Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 43 άτομα (4 μέλη και 39 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.812
Πόντοι
3.796
Δεν θα πω ποια είναι γιατί σέβομαι το μεροκάματο της κάθε κοπέλας, πάντως εγώ δεν έκατσα
Λες και με το ζόρι θα σε εγλυφε το γράφεις ρε φίλε!
Τι να σεβαστείς αφού αυτή δεν σέβεται τον εαυτό της !

kassler

Ανώτερος
Εγγρ.
24 Δεκ 2006
Κριτικές
44
Like
3.582
Πόντοι
7.195
Μια πιτσιρίκα Έφη που δούλευε Φρίξου στο μεσαίο αν θυμάμαι καλά τι να έγινε... πολύ καλή περίπτωση. Θα μου πείτε ο καθένας ότι θυμάται χαίρεται...
στην καραντίνα υπήρχε χώρος που μπορουσες να την επισκεφτείς....Μετά την καραντίνα εξαφανιστηκε....Λογικα εφυγε

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.484
Πόντοι
7.095
Σημερινή πρωινή βόλτα...απογοήτευση, όπως και πριν μια εβδομάδα.
Δύο σερί φορές, που δεν έκανα κατάθεση. Δεν έχει ξαναγίνει.

Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.

Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.

Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.

Δεν αξίζει καν να πω ποια ήταν που.

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Λοιπόν τι να γράψω για προχθές;;; Όποιον του αρέσουν οι χοντρές να πασαλειφθεί με λάδι και να πάει άνετα για ελληνορωμαϊκή . Αυτά που πρέπει να αναφέρω η αγένεια και ο φθόνος που έβγαζαν αι τσατσαδε όταν ζητούσες ενημέρωση. Έλεος αλλά ποια είναι η δουλειά τους;
Εξαίρεση η κοπέλα - τσατσά στο sex n' the city που παρότι απεριποίητη έδειχνε νέα και όμορφη (καλύτερη από την τάνα) και ευγενική . Άνετα έμπαινα με αυτή . Άλλωστε αυτό το μαγαζί και το Φρίξου 12 όροφος , είχαν 2 υποφερτές από τις νέες, που δεν χρειαζόταν να φορέσεις την ζώνη του Κάχι Καχιασβίλι για να κάτσεις ''κάτω από την μπάρα''

Τελευταία τροποποίηση:

kostakios

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Σεπ 2014
Κριτικές
31
Like
3.591
Πόντοι
2.606
Α και μια στο Λευκορωσία ήταν αδύνατη, αλλά παντελώς αδιάφορη, η δε τσατσά αχαρακτηριστη

PlayJack

Μέλος
Εγγρ.
9 Σεπ 2022
Like
291
Πόντοι
21
Σταματα βρε αηδία ..μας γράφεις και λεπτομέρειες!
Σπυριασε η γλώσσα της ..
Ποια ήταν αυτή ;
Γαμω το σκατό που ρευεται
Χάχαχα... Δεν υπάρχετε ρε παίδες!!!! Χεστηκα από το γέλιο λέμεεεεε :2funny::cheesy::2funny:

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.484
Πόντοι
7.095
Επίσης, οι τρεις Αθηναίοι, που πέτυχα στην τσάρκα, δεν ξέρω αν ήταν απλά για την έκθεση ή είναι μέλη του μπου. Αν ναι, ας δώσουν στίγμα.

laskos

Μέλος
Εγγρ.
2 Μαΐ 2021
Like
254
Πόντοι
21

Για τη μόνη που ίσως το σκεφτόμουν θα ήταν η Ρίτα στο Βένους επειδή την παινευουν και μια Τζέσι στη Φρίξου στον όροφο.

Επική κουβέντα με την κυρία στο παρανταις που λέγαμε για τις γυναίκες που δίνουν κωλο.

Αυτή η Ζανέτ πιστεύει πως είναι το μουνι? Της λέω το ονοματάκι σου...με ξινιλα λέει, αφου το ξέρετε από το ίντερνετ.

