You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 63 άτομα (8 μέλη και 55 επισκέπτες)
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Καμια ενημερωση θα κανεις ? Γιατι περα απο καμια ενημερωση μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το τι σκεφτεται το μυαλο σου να κανει. Σε λιγο θα αρχισεις να μας λες και για τον καιρο εξω. Κουρασες. Οσο για το 50αρι και θα φυγεις τσαντισμενος τι ανησυχεις μωρη φτωχαντζα, οι πιατσοβιες εκει διπλα ειναι, πανε δωσε ενα 20 αρικο και κανε την δουλεια σου. Μην πανε και τζαμπα οι βενζινες η πας με κανα λεωφορειο ? Εισαι για μεγαλο δουλεμα.Αυτό φίλε θέλω να πάω και εγώ να το δοκιμάσω ..όχι Σάββατο βέβαια ..ήδη κατεβαίνουν καραβάνια ,έχει και κάτι εκδρομές στο Βαρδάρη συν τους Σκοπιανούς .
Αν είναι αύριο βράδυ κατά πάσα πιθανότητα θα πάω οπωσδηποτε ..
Πάντως κρύβετε λόγια και μην πολύ εκθιαζουμε μέχρι να πάμε να δούμε ,γιατί θα ακούσουμε πάλι κανένα 50 απλό και πάλι θα φύγω τσαντισμενος
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Πες καμια λεπτομερεια παραπανω. Τι προγραμμα πηρες τι δεν σου αρεσε κτλπ γιατι εγω πηγα 2η φορα σημερα με μεγαλο προγραμμα και περασα σουπερ. Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα μερικοι θα αρχισουν τις σαχλαμαρες τους αλλα ειδα το ποστ σου και εχω περιεργεια να δω τι θα γραψεις γιατι προσωπικα ξερω τι εστι Σονια.Σονια 4/10 από μένα...
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
"Μωρη φτωχατζα" λένε μόνο κάτι αδερφαρες σαν εσένα.Καμια ενημερωση θα κανεις ? Γιατι περα απο καμια ενημερωση μας εχεις ζαλισει τα παπαρια με το τι σκεφτεται το μυαλο σου να κανει. Σε λιγο θα αρχισεις να μας λες και για τον καιρο εξω. Κουρασες. Οσο για το 50αρι και θα φυγεις τσαντισμενος τι ανησυχεις μωρη φτωχαντζα, οι πιατσοβιες εκει διπλα ειναι, πανε δωσε ενα 20 αρικο και κανε την δουλεια σου. Μην πανε και τζαμπα οι βενζινες η πας με κανα λεωφορειο ? Εισαι για μεγαλο δουλεμα.
Πιωμενος είσαι σαββατιατικα ρε καραγκιόζη;
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Α για αυτό τρελάθηκες...Πες καμια λεπτομερεια παραπανω. Τι προγραμμα πηρες τι δεν σου αρεσε κτλπ γιατι εγω πηγα 2η φορα σημερα με μεγαλο προγραμμα και περασα σουπερ. Δεν θα εγραφα τιποτα αλλα μερικοι θα αρχισουν τις σαχλαμαρες τους αλλα ειδα το ποστ σου και εχω περιεργεια να δω τι θα γραψεις γιατι προσωπικα ξερω τι εστι Σονια.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Οχι απλα αυτα που λεω επαληθευονται με το τι μαλακειες εχεις γραψει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα. Που να αρχισω τις παραθεσεις στα τελευταια σου ποστς αλλα ασε νυσταξα και λεω να την πεσω για υπνο. Πολυ ασχοληθηκα με την παρτυ σου για σημερα. 1 ποστ φαρμακερο και πολυ σου ειναι."Μωρη φτωχατζα" λένε μόνο κάτι αδερφαρες σαν εσένα.
Πιωμενος είσαι σαββατιατικα ρε καραγκιόζη;
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Τραβά γαμησου και μέτρα και τα πρόβαταΟχι απλα αυτα που λεω επαληθευονται με το τι μαλακειες εχεις γραψει τον τελευταιο καιρο εδω μεσα. Που να αρχισω τις παραθεσεις στα τελευταια σου ποστς αλλα ασε νυσταξα και λεω να την πεσω για υπνο. Πολυ ασχοληθηκα με την παρτυ σου για σημερα. 1 ποστ φαρμακερο και πολυ σου ειναι.
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.651
- Πόντοι
- 25.165
Απαντησεις δημοτικου...Τραβά γαμησου και μέτρα και τα πρόβατα
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ρε βλάκα ,άλλη δουλειά δεν έχεις και ασχολείσαι μαζί μου όλη μέρα ;Απαντησεις δημοτικου...
Δεν είδα κανένα μέλος να παραπονιέται για μενα η να έχουμε αντιπαράθεση ..
Σε όποιο νήμα μπαίνεις όλη μέρα ψάχνεις να μαλώσεις .
Γιατί δεν πας να το κοιτάξεις λίγο ..έχεις σοβαρά θέματα .
Διαγραμμένο μέλος 220243
Μέλος
- Εγγρ.
- 14 Μαρ 2022
- Like
- 640
- Πόντοι
- 81
Επισκεψη στην χουανιτα. Με κέρδισε η εμφανιση, παω στο δωματιο με το απλο προγραμμα. Στο σεξ κομμωδινο στην πιπα η τυπισσα τον εβαζε με το ζορι μεσα σε τιποτα δεκτικη ουτε να την ακου πησω σχεδον δεν ηθελε μεγαλο μαυρο απο μενα
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.526
- Πόντοι
- 456
πηγα και εγω,υπαρχει καρτελα για την κοπελα να γραψω;Εγω εμεινα ευχαριστημενος παντως!Επισκεψη στην χουανιτα. Με κέρδισε η εμφανιση, παω στο δωματιο με το απλο προγραμμα. Στο σεξ κομμωδινο στην πιπα η τυπισσα τον εβαζε με το ζορι μεσα σε τιποτα δεκτικη ουτε να την ακου πησω σχεδον δεν ηθελε μεγαλο μαυρο απο μενα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Ταυλανδες τις πλάκας.. αυτές δεν τις γαμαν ούτε στην ΤαυλανδηΤο ιδιο γινότανε ένα καιρό και με τις Ταϊλάνδες και εξαφανίστηκαν σε μια νύχτα ..
Όχι ότι πιάσανε τόπο
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Στις βιλλες ήταν ουζμπεκες κ Καζακσταν. Και την Ναρη στην αρχή ταυλανδεζα λέγαν με το που την μιλησα ταυλανδεζικα με κοιτουσε σαν εξωγήινοΌλα είχαν ,Βένους ,βίλλες ,γκοντιβα..
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Ναι εννοείται..να χαμε να λέγαμε .Ταυλανδες τις πλάκας.. αυτές δεν τις γαμαν ούτε στην Ταυλανδη
Την αμαρτία μου βέβαια την έκανα ..είχα γαμησει στο Βένους την Μαγια που φορούσε σιδεράκια ! Χαχαχα ..ήταν πολύ πετιτ και με 30 ευρώ λέω δεν γαμιεται
Ναι το θυμάμαι ,αλλά εκείνη κάνει μπαμ ότι είναι ουζμπεκα .καμία σχέση με Ταϊλάνδη ,Κίνα οτιδήποτε την διαφήμιζανΣτις βιλλες ήταν ουζμπεκες κ Καζακσταν. Και την Ναρη στην αρχή ταυλανδεζα λέγαν με το που την μιλησα ταυλανδεζικα με κοιτουσε σαν εξωγήινο
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Πάντως το Μάγια... στάνταρ την βάφτισε η Αθηνά. Μαγιά ούτε για δείγμα σαν όνομα στην ΤαυλανδηΝαι εννοείται..να χαμε να λέγαμε .
Την αμαρτία μου βέβαια την έκανα ..είχα γαμησει στο Βένους την Μαγια που φορούσε σιδεράκια ! Χαχαχα ..ήταν πολύ πετιτ και με 30 ευρώ λέω δεν γαμιεται
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Καλό καυλακι ήτανε οχι δεν έλεγε ..απλά χαζογελουσε συνέχεια σαν μαστουρωμενο .Πάντως το Μάγια... στάνταρ την βάφτισε η Αθηνά. Μαγιά ούτε για δείγμα σαν όνομα στην Ταυλανδη
Πιο πολύ πήγα γιατι στο γκοντιβα και κάτι άλλες που είχα δει ήταν πολύ χάλια .
Νομίζω στο γκοντιβα ήταν και χοντρή
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Ναι σωστά. Εκατομμύρια γυναίκες στην Ταυλανδη κ αυτοι φέραν την χοντρη. Τόσες πετιτ ρε πουστη μου και πολλά καλά κορμιά. Ασε που από φάτσα όλες ήταν για το αναθεμαΚαλό καυλακι ήτανε οχι δεν έλεγε ..απλά χαζογελουσε συνέχεια σαν μαστουρωμενο .
Πιο πολύ πήγα γιατι στο γκοντιβα και κάτι άλλες που είχα δει ήταν πολύ χάλια .
Νομίζω στο γκοντιβα ήταν και χοντρή
kostakios
Σπουδαίος
- Εγγρ.
- 21 Σεπ 2014
- Κριτικές
- 31
- Like
- 3.591
- Πόντοι
- 2.606
Μια ήταν σαν τον Πύρρο Δήμα με σχιστά μάτια, είχα φοβηθείΤαυλανδες τις πλάκας.. αυτές δεν τις γαμαν ούτε στην Ταυλανδη
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.786
- Πόντοι
- 3.796
Να σου πω την αλήθεια ,τόσα χρόνια που ήθελα να γαμησω καθαρή ασιατισσα ,όταν είδα αυτές στα στούντιο απογοητεύτηκα!λέω τόσο παραμύθι τρώμε ;Ναι σωστά. Εκατομμύρια γυναίκες στην Ταυλανδη κ αυτοι φέραν την χοντρη. Τόσες πετιτ ρε πουστη μου και πολλά καλά κορμιά. Ασε που από φάτσα όλες ήταν για το αναθεμα
Illuzion
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Φεβ 2019
- Like
- 4.964
- Πόντοι
- 456
Φιλε εγώ της έζησε. Και κάθε καρυδιάς καρύδι και από όλα τα κοινωνικά στρώματα. Μια χαρα ειναι. Συζουσα με μια κ εχω παιδί μαζι της.Να σου πω την αλήθεια ,τόσα χρόνια που ήθελα να γαμησω καθαρή ασιατισσα ,όταν είδα αυτές στα στούντιο απογοητεύτηκα!λέω τόσο παραμύθι τρώμε ;
Πάντως που να δεις τις Κορεατισες! Αλλο πράγμα. Καλές κ οι βιετναμεζες.
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις