Στάθηκα τυχερός που τελικά συνάντησα την Λιλιάνα σήμερα νωρίς το βραδάκι ύστερα από ένα και πλέον χρόνο που είχα να βρεθώ μαζί της στο free house μιας και ο σύντροφος
@kostakios μου είπε ότι πιθανόν να το βρω κλειστό άρα θα έπρεπε να είχα εναλλακτική επιλογή ευτυχώς όμως δεν χρειάστηκε. Στο σεξ η Λιλιάνα παραμένει μια διαχρονική αξία στα στούντιο της πόλης, ότι και να γράψω είναι λίγο. Έχω γράψει κριτική στον κατάλογο που αναλύω τα πάντα για την Λιλιάνα δεν χρειάζεται να επαναλάβω τα ίδια. Θα πω μόνο ότι στο δωμάτιο ήμουν 25 λεπτά με μισή ώρα διαλέγοντας των 50 ευρώ πρόγραμμα.
Έπειτα με άδεια εντελώς τα παπάρια μου από πλευράς σεξουαλικής ικανοποίησης, είπα να πάω μια μεγάλη τσάρκα σε αρκετά στούντιο.
bellarus μια ξανθιά κοπέλα αρκετά όμορφη αλλά από διάθεση όπως την έκοψα κάτω από την βάση. Με ρώτησε η τσατσά γιατί δεν περνάς είπα ας φτιάξει πρώτα η κοπέλα την διάθεση της και ίσως περάσω άλλη φορά.
δίπλα στο
villa erotika μετά είδα δυο λατίνες που μου παρουσίασε ο τσάτσος την έκανα με ελαφρά γρήγορα-γρήγορα ούτε καν ρώτησα πόσο ξεκινάνε.
Bella dona ήθελα να την δω αυτή την κοπέλα την Νατάσα μιας και μία και μόνη αναφορά που υπάρχει γι΄αυτήν είναι του
@DEWARSS καμαρωτό ψηλό κορίτσι μου άρεσε πολύ ως παρουσία. Μπήκε στην λίστα για να τιμηθεί στο μέλλον.
black angels μια ξανθούλα αδύνατη πρόσχαρη και κεφάτη κοπέλα και η τσατσά επίσης πρόσχαρη. Θα την έχω στα υπόψην λόγο της θετικής αύρας που εξέπεμπε.
playboy μια τσουπωτή μαυρομάλλα Αφροδίτη, την εκθείαζε η τσατσά με κολακευτικά λόγια, έκοψα πέρα αμέσως γιατί μου μύρισε φόλα ολκής.
hot lady περίμενα μπας και συναντήσω την Τατιάνα, είχε δυο λατίνες, την έκανα αμέσως.
Golden lips η γνωστή ντίβα σε όλους Νάρυ.
Red diamond το γλυκό μωράκι η Σάσα
στην αναμονή και η κριτική για το μωράκι μας την Σάσα.
Απέναντι στο
red light ενά μικρόσωμο, κοντούλικο, μελαχρινό κοριτσάκι μου άρεσε πολύ μπορώ να πω, μπήκε και αυτή στην λίστα για μελλοντική συνάντηση.
Las vegas Maya, Veronika και Αθηνά είπα μπας και δω τις νέες αφίξεις αλλά τελικά δεν ήταν εκεί.
Στην Πέτρου ερημίτη στο ένα ήταν Μιρέλλα και στο δεύτερο μια έτερη Ρουμάνα Λορέτα. Έφυγα κατευθείαν
Μου έκανε ιδιαίτερη εντύπωση ότι το στούντιο της Έλενας/Ραίσας παρόλο που πέρασα 3 φορές από εκείνο το σημείο μέσα δεν πάτησε ψυχή. Ενώ στα υπόλοιπα μπαινοέβγαινε κόσμος. Τελικά μήπως είναι κανένα μεγάλο κομοδίνο και μας το κρύβουν?