Mπες Ριτα με λιγα παραπανω λεφτα να γυρισεις τσοντα. Αξιζει. Να το διαφημισω το καλο το κοριτσι... Τοσα λεφτα πανε χαμενα... Με την Ριτα πιανουν τοπο.

savvass

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2010
Κριτικές
6
Like
3.677
Πόντοι
736

Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;

gagarin

Ανώτερος
Εγγρ.
2 Αυγ 2007
Κριτικές
10
Like
6.484
Πόντοι
7.095
Μήπως εννοείς την Ζιζέλ ; Φαίνεται κορμάρα στο άλλο σάιτ , αλλά το πρόσωπό της λίγο άγριο μου φαίνεται , θα μου πείς γούστα είναι αυτά. Μήπως την αδικούν οι φωτογραφίες η και απο κοντά ίδια είναι ;
Ζανετ στον οροφο στο φριξου 12

Εγγρ.
25 Ιουλ 2022
Like
314
Πόντοι
20
Περασμα με καποια Ντονα στα 4 σπιτακια που ειναι μαζεμενα στην αρχη της Νικ Ουρανου. Πηρα 50ευρω 69 με γυμνο..Πιπα καλουτσικη αλλα στο γαμησι η κοπελα με κοροιδευε νομιζω. Γελουσε οταν την γαμουσα εκανε κατι γκριματσες περιεργες ελεγε κατι βλακειες μου επεσε ο πουτσος και σηκωθηκα και εφυγα απο εκει οπως οπως. Επρεπε να τελειωσω ομως και χωθηκα αμμεσως στο επομενο σπιτακι που βρηκα ανοικτο. Μια χριστινα 50+ ετων. Πιπα γυμνο πηρα για γαμησι δεν ηταν με τιποτα. Με εγλυφε 40 λεπτα εχυσα και εφυγα. Χαλια μαυρα.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.096
Πόντοι
506
Αυτά ζούμε στη Θεσσαλονίκη. Ο συνάδελφος ξόδεψε 100€ για ένα μπάζο που νομίζοντας ποια είναι τον κοροϊδεύε και μια μπαζογρια που θα έπρεπε να τον πληρώσει για κάνει σεξ μαζί του.

horhitto4

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
31 Μαΐ 2014
Κριτικές
4
Like
955
Πόντοι
361
Αν και όσες φορές πήγα Αλεξάνδρα πέρασα σούπερ σήμερα λεω να επισκεφτώ τη χοντροκολα Αντριάνα....όποιος έχει εμπειρία τη καταθέτει

georgekp34

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
6 Μαΐ 2019
Κριτικές
3
Like
2.669
Πόντοι
736
Λαρα λοιπόν.
Πρωινή κατάθεση.
Τα διθυραμβικα σχόλια εδώ επιβεβαιώνονται.
Κορμάρα, προσωπαρα, συμμετοχή 100%, παθιαρα.

Στοματικό από άλλο πλανήτη, δέχτηκε 69 και ανταποκρίθηκε το μουνάκι της, μοσχομιριστη, καθαρη και με τρυφερή επιδερμίδα σαν μωρού.

Σεξ σε διάφορες στάσεις (όρθιο, από πάνω , reverse, ιεραποστολικό) και κατάθεση μέσα στο μπαλόνι.

Παρότι πέρασα και λίγο το χρόνο προς τιμήν της εμμεινε και 1-2 λεπτά παραπάνω με βοήθησε να τελειώσω με βογγητα και ανασταναγμους καθώς και γλειψιματα/τριψηματα.

Απίστευτο το μωρό. Τώρα κατάλαβα γιατί έχει γίνει ανάρπαστη. Θα ξαναπροτιμηθει με την πρώτη ευκαιρία.

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Καλημέρα σε όλους. Μάγκες έχει πετύχει κανεις τη Σουζάνα τελευταία ( από Venus)? Που χάθηκε αυτή η ψυχή;

SweetZeta

Μέλος
Εγγρ.
30 Αυγ 2022
Like
16
Πόντοι
0
Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο σάιτ και θέλω να μου πείτε κάποια πράγματα που έχω απορίες. Θέλω να πηγαίνω στους οίκους ανοχής πιο ήσυχα, όταν δεν έχει κόσμο, γι'αυτό θέλω να μου πείτε.. Τι ώρα κλείνουν οι οίκοι ανοχής το πρωί; Και ποιες κοπέλες είναι βάρδια στις 4-7 το πρωί;

Dimitrisss(2)

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Αυγ 2020
Κριτικές
5
Like
572
Πόντοι
301
Καλημέρα σε όλους.περασμα την Παρασκευή από την Ίνα ομορφούλα με καλό σωματακι γύρω στα 30,βυζάκια μικρό αλλά με μυτερή ρώγα που ανταποκρίνεται εύκολα.ελευθερο στοματικό το πρόγραμμα.πιπα όχι πολύ καλή,χωρίς Ρυθμό κ αεροπιπα γενικά.τωρα στα του αγώνα δέχτηκε δάχτυλο κατά τη διάρκεια της πίπα,υγραθηκε το μουνακι της.καλη από πάνω κ σφυροκόπημα στο ιεραποστολικό.συνολικα πάνω του μετρίου.

