Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 61 άτομα (1 μέλη και 60 επισκέπτες)

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Για τα δικα μου γουστα μ'αρεσει πολυ η Συλβια. Ειναι νεαρη, εχει ωραιο προσωπακι, εχει βυζαρες που μολις τις βλεπω γινομαι τουρμπο και γενικα μ'αρεσει σαν εμφανιση.
Πρώτες φορές που την πήρα αστέρι μες στη καύλα, μαζί τα γράφαμε. μετά πήγε να το χαλάσει αλλά τη δικαιολόγησα, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες μπορεί να ήταν στα κάτω της. Από τελευταία φορά κόκκινη κάρτα. Σε πρόγραμμα cim να κοιτάζει συνεχώς το ρολόι, να κάνει νοήματα για τελείωμα και να χασμουριέται. Σε μία φάση στα τέσσερα έβγαζε μια τέτοια απάθεια λες και τη βίαζες.

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Για Βανέσσα από Hot lady έχει κανείς άποψη;
Εμφανισιακά περίμενα κάτι παραπάνω σε σχέση με το σιτε, δε τη λες όμως κακή. Επί του αγώνα επικοινωνιακό και παθιάρικο. Πίπα με χέρι αλλά καλή με ρυθμό. Στο δωμάτιο χωρίς επίδειξη χρόνου, αντέχει στο σφυροκόπημα. :rockon:
Θα ακολουθήσει κριτική.

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Άννα η πιτσιρίκα μετά σπυράκια?

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0

Terrano

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
24 Αυγ 2017
Κριτικές
14
Like
2.133
Πόντοι
506
Ευχαριστώ φίλε, και μια ακόμα ερώτηση, μου είπαν στο μπελαρους παίζει ένα μικρό μελαχρινό από Ουκρανία, ξέρει κανείς τίποτα για αυτήν; Βραδινή

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καμία άλλη με τέτοια προσόντα στην πίπα έχεις να μου προτείνεις?
Προσωπικά δεν εχω βρει άλλη να μπορει να τον παρει όλο, ποσο μαλλον με την άνεση της Καρίνας, παντως η Λαρα κανει πιπα για σεμιναριο αλλα λείπει αυτες τις μέρες.

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Προσωπικά δεν εχω βρει άλλη να μπορει να τον παρει όλο, ποσο μαλλον με την άνεση της Καρίνας, παντως η Λαρα κανει πιπα για σεμιναριο αλλα λείπει αυτες τις μέρες.
Η Λάρα έμαθα γυρνάει καλοκαίρι...

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Για μενα η καλυτερη πιπα εβερ. Τσαρινα. μετα απο Τσαρινα, Αφροδιτη. μανιακες τσιμπουκοπνιχτρες και οι 2, η Αφρο το μεγιστο κακο οτι παντα επερνε με προφυλακτικο δεν ξερω κ εγω τι θα γινοταν αν εκανε χωρις. μαλιστα ειναι απο τις λιγες πουτανες που με εχει καταφερει να με τελιωσει με την πιπα της. και η Λαρα εχει βελτιωσει πολυ την πιπα της μπορω να πω.
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:

Πρώτες φορές που την πήρα αστέρι μες στη καύλα, μαζί τα γράφαμε. μετά πήγε να το χαλάσει αλλά τη δικαιολόγησα, όλες οι μέρες δεν είναι ίδιες μπορεί να ήταν στα κάτω της. Από τελευταία φορά κόκκινη κάρτα. Σε πρόγραμμα cim να κοιτάζει συνεχώς το ρολόι, να κάνει νοήματα για τελείωμα και να χασμουριέται. Σε μία φάση στα τέσσερα έβγαζε μια τέτοια απάθεια λες και τη βίαζες.
Οποτε εχω παει εχω μεινει ευχαριστημενος. Ειδικα την τελευταια φορα εσταζε μεσα στην καυλα το μωρο. Ενα κακο ομως που μ το ανεφερε φιλος που την δοκιμασε δεν πλενεται μου ειπε, εγω παντως οσες φορες πηγα και λιστεριν στο στοματακι να μυριζει τελεια και δεν διαπιστωσα να μυριζει ασχημα καπου βεβαια να μου πεις με την συγκεκριμενη αποφευγω να την κανω γλυφομουνι (βαζει γκελ πολλες φορες και με χαλαει) και αρκουμε στο να γλυφω τις βυζαρες της που αν δεν ειχαν και τα γαμω piercing θα ηταν ακομα πιο τελεια και στο γυμνο μπουκι της.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Ωραιος! Σε πιο σπιτάκι θα μπορούσα να την βρω και τι βάρδια δουλεύει;
Παντα βραδυνη στο Poison. Και σε βρισκω αδιαβαστο, μιας και η κοπελα εχει καρτελα με το που δουλευει και ποιες μερες-ωρες στο φημισμενο σε ολους σαιτ.

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Παντα βραδυνη στο Poison. Και σε βρισκω αδιαβαστο, μιας και η κοπελα εχει καρτελα με το που δουλευει και ποιες μερες-ωρες στο φημισμενο σε ολους σαιτ.
Δεν τα ξέρω ολα:cheesy:

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Για μενα η καλυτερη πιπα εβερ. Τσαρινα. μετα απο Τσαρινα, Αφροδιτη. μανιακες τσιμπουκοπνιχτρες και οι 2, η Αφρο το μεγιστο κακο οτι παντα επερνε με προφυλακτικο δεν ξερω κ εγω τι θα γινοταν αν εκανε χωρις. μαλιστα ειναι απο τις λιγες πουτανες που με εχει καταφερει να με τελιωσει με την πιπα της. και η Λαρα εχει βελτιωσει πολυ την πιπα της μπορω να πω.
δουλεύουν ακόμη ;

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165

ΦΑΚΙΡΗΣ

Γλομπεάρχης
Εγγρ.
17 Ιουν 2012
Κριτικές
167
Like
28.438
Πόντοι
34.538
Αδερφέ πάει την χάσαμε έφυγε, κρίμα ηταν και η πρώτη μου φορά σε πουτάνα είχε στραβώσει το σαγόνι μου απο το Deep throat της
Δεν καταλαβα...
Αυτη εκανε deep throat,αλλα το δικο σου σιαγονι στραβωσε?

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Δεν καταλαβα...
Αυτη εκανε deep throat,αλλα το δικο σου σιαγονι στραβωσε?
μην παρεξηγείς ήταν η πρώτη μου με πήγε συστημένα ένα φιλαράκι μου (16 τοτε με πήγε κατευθείαν στα βαθιά) , την έβλεπα που τσιμπούκωνε σαν μανιακός και είχα πάθει εγκεφαλικό.

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201

Σ αυτό το νήμα γράψτο
Ωραίος!

JosuaHunter

Μέλος
Εγγρ.
11 Ιουλ 2019
Like
111
Πόντοι
1
Αν έχει κανείς το Facebook από τη milf Justine την Ολλανδέζα, ας με το στείλει pm
Δουλεύει Γερμανία αυτή παει αδερφε. Το χασαμε το πστολι αυτο.

Η Λιλιανα ξεκίνησε να δουλεύει σήμερα? Γιατι προχτές εφαγα άκυρο κλειστό το μαγαζακι.

GetYouBarbara

Γλομπεο-Μύστης
Εγγρ.
19 Απρ 2007
Κριτικές
102
Like
12.720
Πόντοι
25.165
Δουλεύει Γερμανία αυτή παει αδερφε. Το χασαμε το πστολι αυτο.

Η Λιλιανα ξεκίνησε να δουλεύει σήμερα? Γιατι προχτές εφαγα άκυρο κλειστό το μαγαζακι.
Πριν λιγο που εκανα τσαρκα το free house OPEN πρεπει να ηταν.

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom