Διαγραμμένο μέλος 221537
Μέλος
- Εγγρ.
- 9 Μαΐ 2022
- Like
- 40
- Πόντοι
- 0
Με το απλό των 30;Σπο πρόσφατη επίσκεψη δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Πέρασα ωραία!
Με το απλό των 30;Σπο πρόσφατη επίσκεψη δεν έκλαψα τα λεφτά μου. Πέρασα ωραία!
Με των 40 ακα πιπαΜε το απλό των 30;
Καλό στοματικό;Με των 40 ακα πιπα
Ναι αρκετά καλόΚαλό στοματικό;
Μα καλά, πριν δεν μας είπες ότι την ξεκώλιασες????Κωλο δεν δίνει,πρωινή βάρδια πάντα!
Η ανάρτηση συγχωνεύτηκε αυτόματα:
Χαχα ξέσκισα ήθελα να γράψωΜα καλά, πριν δεν μας είπες ότι την ξεκώλιασες????
Στου Πέτρου Ερημίτη λες ? Εγώ προ κοβιντ την είχα στα στανταρακια πολύ καλό gfe είχαμε καλή χημεία. Μετά από κοβιντ δεν την έχω δοκιμάσειΚαλημέρα μάγκες γνώμη για Ρεβέκα δεν μπήκα ακόμα.....μήπως όσο όμορφη είναι άλλο τόσο αντίθετη είναι από υπηρεσίες μέσα;
Gfe? Τι σημαίνει;Στου Πέτρου Ερημίτη λες ? Εγώ προ κοβιντ την είχα στα στανταρακια πολύ καλό gfe είχαμε καλή χημεία. Μετά από κοβιντ δεν την έχω δοκιμάσει
Girlfriend experience..γλωσσοφιλα, γλυψιματα ..κλπκλπ..δεν πειράζει αν στον προηγούμενο έκανε άκα στοματικό...ένα χλαμυδι πάνω , ένα κάτω δεν πειράζει..Gfe? Τι σημαίνει;
Περνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα; Ποτέ δεν μου τυχε...Girlfriend experience..γλωσσοφιλα, γλυψιματα ..κλπκλπ..δεν πειράζει αν στον προηγούμενο έκανε άκα στοματικό...ένα χλαμυδι πάνω , ένα κάτω δεν πειράζει..
Τυχερός είσαι.. χαχαχαχΠερνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα; Ποτέ δεν μου τυχε...
Θα την έδιωχνα εννοείται αν έκανε κάτι τέτοιο... Λίγο σε ρουφάνε ρόγες κτλπ και φοβάσαι όχι να σε δώσει γλωσσοφιλο.Τυχερός είσαι.. χαχαχαχ
Αυτά τα κάνουν οι κοπέλες μάλλον μόνο αν ο πελάτης το ζητήσει και συμπεριλαμβανονται στο επιλεγμένο πρόγραμμα με διαφορετική τιμή, από το απλό , σκέτο σεξ του 5 λεπτου - 10 λεπτουΘα την έδιωχνα εννοείται αν έκανε κάτι τέτοιο... Λίγο σε ρουφάνε ρόγες κτλπ και φοβάσαι όχι να σε δώσει γλωσσοφιλο.
Μονο εαν την εχεις δωσει σε προηγούμενη κατάθεση και σε θυμάται, εγω δινω μονο σε αυτες που δν εχουν στο πρόγραμμα ακα.Περνει πρωτοβουλία και δίνει γλωσσοφιλα; Ποτέ δεν μου τυχε...
Πιπιλιά πρεπειΜονο εαν την εχεις δωσει σε προηγούμενη κατάθεση και σε θυμάται, εγω δινω μονο σε αυτες που δν εχουν στο πρόγραμμα ακα.