Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 53 άτομα (2 μέλη και 51 επισκέπτες)

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
μην παίρνεις και όρκο, εμένα με ρώτησε να βάλω προφυλακτικό? και δεν εννοώ για το τσιμπούκι.
Φυσικά και είπα ναι βάλε.

Υ.Γ. Μην με ρωτήσετε σε ΠΜ ποια είναι, δεν πρόκειται να απαντήσω. Ο συναγωνιστής @yakuza old boy κατόπιν εορτής ανακάλυψε την Αμερική όπως φαίνεται. :confused:
Δεν καταλαβαινω το λογο που δεν λες, προστατευεις κοσμο ετσι αν δεν το εχεις καταλαβει

GALAS1983

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Καλή σας μέρα κύριοι. Η Νατάσα από το Bella Dona για ακόμη μια φορά με άφησε full ικανοποιημένο. Κορμί για πολλά χιλιόμετρα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
μην παίρνεις και όρκο, εμένα με ρώτησε να βάλω προφυλακτικό? και δεν εννοώ για το τσιμπούκι.
Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Λες να εχω θεμα να πω το ονομα της η το μαγαζι; απλα αμα το κανω την καψαμε τη κοπελα.
Σκεψου λιγο, μετα ποιο το νοημα να παει καποιος αφου σιγουρα δεν θα κανει αυτα που εμαθα.
Το μαγαζι χανει λεφτα ετσι, λες να μην την πουνε τιποτα αμα το μαθουν που σιγουρα θα το μαθουν αν το γραψω.
το οτι θα προστατεψεις κοσμο απ το να τρεχει και να μην φτανει σου περασε απο το μυαλο; Σε νοιαζει πιο πολυ δηλαδη το να μην την καψεις;

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.261
Πόντοι
6.817
Τυπε Αννια τρελο στανταρακι, αν και εχω να την πληρωσω καιρο, την βαρεθηκα, αλλα την σκεφτομαι παντα σαν plan b.
Η Αννια σου εκανε κουβεντα για τα τρελα που ζηταει και προσπαθει να κανει ο κοσμος μεσα στο δωματιο.?? Κανα 2 λογοι ειναι αυτοι που εκανε facecontrol σε μερικους και δεν τους εβαζε μεσα...δεν ξερω αν το συνεχιζει.
κι εγω πλαν β την εχω αλλα δεν ειναι καθε μερα ανοιχτο οποτε δεν ξαναεκανα κοπο να την ξαναψαξω. Αν και εφαγα φολα καποιες φορες απο μερια της οταν δεν εχει διαθεση, δεν ηταν οπως παλια που ηταν αστερι χωρις μα μου

GALAS1983

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
κι εγω πλαν β την εχω αλλα δεν ειναι καθε μερα ανοιχτο οποτε δεν ξαναεκανα κοπο να την ξαναψαξω. Αν και εφαγα φολα καποιες φορες απο μερια της οταν δεν εχει διαθεση, δεν ηταν οπως παλια που ηταν αστερι χωρις μα μου
Η Άνια παλιά (πριν την κορώνα) ήταν αστέρι. Τώρα βλέπει από την κάμερα και ουτε καν ανοίγει. Υπάρχει δίπλα το τρελό μιλφάκι η Λιλλιάνα οπότε δεν αγχωνόμαστε!

toymoii

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
28 Νοε 2011
Κριτικές
9
Like
693
Πόντοι
301
Καλημερα συναγωνιστές πέρασα από paradise μπαίνοντας στο τέρμα αριστερά πρωινή βάρδια και βγήκε μια ψηλή κοπέλα η τσατσα την ονόμασε αρετή έψαξα να την βρω στο λεγόμενω σαιτ αλλά δεν υπάρχει!! Έχει περάσει κανεις ;
Ούτε στης κριτικές την βρήκα!

PiterPann

Μέλος
Εγγρ.
19 Απρ 2023
Κριτικές
1
Like
112
Πόντοι
0
Την καλησπέρα μου στους συναγωνιστές καινούργιο μέλος αλλά βλέπω αρκετό καιρό τη σελίδα και είπα να κάνω λογαριασμό να μοιραζόμαστε τις εμπειρίες μας προχθεσινό πέρασμα Πρωινή βάρδια τα πράγματα ήταν απογοητευτικά Περίμενα και προς το απόγευμα να δω και τη Σόνια την περιβόητη και εκεί ρε παιδιά...... αλλιώς στη φωτογραφία .....πολύ Αλλιώς!!!! μέσα ξινισμένη μούρη μου φάνηκε λιγάκι θα θελα πάρα πολύ να είχα προλάβει Και την ναταλι την Κύπρια επειδή στις φωτογραφίες φαίνεται πολύ ωραίο μ**** αλλά δυστυχώς δεν την πρόλαβα Ελπίζω να ξανάρθει έχεις κάνεις καμία πληροφορία; Επίσης Γέμισε ο τόπος χοντρόκολες λατίνες.Εντάξει φτάνει ήμαρτον!!!!!

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346

Υ.Γ. Μην με ρωτήσετε σε ΠΜ ποια είναι, δεν πρόκειται να απαντήσω. Ο συναγωνιστής @yakuza old boy κατόπιν εορτής ανακάλυψε την Αμερική όπως φαίνεται. :confused:
Τι ειναι αυτα που γραφεις; ουτε για πλακα σεξ χωρις προφυλακτικο.
Αν μου ελεγε κατι τετοιο θα την εδινα στεγνα εδω περα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Δεν καταλαβαινω το λογο που δεν λες, προστατευεις κοσμο ετσι αν δεν το εχεις καταλαβει
απο τι προστατευω; οτι κανουν και οι αλλες κανει η κοπελα! απλα δινει τζαμπα κουλουρι θεσσαλονικης!

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Καλημερα συναγωνιστές πέρασα από paradise μπαίνοντας στο τέρμα αριστερά πρωινή βάρδια και βγήκε μια ψηλή κοπέλα η τσατσα την ονόμασε αρετή έψαξα να την βρω στο λεγόμενω σαιτ αλλά δεν υπάρχει!! Έχει περάσει κανεις ;
Ούτε στης κριτικές την βρήκα!
Ναι έχει αναφερθεί σ αυτό το φόρουμ, με σχετικά καλά σχόλια. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις τη λειτουργία του search αυτού του thread και να ψάξεις το όνομα της για να βρεις κάθε αναφορά.

Τα paradise επίσης έχουν το δικό τους σάιτ, μπορείς να το βρεις με το google.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Επαγγελματίας ρισκάρει την υγεία της και την δουλειά της και μάλιστα χωρίς έξτρα χρήματα; Υπάρχει τέτοιο βλήμα; Θέλω να πιστεύω ότι πρόκειται για παρανόηση.
Αλλη θα λεει και καλο ειναι να πει το ονομα της.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Τι είμαστε ρε φιλε CSI New York; Ότι ναναι πραγματικα
Για εξυπναδες καλος εισαι.. εγω να πω το ονομα και αυριο που θα της το κοψουν τα αφεντικα, γιατι το μαγαζι χανει στον πελατη 50 με 60 ευρω, τι θα γινει μετα..θα φταιω εγω; ειπα να δωσω την πληροφορια γιατι ευκολα την βρισκεις αμα θελεις να ψαξεις λιγο.

GALAS1983

Μέλος
Εγγρ.
28 Δεκ 2021
Like
2
Πόντοι
0
Ρε παίδες, μη ξύνετε πληγές. Όποιος το κάνει, το κάνει με τα λόγου γνώσης. Οπως και τα κορίτσια δεν είναι παιδιά. Σίγουρα πρόκειται για συγκεκριμένες μεμονωμένες περιπτώσεις. Λήξτε το θέμα εδώ και πάμε για άλλα!

Illuzion

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
19 Φεβ 2019
Like
4.964
Πόντοι
456
Για εξυπναδες καλος εισαι.. εγω να πω το ονομα και αυριο που θα της το κοψουν τα αφεντικα, γιατι το μαγαζι χανει στον πελατη 50 με 60 ευρω, τι θα γινει μετα..θα φταιω εγω; ειπα να δωσω την πληροφορια γιατι ευκολα την βρισκεις αμα θελεις να ψαξεις λιγο.
Από σένα σαφώς κ πιο έξυπνος.. Ουτε όνομα σε ζήτησα ούτε μαγαζί. Εξάλλου να κλείσω εισητηρια για επιστροφή και να την ψάξω δεν νομίζω. Απλα σε είπα καντο γαργαρα γτ άσκοπο το ποστ. Κ συγνώμη δεν ήξερα ότι θα παίξουμε τους ντετέκτιβ για να βρούμε μια πουτανα. Θα μπορούσες να πεις "πέρασα με την τάδε κ είναι τημια δοκιμάστε την...." Τεσπα όλοι ξέρουν ότι έχεις κάνει φαουλ σε νημα τέτοιο μην δικαιολογίες τα αδικαιολογητα.
Σίγουρα θα μαθευτεί παντος κ σύντομα απλά εσύ θα νιώσεις άνετος κ θα δικαιολογεις το ποστ σου γτ " ααα δεν ειπα εγώ τπτα δεν φταίω"

redditor

Μέλος
Εγγρ.
19 Ιουν 2017
Κριτικές
3
Like
124
Πόντοι
1
Πάντως θα έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα αν φανταστούμε τις τσατσαδες να κάνουν το ίδιο ψάξιμο

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Από σένα σαφώς κ πιο έξυπνος.. Ουτε όνομα σε ζήτησα ούτε μαγαζί. Εξάλλου να κλείσω εισητηρια για επιστροφή και να την ψάξω δεν νομίζω. Απλα σε είπα καντο γαργαρα γτ άσκοπο το ποστ. Κ συγνώμη δεν ήξερα ότι θα παίξουμε τους ντετέκτιβ για να βρούμε μια πουτανα. Θα μπορούσες να πεις "πέρασα με την τάδε κ είναι τημια δοκιμάστε την...." Τεσπα όλοι ξέρουν ότι έχεις κάνει φαουλ σε νημα τέτοιο μην δικαιολογίες τα αδικαιολογητα.
Σίγουρα θα μαθευτεί παντος κ σύντομα απλά εσύ θα νιώσεις άνετος κ θα δικαιολογεις το ποστ σου γτ " ααα δεν ειπα εγώ τπτα δεν φταίω"
Ασε εμενα...εσυ εισαι απο τους πιο εξυπνους ανθρωπους στο κοσμο! :confused: απλα εξηγησε μου τι σχεση εχει μια τιμια κοπελα με μια που τα κανει ολα στο απλο; (και κωλο μεσα) δεν θα μαθευτει καθολου και ξερεις γιατι.. δεν το ειπα σε κανενα ουτε εδω φυσικα, ουτε σε πμ. ειπα απο την αρχη θελει λιγο ψαξιμο... δεν ειναι δυσκολο να βρεθει, γιατι φαντασου εγω που παιρνω ΜΟΝΟ απλο και γυρναω μια στο τοσο την βρηκα.

yakuza old boy

Σπουδαίος
Εγγρ.
16 Νοε 2019
Κριτικές
23
Like
7.968
Πόντοι
3.346
Πάντως θα έχει ακόμα μεγαλύτερη πλάκα αν φανταστούμε τις τσατσαδες να κάνουν το ίδιο ψάξιμο
Ξερεις τι με ειπε μολις εδωσε κωλο..μην πεις τιποτα εξω (εννοουσε τσα2) γιατι θα φας μπουνια, γελουσε και λιγο.

Klouvios

Μέλος
Εγγρ.
5 Μαρ 2023
Like
2
Πόντοι
0
Η Άνια παλιά (πριν την κορώνα) ήταν αστέρι. Τώρα βλέπει από την κάμερα και ουτε καν ανοίγει. Υπάρχει δίπλα το τρελό μιλφάκι η Λιλλιάνα οπότε δεν αγχωνόμαστε!
και πού μπορούμε να βρούμε αυτή τη Λιλλιάνα, αν επιτρέπεται; Βραδινή;

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom