You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 13 άτομα (0 μέλη και 13 επισκέπτες)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Ραΐσα με 40 ευρώ γελάνε και τα φωτάκια , ας σοβαρευτούμε λέω εγώ.
τόσο άσχημα πέρασες συναγωνιστή? Το ρωτάω αυτό και μου κάνει εντύπωση, γιατί μόνο διθυραμβικά σχόλια είχε ως τώρα. Εγώ δεν δοκίμασα για να ξέρω αν είναι αστερίας ή όχι.
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 699
- Πόντοι
- 1.525
Όταν λες girlfriend εμπειρία? Αα και πόσο κόστισε??Πέρασμα με Νάρυ. Μου άρεσε εμφανισιακά και μπήκα. Girlfriend εμπειρία. Βαθιά πίπα. Στο σεξ οκ, όχι κάτι που μένει στη μνήμη. Γενικά θετικό πρρόσημο στο σύνολο. Θα ξαναπερνούσα.
Latinolover
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 7 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 3
- Like
- 565
- Πόντοι
- 301
Καλημέρα συναγωνιστές. Να αναφέρω για να ξέρετε ότι στο villa erotica και ενδεχομένως στο hot lady αν παρεις πρόγραμμα μια ώρα στην 2η εκτόνωση δεν κάνουν ελεύθερο στοματικό. Συνεννοηθείτε το πριν μπείτε για να κάνει χωρίς έξτρα λεφτά. Οι υπηρεσίες δεν το αναφέρουν καθόλου στην ανακοίνωση των προγραμμάτων
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Όταν λες girlfriend εμπειρία? Αα και πόσο κόστισε??
άντε να πάμε πάλι στην πρώτη δημοτικού, girlfriend expirience είναι μια υπηρεσία που η κοπέλα κάνει σεξ όπως η γκόμενα σου δλδ μπόλικα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χάδια και ρομαντικό σεξ (όσο είναι εφικτό να προσφερθεί αυτή η υπηρεσία σε στούντιο και μπουρδέλα)
Τελευταία τροποποίηση:
Φεύγω στο δίπλα αριστερά με τα πολύχρωμα γράμματα ήταν μόνη της μια ψηλή με αρκετά ωραίο κωλο Μολδαβή, την πιάνω κουβέντα 30 μ λεει το απλό μπλα μπλα αλλά κάτι μου ξίνισε και έφυγα. Πάντως έλεγε αρκετά να ξέρετε
Για την συγκεκριμένη κοπέλα οφείλω να πω κάτι, την έχω πάρει πρώτη μέρα που ξεκίνησε πριν 15 χρόνια, Αννα την λέγανε τότε και είχε ξανθά μαλλιά. Από τότε σπάνιες φορές την έχω πετύχει και φυσικά με άλλα ονόματα και διαφορετικά μαλλιά. Ήταν η πρώτη μου φορά σε μπουρδέλο και είχα περάσει σούπερ. Με 30 ευρώ και πέρασα σαν να ήμουν με την γκόμενα μου, φυσικά υπήρξαν και κάποιες αμήχανες στιγμές λόγο της απειρίας που είχαμε και οι δυο. Φουλ γκαυλωμενη και καλή σαν άτομο. Δεν έχω ξαναπεράσει από τότε μαζί της και δεν ξέρω πως είναι πλέον στο δωμάτιο. Αλλά 15 χρόνια σε αυτή την δουλειά μπορεί να έχει αλλάξει τελείως. Αν την έχει πάρει κανένας τελευταία ας πει τι παίζει ...
salonikios86b
Σεβαστός
- Εγγρ.
- 3 Σεπ 2011
- Κριτικές
- 5
- Like
- 699
- Πόντοι
- 1.525
Βρε τσακάλι μεγάλο gfe κάνουν ελάχιστες και πόσο μάλλον με το απλό πρόγραμμα. Πόσες φορές πηγες,στην πρώτη δημοτικού και τα έμαθες τόσο,καλά...άντε να πάμε πάλι στην πρώτη δημοτικού, girlfriend expirience είναι μια υπηρεσία που η κοπέλα κάνει σεξ όπως η γκόμενα σου δλδ μπόλικα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χάδια και ρομαντικό σεξ (όσο είναι εφικτό να προσφερθεί αυτή η υπηρεσία σε στούντιο και μπουρδέλα)
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Βρε τσακάλι μεγάλο gfe κάνουν ελάχιστες και πόσο μάλλον με το απλό πρόγραμμα.
