Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 29 άτομα (1 μέλη και 28 επισκέπτες)

Sauron

Μέλος
Εγγρ.
23 Σεπ 2005
Κριτικές
8
Like
92
Πόντοι
1

O megas pidikoulas

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιουν 2021
Κριτικές
12
Like
978
Πόντοι
371
Καλημέρα μάγκες γνώμη για Ρεβέκα δεν μπήκα ακόμα.....μήπως όσο όμορφη είναι άλλο τόσο αντίθετη είναι από υπηρεσίες μέσα;
Στου Πέτρου Ερημίτη λες ? Εγώ προ κοβιντ την είχα στα στανταρακια πολύ καλό gfe είχαμε καλή χημεία. Μετά από κοβιντ δεν την έχω δοκιμάσει

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Τελευταία τροποποίηση:

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Girlfriend experience..γλωσσοφιλα, γλυψιματα ..κλπκλπ..δεν πειράζει αν στον προηγούμενο έκανε άκα στοματικό...ένα χλαμυδι πάνω , ένα κάτω δεν πειράζει..

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0
Girlfriend experience..γλωσσοφιλα, γλυψιματα ..κλπκλπ..δεν πειράζει αν στον προηγούμενο έκανε άκα στοματικό...ένα χλαμυδι πάνω , ένα κάτω δεν πειράζει..
Περνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα;:buck2: Ποτέ δεν μου τυχε...

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0

Aristarxos dj

Ανώτερος
Εγγρ.
13 Ιουν 2021
Like
20.995
Πόντοι
5.956
Θα την έδιωχνα εννοείται αν έκανε κάτι τέτοιο... Λίγο σε ρουφάνε ρόγες κτλπ και φοβάσαι όχι να σε δώσει γλωσσοφιλο.
Αυτά τα κάνουν οι κοπέλες μάλλον μόνο αν ο πελάτης το ζητήσει και συμπεριλαμβανονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα με διαφορετική τιμή, από το απλό , σκέτο σεξ του 5 λεπτου - 10 λεπτου

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Περνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα;:buck2: Ποτέ δεν μου τυχε...
Μονο εαν την εχεις δωσει σε προηγούμενη κατάθεση και σε θυμάται, εγω δινω μονο σε αυτες που δν εχουν στο πρόγραμμα ακα.

Εγγρ.
9 Μαΐ 2022
Like
40
Πόντοι
0

ReformedFucker

Μέλος
Εγγρ.
26 Οκτ 2021
Like
88
Πόντοι
0
Καταθεση προχτες σε μια Ρωσίδα απέναντι απο το medusa (δεν θυμάμαι ονομα)πηρα πρόγραμμα ελεύθερο στοματικο +τελείωμα στομα+κωλο απο εμφάνιση χανει στο δωματιο χαλαρη επιδερμίδα μέτριο πρόσωπο, κωλο δεν καταφερα να μπρω ολόκληρος πονούσε τωρα πανω στο γαμήσι φωναζε υπερβολικά πολυ σε σημειο που νομιζα οτι θα σκασουν οι μπράβοι να με μαζέψουν με ακουγε μεχρι και η παρεα μου εξω απο το σπιτακι. Μπηκα μονο και μονο για να δοκιμάσω προγραμμα απο λοκο πρώτη φορα, μετρια πράματα.

Patrick Bateman

Νέο Μέλος
Εγγρ.
13 Μαΐ 2022
Like
4
Πόντοι
0
Καλήσπερα μπερμπάντηδες, ξέρει κανείς αν δουλεύει και που η Νατάσσα η βυζαρού που δούλευε στο πράσινο το γωνιακό στη νικ.ουρανού?

Stories

Νέο!

Stories

Top Bottom