Βγηκα στις 3 παρά
Περασμα από παρανταις το δεξιά (2)
Δυο ωραία μωράκια μελαχρινα Μαγια και Ρουμπι
Η Ρουμπι πιο ωραία αλλά αμφότερες πολύ βαρεμένες
Λήμνου δυο μια Έλενα ασχημούλα girl next door wannabe χαριτωμένη
Στόχος ήταν gilf Τανια τρίδυμα νο3
Έκανε εμφάνιση με μαλλί περμαναντ (ισωσ Και περούκα να ταν δεν παίρνω όρκο),δηλώνοντας ότι είναι 40 …
.
.
… παύση…
Χαχαχαχαχαχααχαχχαχ!
Οκ να κρύβεις το πολύ 6-8 χρόνια αλλά όχι κ έτσι βρε κοκωνα μου, είσαι πάνω από 60 κ φαίνεται και μην το κρύβεις, υπάρχει μεγάλο κοινό που του αρέσει η κατηγορία σου!
Εντωμεταξύ παιδιά η τσα2 ήταν πιο μικρή!
Διηγώντας τα να κλαις!
Παρόλα αυτά είμαι δηλωμένος νοσταλγός των αγγέλων του τσαρλι και του μουλεν ρουζ, όποτε και απόφασισα να μπω. Μου έκανε και κάτι νάζια, Ε ψήθηκα!
Ελα όμως που χτύπησε τηλέφωνο από κάτι πραγματικά απροοπτο και έπρεπε να φύγω δίνοντας υπόσχεση οτι γα επιστρέψω σύντομα!
Επέστρεψα λοιπόν αποφασισμένος και μέσα στη λύσσα αλλά ξαφνικά… κλειστά και τα 3!!!!
Όχι ρε μπουστη, και βγηκα για σεργιάνι αποφασισμένος να χύσω!
Πήγα λοιπόν ερημίτη στο πρώτο αριστερά του μεδουσα
Ιζαμπέλα αν θυμάμαι καλά, ωραιακι αλλά μέχρι εκεί
Μυρίζει φολα εκείνο το μαγαζί και… δεν!
Απέναντι η Ρεμπέκα ήταν μέσα με άλλον παιχτη
Λας Βε, στο πρώτο με μεγάλη χαρά συνάντησα την τσα2 που είχα το αλισβερίσι για όσους θυμούνται (και όσους πιστεύουν) και πιάσαμε την κουβέντα λέγοντας τα νέα μας!
αδιάφορη μια κοπέλα δε θυμάμαι όνομα. Και η δεύτερη που είχαν ήταν μέσα με άλλον. Ίσως να ταν αυτή η καλή που δε λεει πολλά αλλά τα δίνει όλα που αναφέρθηκε από κάποιον χθες-προχθές.
Στο δεύτερο δεξιά, με το που μπηκα έβγαινε Κατερίνα κρητικιά που ειλικρινά εξεπλάγην από εμφάνιση και λέω θα μπω ντεφάκτο αλλά με πρόλαβε σπυριαρης νεανίας που ήταν με την παρέα του.
Ξενέ και συνέχισα το σουλάτσο μου
Γενικά πολύ πιτσιρικαρία, παρεες των 4-5-6, βλαχοδημαρχοι που ρωτουσαν τα κλασικά τύπου «καλή καλή;» και κλαρίνο γαμπροί πράγμα λογικό (Σάββατο βράδυ αργά μισή) το οποίο με αποθάρρυνε αλλά δεν το έβαλα κατω
Απέναντι από βενους στην αγαπημένη μου τσα2 Άννα στην καρινα το βαθ λαρ! Και αυτή μέσα με πελάτη, και άλλοι δυο μαντράχαλοι με βλέμμα αγελάδας στην αναμονή. Μπαίναν οι ίδιοι τσρικαδεσπι από πριν και με μιλούσαν και κλείσιμο μάτια λες και πετύχαιναν τον εταίρο πρόεδρο του δεκαπενταμελούς του απέναντι σχολείου…!
Γενικά όλες σχεδόν κατειλημμένες παιδιά και όχι γιατί μπαίναν μεγάλες παρέες και η τσα2 τους απέφευγε. Όντως μέσα!
Απέναντι στο ξύλινο Νατασα άντε ωραία λέω θα την πάρω μ άρεσε την προηγούμενη φορά που την είδα, κανεις στο σαλόνι, ΠΑΛΙ ΜΕΣΑ ΜΕ ΑΛΛΟΝ μου λεει η τσατς!
Δε ξαναβγαινω Σάββατο σκέφτομαι.. Τανια γριαιντζο μας καταραστηκες!
Φεύγω στο δίπλα αριστερά με τα πολύχρωμα γράμματα ήταν μόνη της μια ψηλή με αρκετά ωραίο κωλο Μολδαβή, την πιάνω κουβέντα 30 μ λεει το απλό μπλα μπλα αλλά κάτι μου ξίνισε και έφυγα. Πάντως έλεγε αρκετά να ξέρετε
Περνάω απέναντι στο γωνιακό (χαλίκια με Νικ ουρανού)
Ευγενική τσα2 Άννα που μου λέει ότι έχει επίσης την Άννα, που είναι και αυτή μέσα! Πω ρε πούστη…
Σε ένα 8λεπτο λεει βγαίνει!
Μπαίνω αμάξι λέω θα πάω αφρό.
Κλειστο.
Αναστροφή και γυρνάω πίσω
Δεν ήθελα να πάω στα γνωστά σήμερα (βίλες, χείλια, διαμάντι, light, night και hot lady)γιατί εκεί κ αν δε γινόταν της πουτανας από κόσμο!
Μαλακια έπρεπε να πάω playboy τώρα που το σκέφτομαι
Ε.. ξανα πέρασα από Ρεμπέκα την ειδα με τη στριγκαρα της και τα ψηλοτάκουνα, μου γυάλισε μιλούσε με κάτι Σλάβους την άρπαξα λέω πάμε μέσα αλλά ήμουν ήδη κουρασμένος
40€
Μπαίνει δωμάτιο ΜΕ ΣΑΓΙΟΝΑΡΑ ρε μαλακα και ξενερωνω….
Μηχανικές κινήσεις, μέτρια συμμετοχή, πιπα ακα αρκετά καλή, ξεβράκωμα και ξενερα χωρίς εσώρουχα, λίγο γαμησι να δίκιολογησω όλο αυτό τον όλεθρο, φραπέ και εκσπερμ στο κωλο της..
Η νύχτα μου στα μπου ήταν σαν μια βραδιά στα φρουτάκια που εχεις χάσει πολλά αλλά λες ότι θα γυρίσει και επιμένεις ενώ η μοίρα, ο αλγορυθμος κ ο Θεος σ σου έδειχναν το δρόμο εξ αρχής…!
Επιβεβαιώθηκα μετά από καιρο πως NEVER ON SATURDAY
Λες και δεν ήξερα…
Μας έκαψες ρε παλιό γρια