Maximiliano
Ανώτερος
- Εγγρ.
- 13 Σεπ 2010
- Κριτικές
- 53
- Like
- 4.263
- Πόντοι
- 6.817
πως αυτο το συμπερασμα;Το Hot star στην οδό Λήμνου έχει περάσει στην αλυσίδα των Las Vegas κ ΣΙΑ!
πως αυτο το συμπερασμα;Το Hot star στην οδό Λήμνου έχει περάσει στην αλυσίδα των Las Vegas κ ΣΙΑ!
Αλινάρα! Έχει παντρευτεί, έχει κάνει παιδί που σε λίγο θα πάει στρατό... κάποια στιγμή είχε κάνει μια μικρή επιστροφή αλλά μετά χάθηκε τελείως...να είναι καλά όπου και να είναι!Μία Αλίνα ρουμάνα που δουλευε παλιά Νικ. Ουρανού 26 και είχε τατουαζ μια καρδούλα πάνω απο τον κώλο της, δουλεύει ακόμα. Γνωρίζει κανείς συναγωνιστής , γιατί απέχω πολλά χρόνια από το σπορ
έχει περάσει ναιπως αυτο το συμπερασμα;
δηλαδη ποιες κοπελες ειναι εκει;έχει περάσει ναι
Αμφισβητείς τον ΠΡΟΕΔΡΑ??πως αυτο το συμπερασμα;
Αυτές που δουλεύουν στο venus κ las Vegasδηλαδη ποιες κοπελες ειναι εκει;
Aοκλογικά πρώην άφρος κ πέριξ
Ευχαριστώ ναι hot lady και villa erotica το ξερω οτι θα βρω για αυτό και ρώτησα κάτι πιο όχι τόσο γνωστό που να μην υπάρχει και στο φαιντ γκρλς θα δω τα αλλα 2 μαγαζάκια και ίσως περασω από godiva μα δω αν υπάρχει κάποια η σε κάποιο από αυτά τα αλλά τα απλά μαγαζακιαΠήγαινε στην Σιλβια στο sex and the city. Ήταν και παλιά. Αλλιώς κάποια στο hot lady/villa erotica θα σε καλύψει με αυτά τα κριτήρια. Εγώ σου προτείνω να δοκιμάσεις και Κριστιν στο paradise. Δεν είναι τόσο μεγάλη αλλά έχει ωραία κωλαρα
Αφου δεν μυριζε κωλιλα παλι καλαΠέρασμα με ριτα πριν λίγες μέρες στο δωμάτιο καλή !αλλά το στόμα της μύριζε πουτσιλα πολύ κακο!! Από τα μείον !!!
Μπορεί απλά να έτυχε σε εμένα!!!!
Ο Τσάτσος ευγενικός !!
Ποια πουτσίλα και κωλίλα;;Αφου δεν μυριζε κωλιλα παλι καλα
Δεν επιχείρησα γλωσσόφιλα αλλά ήρθα κοντά στο στόμα !!Ποια πουτσίλα και κωλίλα;;
Εδώ μέσα οι μισοί θεωρούν βασική παροχή για να επιλεξουν μια κοπέλα τα γλωσσόφιλα
Ετσι ακριβώς φίλε και εγώ την έκοψα από το μενού .Την Ριτα την επισκεφτομουν που κ που όταν πρώτο έμφανιστηκε. Μετα όταν έβαλε στήθος 2 φορες να πήγα. Από τότε που έγινε ντόρος κ εχει ουρές από έξω( κ κύριος από τους ματακηδες) αλλά κ για όλα τα άλλα περί γλυφοκολαδες, χυσιματα κτλπ από το έναν στον αλλον δεν ξανα περασα. Αχωρταγοι οκ, καλή μέσα ναι , αλλα δεν είναι κ γκομενα μου ούτε γυναίκα μου. Ειδηκα την δεύτερη μυριζε το σώμα της μασχάληλα από τον προηγούμενο . Είπαμε να περνάμε καλά μέσα αλλά υπάρχουν κ όρια
Αδερφέ ο πόλεμος τι σχέση έχει ;H Ρίτα χάλασε από πέρσι Φεβραρη με το πόλεμο ακόμα και σε μένα που ήμουν τοπ πελάτης άρχισε τα περίεργα και βεβαίως από Δεκέμβρη που έφυγε Ουκρανία δεν την έχω δει
μπαινοντας αριστερα το μεγάλο δωμάτιο με το τζακούζι είναι πολύ κομπλε. το απέναντι χάλι...Επίσης το σπίτι δεν είναι κάποιο τρομερό χάλι όπως το περιγράφουν κάποιοι αλλά οπωσδήποτε κι εγώ την προτιμούσα στο Venus 2.
Το μεσαίο σπίτι όπου πριν κάποιους μήνες είχα επισκεφθεί την Βάσω ήταν πράγματι λίγο βαρδαρισιο θα έλεγα