kritik1982

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
27 Μαΐ 2013
Κριτικές
34
Like
1.652
Πόντοι
716
Γεια σας παιδιά. Είμαι καινούργιος στο σάιτ και θέλω να μου πείτε κάποια πράγματα που έχω απορίες. Θέλω να πηγαίνω στους οίκους ανοχής πιο ήσυχα, όταν δεν έχει κόσμο, γι'αυτό θέλω να μου πείτε.. Τι ώρα κλείνουν οι οίκοι ανοχής το πρωί; Και ποιες κοπέλες είναι βάρδια στις 4-7 το πρωί;
4-7 τα περισσότερα παίζει και να έχουν κλείσει. Γενικά δεν υπάρχει ώρα που να πας και να μη έχει κόσμο. Ίσως Κυριακή πρωί μια φορά που πήγα και δε πέτυχα πολύ. Έχουν και πολλοί την μαλακιά και κάθονται τσακαλοπαρεες εξω από τα στούντιο με τις ώρες λες και είναι το μαρκίζ και πίνουν ποτό. Πας εκεί και πρέπει να σε δουν 40 άτομα πριν μπεις σε ένα στούντιο

strathgos4

Μέλος
Εγγρ.
29 Μαρ 2022
Like
44
Πόντοι
0
Καλησπέρα και από μένα. Όντας νέος ηλικιακά και στο άθλημα και χωρίς να χω συνεισφέρει καθόλου στο site, με καθημερινή επίσκεψη βέβαια και χρήση των οδηγιών και συμβούλων των "μεγαλυτερων" μελών θα γράψω μερικές από τις περιπτώσεις με τα καλά τους και τα κακά τους σε διάστημα 6 μηνών από όπου και ξεκίνησα.
Πέρασμα με Νίνα στο incognito ένα Σάββατο βράδυ με πολύ κίνηση στην περιοχή. Σαλοναρισμα μόνη της, αρκετά παιχνιδιάρα και με όρεξη. 30 ευρώ με στοματικό ακα. Καλή παρουσία μέσα αν και ήθελε στα 4 κυρίως και γενικα ήθελε να οδηγεί αυτή( ίσως επειδή με είδε πιτσιρικά 21 χρόνων και από τις πρωτες φορές) . Στοματικό ελαχιστα πράγματα. Fun fact τις προάλλες στο paradise θυμόταν ότι έχω ξαναβρεθεί.

Χριστίνα inside. Πέρασμα μονο και μονο για τα βυζια και στοματικό ακα(συνδυασμός που με εξιτάρει απίστευτα) που υποσχέθηκε ότι κάνει πολυτελείας. Κατά τα άλλα έλεγε προστυχολογα που μου αρέσει να ακούω αλλά το όλο σύνολο είναι για ζόρικα γούστα.

Μια μανταλενα στο Medusa αν θυμάμαι καλά. Αν και τρομερα λόγια από την πολύ ευγενική τσα2, έκανα το λάθος και μπήκα. Καθόλου ελληνικά ελάχιστα αγγλικά όλο όχι και μη και γενικά με το ζόρι ηρθε το τέλος.

Λυδία στο inside όμορφη κοπέλα. Για κανέναν λόγο να ασχοληθείς με το στήθος της. Γενικά προσπάθησε αρκετα να με ευχαριστήσει και ήταν στο 40αρι αν δεν κάνω λάθος μια τίμια επιλογή αν και του γούστου μου είναι οι πιο νταρντανες.

Χριστίνα Las Vegas. Ειρωνική αλλά μέσα πολύ καλή με ακα στοματικό και στα 4 να αντέχει και να φωνάζει αρκετά. Στοματικό αρκετά καλό και αυτό και γενικα ωραια παρουσία.

Άλλη μια στο Las Vegas πρωινή δεν θυμάμαι όνομα. Στο τελευταίο στο βάθος. Με σκουλαρικια και μπλε μάτια ψιλό νταρντανα. Όλο υποσχέσεις αλλά μέσα χωρις πολλά πολλα καθώς το στοματικό της αν θυμάμαι καλά ήταν μέτριο με λιγο δόντι και κατευθείαν στα 4 όπου έγινε και η κατάθεση στα μπαμ.

Οποιαδήποτε άλλη φορά μου έρθει στο μυαλό στο διάστημα αυτό των 6μηνων ενημερώνω.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom