Ευχαριστώ φίλε για την ενημέρωση!4-7 τα περισσότερα παίζει και να έχουν κλείσει. Γενικά δεν υπάρχει ώρα που να πας και να μη έχει κόσμο. Ίσως Κυριακή πρωί μια φορά που πήγα και δε πέτυχα πολύ. Έχουν και πολλοί την μαλακιά και κάθονται τσακαλοπαρεες εξω από τα στούντιο με τις ώρες λες και είναι το μαρκίζ και πίνουν ποτό. Πας εκεί και πρέπει να σε δουν 40 άτομα πριν μπεις σε ένα στούντιο
You are using an out of date browser. It may not display this or other websites correctly.
You should upgrade or use an alternative browser.
You should upgrade or use an alternative browser.
Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης
- Μέλος που άνοιξε το νήμα oceanspray
- Ημερομηνία ανοίγματος
- Απαντήσεις 85K
- Εμφανίσεις 9M
-
- Ετικέτες
- θεσσαλονίκη
- Tagged users Καμία
- Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 52 άτομα (4 μέλη και 48 επισκέπτες)
Isidoro$
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 19 Δεκ 2021
- Κριτικές
- 9
- Like
- 3.528
- Πόντοι
- 456
η Χριστίνα η ειρωνική είναι μια Ουγγαρέζα με ωραία βυζιά;Καλησπέρα και από μένα. Όντας νέος ηλικιακά και στο άθλημα και χωρίς να χω συνεισφέρει καθόλου στο site, με καθημερινή επίσκεψη βέβαια και χρήση των οδηγιών και συμβούλων των "μεγαλυτερων" μελών θα γράψω μερικές από τις περιπτώσεις με τα καλά τους και τα κακά τους σε διάστημα 6 μηνών από όπου και ξεκίνησα.
Πέρασμα με Νίνα στο incognito ένα Σάββατο βράδυ με πολύ κίνηση στην περιοχή. Σαλοναρισμα μόνη της, αρκετά παιχνιδιάρα και με όρεξη. 30 ευρώ με στοματικό ακα. Καλή παρουσία μέσα αν και ήθελε στα 4 κυρίως και γενικα ήθελε να οδηγεί αυτή( ίσως επειδή με είδε πιτσιρικά 21 χρόνων και από τις πρωτες φορές) . Στοματικό ελαχιστα πράγματα. Fun fact τις προάλλες στο paradise θυμόταν ότι έχω ξαναβρεθεί.
Χριστίνα inside. Πέρασμα μονο και μονο για τα βυζια και στοματικό ακα(συνδυασμός που με εξιτάρει απίστευτα) που υποσχέθηκε ότι κάνει πολυτελείας. Κατά τα άλλα έλεγε προστυχολογα που μου αρέσει να ακούω αλλά το όλο σύνολο είναι για ζόρικα γούστα.
Μια μανταλενα στο Medusa αν θυμάμαι καλά. Αν και τρομερα λόγια από την πολύ ευγενική τσα2, έκανα το λάθος και μπήκα. Καθόλου ελληνικά ελάχιστα αγγλικά όλο όχι και μη και γενικά με το ζόρι ηρθε το τέλος.
Λυδία στο inside όμορφη κοπέλα. Για κανέναν λόγο να ασχοληθείς με το στήθος της. Γενικά προσπάθησε αρκετα να με ευχαριστήσει και ήταν στο 40αρι αν δεν κάνω λάθος μια τίμια επιλογή αν και του γούστου μου είναι οι πιο νταρντανες.
Χριστίνα Las Vegas. Ειρωνική αλλά μέσα πολύ καλή με ακα στοματικό και στα 4 να αντέχει και να φωνάζει αρκετά. Στοματικό αρκετά καλό και αυτό και γενικα ωραια παρουσία.
Άλλη μια στο Las Vegas πρωινή δεν θυμάμαι όνομα. Στο τελευταίο στο βάθος. Με σκουλαρικια και μπλε μάτια ψιλό νταρντανα. Όλο υποσχέσεις αλλά μέσα χωρις πολλά πολλα καθώς το στοματικό της αν θυμάμαι καλά ήταν μέτριο με λιγο δόντι και κατευθείαν στα 4 όπου έγινε και η κατάθεση στα μπαμ.
Οποιαδήποτε άλλη φορά μου έρθει στο μυαλό στο διάστημα αυτό των 6μηνων ενημερώνω.
strathgos4
Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Μαρ 2022
- Like
- 44
- Πόντοι
- 0
Ρουμανία έχω την εντύπωση χωρίς να μαι σίγουρος. Κοντούλα βέβαια στα τακούνια πάνω φαίνεται πολύ παραπάνω μαυρομάλλα. Μην την αδικώ την κοπέλα μιας και πέρασα πολύ καλά μέσα στο δωμάτιο απλα έτσι με φάνηκε.η Χριστίνα η ειρωνική είναι μια Ουγγαρέζα με ωραία βυζιά;
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
ουγγαρεζα με ωραια βυζια? λες αυτη που πηγε στο paradise για καποια φαση γυρισε las vegas?η Χριστίνα η ειρωνική είναι μια Ουγγαρέζα με ωραία βυζιά;
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
καλησπερα, τσαρκα πριν αρκετες μερες αλλα λογο υποχρεωσεων δεν μπορεσα να ενημερωσω νωριτερα...
περασμα λοιπον με την Ντονα απο Νικ.ουρανου το πρωτο σπιτακι, ευγενικη και χαμογελαστη στο σαλοναρισμα οποτε ειπα να περασω
με απλο στα 30. Ερχεται στο δωματιο και ξεκινα πιπα ατσουμπαλι και με χερι...στα του αγωνα ξεκιναμε στα 4 οπου μολις ξεκιναμε μου ερχεται μια μποχα αλλο να σας λεω και αλλο να εισται εκει να παρετε μυροδια..οπου ξενερωσα και εφυγα οπως ημουν. Κριμα τα 30.
Το βραδακι εκανα ενα ακομα περασμα και ειπα να περασω με Ελενα απο τα τριδυμα σαλοναρισμα με βυζια απεξω και δεν αντεξα και μπηκα με απλο στα 30, το κοριτσι μιλαμε εχει βελτιωθη παρα πολυ, πιπα βαθια χωρις χερι, στα του αγωνα καλη σημμετοχη και ιεραποστολικο και cowgirl οπου ηρθε το τελος .......και ξανα λεω εχει βελτιωθη πολυ καμια σχεσει με την πρωτη φορα που δοκιμασα και ηταν συνεχεια μην και οχι
περασμα λοιπον με την Ντονα απο Νικ.ουρανου το πρωτο σπιτακι, ευγενικη και χαμογελαστη στο σαλοναρισμα οποτε ειπα να περασω
με απλο στα 30. Ερχεται στο δωματιο και ξεκινα πιπα ατσουμπαλι και με χερι...στα του αγωνα ξεκιναμε στα 4 οπου μολις ξεκιναμε μου ερχεται μια μποχα αλλο να σας λεω και αλλο να εισται εκει να παρετε μυροδια..οπου ξενερωσα και εφυγα οπως ημουν. Κριμα τα 30.
Το βραδακι εκανα ενα ακομα περασμα και ειπα να περασω με Ελενα απο τα τριδυμα σαλοναρισμα με βυζια απεξω και δεν αντεξα και μπηκα με απλο στα 30, το κοριτσι μιλαμε εχει βελτιωθη παρα πολυ, πιπα βαθια χωρις χερι, στα του αγωνα καλη σημμετοχη και ιεραποστολικο και cowgirl οπου ηρθε το τελος .......και ξανα λεω εχει βελτιωθη πολυ καμια σχεσει με την πρωτη φορα που δοκιμασα και ηταν συνεχεια μην και οχι
Καλησπέρα συναγωνιστές,μια κοπέλα που ήταν περίπου πριν 1,5 χρόνο στο x dream στην Φρίξου. Αναστασία από Ουκρανία περίπου 28 χρόνων καστανή γεματουλα την έχει ξανά πετύχει κανείς,ευχαριστώ εκ των προτέρων για τις απαντήσεις σας.
