καλησπέρα και από εμένα πέρασμα γρηγορο λογο χρονου απο τα μαγαζια για τα δικα μου ματια χαλια η περιοχη μεγαλης ηλικιας η περισοτερες και με πολλα κιλα τα delivery στην περιοχη πηραν φωτια κατι Ισπανίδες χοντροκολες είδα δεν μαρεσαν ! πέρασμα και από πιάτσα μια φορα περπατούσε επι της γεννιτσον μια γυναικά σουμο εφυγα για σπιτι !
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 54 άτομα (6 μέλη και 48 επισκέπτες)
Zizou43
Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Απρ 2023
- Like
- 4
- Πόντοι
- 0
καλησπέρα και από εμένα πέρασμα γρηγορο λογο χρονου απο τα μαγαζια για τα δικα μου ματια χαλια η περιοχη μεγαλης ηλικιας η περισοτερες και με πολλα κιλα τα delivery στην περιοχη πηραν φωτια κατι Ισπανίδες χοντροκολες είδα δεν μαρεσαν ! πέρασμα και από πιάτσα μια φορα περπατούσε επι της γεννιτσον μια γυναικά σουμο εφυγα για σπιτι !
Για που λες; Για τo villa erotica;
Την εχει παρει κανενας την Ραισα;καλυτερη ως ανεξαρτητη;;;Αυτή είναι η Ραισα...την μιλφ λέει που ήταν στου Ερημίτη με τα μεγάλα βυζιά...
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.701
- Πόντοι
- 25.165
Με 3 φορες πανω την τιμη πιστευεις θα ειναι 3 φορες καλυτερη? Μεταλλαξη εκανε?Την εχει παρει κανενας την Ραισα;καλυτερη ως ανεξαρτητη;;;
Ναι και το hot lady τε ίδιαΓια που λες; Για τo villa erotica;
greggreg24
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 21 Νοε 2017
- Κριτικές
- 7
- Like
- 1.096
- Πόντοι
- 361
Χθες πρωινή στο poison η Σαμπρίνα η μαύρη πολύ πολύ καλή θα γράψω και κριτική
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 1.076
Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας μιας και γυρνάω μετά από κανα 2 Μηνο ήμουν εξωτερικό ποιες κοπέλες έχουμε με κωλαρα φάση σαν της ανναμπελ σαν της Αμπέρ είδα καποιες στο φαιντ κάποιες καλουτσικες κάποιες χάλια αλλά ήθελα τα φώτα σας οι πιο παλιοι ποιες δουλεύουν και είναι τέτοια φάση περίπου σε μαγαζιά που δεν είναι στο άλλο σάιτ να περασω έχω δει το godiva και κάποια πρασινα μαγαζάκια νομίζω δεν θυμάμαι καλά δεν έχω μπει αμα ξέρετε στείλτε με εγώ θα σας χαρίσω κριτικές
argyrotoxos
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 16 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 63
- Like
- 46.882
- Πόντοι
- 9.297
Δεν τα βρήκαν μεταξύ τους τα πεθερικά;Εμενα παντως η Βερονικα μου ελεγε οτι θελει να με παντρευτη!
tonilamar05
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2010
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Στο λας βεγκας στο μεσα δεξια την προηγούμενη βδομαδα βραδυνη ηταν ενα καλο τεμαχιο μελαχρινό μικρο σε ηλικια και οποιος εμπενε ελεγε καλα λογια . Μαρια τη ελεγαν . Θα κανω καμιά βολτα αυτες τις ημερες και αν το πετύχω θα το περιποιηθώ επειδη το εχω βαλει στο στοχαστρο. Επισης ενα αλλο μωρο με το ονομα Αλεξάνδρα ηταν στο φριξου 3. Εκει κατεθεσα τον οβολο μου . Μικρο σε ηλικια αλλα εκανε οτι του ελεγες με κατανοηση. Εντυπωση μου εκανε το ωραιο βυζακι που γεμιζε την χουφτα καλα. Χαλαλι τα 30 . Οχι τίποτα σπουδαίο αλλα παίζεται. Ο πελατης εφυγε ικανοποιημένος. Αυτα απο μενα για την ωρα επειδη εχω ορεξη να γραψω κατι. Καλα γαμησια.
tonilamar05
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2010
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Παιδια η Αλεξάνδρα ηταν στο νικηφόρου ουρανού 3 και όχιστο φριξου 3 που απο βιασυνη εγραψα. Τωρα το ειδα και διορθωνω το λαθος.Στο λας βεγκας στο μεσα δεξια την προηγούμενη βδομαδα βραδυνη ηταν ενα καλο τεμαχιο μελαχρινό μικρο σε ηλικια και οποιος εμπενε ελεγε καλα λογια . Μαρια τη ελεγαν . Θα κανω καμιά βολτα αυτες τις ημερες και αν το πετύχω θα το περιποιηθώ επειδη το εχω βαλει στο στοχαστρο. Επισης ενα αλλο μωρο με το ονομα Αλεξάνδρα ηταν στο φριξου 3. Εκει κατεθεσα τον οβολο μου . Μικρο σε ηλικια αλλα εκανε οτι του ελεγες με κατανοηση. Εντυπωση μου εκανε το ωραιο βυζακι που γεμιζε την χουφτα καλα. Χαλαλι τα 30 . Οχι τίποτα σπουδαίο αλλα παίζεται. Ο πελατης εφυγε ικανοποιημένος. Αυτα απο μενα για την ωρα επειδη εχω ορεξη να γραψω κατι. Καλα γαμησια.
Δεν κατάλαβα ποιο στούντιο είναι το νούμερο 3Παιδια η Αλεξάνδρα ηταν στο νικηφόρου ουρανού 3 και όχιστο φριξου 3 που απο βιασυνη εγραψα. Τωρα το ειδα και διορθωνω το λαθος.
λογικά πρώην άφρος κ πέριξΔεν κατάλαβα ποιο στούντιο είναι το νούμερο 3
tonilamar05
Μέλος
- Εγγρ.
- 10 Σεπ 2010
- Like
- 102
- Πόντοι
- 0
Αυτο στα αριστερά οπως μπαινεις στην αρχη της ουρανου . Το πρωτο αριστερά εννοω.λογικά πρώην άφρος κ πέριξ
Δοκιμασα μπελλα σε βιλλα πριβε.
Τουλαχιστον 43 χρονων.
Ασουλουπωτη
Πιπα σε πεθαμενο πουτσο.
Χαχαχα και χαχαχου συνεχεια.
Στο γαμησι τιποτα.
Τζελ φουλ.
Ειπα μηπως ειναι μερακλου… αλλα τίποτα.
Μαυρο παιδια.
Λενε μερικοι δεν τα εκλαψα αλλα οκ.
Οχι.
Τα εκλαψα. 40 ευρω για ενα κομοδινο. Οχι.
Τουλαχιστον 43 χρονων.
Ασουλουπωτη
Πιπα σε πεθαμενο πουτσο.
Στο γαμησι τιποτα.
Τζελ φουλ.
Μαυρο παιδια.
Οχι.
horhitto4
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 31 Μαΐ 2014
- Κριτικές
- 4
- Like
- 955
- Πόντοι
- 361
Την υποτιθέμενη Ισπανίδα με σκουλαρίκι στο μύδι όπως φαίνεται στις φώτο λες;;Δοκιμασα μπελλα σε βιλλα πριβε.
Τουλαχιστον 43 χρονων.
Ασουλουπωτη
Πιπα σε πεθαμενο πουτσο.
Στο γαμησι τιποτα.
Τζελ φουλ.
Μαυρο παιδια.
Οχι.
Γενικά το βίλα πριβέ είναι από τα χειρότερα…ζήτημα να έχω περάσει 2-3 φορές καλά όσες φορές αποφάσισα να μπω. Μόνο κομοδίνα έχει συνήθως. Έχω ρίξει Χ από καιρό στο μαγαζί και βλέπω ότι ακόμη το ίδιο τροπάριο συνεχίζει…Δοκιμασα μπελλα σε βιλλα πριβε.
Τουλαχιστον 43 χρονων.
Ασουλουπωτη
Πιπα σε πεθαμενο πουτσο.
Στο γαμησι τιποτα.
Τζελ φουλ.
Μαυρο παιδια.
Οχι.
Nikthegreek23
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 29 Σεπ 2022
- Κριτικές
- 26
- Like
- 1.036
- Πόντοι
- 1.076
Κανειςςςςςς?Παιδιά θα ήθελα τα φώτα σας μιας και γυρνάω μετά από κανα 2 Μηνο ήμουν εξωτερικό ποιες κοπέλες έχουμε με κωλαρα φάση σαν της ανναμπελ σαν της Αμπέρ είδα καποιες στο φαιντ κάποιες καλουτσικες κάποιες χάλια αλλά ήθελα τα φώτα σας οι πιο παλιοι ποιες δουλεύουν και είναι τέτοια φάση περίπου σε μαγαζιά που δεν είναι στο άλλο σάιτ να περασω έχω δει το godiva και κάποια πρασινα μαγαζάκια νομίζω δεν θυμάμαι καλά δεν έχω μπει αμα ξέρετε στείλτε με εγώ θα σας χαρίσω κριτικές
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Πήγαινε στην Σιλβια στο sex and the city. Ήταν και παλιά. Αλλιώς κάποια στο hot lady/villa erotica θα σε καλύψει με αυτά τα κριτήρια. Εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις και Κριστιν στο paradise. Δεν είναι τόσο μεγάλη αλλά έχει ωραία κωλαραΚανειςςςςςς?
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις