Crucifix
Μέγας
- Εγγρ.
- 15 Νοε 2014
- Κριτικές
- 63
- Like
- 7.895
- Πόντοι
- 4.766
Στις πιάτσες μόνο.....Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Στις πιάτσες μόνο.....Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Με 5€ γλυφεις πατούσα!Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Φαντάσου μόνο να γινόταν .με αυτά που θα βλέπαμε να περιμένουν στο σαλόνι δεν νομίζω ότι θα είχες τόσο όρεξη να δώσεις πίπα!Πχ με 15€ μόνο για πίπα αν θέλει να μπει κάποιος γίνετε; Όχι ότι θέλω να το κάνω,απλά πληροφοριακά ρωτάω.
Ρε μαλακα τιποτα αλλο ρωτας ??? Καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια. Μας τα εχεις πριξειΗ Λιλιανα δουλεύει ρε τσολιαδες μου? Γνωρίζει κάποιος? Εκεί στο freehouse.
Αχαχααχαχαχαχχαα!! Γαμησετα ε? ΧαχαχαΡε μαλακα τιποτα αλλο ρωτας ??? Καθε φορα τα ιδια κ τα ιδια. Μας τα εχεις πριξει
Τουλαχιστον εχεις αυτογνωσια.Αχαχααχαχαχαχχαα!! Γαμησετα ε? Χαχαχα
Αντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτεροΓια ανταλινα τι γνώμη έχετε;
Προφανώς και είναι γυφτορουμανα δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις... Την είχα πάρει πιο παλιά, την πήρες τπτ πρόσφατα; Για να μην φάμε καμία φολαΑντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτερο
χαχα Ιταλίδα γελάνε και οι τοίχοι από τα δωμάτια των μπουρδέλωνΑντελινα άμα εννοείς,είναι γυφτορουμανα και σε καμία περίπτωση Ιταλίδα που λέει η τσατσά,τίποτα το ιδιαίτερο
Προφανώς και είναι γυφτορουμανα δεν θέλει μυαλό να το καταλάβεις... Την είχα πάρει πιο παλιά, την πήρες τπτ πρόσφατα; Για να μην φάμε καμία φολα
Καμία καλή από πρωινή βάρδια έχεις να προτείνεις; Η Ντόνα αξίζει που δούλευε Λας Βέγκας την πήρα αρκετές φορές όμως...ρίξε καλύτερα άκυρο αν έχεις απαιτήσεις για σούπερ υπηρεσίες, αν όμως συμβιβάζεσαι με την μετριότητα έμπαινε
Για ποιες λες;
Καμία καλή από πρωινή βάρδια έχεις να προτείνεις; Η Ντόνα αξίζει που δούλευε Λας Βέγκας την πήρα αρκετές φορές όμως...
Σε ποια δουλεύουν;πάνε στην Ρίτα αν είναι πρωινή, βγάλανε τα studio που δουλεύει από το άλλο site και δεν ξέρω σίγουρα αν δουλεύει
εναλλακτικά δες στο άλλο site αν δουλεύει η Σοφία και αν δουλεύει πήγαινε με κλειστά τα μάτια
τα σπάνε από υπηρεσίες και οι δυο
Σε ποια δουλεύουν;
Ξανθιά είναι φίλε Ελληνίδα φαίνεται μιλάει πεντακάθαρα ΕλληνικαΑν εννοείς αυτήν με τα τατουάζ μαυριδερη μαύρο μαλλί που δήλωνε Τουρκάλα η κάτι τέτοιο ..πριν κάποιες σελίδες έγραψα ότι και εγώ έπαθα τα ίδια και με βάλανε και χέρι μάλιστα ,γιατί όπως και εσύ δεν είχα διαβάσει πριν για αυτήν ! Το με βάλανε χέρι το λέω ,απλα για πλάκα ,γιατί καλά να πάθω !
Εν τω μεταξύ πληρώνεις 50ρικο και παίρνεις ακαποτη πίπα με τελείωμα στο στόμα σε αυτή σωστά;Επίσκεψη πριν λίγο στην Κύπρια Αλεξάνδρα! ΚΩΛΑΡΑΑΑ! Έψαχνα καιρό τέτοιο πάτο και μου τον έδωσε στα μούτρα!Η συνεύρεση τέλεια! Πολύ ωραία πιπα με αρχιδογλυψιμο! Ύστερα ανέβηκε από πάνω μάγκες κουνιότανε και εγώ χούφτωνα την κωλαρα της με μανία! Μετα ιεραποστολικά με φόντο τα βυζια της 4 τα κόβω αλλά φυσικό όπως μου αρέσει και φαρδιά ρώγα! Και για τελείωμα στα 4 με γρήγορους ρυθμούς! Για αυτούς που γουστάρουν τις μπαμπατσικες σαν εμένα ειναι ότι πρέπει! Μιλάει πολύ καλά ελληνικά και ανταποκρίνεται και λίγο στα πρόστυχα λόγια! Δεν είπε όχι σε τίποτα!
Αυτός μάλλον έλεγε την joana που δεν υπάρχει πλέον στο άλλο σάιτ , η οποία δήλωνε και τουρκάλα ... ποιός ξέρει αν ήταν όντωςΞανθιά είναι φίλε Ελληνίδα φαίνεται μιλάει πεντακάθαρα Ελληνικα
Έχω ακούσει πολλά γιαυτες τις 2, δεν πήγα όμως ακόμα... Όταν λες θειτσες; 50αρες;venus ή venus2 ακριβώς από πίσω
επίσης πήγαινε μια βόλτα και από villa erotica ίσως πετύχεις τις Θείτσες Βλάντα και Σουζάνα προσφέρουν σούπερ υπηρεσίες