Διαγραμμένο μέλος 169701
Ενεργό Μέλος
- Εγγρ.
- 29 Ιαν 2017
- Κριτικές
- 24
- Like
- 1.440
- Πόντοι
- 491
Πήρα τηλ.στο Βένους και μου είπαν ότι δουλεύει.Καυλιαριδες μηπως ξερει κανεις αν γυρισε η Ριτα.???
Που να χωσουμε σημερα....???
Πήρα τηλ.στο Βένους και μου είπαν ότι δουλεύει.Καυλιαριδες μηπως ξερει κανεις αν γυρισε η Ριτα.???
Yeap!Ερώτηξη : Αυτή η Αλεξάνδρα στο άλλο site μήπως δούλευε παλιότερα στο Paradise ;;
Ποια από τις δύο κάνει δυνατό τσιμπούκι δεν καταλάβαμεH Mαριζα ειναι ομορφη αλλα βιαστικη,η JESY μου αρεσε περισσοτερο ,επισης η 1η θελει 40 ,ενω η 2η 30 για το απλο και πραγματικα κανει πολυ δυνατο τσιμπουκι.
Ναι πέρασα τη Δευτέρα. Σταθερή αξίαΚαυλιαριδες μηπως ξερει κανεις αν γυρισε η Ριτα.???
Πήρα τηλ.στο Βένους και μου είπαν ότι δουλεύει.
Ναι πέρασα τη Δευτέρα. Σταθερή αξία
Δεν έκανε μπουκι γυμνό από ότι θυμάμαι.... μετά είχε πάει Κατερίνη ε;
Όταν δούλευε ως Ιονελα στο Φώκαιας 17 στον οροφο,κάθετη στη Φυλής, έκανε γυμνό μπουκι κ 69.Εδω την είδε artista κ δεν έκανε.Σωστα θυμάσαι.Δεν έκανε μπουκι γυμνό από ότι θυμάμαι.... μετά είχε πάει Κατερίνη ε;
Ειπαμε οτι η Μαριζα δεν ξερει καν να κανει τσιμπουκι,η απαντηση ειναι απλη..Ποια από τις δύο κάνει δυνατό τσιμπούκι δεν καταλάβαμε
με τι προγραμμα περασες ?Ευχαριστω καυλιαριδες.!!!
Αλλα περασα πριν λιγο καρφι στο κοντοπουτανο την Συλβια, Φριξου 14, εχει μαζευτει λιγακι, φιλια κομμενα, δαχτυλα κομμενα, πουτσοτριψιματα με μετρο, αλλα τον εφαγε αδιαμαρτυρητα... εκμεταλευτηκα και που δεν καταλαβαινει Ελληνικα και ελεγα τα δικα μου.!!! Καλα περασα για σημερα...
JesyΠοια από τις δύο κάνει δυνατό τσιμπούκι δεν καταλάβαμε
Δούλευε στο Βένους,προσωπικά μου αρέσει πολύ, χθές πέρασα πρώτη φορά στο afros και πλήρωσα μετά από πολύ καιρό 60αρι για 69,αξίζει το μουνακι της να το γευθείς.εχει ένα θέμα με τα μικρόβια γενικά πιστεύω ότι αξίζει μια επίσκεψη.Καλημέρα σε όλους, μια Karolina στο Afros, γνωρίζει κανείς αν αξίζει;
Μολδαβη με κωλαρα,βυζαρες σιλικονατες,πίπα τίποτα το ιδιαίτερο,πιστονιασμα ok,φιλιά γιοκ.Μην περιμένεις περιποιηση όπως στην Λαρα η στην Λιλιάνα αλλά σε γενικές γραμμές εγώ πέρασα καλά μαζί της.Καλημέρα σε όλους, μια Karolina στο Afros, γνωρίζει κανείς αν αξίζει;
Εσυ εισαι και ομορφαντρας παναθεμα σεΜολδαβη με κωλαρα,βυζαρες σιλικονατες,πίπα τίποτα το ιδιαίτερο,πιστονιασμα ok,φιλιά γιοκ.Μην περιμένεις περιποιηση όπως στην Λαρα η στην Λιλιάνα αλλά σε γενικές γραμμές εγώ πέρασα καλά μαζί της.
Η Ταυλανδέζα που είχα δει την περασμένη εβδομάδα, ήταν ίδια ο Πύρρος Δήμας στο πιο χοντρό με σχιστά μάτιαΕίδε κανείς Χριστίνα Ουγγαρέζα από Βένους ;
Έφυγε τέλη Ιουλίου και ακόμα δεν την έχω πετύχει .
Γενικά στο Βένους από ότι κατάλαβα άλλαξαν κοπέλες αλλά το πέρασαν σαν να μην έγινε .
Το ίδιο και η Σουζάνα η μιλφ έχει εξαφανιστεί πολύ καιρό τώρα .
Πέρασα πολλές φορές και όλο έχει την Ταϊλανδεζα μαγιά και την Ρωσίδα που όλο είναι στο δωμάτιο .
Δεν ξέρω άμα έχει ακόμα και την Βερόνικα ούτε αυτή την έχω δει αρκετό καιρό
Όχι δεν λέω την χοντρή ,έχει μια άλλη συνέχεια Μάγια λέει ότι την λένε .Η Ταυλανδέζα που είχα δει την περασμένη εβδομάδα, ήταν ίδια ο Πύρρος Δήμας στο πιο χοντρό με σχιστά μάτια
Μαριζα είναι η παλιά Αναστασία που δούλευε Φρίξου; Με τα τατουάζ και στα δυο μπούτιαH Mαριζα ειναι ομορφη αλλα βιαστικη,η JESY μου αρεσε περισσοτερο ,επισης η 1η θελει 40 ,ενω η 2η 30 για το απλο και πραγματικα κανει πολυ δυνατο τσιμπουκι.
Μπορεί , αυτή εδω είναι. Βλέπω έχει όντως τατουάζ στα μπούτια.Μαριζα είναι η παλιά Αναστασία που δούλευε Φρίξου; Με τα τατουάζ και στα δυο μπούτια
Καμία σχέση αλη είναι η Μαρίζα αλη η Αναστασία.Μπορεί , αυτή εδω είναι. Βλέπω έχει όντως τατουάζ στα μπούτια.
https://*****.gr/listing/amanda/