Μπερμπαντακος
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 4 Ιαν 2022
- Κριτικές
- 2
- Like
- 1.348
- Πόντοι
- 201
Φέραν ότι απέμεινε χαχαχαχαΗ λεξη "καλλονες" θα ελεγα ειναι υπερβολη,αν κρινω τι κοπελες εφεραν εδω πανω σε εμας.
Φέραν ότι απέμεινε χαχαχαχαΗ λεξη "καλλονες" θα ελεγα ειναι υπερβολη,αν κρινω τι κοπελες εφεραν εδω πανω σε εμας.
Γιατί δεν ρωτας στο θέμα με τα στριπτιτζάδικα;Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κανενα στριπτιζάδικο εδω με live sex show με ζευγάρια;;
Ευχαριστώ
οπως μπαινεις στα 3 των λας βεγκας το αριστερο το μονο του.μάλλον όχι το venus εννοούσε, αλλά καλύτερα να μας το διευκρινίσει ο συναγωνιστής
Μέσω συνεννόησης πιστεύω κάτι θα βρεις .Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν δέχονται στα στούντιο γυναίκες για τρίο. Θέλω να πάω με την κοπέλα μου (έχουμε ελεύθερη σχέση) όποιος ξέρει κάτι να μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παρε τηλεφωνο σε καποια στουντιο που σε ενδιαφερει καποια κοπελα που ειδες να σας ενδιαφερει και ρωτα απο το τηλεφωνο. Θα γλυτωσεις χρονο ετσι.Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν δέχονται στα στούντιο γυναίκες για τρίο. Θέλω να πάω με την κοπέλα μου (έχουμε ελεύθερη σχέση) όποιος ξέρει κάτι να μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Ευχαριστώ για την απάντηση φίλεΜέσω συνεννόησης πιστεύω κάτι θα βρεις .
Δεν το είδα ποτέ με τα μάτια μου.
Αλλά καλό είναι να πας μια βόλτα και να ρωτήσεις ,ίσως κάποιες δεχτούν .
Μην πάρεις την γκόμενα και μπαίνετε από πόρτα σε πόρτα ,πιο πολύ θα σε πάρουν στο ψιλό.
Πάνε από πριν και πες θέλω να κάνω αυτό ,δέχεται η κοπέλα να φέρω την γκόμενα μου ;
Ναι πιθανόν να πάρω και τηλέφωνο πριν, γιατί έχουμε κάποιες κοπέλες κατά νου. Ευχαριστώ για την απάντησηΠαρε τηλεφωνο σε καποια στουντιο που σε ενδιαφερει καποια κοπελα που ειδες να σας ενδιαφερει και ρωτα απο το τηλεφωνο. Θα γλυτωσεις χρονο ετσι.
Είναι το πιο σοβαρό που μπορείς να κάνεις για να σε πάρουν και σοβαρά στο τι θες.Ευχαριστώ για την απάντηση φίλε
Ναι θα πάω κιόλας να ρωτήσω, μην πάμε κατευθείαν και φάμε κανα άκυρο!Είναι το πιο σοβαρό που μπορείς να κάνεις για να σε πάρουν και σοβαρά στο τι θες.
Γνώμη μου στο τηλ ,μπορεί να τρως και άκυρο γιατί μπορεί να νομίζουν ότι περνάς την ώρα σου σαν παιδάκι .
Πάρε τον παραδοσιακό τρόπο .
οπως μπαινεις στα 3 των λας βεγκας το αριστερο το μονο του.
Καλησπέρα στην παρέα. Θα ήθελα να ρωτήσω αν ξέρετε αν δέχονται στα στούντιο γυναίκες για τρίο. Θέλω να πάω με την κοπέλα μου (έχουμε ελεύθερη σχέση) όποιος ξέρει κάτι να μου πει. Ευχαριστώ εκ των προτέρων
Παιδιά καλησπέρα υπάρχει κανενα στριπτιζάδικο εδω με live sex show με ζευγάρια;;
Ευχαριστώ
Οκ φίλεμπορώ να σε βοηθήσω εγώ γιατί γνωρίζω κοπέλα που το κάνει. Μπορώ να σου πω σε pm αλλά θέλω αν σου δώσω την πληροφορία και πας, μετά να γράψεις κριτική στο κατάλογο αλλά να αφήσεις και ένα σύντομο σχόλιο εδώ στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Αν ενδιαφέρσαι στείλε μου pm
Μήπως μπορείς να μου στείλεις εσύ μήνυμα; Γιατί εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορώμπορώ να σε βοηθήσω εγώ γιατί γνωρίζω κοπέλα που το κάνει. Μπορώ να σου πω σε pm αλλά θέλω αν σου δώσω την πληροφορία και πας, μετά να γράψεις κριτική στο κατάλογο αλλά να αφήσεις και ένα σύντομο σχόλιο εδώ στο νήμα της μπουρδελοκατάστασης. Αν ενδιαφέρσαι στείλε μου pm
Μήπως μπορείς να μου στείλεις εσύ μήνυμα; Γιατί εγώ για κάποιο λόγο δεν μπορώ
Ευχαριστώ πολύ. Εννοείται ότι θα γράψω κριτική γιατί αν το κάνω αυτό θα είναι η πρώτη φορά σαν εμπειρία οπότε θα γράψω αναλυτικά τι και πως!Οκ σου στέλνω εγώ
Ευχαριστώ πολύ. Εννοείται ότι θα γράψω κριτική γιατί αν το κάνω αυτό θα είναι η πρώτη φορά σαν εμπειρία οπότε θα γράψω αναλυτικά τι και πως!