Φίλε η Ίνα σε ποιο δουλευειΚαλημέρα σε όλους.περασμα την Παρασκευή από την Ίνα ομορφούλα με καλό σωματακι γύρω στα 30,βυζάκια μικρό αλλά με μυτερή ρώγα που ανταποκρίνεται εύκολα.ελευθερο στοματικό το πρόγραμμα.πιπα όχι πολύ καλή,χωρίς Ρυθμό κ αεροπιπα γενικά.τωρα στα του αγώνα δέχτηκε δάχτυλο κατά τη διάρκεια της πίπα,υγραθηκε το μουνακι της.καλη από πάνω κ σφυροκόπημα στο ιεραποστολικό.συνολικα πάνω του μετρίου.
Σε ποια πηγεςΠριν λίγο καιρό έτυχε να πάω μια μέρα (πρωί) την οποία είχε διακοπή νερού, μπαίνω σε ένα δύο σπίτια δεν μου λένε τίποτα, μπαίνω σε ένα άλλο μου λέει η τσα δεν έχω νερό δεν δουλεύει η κοπέλα, πάω στο δίπλα όπου δούλευε γνωστή κοπέλα που τα κάνει όλα, συμφωνούμε για πρόγραμμα με γλυφοκωλι (εγώ νόμιζα ότι νερο δεν είχε μόνο ένα μαγαζί και όχι όλη η περιοχή). Τα βρίσκουμε τέλος πάντων στα φράγκα και λέω φέρε πετσέτα να κάνω μπάνιο, μου κάνει νόημα ότι δεν έχει νερό ,της λέω και το γλυφοκωλι πως θα μου το κάνεις, μου φέρνει 2 μωρόμαντίλα !! (Ούτε καν όλο το πακέτο ) και μου λέει clean. Εντμεταξυ εκείνη την μέρα είχε σχεδόν 40 βαθμούς και ήμουν μούσκεμα. Τελικά δεν έκατσα αλλά γενικά όλο αυτό μου έκανε κάποια εντύπωση.
Ρε μάγκες εγώ να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Εγώ που είμαι από μικρή πόλη διπλανή και δεν έχει πολλές γκόμενες εδώ τυχαίνει να γαμησω μια στα2 χρόνια και αν. Εκεί Θεσσαλονίκη δεν γίνεται τίποτα με καμία απλή γκόμενα πως είναι η κατάσταση. Μια ζωή θα πληρώνουμε δηλαδή?
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Στο poison πρώτη βάρδιαΦίλε η Ίνα σε ποιο δουλευει
GetYouBarbara
Γλομπεο-Μύστης
- Εγγρ.
- 19 Απρ 2007
- Κριτικές
- 102
- Like
- 12.655
- Πόντοι
- 25.165
Φιλε σε λαθος νημα εισαι. Εδω ειναι οικοι ανοχης. Οικους συνοικεσιων να βρεις τηλεφωνο και να παρεις.Ρε μάγκες εγώ να ρωτήσω κάτι από περιέργεια. Εγώ που είμαι από μικρή πόλη διπλανή και δεν έχει πολλές γκόμενες εδώ τυχαίνει να γαμησω μια στα2 χρόνια και αν. Εκεί Θεσσαλονίκη δεν γίνεται τίποτα με καμία απλή γκόμενα πως είναι η κατάσταση. Μια ζωή θα πληρώνουμε δηλαδή?
Patousakias19
Μέλος
- Εγγρ.
- 2 Μαρ 2021
- Like
- 33
- Πόντοι
- 0
Έχουμε κορίτσι που κάνει γλυφωκωλι;;;;;Πριν λίγο καιρό έτυχε να πάω μια μέρα (πρωί) την οποία είχε διακοπή νερού, μπαίνω σε ένα δύο σπίτια δεν μου λένε τίποτα, μπαίνω σε ένα άλλο μου λέει η τσα δεν έχω νερό δεν δουλεύει η κοπέλα, πάω στο δίπλα όπου δούλευε γνωστή κοπέλα που τα κάνει όλα, συμφωνούμε για πρόγραμμα με γλυφοκωλι (εγώ νόμιζα ότι νερο δεν είχε μόνο ένα μαγαζί και όχι όλη η περιοχή). Τα βρίσκουμε τέλος πάντων στα φράγκα και λέω φέρε πετσέτα να κάνω μπάνιο, μου κάνει νόημα ότι δεν έχει νερό ,της λέω και το γλυφοκωλι πως θα μου το κάνεις, μου φέρνει 2 μωρόμαντίλα !! (Ούτε καν όλο το πακέτο ) και μου λέει clean. Εντμεταξυ εκείνη την μέρα είχε σχεδόν 40 βαθμούς και ήμουν μούσκεμα. Τελικά δεν έκατσα αλλά γενικά όλο αυτό μου έκανε κάποια εντύπωση.
40…το απλό?Στο poison πρώτη βάρδια
JerryBananas
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Απρ 2018
- Like
- 42
- Πόντοι
- 0
καλησπερα συναθλητες θα ηθελα τα φωτα σας ηθελα για την Μαριζα την βουλγαρα απο το αλλο σαιτ , στα τελευταια σχολια ειδα οτι δεν εχει καλες υπηρεσιες......δλδ? κοιτα να σε ξεπεταξη δυσανασχετη εχει κανεις καμια καλη εμπειρια......και για μια μελαχρινη στην φριξου αριστερα απο το μπλε σπιτακι μια μελαχρινη με ωραια βυζια ......η οποια καφιετε για την πιπα που κανει .
δεν θυμαμαι ονομα και κλπ νομιζω τζεση αλλα δεν ειμαι και σιγουρος τελευταια φορα που την ειδα δουλευε μονη τις δεν ειχε τσα2
δεν θυμαμαι ονομα και κλπ νομιζω τζεση αλλα δεν ειμαι και σιγουρος τελευταια φορα που την ειδα δουλευε μονη τις δεν ειχε τσα2
DEWARSS
Μέγας
- Εγγρ.
- 11 Φεβ 2018
- Κριτικές
- 11
- Like
- 18.812
- Πόντοι
- 3.796
30 ήταν όταν πήγα εγώ νομίζω40…το απλό?
Υπάρχει και το νήμα με τις ΕλλεηνίδεςΦιλε σε λαθος νημα εισαι. Εδω ειναι οικοι ανοχης. Οικους συνοικεσιων να βρεις τηλεφωνο και να παρεις.
Dimitrisss(2)
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 27 Αυγ 2020
- Κριτικές
- 5
- Like
- 572
- Πόντοι
- 301
Nai 50 πίπα χωρις40…το απλό?
Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
H Mαριζα ειναι ομορφη αλλα βιαστικη,η JESY μου αρεσε περισσοτερο ,επισης η 1η θελει 40 ,ενω η 2η 30 για το απλο και πραγματικα κανει πολυ δυνατο τσιμπουκι.καλησπερα συναθλητες θα ηθελα τα φωτα σας ηθελα για την Μαριζα την βουλγαρα απο το αλλο σαιτ , στα τελευταια σχολια ειδα οτι δεν εχει καλες υπηρεσιες......δλδ? κοιτα να σε ξεπεταξη δυσανασχετη εχει κανεις καμια καλη εμπειρια......και για μια μελαχρινη στην φριξου αριστερα απο το μπλε σπιτακι μια μελαχρινη με ωραια βυζια ......η οποια καφιετε για την πιπα που κανει .
Παρόμοια θέματα
- Απαντήσεις
- 69
- Εμφανίσεις
- 11K
- Απαντήσεις
- 176
- Εμφανίσεις
- 30K
- Απαντήσεις
- 38
- Εμφανίσεις