Συμφωνώ
επειδή όμως δεν διαβάζεις προσεκτικά όπως βλέπω, συν ότι η προηγούμενη σου ερώτηση ήταν του δημοτικού, είδες τι γράφω στην παρένθεση? Το παραθέτω ξανά για να το διαβάσεις προσεκτικά, ότι εμμέσως το ίδιο πράγμα ανέφερα και εγώ.
άντε να πάμε πάλι στην πρώτη δημοτικού, girlfriend expirience είναι μια υπηρεσία που η κοπέλα κάνει σεξ όπως η γκόμενα σου δλδ μπόλικα προκαταρκτικά, γλωσσόφιλα, χάδια και ρομαντικό σεξ (όσο είναι εφικτό να προσφερθεί αυτή η υπηρεσία σε στούντιο και μπουρδέλα)
Διαγραμμένο μέλος 230080
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Ναι γτ πρέπει να πάρουμε την άδεια σου η να σε ρωτήσουμε τι θα γράψουμε.Δεν βλέπεις τι γράφουν δύο μέρες;
Μια ψάχνουν τον ΓΑΜΑΘ στα σπιτάκια ,θέλουν να γαμησουν τις τσατσαδες ( ο ένας την γάμησε κιόλας) ο άλλος ρωτάει για παρτουζα του απαντάς και σου λέει πως ,τι ,γιατί ..πάνε με απ' το χέρι .
Ο καθένας ότι του έρθει λες και είναι το μαντείο των ψωλων εδώ μέσα .
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.816
- Πόντοι
- 3.796
Κανενός την άδεια δεν πρέπει να πάρεις ,αλλά μην σπαμαρεις ..άμα δεν ασχολησαι με το θέμα .Ναι γτ πρέπει να πάρουμε την άδεια σου η να σε ρωτήσουμε τι θα γράψουμε.
Να σέβεσαι ότι κάποιοι ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να περνάς την ώρα σου διαβάζοντας εμπειρίες και γνώμες εδώ μέσα .
Αλίμονο την ώρα που θα πάρετε σκυτάλη εδώ όταν φύγουν όλοι αυτοί που σας ενημερώνουν για να τα βρίσκεται έτοιμα στο πιάτο .
Σαν νέος ,μπες στο παιχνίδι και εσύ σιγά σιγά ..όλοι κάνουμε και χαβαλε εδώ και θα γράψουμε και τις μαλακίες μας ,αλλά να μπαίνετε και λίγο στην ουσία .
Αν έχετε κάποιοι σκοπό απλά να πίνετε τον καφέ σας και να γελάτε και να σπαμαρετε δεν είναι αυτός ο σκοπός του φόρουμ και στα μπουρδέλα και στην πιάτσα .
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Σκοπεύω σήμερα να πάω στην Λιλιάνα για kinky sex μετά από 1 και πλέον χρόνο που έχω να την δω και γενικά πάει αρκετός καιρός να γραφτεί κάτι από συναγωνιστές για την Λιλιάνα. Έχω ανεβάσει και κριτική στον κατάλογο παλιά μεν αλλά δεν νομίζω άλλαξε κάτι ως προς τις υπηρεσίες της. Θα αναφέρω το σχόλιο και εντυπώσεις μετά την συνεδρία.
Υ.Γ. επίσης μόλις βρω χρόνο και θα βαριέμαι θα αφήσω κριτική στον κατάλογο για δυο πρόσφατες συνεδρίες με την Τάνια από το belarus αλλά και την Σάσα.
Υ.Γ. επίσης μόλις βρω χρόνο και θα βαριέμαι θα αφήσω κριτική στον κατάλογο για δυο πρόσφατες συνεδρίες με την Τάνια από το belarus αλλά και την Σάσα.
Κούλης Χρυσός
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2017
- Κριτικές
- 19
- Like
- 7.232
- Πόντοι
- 3.346
Η θεία Μόνικα παιδιά συνεχίζει; Εάν ναι που;
τους τελευταίους 3 μήνες όσες φορές βγήκα για τσάρκα πρωί πάντα κλειστό ήταν το free house. Ίσως κάνει κάποιες λίγες Guest εμφανίσεις η θεία Μόνικα. Να ξέρεις ότι αν την πετύχω κάποιο πρωί θα το αναφέρω εδώ στο νήμα.
