Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 19 άτομα (0 μέλη και 19 επισκέπτες)

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Ξερεις τι με ειπε μολις εδωσε κωλο..μην πεις τιποτα εξω (εννοουσε τσα2) γιατι θα φας μπουνια, γελουσε και λιγο.

καλά σε είπε και εσύ το έκαψες το χαρτί, από αύριο το κουλούρι θα πάει στα 70 εκεί που ήταν και πρωτύτερα :2funny:

Maximiliano

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Σεπ 2010
Κριτικές
53
Like
4.305
Πόντοι
6.817
Τώρα στο άλλο που είχε αναφέρει ο @yakuza old boy ότι τα κάνει όλα στο απλό πρόγραμμα των 30, ακα πίπα, κουλούρι κτλ. και είναι από τα λεγόμενα ''στανταράκια'' της πρωινής βάρδιας είναι σαν να τα είπε όλα και όποιος κατάλαβε κατάλαβε, ''τι κάνει νίαου νίαου στα κεραμίδια''.
αν ειναι στανταρακι της πρωινης βαρδιας που λες τοτε σιγουρα προκειται για μιλφ και οχι νεαρη κοπελα.

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
αν ειναι στανταρακι της πρωινης βαρδιας που λες τοτε σιγουρα προκειται για μιλφ και οχι νεαρη κοπελα.

εγώ δεν πρόκειται να αναφέρω κάτι περαιτέρω και θα το κλείσω εδώ το θέμα, το μόνο που θα πω είναι ότι τα ''στανταράκια'' της πρωινής βάρδιας είναι 5 στον αριθμό, άρα μια από αυτές τις 5 είναι.

επειδή όμως και οι 5 κοπέλες διαβάζουν το μπου, ή αν δεν ακόμη έχει πέσει στην αντίληψη τους, θα τους το μεταφέρουν οι τσατσάδες :wink:

από αύριο το κουλούρι θα πάει στα 70 εκεί που ήταν :confused:

Τελευταία τροποποίηση:

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Προχθές το βράδυ πέρασα μια βόλτα από τα στούντιο και στο red diamond μπήκε ένας λάθρο και του λέει η τσατσά η κοπέλα ξεκινάει από 30€ θα μπεις; Τελικά δεν μπήκε και συνέχισε την τσάρκα του. Βλέπω τους βάζουν μέσα τους λάθρο και τους κάνουν και καλή τιμή. Και από ότι βλέπω οι λάθρο πηγαίνουν συνήθως ξημερώματα όταν έχει μειωθεί η κίνηση και δεν έχει πολύ κόσμο. Επίσης ακούστηκε ότι ένας τέτοιος έχει κάποιο σοβαρό μεταδοτικό νόσημα και πηγαίνει στα στούντιο πολύ συχνά, μπορεί και κάθε μέρα. Φαίνεται ότι οι πουτάνες νοιάζονται περισσότερο για το χρήμα παρά για την υγεία τους. Τώρα αυτά που λέτε για ακαποτα γαμησια κλπ, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Κουρασατε πολύ 3 μέρες ..
Αναφέρομαι σε όλους όσους γράφουν αυτές τις μέρες για ακα ,κουλούρια ,ροδελες και πετραχειλια...
Σταματήστε να γράφετε λες και βλέπουμε καμία εκπομπή της Τατιάνας..
Μην κάνετε σαν παιδάκια .
Όποιος έχει κάτι να πει όπως πολλές είναι οι αναφορές από ότι βλέπω να βγαίνει και να μιλάει με ονόματα για να μπορεί να στηρίξει αυτά που λέει .
Αλλιώς ο κάθε παρλαπιπας μπορεί να γράφει την φανταστική ιστορία του ..
Τι θα πει φοβόμαστε μην κάψουμε καμία κοπέλα ;έτσι και αλλιώς από την στιγμή που το αναφέρατε εδώ μέσα κωλο ξανά στα 30 δεν θα δείτε .
Σταματήστε να γράφετε αόριστες ιστορίες και μυθιστορήματα ..οποίος θέλει να πει κάτι για ελεύθερα ,πουτανες ,Πακιστανούς και υγειονομικά να μιλάει με αποδείξεις ,όχι λόγια του αέρα και να πανικοβάλλει κόσμο .
Είδες πουτανα ακαποτη;ΠΟΙΑ;
είδες Πακιστανό αρρωστιαρη με 30 έκπτωση να χώνει ;ΠΟΥ;
είναι η γάτα που νιαουριζει στα κεραμίδια και πράσινα άλογα .....

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Προχθές το βράδυ πέρασα μια βόλτα από τα στούντιο και στο red diamond μπήκε ένας λάθρο και του λέει η τσατσά η κοπέλα ξεκινάει από 30€ θα μπεις; Τελικά δεν μπήκε και συνέχισε την τσάρκα του. Βλέπω τους βάζουν μέσα τους λάθρο και τους κάνουν και καλή τιμή. Και από ότι βλέπω οι λάθρο πηγαίνουν συνήθως ξημερώματα όταν έχει μειωθεί η κίνηση και δεν έχει πολύ κόσμο. Επίσης ακούστηκε ότι ένας τέτοιος έχει κάποιο σοβαρό μεταδοτικό νόσημα και πηγαίνει στα στούντιο πολύ συχνά, μπορεί και κάθε μέρα. Φαίνεται ότι οι πουτάνες νοιάζονται περισσότερο για το χρήμα παρά για την υγεία τους. Τώρα αυτά που λέτε για ακαποτα γαμησια κλπ, δεν θέλω ούτε να το σκέφτομαι...

προχθές βράδυ δούλευε η Νάρυ, αυτή που χρεώνει 50 για το απλό, αρχίστε να ρίχνετε μαύρο σε όσες μας κοροιδεύουν και παίρνουν τα πακιά με 30

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
προχθές βράδυ δούλευε η Νάρυ, αυτή που χρεώνει 50 για το απλό, αρχίστε να ρίχνετε μαύρο σε όσες μας κοροιδεύουν και παίρνουν τα πακιά με 30
Ναι η Ναρυ ήταν και εμένα μου έκανε εντύπωση που του είπε ότι ξεκινάει από 30 και φυσικά δεν πρόκειται να πατήσω ξανά σε αυτό το μαγαζί

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Ναι η Ναρυ ήταν και εμένα μου έκανε εντύπωση που του είπε ότι ξεκινάει από 30 και φυσικά δεν πρόκειται να πατήσω ξανά σε αυτό το μαγαζί
Την πουτανα ....(στην κυριολεξία )! Και εμείς δεν την γαμουσαμε τόσους μήνες γιατί δεν το έριχνε 40 .
Αλλά τα έλεγα εγώ ..θα έρθει ο καιρός που θα παρακαλάει με 30 ...αλλά να ξεπέσει τόσο που να ρουφάει τους Πακιστανούς και να κάνει την δύσκολη σε εμάς ...

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Την πουτανα ....(στην κυριολεξία )! Και εμείς δεν την γαμουσαμε τόσους μήνες γιατί δεν το έριχνε 40 .
Αλλά τα έλεγα εγώ ..θα έρθει ο καιρός που θα παρακαλάει με 30 ...αλλά να ξεπέσει τόσο που να ρουφάει τους Πακιστανούς και να κάνει την δύσκολη σε εμάς ...

εγώ μόνο και μόνο για την πρακτική της αυτή να πάει από 40 το απλό στα 50 κόβοντας και τα γλωσσόφιλα την μαύρισα επί τόπου. Εννοείται ότι και 30 να το κάνει τώρα δεν θα πατήσω ξανά το πόδι σ' αυτή. Ανέφερε και συναγωνιστής ότι το 50αρικο μερικές βραδιές που δεν είχε δουλειά γινόταν και 40. Μόνο και μόνο για όλα αυτά μαύρο

Karaman 7

Τιμημένος
Εγγρ.
14 Ιουν 2009
Κριτικές
384
Like
6.090
Πόντοι
11.585
Κουλη εγω εμαθα περισοτερα απο εσενα ποια μπορει να ειναι, παρα απο τον γιακουζα...και χωρις παρεξιγηση, εσυ και ο συναθλητης alfie, ειστε τερατα εχεμυθιας, λεπτομερεστατοι στις περιγραφες σε ολα, να σας πει καποιος μυστικο θα το μαθει ολη η θεσσαλονικη....σαν να μην σας ενδιαφερει η ανωνυμια απεναντι στις πουτανες, δηλαδη με αυτα που γραφεται, αν ειναι αληθεια, η καθε πουτανα ξερει ή εχει καταλαβει ποιοι ειστε....

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
εγώ μόνο και μόνο για την πρακτική της αυτή να πάει από 40 το απλό στα 50 κόβοντας και τα γλωσσόφιλα την μαύρισα επί τόπου. Εννοείται ότι και 30 να το κάνει τώρα δεν θα πατήσω ξανά το πόδι σ' αυτή. Ανέφερε και συναγωνιστής ότι το 50αρικο μερικές βραδιές που δεν είχε δουλειά γινόταν και 40. Μόνο και μόνο για όλα αυτά μαύρο
Είναι γνωστά όλα αυτά για την Ναρυ ότι παίζει με τις τιμές και τα έχουμε ξανά πει .
Ούτε εγώ έμπαινα για τον λόγο ότι ζήτησε 50 και μετά είχα ξανά πάει μια καθημερινή που δεν είχε δουλειά και είπε η τσατσά 40 ,ξενέρωσα και έφυγα .
Φυσικά για όλα αυτά φταίει ο ντόρος που είχε δημιουργηθεί εδώ μέσα όταν πρωτοεμφανίστηκε που μερικοί κάναν λες και θα γαμουσαν την Ασα Ακίρα ,ενώ η γκόμενα είναι απλά καζακστανη καμία σχέση με Κινέζες ,ταιλανδες και δεν ξέρω εγώ τότε τι ανάφεραν

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Κουλη εγω εμαθα περισοτερα απο εσενα ποια μπορει να ειναι, παρα απο τον γιακουζα...και χωρις παρεξιγηση, εσυ και ο συναθλητης alfie, ειστε τερατα εχεμυθιας, λεπτομερεστατοι στις περιγραφες σε ολα, να σας πει καποιος μυστικο θα το μαθει ολη η θεσσαλονικη....σαν να μην σας ενδιαφερει η ανωνυμια απεναντι στις πουτανες, δηλαδη με αυτα που γραφεται, αν ειναι αληθεια, η καθε πουτανα ξερει ή εχει καταλαβει ποιοι ειστε....
Αυτό που λες Karaman δεν παίζει κανένα ρόλο ..
Για να τα γράφουν σημαίνει ότι για τον εαυτό τους την έχουν μαυρίσει ήδη οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυφτούν .

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346
Αυτό που λες Karaman δεν παίζει κανένα ρόλο ..
Για να τα γράφουν σημαίνει ότι για τον εαυτό τους την έχουν μαυρίσει ήδη οπότε δεν υπάρχει λόγος να κρυφτούν .

όχι εγώ σε καμιά των περιπτώσεων δεν την έχω μαυρίσει για τον yakuza δεν ξέρω ας μιλήσει ο ίδιος, ίσα ίσα πηγαίνω κανονικά μαζί της και θα συνεχίσω να πηγαίνω και στο μέλλον

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Πάντως όταν βγήκε με τα βυζάκια έξω ήταν πολύ καυλιάρα, αλλά όταν είδα να προσκαλεί μαζί με την τσατσά τον πακι με 30€ κιόλας, έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!

Κούλης Χρυσός

Σπουδαίος
Εγγρ.
29 Μαρ 2017
Κριτικές
19
Like
7.238
Πόντοι
3.346

τα γράφω έτσι παραστατικά όπως τα ζω χωρίς σάλτσες και φαντασιώσεις, τώρα αν προδίδεται η ταυτότητα μου λόγο της παραστατικής μου γραφής ίσως ναι ίσως και όχι, μικρή σημασία έχει. Από την στιγμή που οι κριτικές μου φέρνουν περισσότερη δουλειά στις κοπέλες. Για την Ρωσίδα Αγάπη όταν έγραψα εκείνο το διάστημα είχε γίνει χαμός ουρές κάνανε στις βίλλες οι ματάκιδες του site για να την πηδήξουν. Μετά από λίγες μέρες το πρόγραμμα 1 ώρας από 100 πήγε στα 150

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
19.155
Πόντοι
3.796
Πάντως όταν βγήκε με τα βυζάκια έξω ήταν πολύ καυλιάρα, αλλά όταν είδα να προσκαλεί μαζί με την τσατσά τον πακι με 30€ κιόλας, έφυγα χωρίς δεύτερη σκέψη!
Φίλε όσο καυλιάρα και να είναι ,αυτό που έκανε είναι λαμογια και αδικία γιατί σε θεωρούν μαλακα .
Δλδ εγώ θα πηγαίνω σενιαρισμενος καθαρός θα σκάσω και το 50ρικο και θα έρθει η κοπέλα ενώ είχε πάρει πριν τον πάκι με 30 να έχει πάνω της την απλησια του και τον παστουρμά

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Φίλε όσο καυλιάρα και να είναι ,αυτό που έκανε είναι λαμογια και αδικία γιατί σε θεωρούν μαλακα .
Δλδ εγώ θα πηγαίνω σενιαρισμενος καθαρός θα σκάσω και το 50ρικο και θα έρθει η κοπέλα ενώ είχε πάρει πριν τον πάκι με 30 να έχει πάνω της την απλησια του και τον παστουρμά
Συμφωνώ, γι'αυτό και εγώ δεν θα ξαναπάω όχι μόνο στην συγκεκριμένη κοπέλα αλλά ούτε καν στο συγκεκριμένο μαγαζί. Και φυσικά όπου αλλού δω να δέχονται λάθρο τους μαυρίζω

EHome365

Μέλος
Εγγρ.
7 Αυγ 2020
Κριτικές
1
Like
505
Πόντοι
21
Φίλε μου έχει τύχει και εμένα, ήμουν μέσα και μόλις με ενημέρωσε 40€ το απλό. Μπαίνει μέσα πάκι και γυρνάει η τσατσα και με ρωτάει: θα μπείς;;; (δηλαδή μπες ή φύγε)
Της λέω όχι και φεύγω, περπατάω πολύ αργά και φεύγοντας την ακούω να λέει στον πάκι: αγόρι μου από 30 ξεκινάμε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί ποτέ! Ποτέ όμως, ακόμα και κοπέλες μουνάρες να φέρουν δεν ξαναπάω. Αν κάνουν έτσι για την τιμή, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνουν σε θέματα υγείας κτλ.

BestFuckForYou

Μέλος
Εγγρ.
17 Δεκ 2022
Like
220
Πόντοι
21
Φίλε μου έχει τύχει και εμένα, ήμουν μέσα και μόλις με ενημέρωσε 40€ το απλό. Μπαίνει μέσα πάκι και γυρνάει η τσατσα και με ρωτάει: θα μπείς;;; (δηλαδή μπες ή φύγε)
Της λέω όχι και φεύγω, περπατάω πολύ αργά και φεύγοντας την ακούω να λέει στον πάκι: αγόρι μου από 30 ξεκινάμε...

Δεν υπάρχει περίπτωση να ξαναπάω σε αυτό το μαγαζί ποτέ! Ποτέ όμως, ακόμα και κοπέλες μουνάρες να φέρουν δεν ξαναπάω. Αν κάνουν έτσι για την τιμή, δεν ξέρω τι άλλο μπορεί να κάνουν σε θέματα υγείας κτλ.
Πρέπει κάποιος να παραπονεθεί για αυτό το θέμα όμως. Δεν γίνεται να δέχονται τον κάθε βρωμιάρη και εμείς να πληρώνουμε τα διπλά και να διακινδυνεύουμε και την υγεία μας.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom