Πλην της αναφοράς μου στην τσα2 κάποτε, ένα χρόνο πριν, τι ακριβώς δημοσίευσα που εξέθεσε κάποια κοπέλα φίλτατε;
Αν κρίνεις τον αναλυτικό τρόπο που πάντα εκφράζομαι, είσαι λάθος, γιατί έτσι είμαι εγώ γενικά, δια ζώσης/διαδικτυακά. Εξάλλου μια χαρά like πατάς σε μηνύματα από τσάρκες μου εδώ μέσα αλλά και σε κριτικές. Και να πω ότι γράφω τόσο συχνά όσο ο Κούλης… δυο με τρεις φορές το μήνα γράφω εδώ.
Επίσης δε θυμάμαι να μου είπε κάποιος και ειδικά εσυ κάποιο μυστικό το οποίο να μετέδωσα και να εκτέθηκα! Οπότε και σε αυτό είσαι λάθος. Αν κάποιος είναι λεπτομερής για τα γεγονότα τα οποία διαδραματίστηκαν κ θέλει να ενημερώσει τον κόσμο είναι αυτομάτως και μη εχεμυθος; Τι μας λες ρε karaman… τι να σου πω, σέβομαι τον τίτλο σου εδώ μέσα, αλλά μάλλον και εσύ αρχίζεις να γεροξεκουτιαζεις
Τυπε πολυ σοβαρα το πηρες το θεμα, μια παρατηρηση εκανα.
Την τσατσα την εξεθεσες ασχημα, γιατι εκανε κατι παρανομο, εκτος και αν εχει αδεια ιεροδουλης, οπως και για την Ναταλι την μιλφ, οτι πχ δουλευε καθαρηστρια κτλ, ασχετα που σου/σας εκμυστηρευτικε και τα γραψατε τοσο ευκολα εδω μεσα, λες και νοιαζει τους μπουρδελιαριδες η προσωπικη ζωη και τι επαγκελμα εκανε πριν η πουτανα, στην ουσια δεν χρειαζεται τοσο λεπτομερεια, οτι κουβεντιασεις με την πουτανα να την δωσεις εδω μεσα, κρατα και κατι για την παρτι σου.
Για τα λαικ δεν ξερω αν τα μετρας και ποσο σημασια εχουν για εσενα, αλλα για να εκανα λαικ, κατι σωστο εγραψες.
Τωρα αν γεροξεκουτιασα, με αυτα που διαβαζω τελευταια εδω μεσα, μονο αυτο μενει και χειροτερα....και για τιτλους και λιπες μαλακιες τα διαβαζω βερεσε...