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 370
- Πόντοι
- 21
Πήγαινε στο sex and the city όταν δουλεύει η Πατρίτσια η τσεχα με τα μεγάλα βυζια. Δουλεύει πότε με μια χοντρή τσατσά και πότε με μια καλή αδύνατη τσατσα. Αν πετύχεις αυτή την καλή τσατσά την αδυνατη ρώτα τη. Και όχι να σου πει το σίγουρο είναι ότι δε θα σε βρίσει, δε θα σε διαολοστειλει. Ολα αυτα αν σου αρέσει εμφανισιακα η τσατσα φυσικα...Ξέρει κανεις να μας πει αν γαμιουντε οι τσατσαδες;
Διαγραμμένο μέλος 230080
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Η τσατσά της Καρίνας μαρεσει.Πήγαινε στο sex and the city όταν δουλεύει η Πατρίτσια η τσεχα με τα μεγάλα βυζια. Δουλεύει πότε με μια χοντρή τσατσά και πότε με μια καλή αδύνατη τσατσα. Αν πετύχεις αυτή την καλή τσατσά την αδυνατη ρώτα τη. Και όχι να σου πει το σίγουρο είναι ότι δε θα σε βρίσει, δε θα σε διαολοστειλει. Ολα αυτα αν σου αρέσει εμφανισιακα η τσατσα φυσικα...
Διαγραμμένο μέλος 230080
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Κομπλενταν.Κανενός την άδεια δεν πρέπει να πάρεις ,αλλά μην σπαμαρεις ..άμα δεν ασχολησαι με το θέμα .
Να σέβεσαι ότι κάποιοι ξοδεύουν χρόνο και χρήμα για να περνάς την ώρα σου διαβάζοντας εμπειρίες και γνώμες εδώ μέσα .
Αλίμονο την ώρα που θα πάρετε σκυτάλη εδώ όταν φύγουν όλοι αυτοί που σας ενημερώνουν για να τα βρίσκεται έτοιμα στο πιάτο .
Σαν νέος ,μπες στο παιχνίδι και εσύ σιγά σιγά ..όλοι κάνουμε και χαβαλε εδώ και θα γράψουμε και τις μαλακίες μας ,αλλά να μπαίνετε και λίγο στην ουσία .
Αν έχετε κάποιοι σκοπό απλά να πίνετε τον καφέ σας και να γελάτε και να σπαμαρετε δεν είναι αυτός ο σκοπός του φόρουμ και στα μπουρδέλα και στην πιάτσα .
gyorgos
Μέλος
- Εγγρ.
- 24 Ιουλ 2010
- Κριτικές
- 2
- Like
- 370
- Πόντοι
- 21
Γιατι ειναι εκει η καρινα; Εμένα πάλι μ αρεσει αυτή που σου είπα αλλά δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Τώρα αν εσένα αυτό σε εξιτάρει κανόνισε και μπες στο σαλόνι μόνος σου και κάνε μια ερώτηση και στην τελική και να σε βρισουν δε θα χάσεις και τίποτε.Η τσατσά της Καρίνας μαρεσει.
Διαγραμμένο μέλος 230080
Μέλος
- Εγγρ.
- 5 Μαρ 2023
- Like
- 34
- Πόντοι
- 0
Το βρισιμο δεν το γλιτώνω το μόνο σίγουρο.Γιατι ειναι εκει η καρινα; Εμένα πάλι μ αρεσει αυτή που σου είπα αλλά δεν έχω τέτοιες βλέψεις. Τώρα αν εσένα αυτό σε εξιτάρει κανόνισε και μπες στο σαλόνι μόνος σου και κάνε μια ερώτηση και στην τελική και να σε βρισουν δε θα χάσεις και τίποτε.
Εγώ πέρασα προχτές με μαγιά και πλήρωσα 30, τα 40αρια δεν τα έχω δει για το απλό σε Βένους και Λας βεγκαςδεν ξέρω, δεν βγήκα καθόλου για βόλτα τις τελευταίες 5 μέρες
Και εγώ την πήρα και έφυγα αχιστος την είχα πει ντύσου και φυγεΑδερφέ την έχω πάρει και εγώ και είναι τέρμα Ξινή (έχω γράψει και κριτική) πεταμένα λεφτα είναι μαζί της.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις