Νέα

Μπουρδελο-κατάσταση Θεσσαλονίκης

• Βλέπουν το thread αυτή τη στιγμή 50 άτομα (1 μέλη και 49 επισκέπτες)

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω

Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?
Φίλε Αλ εγώ πέρασα από Λαγκαδά εκεί που λες αργά κατά τις 2:30 και ήταν μια η οποία σε πρώτη φάση ξεγελαστικα αλλά τελικά ήταν κρος όταν έκοψα ταχύτητα.εκει πιο πάνω στο πάρκο άλλωστε είναι η πιάτσα των γκέι οπότε γυρνάνε και πολλά κροσακια σίγουρα

DEWARSS

Μέγας
Εγγρ.
11 Φεβ 2018
Κριτικές
11
Like
18.851
Πόντοι
3.796
Ένα περίεργο περιστατικό χθες τη νύχτα... Βέβαια είναι άσχετο εδώ αλλά ας το γράψω να δω τι λένε και οι ειδικοί

Γυρνούσα για ώρα Γιαννιτσών και περιξ. Γύρω στη 1.30 ανεβαίνω την οδό Λαγκαδά και μπροστά στην ποδηλατουπολη μια ημιξεβράκωτη γυναίκα τρέχει προς τα κάτω και κοιτάει και προς τα πίσω σα να την κυνηγουσαν...κόβω λίγο ταχύτητα να δω τι σκηνικό παίζει... Βλέπω από το πάνω στενό,δηλαδή ανάμεσα στο βενζινάδικο και την ποδηλατουπολη, ξεπροβαλει ένας πακης ανήσυχος και νευρικός και κοιτάει προς τα κει που έτρεχε η γυναίκα
Ε συνεχίζω προς τα πάνω εγώ και βλέπω στο βάθος του στενου ένα αμάξι με αναμμένα φώτα και κάνα δυο ακόμα τύπους απ'εξω

Τώρα... Είναι καβατζα εκεί ?χάλασε η συμφωνία ?μήπως έπαιξε καμιά απόπειρα βιασμού και η τυπισσα όπου φύγει φύγει ?
Το πακι που λες σίγουρα δουλεύει στο βενζινάδικο καθε βράδυ διανυκτερεύει και δουλεύουν 3-4 πακιδες

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Αυτή φορούσε κάτι σαν διχτυωτο πολύ κοντό, φορούσε το βρακι της και απ'οσο κατάλαβα κρατούσε τα παπούτσια στο χέρι γιατί δεν έτρεχε κανονικά.
Για πουτάνα μου φάνηκε αλλά κάπου χάλασε το σκηνικό μάλλον

Επίσης απέναντι από το σταθμό στη μπουγάτσα ανάμεσα σε Πακιστανους και άλλα χαμένα κορμιά ήταν δύο μεγάλες γυναίκες σχεδόν με τα βυζια απ'εξω και αμφιεση άκρως πουτανιαρικη. Μου θύμισαν λίγο τις θείες της οδού Αφροδίτης
Δεν βάζω γινάτι! Πολύ πιθανό να ήταν και πουτανα που όπως λες η στράβωσε κάτι η μόλις τελείωσε κάτι και την άφησε εκεί για χίλιους δυο λόγους!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Πάντως μετά από εκτενή έρευνα δεν απεφάνθη αληθές!
Όποτε συμπερασματικά, ίσως να μεταφέρθηκαν εκεί που τις ειδες.
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;

Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell
Θέλω να μου λύσεις μια απορία συναγωνιστη! Τι ήταν αυτό με το gloryhole; Πρώτη φορά ακούω για κάτι τέτοιο εδώ! Για δώσε τα φώτα σου!

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Ίσως είναι η νέα τους πιάτσα πριν την απόσυρση…
Σε συζήτηση που είχα με τον ιδιοκτήτη του περιπτέρου στη Γιαννιτσων και τον ιδιοκτήτη του «επαφή» (παράλληλο στενό της Γιαννιτσων στην οδό λοιμωδών νοσημάτων) αναφέρθηκε ότι οι ιστορικές θείες που προσωπικά λιγουρεύομαι, πλέον μεταφέρθηκαν σε μέρος κάπου προς τα σφαγεία και κοντά στα ρδελομπου!
Πάντως μετά από εκτενή έρευνα δεν απεφάνθη αληθές!
Όποτε συμπερασματικά, ίσως να μεταφέρθηκαν εκεί που τις ειδες.
Al, εκτος από Γιαννιτσων και τα gloryhole, παίζει τίποτα άλλο σε δικαστήρια, παλιό σταθμο η κάτι παρεμφερεσ; Μπας και εχει πουθενά τίποτα νέο/κρυφό και δεν το χούμε πάρει χαμπάρι δλδ!
Έκλεισαν και οι άγγελοι του τσαρλυ με το μουλεν ρουζ και πλέον είναι πολύ ξενερα η φάση! Μόνο ένα ts14 ρε πούστη μου βαστάει;

Υγ : για λάτρεις των 50πλας μιλφ, αξίζει μια επίσκεψη το « απρόοπτο» έναντι shell
Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!

veteranos2

Μέλος
Εγγρ.
28 Ιαν 2020
Like
114
Πόντοι
0
Αυτη που μοιαζει με χωριατοπουλα λεω..θα εχει κανα δυο χρονια και παραπανω στην πολη. Θα κοιταξω το παλιο μ προφιλ..νομιζω την εχω παρει πριν χρονια.
Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Μάλλον εννοείς την Αννα από την Ουγγαρία .
Ελα ρε βετεράνε! Κατάλαβες ποια λέμε; Άλλαξε το όνομα σε Ντενιζ επειδή υπήρχε και άλλη εκεί μπας κ τσιμπήσει κανεις πριν τη δει μάλλον!;
Για Δωσε τα φωτα σου! Ξέρεις που είναι αυτήν την περίοδο;

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Ωχ! Τελικά είδα τι είναι! Μην μπαίνεις στον κόπο! Άλλο νόμιζα και τζάμπα χάρηκα!
Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια

Μπερμπαντακος

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
4 Ιαν 2022
Κριτικές
2
Like
1.348
Πόντοι
201
Βρε μια χαρά ξέρω τι είναι και προφανώς μιλάμε για place to be για στακιαπου, κρος, bi curious, μπινεδες και περίεργους γενικότερα.
Το έθεσα σαν σημείο στίξης στον Al!
Που περιμενω καρτερικά να δώσει στην επιφανεια κρυφά νέα στέκια
Γιαυτο λένε η σιωπή ειναι χρυσός! Θα περιμένω και γώ λοιπόν να δω για να μαθαίνω! Γιατί απ ότι διαβάζω ο αλ ειναι παλιός στον αγώνα!

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336

baster2

Μέλος
Εγγρ.
16 Αυγ 2008
Like
107
Πόντοι
1
Σουρομενη μπορεί να ήταν! Σε αυτή την πόλη τίποτα δεν μου φαίνεται περίεργο! Εδώ η άλλη έβγαλε τα βυζια απ έξω και μπήκε απ το παράθυρο του αυτοκινήτου και μας ελεγε εμένα και έναν φίλο «θέλω να πηδηχτώ απόψε πάμε να με πηδήξετε»
Μαγκες προσοχή με αυτές τις κ@ριολες...πινουν ολα τα κοκορια της πόλης και την επόμενη μέρα ξυπνάς με την ασφάλεια εξω από τη πόρτα σου

ST@Lone

Μέγας
Εγγρ.
8 Απρ 2009
Κριτικές
38
Like
2.443
Πόντοι
4.110
Ερώτηση με όλο το σεβασμο προς τα μέλη... Ορορα κάνει βαρδυες και αν κάνει αξίζει? Η Στέλλα από bot Lady?? Η ορορα από ότι βλέπω υπάρχει στο δίπλα σαιτ αλλά δε γράφει ωράρια...... Δυστυχώς το στανταρακι μου η Μόνικα η τα παράτησε η έφυγε σε άλλη πόλη και τη χέρονται άλλοι.... Έκανα Απιθανα γαμησια μαζί της τη πρώην δούκισσα εννοώ που μετά το έκανε μόνικα και ήταν κατά δήλωσή της κρητικά...... Στο δίπλα σαιτ υπάρχει ακόμη και απορώ γιατί....
ΓΙα ψάξτην στο δίπλα site... Natali ...

Τελευταία τροποποίηση:

AlanPar

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
7 Απρ 2022
Κριτικές
22
Like
639
Πόντοι
311
Μάγκες ξέρετε που παίζει να έχουν δύο κοπέλες για 3ο πέρα από τις Φιλιππίνες στο Venus 2
Και αν ναι αξίζει έχει πάρει κανείς?
Πήγα πριν μερικές εβδομάδες είχε δυο μια Νικόλ αδυνατούλα σχετικά και μια άλλη πιο Νταρντανα (δε θυμάμαι όνομα) . Πήγα με Νικολ … τίποτα το σπουδαίο. Μπορεί να μην ηταν σε φάση αλλα δεν υπήρχε πολύ συμμετοχή από την ίδια και προς το τέλος μου έκανε και νόημα για την ώρα. Επίσης ούτε ελληνικά ούτε αγγλικά ξέρει όποτε δύσκολη η επικοινωνία.

Almanaco

Σεβαστός
Εγγρ.
22 Ιουλ 2019
Κριτικές
10
Like
5.744
Πόντοι
1.336
Αχ… εποχαρες

Συνημμένα

• 7EEDB316-8427-479E-8C5A-E48AC89F4172.jpeg
    7EEDB316-8427-479E-8C5A-E48AC89F4172.jpeg
    2 MB · Εμφανίσεις: 40

panorama2007

Σπουδαίος
Εγγρ.
21 Ιουλ 2010
Κριτικές
53
Like
1.412
Πόντοι
3.067
Ούτε εσύ πείστηκες εεε ?:cheesy:
Πάντως Al μου και σε μένα έχει συμβει αυτο με την Ειρηνη λιγες φορες.Τα έιχε παρει στο στομα και τα εφτυσε στον νιπτηρα.Στην αρχη με τιποτα δεν ηθελε.Και γενικα ολες τις αλλες φορες δεν ηθελε.Αλλα καποιες ελαχιστες φορες το εκανε απο μονη της.Τα ειχε παρει και τα εφτυνε στο νιπτηρα.Βεβαια εχω αφησει εναν τονο λεφτα στην Ειρηνη απο τοτε που την ξερω.Δεν ξερω τι εγινε με τον συναγωνιστη αλλά οφείλω να πω οτι συνέβη και σε μενα πολύ λίγες φορές και ξέρεις οτι δεν λέω ποτέ μούφες.

klaftas

Μέλος
Εγγρ.
18 Ιαν 2017
Κριτικές
2
Like
106
Πόντοι
0
Επίσκεψη στην Ρίτα με τα νέα βυζια... Τρελή εγγύηση. Μου τριγυρνάει η ιδέα με ποιον τρόπο θα μπορούσα να την πάρω παρτούζα με την Λίλιανα. Έχει παίξει συνάδελφοι αντίστοιχη φαση?

777F

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
2 Ιουλ 2016
Κριτικές
14
Like
594
Πόντοι
311
Επίσκεψη στην Ρίτα με τα νέα βυζια... Τρελή εγγύηση. Μου τριγυρνάει η ιδέα με ποιον τρόπο θα μπορούσα να την πάρω παρτούζα με την Λίλιανα. Έχει παίξει συνάδελφοι αντίστοιχη φαση?
Οχ φίλε μην μου δίνεις ιδέες, λογικά αν δούλευαν στο ίδιο μαγαζί θα ήταν εφικτό αλλά όχι, και σκέτη ριτα είναι φοβερή για πολλή ώρο σεξ . Θα την πάρω στο τζακουζι μια μέρα απλά δεν είναι σαν παλιά ο πόλεμος την έχει αλλάξει

plutarxos

Ενεργό Μέλος
Εγγρ.
3 Οκτ 2008
Κριτικές
3
Like
659
Πόντοι
366
Η Ριτα που δουλευει;
Μιλφ και αυτη;;