντας τον. Έχει λίγο καιρό τώρα που η συγκεκριμένη τα κάνει όλα στο απλό πρόγραμμα των 30. Ο συναγωνιστής το ανακάλυψε αργότερα από μένα και κακώς που το έγραψε εδώ δημόσια, μπορούσε κάλλιστα να μοιραστεί την πληροφορία του σε ΠΜ, επειδή η κοπέλα διαβάζει το νήμα της μπουρδελοκατάστασης προβλέπω από αύριο να τα σταματάει όλα τα εξτραδάκια γιατί το έκαψε το ''καλό χαρτί'' που είχαμε στα χέρια μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom